Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 213
  • Total: 213

ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΤΟΥ Α33..

Ξεκίνησε από CINDY, Φεβρουαρίου 24, 2008, 05:51:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CINDY

Προσκυνηστε το ειδωλο Κώδιξ.... ]

cna

Ένα σου λέω μόνο! :P Πρόσεχε τί εύχεσαι! :P

CINDY

δεν εννοω του α33 γιατι καηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol:
γενικα μιλουσα!
λες να το μετανοιωσω με τηνευχη μου αυτη? :24:  :24:

xhmeia

τι νεα μασκωτ?

και περσι αυτος ηταν και προκοψααααμεεεε  :P  :P  :P

CINDY

ααααααααααααααα δν το ηξερα!απαπα αδελφος του μητσοτακη ειναι? ]

gohssa

Χμμμμ το είχε ξανακερδίσει ο Κώδικας? Αυτό λιγάκι μου βρώμαει ]

Enia

Δεν ήταν ο κώδικας πέρισυ βρε παιδιά!  :scratch: [size=9][Νομίζω (!) πέρισυ ήταν η πεταλούδα... Ίσως θυμάμαι λάθος νικ, αλλά σίγουρα ήταν γυναίκα και σίγουρα δεν ήταν ο κώδικας!][/size]

Μπας ήταν πρόπερσι?

Και μπορώ να εγγυηθώ για το απυρόβλητο της διαδικασίας! Όσοι με εμπιστεύεστε καλώς, όσοι όχι αρκεστείτε στην απογοήτευση που πήρα μόλις βγήκε ο κλήρος του!  :P  :lol:

Τι να κάνουμε, τον ήθελε η τύχη!  :lol: Άντε βρε, παίξε κι ένα λόττο τώρα που γυρίζει!  :lol:

CINDY

θα συμφωνησω με την ενια!κατι παω να θυμηθω τωρα...τοτε δν σας ηξερα πολυ καλα!

kodikas

θελω να ευχαριστησω την Ενια, που κοντρα σε ολες τις αντιξοοτητες,
καταφερε και σταθηκε ανταξια των συνθηκων και το φλουρι κατεληξε εκει που δικαιωματικα αξιζε.
Φυσικα υποσχομαι την επομενη φορα που θα ειμαι εγω στην εξελεκτικη επιτροπη, να το ανταποδωσω.
Ευχαριστω και παλι

black_velvet

Δεν ξέρω για πέρυσι. Πρόπερσι πάντως το φλουρί είχε πέσει στο minoraki.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

CINDY

Παράθεση από: "kodikas"θελω να ευχαριστησω την Ενια, που κοντρα σε ολες τις αντιξοοτητες,
καταφερε και σταθηκε ανταξια των συνθηκων και το φλουρι κατεληξε εκει που δικαιωματικα αξιζε.
Φυσικα υποσχομαι την επομενη φορα που θα ειμαι εγω στην εξελεκτικη επιτροπη, να το ανταποδωσω.
Ευχαριστω και παλι

σε μενα ουτε ενα ευχαριστω?ολοκληρη προπαγανδα?

Athinoula

Συγχαρητήρια στο Κώδικα ..πάντα τέτοια!

φέτος είναι η χρονια σου ..

Όσο αφορά την διαδικασία έγινε πολύ σωστά ..η Εννιά έβαλε τα ονόματα μας και μια κοπέλα που συνόδευε on Dj THEO, τράβηξε ένα χαρτάκι και βγήκε ο Κώδικας..

Όλα γίνανε σωστά και δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολίες..ήταν πιο τυχερός!

Όσο για το φλουρί μέσα στην πίτα έχω την εντύπωση ότι το βρηκε Η Τιτίκα η γκάνι γιατί δεν το αναφέρατε αυτό?

:D

Enia

γιατί εκείνο ήταν ιμιτασιόν του μαγαζιού, δεν είχε βούλα και πιστοποιητικό γνησιότητας  :P  :lol:

κώδικα, μαζέψου... θα μας παρεξηγήσουν!  :lol:

lucretia

Δε με λετε, την μασκοτ θα την βανουμε να κανει τα μουσικοχορευτικα νουμερα στα ημιχρονα, οπως κάνουν οι σωστες μασκοτ στο κολλεγιακο μπασκετ;

Enia

βασικά αυτές είναι οι μαζορέτες... οι μασκότ υποστηρίζουν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και ξεσηκώνουν τους φιλάθλους...

και τώρα που το σκέφτομαι... αυτό ακριβώς δεν κάνει ο κώδικας έτσι κι αλλιώς?!  :cheers:

(μπορεί να μην ήσουν τόσο κακή επιλογή ταρατσάτε, αλλά δεν θα το παραδεχτώ εύκολα!  :lol: )

213 Επισκέπτες, 0 Χρήστες