Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 230
  • Total: 230

Αθήνα Τις επόμενες 20 μέρες να προτιμάτε νερό εμφιαλωμένο

Ξεκίνησε από KostasD33, Μάρτιος 06, 2008, 01:04:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Έμαθα από φίλο τεχνικό που δουλεύει ως στέλεχος στην ΕΥΔΑΠ, ότι υπήρξε ελλιπή χλωρίωση του νερού που τροφοδοτείται η Αθήνα τον μήνα που μας πέρασε.
Τώρα που το πήραν είδηση το φροντίζουν (ελπίζω) αλλά το νερό που θα τροφοδοτεί το άμεσα επόμενο διάστημα το λεκανοπέδιο της αττικής ενώ θα έχει περάσει από όλα τα στάδια καθαρισμού που προβλέπεται δεν θα έχει χλωριωθεί όπως έπρεπε
Δεν είμαι φυσικά ειδικός εγώ στο θέμα του νερού και στα απαιτούμενα στάδια καθαρισμού. Νομίζω από αυτά που ξέρω ότι ο καθαρισμός που γίνεται με την διύλιση είναι αρκετά καλός και το χλώριο λειτουργεί επικουρικά.
Καλού κακού όμως αφού την έκαναν την πατάτα, δεν την ανακοινώνουν κιόλας όσοι διαβάζεται αυτό για 20 μέρες προτιμήστε εμφιαλωμένο νεράκι.

Έκανα μια μικρή αναζήτηση αν αυτό που γράφω το αναφέρει ο τύπος πουθενά και δεν βρήκα τίποτα για το διασταυρώσω.
Έχω μια εμπιστοσύνη στην σοβαρότητα του ατόμου που το γνωρίζει από πρώτο χέρι και φυσικά κρατώ και εγώ τις επιφυλάξεις μου τι ακριβώς έγινε και ποιοι φταίνε.
Προσωπικά θα προτιμήσω το εμφιαλωμένο για τις επόμενες 20 μέρες μη τρέχουμε με καμιά γαστρεντερίτιδα.

Σημείωση
Στο βαθμό που σας δηλώνω, ότι δεν έχω κάνει κανένα ρεπορτάζ και καμιά ειδική έρευνα για το ανωτέρω θέμα, ο καθένας σας, ας του δώσει όποια βαρύτητα ο ίδιος κρίνει και εγώ δεν έχω καμιά ευθύνη για την ακρίβεια αυτής της πληροφορίας.

download

δηλαδή ξεχαστήκαν και δεν έριξαν χλώριο?
Είναι αργά να κατεβάσω καντήλια  τώρα  :twisted:  και με τις διακοπές ρεύματος δεν θα έχω τι να ανάψω

SoFiA24

Αυτές οι τάσεις εκφοβισμού που κυκλοφορούν είναι άνευ προηγουμένου...
Μια θα γίνει σεισμός, μια θα δηλητηριαστούμε...Ελεος πια! Θα καταντήσουμε όπως η γνωστή κυβερνώμενη με βάση τον τρόμο χώρα! Χαλαρώστεεεε...

Το νερό της ΕΥΔΑΠ είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη ! (Αρκεί να πω οτι τοποθετούν γόνους πέστροφας οι οποίοι στην παραμικρή μόλυνση αλλάζουν χρωματάκι...Λέτε να αλλαξε χρωματάκι ο γόνος πέστροφας και να μας έδωσαν χάλια νερό ;;;) Μια φορά εγώ που πίνω από τη βρυσούλα μου μια χαρά είμαι κι ούτε γαστρεντερίτιδα έπαθα ούτε τίποτα...

Α και που είστε...Προετοιμαστείτε γιατί το τέλος του κόσμου έρχεται (...κάποια στιγμή)  :P

230 Επισκέπτες, 0 Χρήστες