Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 288
  • Total: 289
  • Leon

Τι εκανες χτες βραδυ?

Ξεκίνησε από Rakendytos, Μάρτιος 06, 2008, 07:43:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

Πήγα σε παραλιακό μπαράκι. Εκεί που καθόμουν πρόσεξα ένα βατραχάκι. Το σήκωσα, ήθελα να το φιλήσω μήπως γίνει πρίγκηπας, αλλά μετά σιχάθηκα και τ' άφησα κάτω. Για πολλή ωρα στεκόταν εκεί και με κοιτούσε. Τι να ήθελε άραγε να πει?

Pappas10

Πήγα στον ξάδελφο μου τον Κώστα, ήταν εκεί  και ο Λεωνίδας με τον Κώστα τον ντράμερ και μιλήσαμε, φάγαμε σουβλάκια και "τζαμάραμε" λιγάκι....

Ήταν ωραία μετά από καιρό.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

ανταλλασα φιλοφρονησεις με εννεα ινδους...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

[quote user="kuria" post="354183"]ανταλλασα φιλοφρονησεις με εννεα ινδους...  :lol:[/quote]

Ινδουιστές, Βουδιστές, Χριστιανούς ή Πακιστάνους;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

vencedor

[quote user="katinaki" post="354158"]Πήγα σε παραλιακό μπαράκι. Εκεί που καθόμουν πρόσεξα ένα βατραχάκι. Το σήκωσα, ήθελα να το φιλήσω μήπως γίνει πρίγκηπας, αλλά μετά σιχάθηκα και τ' άφησα κάτω. Για πολλή ωρα στεκόταν εκεί και με κοιτούσε. Τι να ήθελε άραγε να πει?[/quote]

ελα βρε συ.... φιλι ηθελα ο κουαξακος.

εγω χθες εκανα  :roll: ..τι εκανα ρε γμτ? δε θυμαμαι. :oops:

papadia

[quote user="katinaki" post="354158"]Πήγα σε παραλιακό μπαράκι. Εκεί που καθόμουν πρόσεξα ένα βατραχάκι. Το σήκωσα, ήθελα να το φιλήσω μήπως γίνει πρίγκηπας, αλλά μετά σιχάθηκα και τ' άφησα κάτω. Για πολλή ωρα σ  τεκόταν εκεί και με κοιτούσε. Τι να ήθελε άραγε να πει?[/quote]    

.......μόνο που για να βρεις τον πριγκηπα, πρεπει να φιλησεις πολλους βατραχους....
...οσο μπορω...οταν μπορω...

Pappas10

Για να μη σου πω ότι άμα τον βρεις Πρίγκιπα, με το που θα τον φιλήσεις θα γίνει βάτραχος.... Συμβαίνει συχνάκις.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

katinaki

[quote user="Pappas10" post="354202"]Για να μη σου πω ότι άμα τον βρεις Πρίγκιπα, με το που θα τον φιλήσεις θα γίνει βάτραχος.... Συμβαίνει συχνάκις.[/quote]

σιγά μη βρω πρίγκιπα (παπαδάκι  :mad:  που μου την ειπες στο άλλο παιχνίδι  :lol:  )

Belladona

... έκανα ένα μικρο remake  σε σκηνές από τα παλιά  :arrow: με μικρή παρέα  σε μπαράκι γνωστό , ποτό , γέλιο, μουσική και αναδρομές σε παρόμοιες συναντήσεις

vencedor

[quote user="Belladona" post="354215"]... έκανα ένα μικρο remake  σε σκηνές από τα παλιά  :arrow: με μικρή παρέα  σε μπαράκι γνωστό , ποτό , γέλιο, μουσική και αναδρομές σε παρόμοιες συναντήσεις[/quote]

κ δεν με φωναξες ε? καλααααα.. :razz:

Belladona

[quote user="vencedor" post="354222"][quote user="Belladona" post="354215"]... έκανα ένα μικρο remake  σε σκηνές από τα παλιά  :arrow: με μικρή παρέα  σε μπαράκι γνωστό , ποτό , γέλιο, μουσική και αναδρομές σε παρόμοιες συναντήσεις[/quote]

κ δεν με φωναξες ε? καλααααα.. :razz:[/quote]

next time J αλλα μην στενοχωριέσαι ... αναφορά για και για σένα έγινε  :grin:

vencedor

[quote user="Belladona" post="354225"][quote user="vencedor" post="354222"][quote user="Belladona" post="354215"]... έκανα ένα μικρο remake  σε σκηνές από τα παλιά  :arrow: με μικρή παρέα  σε μπαράκι γνωστό , ποτό , γέλιο, μουσική και αναδρομές σε παρόμοιες συναντήσεις[/quote]

κ δεν με φωναξες ε? καλααααα.. :razz:[/quote]

next time J αλλα μην στενοχωριέσαι ... αναφορά για και για σένα έγινε  :grin:[/quote]

δουλεψε το φτυαρι? χαχαχα :razz:

Belladona

[quote user="vencedor" post="354228"]

δουλεψε το φτυαρι? χαχαχα :razz:[/quote]

δεν ξέρω να δουλεύω το φτυάρι και το γνωρίζεις. μια κοινωνική καλοπροαίρετη κριτική κάναμε , δεν το αρνούμαι. :razz:
ήταν άλλωστε τόσα πολλά τα ωραία που είχαμε να σχολιάσουμε και να θυμηθούμε  :roll: μας λείπει η γωνίτσα μας , η παρεούλα μας ... :sad:

katinaki

χτες νόμιζα ότι θα πεθάνω απ' την καρδιά μου. Όπως βλέπετε επέζησα :mrgreen:

vencedor

...τα πινα κ τα λεγα...
οχι αυτα που επινα... άλλα ... :razz:

288 Επισκέπτες, 1 Χρήστης