Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 269
  • Total: 270
  • Leon

Τι εκανες χτες βραδυ?

Ξεκίνησε από Rakendytos, Μάρτιος 06, 2008, 07:43:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Εγώ δεν έβλεπα τον σφαγέα των Βαλκανίων. Σκεφτόμουν όλους αυτούς του (ντεμέκ) εθνοσωτήρες & (δήθεν) αντιρατσιστές που "ενοχλήθηκαν" από την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, που βρίζουνε όσους ψήφισαν το ακροδεξιό κόμμα (όοοοοοοοοοοοοοοχι δεν είναι ρατσιστικό & αντιδημοκρατικό να βρίζεις κάποιον που ψήφισε ακροδεξιό κόμμα) κλπ. Προτιμούν τη δημοκρατία... του Στάλιν. Ρε ουστ αναρχοκομμούνια!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

JC πρέπει να επανέλθεις στην τάξη νομίζω ..... ο καθένας έχει το δικαίωμα της έκφρασης του.

Belladona

... ημουν πολύ κουρασμένη και κοιμήθηκα νωρίς νωρίς

jcdenton

[quote user="Belladona" post="366325"]JC πρέπει να επανέλθεις στην τάξη νομίζω ..... ο καθένας έχει το δικαίωμα της έκφρασης του.[/quote]

Μη στενοχωριέσαι Belladona. Δεν σκοπεύω να συνεχίσω. Απλά δικαίωμα έκφρασης... κόσμια. Όχι να βρίζουμε συνανθρώπους μας, επειδή ψήφισαν Χρυσή Αυγή (παρεπιμπτόντως δεν τους ψήφισα). Όσοι τους ψήφισαν, είχαν - έχουν και θα έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Ας μην τους αφαιρούμε την πολιτική ελευθερία, ακόμη κι ας είναι άστοχη.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

[quote user="jcdenton" post="366328"][quote user="Belladona" post="366325"]JC πρέπει να επανέλθεις στην τάξη νομίζω ..... ο καθένας έχει το δικαίωμα της έκφρασης του.[/quote]

Μη στενοχωριέσαι Belladona. Δεν σκοπεύω να συνεχίσω. Απλά δικαίωμα έκφρασης... κόσμια. Όχι να βρίζουμε συνανθρώπους μας, επειδή ψήφισαν Χρυσή Αυγή (παρεπιμπτόντως δεν τους ψήφισα). Όσοι τους ψήφισαν, είχαν - έχουν και θα έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Ας μην τους αφαιρούμε την πολιτική ελευθερία, ακόμη κι ας είναι άστοχη.[/quote]

δεν θύμωσα αγοράκι μου . γιατί άλλωστε ? αυτοί για τους οποίους εμείς μιλάμε και ορίζουν την ζωής μας , μας θυμούνται μόνο την ημέρα των εκλογών και το έχουν αποδείξει περίτρανα και επανειλημμένα . όλα γίνονται για τον Θώκο  :mad:

Belladona

πολλά ..... και ετερόκλητα  :shock:

ξεκινήσα με την παρακολούθηση μιας πολύ ενδιαφέρουσας αφήγησης , αφού είχε προηγηθεί καφεδάκι και στην συνέχεια μπαράκι με live μουσική και πολύ χορό μέχρι πρωίας .
ο Πειραιάς ξέρει να "ζει" .

katinaki

Κοίτα να δεις που κι εγω παρακολούθησα μια ενδιαφέρουσα αφήγηση! κι ένα βίντεο.
Μετά παρακολούθησα μάνα να μη θέλει να βοηθάει την κόρη της  :twisted: Αϊ στα κομμάτια συγχίστηκα :mad:

Belladona

... την ώρα που γύρισα , τι θέλατε να κάνω? ζωή είναι αυτή που ζούμε ή καταναγκαστικά έργα.
... ασχολήθηκα με τα απαραίτητα οικιακά , με πήρε ο ύπνος από την κούραση μπροστά την TV ,
... ξύπνησα κατά τις 3,30 π.μ. και είδα ότι ταινία είχε, μέχρι να έρθει η ώρα να ετοιμάζομαι για την εργασία μου
... όλα καλά , όλα ανθηρά  :twisted:  :twisted:  :twisted:

jcdenton

Χτες γύρισα από το απογευματινό καφεδάκι (προβλέπεται μετά από τη δουλειά) & τελείωσα το 1ο βιβλίο από τη σειρά Game of Thrones". Πόνεσαν τα μάτια μου  :cry:
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Έβαλα πυτζαμούλες...

ξάπλωσα στο κρεββατάκι μου...

κουκουλώθηκα με μι πικέ κουβερτούλα ως τα αυτιά...

και βυθίστηκα σ' έναν τέλειο & μεθυστικό ύπνο!!!
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

είδα Ράδιο Αρβύλα και μετά SUPERNATURAL  :o

Belladona

.... έκανα πράξη το τραγούδι "είμαι η Μαίρη Παναγιωταρα" :twisted:

katinaki

papadia

.....ζουζουνιζα....με το ζουζουνι μου :lol:  :lol:  :lol:

πειραζει???????
...οσο μπορω...οταν μπορω...

Belladona

:arrow: την αναίσθητη και πολύ μου άρεσε  :grin: