Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 226
  • Total: 226

Γιωργος παπανδρεου

Ξεκίνησε από gon, Μάρτιος 09, 2008, 10:36:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Εχει απιστευτη αλλαζονεια ο λογος του οταν μιλα για το πασοκ ...και παντα κραζει τη κυβερνηση για το οτιδηποτε συμβαινει !!!!! οταν βρισκετε ο προθυπουργος διπλα του ο τροπος που μιλα γιαυτον δεν δειχνει καθολου σεβασμο ...και μαυτο το τροπο προσβαλει ολους τους ελληνες ...

download

Παράθεση...απαλασεται ομως λογο βλακειας
Όταν αντιγράφεις να αντιγράφεις σωστά. Ξέχασες να βάλεις και αυτή την φράση από το κείμενο που αντέγραψες (και αρκετές άλλες)
Προφανέστατα την ξέχασες για να μη γίνει συσχετισμός της απαλλαγής λόγω βλακείας με την αυτογνωσία σου.

Πάμε ένα ένα
Εχει απιστευτη αλλαζονεια ο λογος του οταν μιλα για το πασοκ
 ]και παντα κραζει τη κυβερνηση για το οτιδηποτε συμβαινει !!!!![/color]
 :arrow: ενώ θα έπρεπε ως αντιπολίτευση να την λιβάνιζε? Να έλεγε μπράβο? Τότε θα ήταν έξυπνος?

οταν βρισκετε ο προθυπουργος διπλα του ο τροπος που μιλα γιαυτον δεν δειχνει καθολου σεβασμο
 ]και μαυτο το τροπο προσβαλει ολους τους ελληνες ...[/color]
 :arrow: γιατί νομίζεις ότι όλοι οι έλληνες είμαστε στο ίδιο επίπεδο βλακείας σου?

Ειλικρινά με εκπλήσσεις που είναι τα όρια βλακείας. Από τα 1157 θέματα που έχεις βάλει έως τώρα αμφιβάλω αν τα 7 κείμενα είναι δικά σου. Όλα copy paste.
Μα όλα
Κι έχεις το θράσος να μιλάς ΕΣΥ για βλακεία άλλων?
Ναι ο Γιωργάκης έχει κάνει βλακείες και μάλιστα πολλές όχι όμως αυτές που λες εσύ
Αυτά είναι βλακείες και υποτιμούν την νοημοσύνη μας και ναι αυτό με προσβάλει εμένα ως Έλληνα, αν έστω και εξ αντιγραφής αντιγράφονται βλακείες σαν αυτές

Pappas10

Με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι εγώ τον λόγο και το ύφος του Γιωργάκη, νομίζω ότι είσαι τελείως λάθος.

Κατά τη γνώμη μου, όχι μόνο δεν είναι αλαζόνας και επιθετικός αλλά, αντίθετα, πάσχει από έλλειψη αυτών. Όπως επίσης πάσχει κι από επίδειξη πυγμής απέναντι στον Χοντρό, ο οποίος τον έχει βρεί μαλακούλη και το παίζει μάγκας.

Ειλικρινά έχω τελείως διαφορετική άποψη για τον Γιωργάκη.

Τώρα σε συνάρτηση με το πόσο προσβάλει τους Έλληνες... σόρρυ κι όλας αλλά εδώ έχεις πρωθυπουργό τον Χοντρό και τον Σαμαρά, τον Λοβέρδο, τον Άδωνι Γεωργιάδη, την Παπαρηγα και τόσους άλλους στην Βουλή. Ο Γιωργάκης σε προσβάλει ρε μαν;;;;;;;;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Anonymous

εγω παλι ντρεπομαι που εχουμε πρωθυπουργο τον χοντρουλη, που το χουνε πει να μασσαει παρα να μιλαει, γι΄αυτο κ κρυβεται :D  :D .

Anonymous

Παράθεση από: "gon"οταν βρισκετε ο προθυπουργος διπλα του ο τροπος που μιλα γιαυτον δεν δειχνει καθολου σεβασμο

:24:  :24:  :24: Οποιος και να το σκεφτηκε αυτο, να ειναι καλα, μολις το κυκλοφορησα σαν ανεκδοτο :D  :D

NOSFERATOU

Αναρωτιέμαι άν έχουμε πρωθυπουργο και κατ"επέκταση αξιωματική αντιπολίτευση.Τό ύφοςτου Γιώργου είναι....σχετικά μαλακό καί τό ύφος του πρωθπουργού αποπνέει αλλαζονεία.....Μάλλον χρειάζεται 'καταπρακιές"γιά νά καταλάβει ότι τό καζάνι είναι έτοιμο γιά...ΜΠΟΥΜ.

gon

download

Μπραβο εισαι εξυπνος σαν τον Γιωργακη!

gon

download
Παράθεση:
Εξυπνουλη...απαλασεται ομως λογο βλακειας

download έγραψε:

Όταν αντιγράφεις να αντιγράφεις σωστά. Ξέχασες να βάλεις και αυτή την φράση από το κείμενο που αντέγραψες (και αρκετές άλλες)
Προφανέστατα την ξέχασες για να μη γίνει συσχετισμός της απαλλαγής λόγω βλακείας με την αυτογνωσία σου.

Θα μπορουσα  να αναφερω και την πηγη του θεματος αλλα στο συγκεκριμενο σαιτ (Α33) δεν το επιτρεπουν.

sevenseas

φιλε Γκον

θα σου δωσω μια συμβουλή

μην υπεραπλουστεύεις τα πραγματα

η απαξιωση του προσώπου του Γ. Παπανδρέου εχει κατοχυρωθεί , από το γνωστο συγκρότημα κα το μεγαλο καναλι του .

και μαλιστα με τροπο, ο οποιος δεν κρινει τις πολιτικες πρωτοβουλίες του Γ. Παπανδρέου, αλλα καποια πρσωπικά χαρακτηριστικα, τα οποια καθ΄υπερβολή προβάλλονται για να τον μειώσουν

Μην ξεχνας, οτι  ο Γ. Παπανδρέου εχει εκλεγει Προεδος της Β΄Διεθνους , δηλαδή Πρόεδρος των κομματων σοσιασλιστικων και σοσιαλδημοκρατκών όλου του κόσμου .

Δεν μπορει να ειναι τυχαια τετοια εκλογή .

Δεν ακουσα όμως κριτική για τις πολιτικές του πρωτοβουλίες, όπως το ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , που εχουν συγκεκριμένο περιεχόμενο .

με εκτίμηση

7~

alfabrera

Ο Γιωρακης (με εμφαση στο ακης) ξεχνα τα πεπραγμενα του ψευτοσοσιαλιστικου καμματος που ειναι αρχηγος, βλεπε εκχωρηση  μερους του ΟΤΕ το 1992 σε  ιδιωτες και την πληρη καταστροφη της ακμαζουσας ελληνικης πολεμικης βιομηχανιας(ΕΒΟ) με τα σκανδαλα μιζας που αφορουσαν το Α/Α Συστημα Αρτεμις 30....υποθεση που ακομα εκκρεμει στα διεθνη δικαστηρια εμπορικων διαφορων!!
Αυτα τα λιγα...ετσι για να μαθαινουνουν οσοι υποστηριζουν ΠΑΣΟΚ με την ελπιδα να διωριστουν στο γιγαντοσωμο τερας που λεγετε δημοσιο!!

kodikas

βρε αλφα περα, γιατι εγω ειχα την εντυπωση οτι την περιοδο
1990-1993 ηταν κυβερνηση η ΝΔ με τον Μητσοτακη (φτου σκορδα);;

την ιδια εντυπωση εχω και για σημερα ομως..

παλι οτι η ΝΔ ειναι κυβερνηση..

μπα σε καλο μου..
κατι θα εφαγα και με πειραξε..

alfabrera

Εχεις δικιο για την περιοδο 92 ....αλλα για τα προηγουμενα χρονια με το μεγαλο φαγοποτι του γαμικουλα τιποτε δεν λες![size=18][/size]

te0

file sevenseas
mporeis na mu peis giato periexomeno aytwn (anoixto komma,symmetoxikh dhmokratia)giati pera apo mia epifaniakh wraiofaneia de vlepo na allazei kati,to provlima tou papandreou den eina isto styl toy to provlima tou tu einai sthn politikh tou kommatos tu,giati pisteuw pos kai allos na itan ta idia tha ekane

y.g.xeretaw tous pades,(grafw proth fora sto forum)

Pappas10

Ρε τον Γλωσσοφάγατε τον άνθρωπο και σαβουριάστηκε με το Ποδήλατο.... εμ βέβαια... όταν ο Κώδιξ αναφέρει το Μητσόνομα τι περιμένεις;;;;;

Γκαντέμηδες...

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kodikas

Παράθεση από: "Pappas10"Ρε τον Γλωσσοφάγατε τον άνθρωπο και σαβουριάστηκε με το Ποδήλατο.... εμ βέβαια... όταν ο Κώδιξ αναφέρει το Μητσόνομα τι περιμένεις;;;;;

Γκαντέμηδες...

ρε συ ,
λες κι αυτος να προπονηται για πρωθυπουργος,
σαν τον αλλο που εφαγε τα μουτρα του οταν πηγε να κλωτσησει το τοπι;;

(βιαστηκε να βγαλει τις βοηθητικες παντως.. )

226 Επισκέπτες, 0 Χρήστες