Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 446
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 508
  • Total: 508

Και για να έχουμε καλό ερώτημα.....

Ξεκίνησε από joking, Μάρτιος 12, 2008, 11:05:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

Ωραία η ιδέα σου Pappas αλλά όπως είπες στο τέλος μάλλον λες αρλούμπες!

Και ποιος άραγε να τους τοποθέτησε στη θέση των διευθυντών ή και σε οποιαδήποτε θεσούλα της ΔΕΗ, Τράπεζας κ.ο.κ. αν όχι κάποιος βουλευτής, υπουργός, παρατρεχάμενος κ.λπ. κ.λπ.?  :roll:

riaghul

και λίγο χρώμα.... :lol:

Παράθεση από: "kuria"αρχίζει να γίνεται όμως...όταν μου στερεί κι εμένα το δικαίωμα να διαμαρτυρυθώ...  :arrow: ποτε ηταν η τελευταια φορα που κατεβηκες στους δρομους να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου;     ]ημερομηνία θες? Διαμαρτυρία όμως δεν είναι να κατέβεις στους δρόμους ..ούτε ν α τους κλείσεις...ασε που είμαι σε θέση να εκπαιδέυω τη διαμαρτυρία... :lol: [/color]:
 χωρις να πληρώνω το λογαριασμό της ΔΕΗ επειδή αυξήθηκε περισσότερο απο ότι δύναμαι..(τσούπ !!!!!.μου το κόβει χωρίς καν να μετακινηθεί κανείς..κι αντε να βρεις άκρη με μερικά επιπλέον ευρουδάκια για επανασύνδεση)  :arrow: ξερεις η αποφαση της αυξησης των τιμολογιων της ΔΕΗ ουσιαστικα λαμβανεται απο τον υπουργο αναπτυξης (αυτος εγκρινει), κατοπιν συνεννοησεως του με τον υπουργο οικονομικων και μετα απο γνωμοδοτηση της (ΡΑΕ) Ρυθμιστικης Αρχης Ενεργειας....  ] [/color] οσον αφορα τη διακοπη ρευματος στους καταναλωτες με ληξιπροθεσμες οφειλες, ειναι καθαρα αποφαση της διοικησης και οχι των εργαζομενων στη ΔΕΗ... και μαντεψε βρε που προσκειται η διοικηση..  ]  :arrow: άσε ..δεν είμαι καλή στο να μαντεύω..πιο συγκεκριμένα να μου τα λες ]
και δεν εννοώ τη ΔΕΗ μονο, τον ΟΤΕ..τη τράπεζα..στα λεωφορεία ...κλπ.....βλέπεις .έχουν την εξουσία και σε ποδοπατάνε...δεν παρουσιάζει κανείς ευαισθησία...ούτε ακοή στη φωνή μου...  :arrow: επαναλαμβανω... δεν ευθυνονται οι εργαζομενοι για τα χαλια μας αλλα οι κυβερνωντες...  ] εγώ λέω τα χάλια μας τα έχουμε κι εμείς κι οι εργαζόμενοι ..για τους κυβερνώντες δεν λέω ..γιατί αυτοί έχουν παχιά χαλιά :)

Και το ρεύμα δεν διακόπτεται στις Βιομηχανίες...(τις λιγοστες που υπάρχουν.) και πείτε μου τωρα ότι είναι απο ευαισθησία..επειδή δουλεύουν μερικές εκατοντάδες εργαζόμενοι... :twisted:   :arrow:  ναι ολη τους η εννοια και η ευαισθησια δεν εξαντλειται για να συντηρηθει το καπιταλιστικο συστημα και να προστατευτουν τους κεφαλαιοκρατες, αλλα για τους εκατονταδες εργαζομενους... τι λεμε ωρε... θα τριζουν τα κοκκαλα των αγωνιστων που μαρτυρησαν ηρωικα !!!  ]αυτά τα τσάκισαν ούτε να τρίξουν δεν μπορούν :twisted: [/color]

Enia

Εδώ είναι όλη η ουσία:

Παράθεση από: "riaghul"[size=24]έχουν την εξουσία και σε ποδοπατάνε... [/size]

γιατί για πείτε μου, εγώ η ταπεινή καλλιτέχνης πως θα διεκδικίσω το δίκιο μου? θα ιδρώσει κανενός το χειλάκι αν εγώ απεργήσω? προφανώς όχι. με το συμπάθειο αλλά χεστήκατε όλοι. γιατί λοιπόν εγώ πρέπει να υπομένω όλες τούτες τις απεργίες-ταλαιπωρίες? οέο?
και φυσικά όχι μόνο εγώ...

και στην τελική κάστορα, μάστορα και οι λοιποί, ναι, ας πάρω σύνταξη στα εξήντα. αν αυτό σημαίνει λιγότερες εισφορές ή έστω καλύτερες παροχές και πραγματική ιατρική περίθαλψη ναι, χίλιες φορές. δεν κατάλαβα, οι δυο γονείς μου συνταξιούχοι δημόσιοι υπάληλοι που τους έχω και κάθονται εδώ και είκοσι χρόνια τον έναν και δεκαπέντε χρόνια την άλλη, γιατί να τους πληρώνω και εγώ και ο αδερφός μου και ολόκληρη η δικιά μου η γενιά? δόξα τω θεώ μια χαρά στα πόδια τους στέκονται και μια χαρά θα μπορούσαν ακόμα να δουλεύουν! όπως και οι περισσότεροι 50άρηδες τις εποχής μας. δόξα τω θεώ -και πάλι- δεν είναι η μέση ηλικία θνησιμότητας τα εξήντα! αντί να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε το άμεσο παρόν μας, σκάμε και καλά μην τυχόν δεν βολευτούμε στο μέλλον...! α, και ούτε τις αηδίες για ανήλικα παιδιά κατάλαβα ποτέ... τον ελεύθερο χρόνο θα τον χρειάζομαι στα πρώτα ευαίσθητα χρόνια του παιδιού μου, όχι στα 17-18 του! δώστε μια άδεια ενός χρόνου τουλάχιστον για κάθε παιδί -και στη μάνα και στον πατέρα εννοείται- και εγώ θα περιμένω άνετα μέχρι τα εξήντα μου!

κι αφού ρε σεις στην τελική πάλι ψίχουλα θα πάρουμε για σύνταξη, τι το θέλετε να την πάρουμε νωρίτερα!? γεροί να είμαστε να έχουμε δουλειά δόξα τω θεώ -τρίτωσε  :P - και αυτό μου φτάνει, αφού γραφτό μας δεν είναι να καθόμαστε...

sevenseas

κυρα Τζοκιν

η καρτα, την οποια αγοραζεις και προπληρωνεις για τις απεριοριστες διαδρομες ας πουμε
δεν ειναι τιπτε αλλο
από μια συμβαση
σου προτεινει ο ΟΑΣΑ να αγορασεις χρονο δαδρομων
κι εσυ αποδεχεσαι
ετσι συντελιται η συμβαση
η συμβαση αυτή ομως εχει και καποιους ορους, τους οποιους διατυπωνει ο ΟΑΣΑ χωρις να εχεις την δυνατότητα να τους διαπραγματευθείς

αυτού του εδους οι συμβασεις
λεγονται
συμβασεις προσχωρήσεως

συνήθως , λοιπον ,αυτες οι συμβάσεις ,περιλαμβανουν καποιες εξαιρέσεις , στην υποχρεωση παροχής του ......................... λεοντος της συμβάσεως

μια άπό αυτές ειναι , οτι ο ΟΑΣΑ δεν ευθυνεται για την παροχή σε περιπτωση απεργιας

ετσι λοιπον ειναι νομικα κατοχυρωμενος

θα μου πεις κι ευλογα
και που ειναι οι όροι της συμβάσεως αυτής?
που τις ειδα?
ελα , όμως που και παλι ο ΟΑΣΑ εινα κατοχυρωμενος
γιατι οι οροι αυτοί παιρνουν την μορφη νομου ή υπουργικης απόφάσεως
δημοσιευονται στην ΕτΚ
εσυ που να τις δεις βεβαια
αλλα σ΄αυτην την περιπτωση σε κολανε στον τοιχο
με την φραση
που νομικα ειναι ισχυρή
.......
αγνοια νομου δεν συγχωρείται

με λιγα λογια πιαστο αυγο και κουρευτο

monotonik

Nα πω ότι, αν μη τι άλλο, ντρέπομαι όταν διαβάζω αυτά

Παράθεσητο δικαίωμα της απεργίας σεβαστό, όμως μέχρις εκεί που
δεν καταπατά τα δικά μου δικαιώματα .
Διαιρώντας σε βασιλεύουν αγαπητή μου..

Παράθεσητι λεμε ωρε... θα τριζουν τα κοκκαλα των αγωνιστων που μαρτυρησαν ηρωικα !!! αυτά τα τσάκισαν ούτε να τρίξουν δεν μπορούν
Έχεις συναίσθηση τι σημαίνει να δίνεις τη ζωή σου από αλληλεγγύη;

Παράθεσηναι, ας πάρω σύνταξη στα εξήντα... κι αφού ρε σεις στην τελική πάλι ψίχουλα θα πάρουμε για σύνταξη, τι το θέλετε να την πάρουμε νωρίτερα!? γεροί να είμαστε να έχουμε δουλειά δόξα τω θεώ -τρίτωσε - και αυτό μου φτάνει, αφού γραφτό μας δεν είναι να καθόμαστε...
Ε, αφού θα πεθάνουμε στο τέλος ας πάμε να θαφτούμε από τώρα..

Μαρούσι, 4 Απριλίου 2008

Από: Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού

Προς: ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΤΕ

Κατά την πρόσφατη απεργία παρεμποδίστηκε η προσέλευση του προσωπικού με τους εξής τρόπους:

- Αλυσίδες στις εισόδους

- Κλειστές είσοδοι χωρίς αλυσίδες με ή χωρίς περιφρούρηση

- Ανοιχτές είσοδοι με περιφρούρηση

- Ψυχολογική πίεση και απειλές κατά προϊσταμένων καταστημάτων και υπηρεσιών.

- Πίεση απʼ ευθείας από συναδέλφους.

Λόγω των παραπάνω υπάρχει το ενδεχόμενο εργαζόμενοι να μην εργάστηκαν παρʼ όλο που θα το επιθυμούσαν. Σαν αποτέλεσμα έχασαν την αμοιβή τους για τις ημέρες των απεργιών ή έκαναν χρήση ημερών αδείας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για τις διακοπές τους.

Για να μην επαναληφθεί το ίδιο στην εξαγγελθείσα απεργία της 7/4/2008, όποιος εργαζόμενος ή εργαζομένη επιθυμεί να εργασθεί, μπορεί, αν παρεμποδιστεί με οποιονδήποτε τρόπο, να στείλει μέχρι τις 10.30 το πρωί της Δευτέρας 7/4/2008 SMS στον τετραψήφιο αριθμό 3456 της COSMOTE αν είναι συνδρομητής COSMOTE, ή στον δεκαψήφιο αριθμό 697 33 500 10 της COSMOTE αν είναι συνδρομητής άλλου δικτύου, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο και το ΚΑΜ του οπότε και ασχέτως προσελεύσεως θα θεωρηθεί ότι εργάστηκε.

Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την καταβολή των νομίμων αποδοχών των εργαζομένων που θα κάνουν χρήση της ως άνω δυνατότητας.

Το δικαίωμα στην απεργία είναι το μοναδικό όπλο του εργαζόμενου.
....Εκτός κι αν πρέπει να ανοίξουμε τα λεξικά για να δούμε τι σημαίνει η λέξη  "δικαίωμα"

Enia

1ον, ας προσπαθούμε να κάνουμε σωστές παραθέσεις για να διευκολύνουμε τον διάλογο.
2ον, ειλικρινά μου είχε κάνει πάρα μα πάραπ ολύ μεγάλη εντύπωση που κανείς δεν με είχε σχολιάσει!
3ον, είναι πολύ αργά κι έχω τόσα στο κεφάλι μου για να απαντήσω σωστά, αλλά
4ον το σχόλιό σου monotonik 'Ε, αφού θα πεθάνουμε στο τέλος ας πάμε να θαφτούμε από τώρα..', ουδεμία σχέση έχει με αυτό που εγώ είπα!

πρώτα ο Θεός και αν πάνε όλα καλά, θα απαντήσω αναλυτικότερα μεθαύριο.

joking

ΠαράθεσηΛόγω των παραπάνω υπάρχει το ενδεχόμενο εργαζόμενοι να μην εργάστηκαν παρ όλο που θα το επιθυμούσαν ......

ΠΡΙΝ να δημιουργηθεί το δικαίωμα της απεργίας ΥΠΗΡΧΕ το δικαίωμα στην
εργασία (το οποίο επίσης είναι ιερό και συνταγματικά κατωχυρωμένο)

όταν το "δικαίωμα" μιας ομάδας ανθρώπων καταπατά το δικαίωμα μιας άλλης
ομάδας , τότε παύουμε να μιλάμε για δημοκρατία και σεβασμό και
μετατρεπόμαστε σε κάτι χειρότερο από αγέλη αγρίων όπου ο δυνατότερος
προσπαθεί να επιβάλλει τη θέληση του αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις ....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

πχ. με αυτή τη λογική λοιπόν , μπορώ να πάρω το ρόπαλο που
κληρονόμησα από τον Ηρακλή και να σου σπάσω το κεφάλι επειδή με
εκνεύρισες, απλά γιατί έχω τη δύναμη να αποφύγω τις όποιες συνέπειες της
πράξης μου  ]

monotonik

Προφανώς δεν έγινε αντιληπτό για πιο λόγο παρέθεσα την παραπάνω ανακοίνωση.
Να το εξηγήσω.
Το να βάλλεται μια απεργία με τον παραπάνω τρόπο, εκ των έσω δηλαδή και ιδιαίτερα όταν η απεργία συμβαίνει για την ιδιωτικοποίηση δημόσιου τομέα, λίγα χρόνια πριν θα ξεσήκωνε θύελλες αντιδράσεων κοινωνικών και θα είχε υποστηρικτές.

Σήμερα αναρωτιόμαστε μήπως η απεργία της δεη η οποία αφορούσε το ασφαλιστικό, ΜΕΓΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, που ορίζει τις ζωές μας μέχρι τα βαθιά μας γεράματα, αναρωτιόμαστε λοιπόν, πώς να μη μας ενοχλήσουν τα αποτελέσματα της απεργίας στη βόλεψή μας ή μήπως η απεργία να γίνει "λίγο" και να ενοχλήσει "μερικούς", όχι πάντως εμάς (!).

Η πάρτη σου, η βόλεψή σου, το εγώ σου, όπως και τα δικά μου αντίστοιχα, joking και οι υπόλοιποι, δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν όταν πρόκειται για προσπάθειες, μη πω αγώνες έτσι όπως έχουμε καταντήσει και γίνω γραφική, κοινωνικές.

Το χρέος μας σαν μονάδες είναι να έχουμε τη συνείδηση να στηρίζουμε κάθε αγώνα που συμβαίνει για το γενικό καλό.
Το αντίθετο είναι φασιστικό (καλά σου τα λέγανε) και λαϊκίστικο και γραφικό (ξανά καλά σου τα λένε) και ανεγκέφαλο και μισάνθρωπο προσθέτω εγώ.

Όταν ζεις σε κοινωνία που πάει κατά διόλου, σε όλα τα επίπεδα, στέκεσαι σεμνός και, τουλάχιστον, αναρωτιέσαι ποιά θα πρέπει να είναι η προσφορά σου, για να αποτραπεί η καθέλιξη.
Δεν βγαίνεις να δηλώσεις ενοχλημένη, γιατί καταπατήθηκε το δικαίωμά σου πχ να χρησιμοποιήσεις το πιστολάκι για να στεγνώσεις το μαλλί....!!!!! (το άκουσα κι αυτό), ή γιατί πέταξες το τρόφιμο!!!!!

κώστας

Σέβομαι την αλτρουιστική άποψη.
Σκέφτομαι όμως ότι...

"...το εγώ σου, όπως και τα δικά μου αντίστοιχα, joking και οι υπόλοιποι, δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν..."
...αν κάτι, οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε, έχει καταφέρει να μην με απασχολεί το "εγώ" μου τότε, αυτό το κάτι έχει επιδράσει πάνω μου με τον πιο ακραία φασιστικό τρόπο.
eLe

monotonik

Kώστα, τα άλματα σε μήκος της σκέψης σου, νομίζω, ανακατώνουν την άμμο στο τέλος.
Σέβομαι την προσπάθειά σου να "πιάσεις" την αλήθεια, την πληρότητα μιας στάσης ζωής, (αυθαίρετη μετάφραση-έτσι σε αντιλαμβάνομαι εγώ), όμως, ίσως χάνεις την ευελιξία ή το στόχο κάποιες φορές.

Δεν βλάπτει καθόλου να γίνεις φασίστας πχ στο "εγώ" σου, προκειμένου για το κοινό καλό.
Κάθε άλλο. Πλουτίζεις.

Η πειθαρχία (και μη μας φοβίζουν οι λέξεις και το σύμπαν πειθαρχεί σε τροχιές), είναι ένα από τα απαραίτητα στοιχεία για την εξέλιξη μας.

κώστας

Τα άλματα είναι που προσπαθώ να αποφεύγω.
Για την ευελιξία...δεν ξέρω αν το σωστό ρήμα είναι το "χάνω". Κατ' άλλους, (ένας από αυτούς είμαι κι εγώ), πιο σωστό θα ήταν το "κερδίζω".
Επίσης, δεν μπορώ εύκολα να συνδυάσω την επίτευξη ενός στόχου με το ζιγκ-ζαγκ της ευελιξίας.
Ξέρω ότι συμβαίνει πάντως.
Συμφωνώ ότι δεν βλάπτει, αντιθέτως μάλιστα, ωφελεί, το να γίνω εγώ φασίστας στο εγώ μου. Εγώ όμως θα το αποφασίσω αυτό· όχι το "κοινό καλό" για μένα. Τότε, ναι, πλουτίζω.
Άλλωστε, από τη στιγμή που νοιώθω το φασισμό από ενέργειες άλλων, το κοινό "καλό" έχει πάει περίπατο.
Και, να τονίσω και το άλλο]
eLe

monotonik

Έχει δάσος μπρος και κοιτάς το δέντρο....
Κουραστικό.
1. Ο Βελουχιώτης πχ είχε υπογράψει δήλωση μετανοίας. Αυτό είναι ευελιξία.
2. "Φασίστας" στο εγώ σου γίνεσαι μόνο αν πειθαρχήσεις. (Εκεί κολλάει η πειθαρχία).
Και δεν μπορεί να πειθαρχήσει άλλος για σένα, δεν μπορεί να σου επιβάλλει "το κοινό καλό" τίποτα, αν εσύ δεν το επιλέξεις ως ΄κοινό΄και ως ΄καλό΄.

Η αμφισβήτηση είναι σπουδαία και χρήσιμη ιστορικά γιατί αν δεν υπήρχε αυτή το κοινωνικό κατεστημένο θα παρέμενε κατεστημένο. Αλλά αν την παρατραβάει κανείς, φτάνει στο αδιέξοδο της απαισιοδοξίας. (λέω εγώ)

Rakendytos

Να ναι λεει ο Τσιπρας στην κυβερνηση.. και ο Κωστας να συνδραμει μ αυτην..
Ε θα τραβηξω τις κοτσιδες μουυυ!!!  :D
Θα βγω στους δρομους με τΟΥς ΔΑΠητες.. χεχεχεεχεχεχεχεεχε

joking

ΠαράθεσηΟ Βελουχιώτης πχ είχε υπογράψει δήλωση μετανοίας. Αυτό είναι ευελιξία.

κάποιοι όμως θα μπορούσαν να το χαρακτηρίσουν και υποκρισία

(όπως ακριβώς εκείνων των "Μακεδόνων" που αποδέχθηκαν να πολιτογραφηθούν Βούλγαροι για να γλυτώσουν το τομάρι τους - σε αντίθεση
με τους "άλλους" οι οποίοι εκδιώχθηκαν γιατί αρνήθηκαν να πάψουν να είναι Έλληνες - και όταν άλλαξε η κατάσταση διαμαρτυρήθηκαν γιατί έχασαν τις περιουσίες τους και τους απαγορεύτηκε η είσοδος στην Ελλάδα, επειδή πλέον ήταν μη-Έλληνες!!)

ΠαράθεσηΤο αντίθετο είναι φασιστικό (καλά σου τα λέγανε) και λαϊκίστικο και γραφικό (ξανά καλά σου τα λένε) και ανεγκέφαλο και μισάνθρωπο προσθέτω εγώ.

αν και από τα σχόλια σου φαίνεται ότι με "γνωρίζεις" (καταραμένη ανωνυμία του ίντερνετ) είναι φανερό ότι δεν με γνωρίζεις όσο καλά θέλεις να πιστεύεις

γιατί αν όντως συνέβαινε αυτό, τότε θα είχες αντιληφθεί ότι πίσω από τη διαμαρτυρία μου για τα χαμένα εισιτήρια κρύβεται η
αγανάκτιση μου ως πολίτη που καταταλαιπωρείται και ζημιώνεται σε βαθμό που πλέον δεν είναι ανεκτός από τις διάφορες ομάδες συμπολιτών μου που "απεργούν"  και όχι τα €5-6 ευρώ που έχασα  -  δεν θα έσωζα τίποτα μ αυτά αν μου τα επέστρεφαν

αν διαβάσεις όλα όσα έχω γράψει εδώ (και αλλού) δε νομίζω ότι θα βρείς πουθενά κάτι που να λέει ότι έχω/είχα αντίθετη άποψη με τους απεργούς και ότι βρήκα σωστό το ασφαλιστικό νομοσχέδιο - έχοντας πατήσει τα 45 είμαι κι εγώ "θιγόμενη" από τις αλλαγές

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ "ΔΙΚΑΙΟΥ" ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ  (και αγανακτώ)

με την άρνηση κάποιων "συνδικαλιστών"/πολιτικών να αποδεχθούν το ότι υπάρχει πραγματικά πρόβλημα και να κάνουν υλοποιήσιμες και εφικτές προτάσεις λύσης του αντί να αναλώνονται σε λαϊκίστικες κορώνες, εξαγριώνομαι

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΞΕ και φθάσαμε ως εδώ .....ότι έγινε, έγινε και δεν ξεγίνεται ... ούτως ή άλλως έχω σχηματίσει την δική μου άποψη για τα αίτια

ΛΥΣΗ ΘΕΛΩ... ΛΥΣΗ που να αφορά κι εμένα, κι εσένα , και τους φίλους και συναδέλφους μου και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και όσους ακολουθήσουν

ΟΧΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΔΗ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ

(κι αν είναι να θιχτούν κάποια από τα δικά μου κεκτημένα για το γενικότερο καλό, οκ .. ας τα χάσω....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟ  - ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

και είμαι απόλυτα ειλικρινής σε όσα υποστηρίζω παραπάνω

8) [/color]

monotonik

Αυτή τη διευκρίνηση τη δέχομαι με χαρά Joking

Παράθεση(κι αν είναι να θιχτούν κάποια από τα δικά μου κεκτημένα για το γενικότερο καλό, οκ .. ας τα χάσω....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟ - ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

δεν διαφαινόταν όμως πουθενά στα παραπάνω που έγραφες.

Όχι δεν σε ξέρω, είμαι καινούργια στο χώρο του σάιτ και γενικότερα "νέα" στο χώρο των φόρουμ του νετ. Τις δικές σου αναφορές χρησιμοποίησα.

Όσο για το περί ευελιξίας, υποχρέωσή μας είναι να κοιτάμε κάτω από τις γραμμές και να διαπιστώνουμε τις πραγματικότητες μιας και η υπερ/παρά-πληροφόρηση είναι πλέον ένα από τα ισχυρά όπλα χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Χαιρετώ

508 Επισκέπτες, 0 Χρήστες