Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 393
  • Total: 394
  • Leon

Αυτος παντρεμενος και 45ρης αυτη ελευθερη και μικρη

Ξεκίνησε από Kastoras, Μάρτιος 12, 2008, 04:41:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

"Εσύ το ανέφερες πρώτος, εσύ το σκέφτηκες!"
Ακριβώς αυτό.
eLe

ntaniel

Τελικα ειναι πανευκολο το να κρινουμε απο αποσταση.......
η ισωs παλι, να εχει καταδικασθει ισοβια χωριs να το θελει ο παν/νοs για ολη του την ζωη, να μην ξανανοιωσει την χαρα του ερωτα....Α τον ατιμο!!!!!...Μα γιατι να μην κανει την δυναμικη εξοδο αραγε???Γιατι καθεται και σκεφτεται τι ειδουs προβληματα θα δημιουργησει στα παιδια του??Να μην τουs μεινει φραγκο για σπουδεs η οτιδηποτε αλλο?? Το σωστο ειναι να την κανει αυτην την ρημαδα την εξοδο να ξεμπερδευουμε ολοι....Τι τα θελει κι αυτοs να προστατευει τα παιδια??Ελα μου ντε!!Σωστα...και γαια πυρι μυχθητω!!!!Αλοιμονο τωρα να μην μπορουμε να κρινουμε εναν ανθρωπο εμειs....εμειs που η μεγαλυτερη σχεση που ειχαμε ητανε....μωρε μια στιγμη να θυμηθω...1...2...3  μηνεs??? ..α ναι , καπου τοσο.....μηπωs ηταν παραπανω???......Και οταν λεμε σχεση εννοουμε εκεινοs σπιτι του κι εκεινη σπιτι τηs.....Ε ναι, να μην δοκιμασουμε τα "καλα" τηs συμβιωσηs......Ποσο μαλλον οταν αυτα τα "καλα" ειναι αρκετων χρονων......Ουτε που μαs προβληματιζει το γιατι αυξανονται τα διαζυγια...Καποτε οι σχεσειs τερματιζουν...τελματωνουν...αντε τωρα να τουs το πειs...Λεs να φταιει αυτο , που καθε μερα πληθαινουν οι παν/νοι και παν/νεs που ψαχνονται???
Μπααα δεν το νομιζω!!!!!!Στην πυρα ολοι τουs  τωρα!!!
Δικιο εχετε...Για επιβεβαιωση το κανουνε.....Ουτε καν δηλαδη να σου περασει απ το μυαλο οτι η γυναικα η ο αντραs οτι ηταν να δωσει σ αυτη τη σχεση παει...τοδωσε......Αδυνατουμε να παραδεχτουμε οτι αποτυχαμε.....Τραβαμε εκει και μια καλη κριτικη περι παντων....θαψιμο για ολουs.....Ακολουθουμε κι ενα δογμα συμφωνα με την Ελληνοχριστιανικη μαs συνειδηση...ναι απ τον νουνο μαs με την χοντρη αλυσιδα το χοντρο σταυρο   και το πουκαμισο το κρεμεζι  και σιγουρα τα ξερουμε ολα......Τωρα αν τυχει και σε μερικα χρονια ...αναθεωρησουμε τιs αποψειs μαs.....ε δεν πειραζει...το πολυ πολυ αλλαζουμε ονομα αλλαζουμε προφιλ κι ολα μια χαρα...Ελα τωρα που παντα οι αλλοι,   που αυτη τη φορα θα ειναι οι αλλοι "αλλοι" θα μαs κατακρινουν!!!  Πριν ημασταν εμειs αυτοι οι αλλοι  "αλλοι".....Κυκλουs κανει....

Enia

Ντάνιελ, θα προσπεράσω τον ειρωνικό τόνο στη δημοσίευσή σου και θα σταθώ σε ένα σημείο:

Τι τα θελει κι αυτοs να προστατευει τα παιδια??

Θεωρείς δηλαδή πως όταν καθένας 'ο,τι ήταν να δωσει σ'αυτή τη σχέση πάει... το'δωσε...', όπως λες, η καλύτερη επιλογή, για να προστατεύσουν τα παιδιά, είναι να μένουν μαζί!?

:?

katinaki

Το ξεβόλεμα και τη διατροφή που θα πρέπει να τους δινει, καθόλου δεν τη σκέφτηκε! :wink:

Έχεις χωρίσει ποτέ?
Για πήγαινε, φάε ΤΟ πακέτο του χωρισμού και μετά έλα και πες μας όλα αυτά.

Τώρα πάλι εάν ούτε η σύζυγός σου έχει πρόβλημα και πράττουν και 2 τα ίδια...
Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά θα έχουν πρόβλημα ψυχολογικό ζώντας με 2 αδιάφορους γονείς.
Μια επίσκεψη σε οικογενειακό σύμβουλο θα βοηθούσε καλύτερα.

sevenseas

Κατινακι
μαλλον εισαι απολυτη

ξερεις κι εγω καποτε ειχα ιδιες αποψεις

αλλα.................................................

πες ότι δικαιολογουσα τον εαυτο μου
(να πω την αληθεια, δεν αισθανομουν και υπερηφανος)
αλλα
εχω δει πολλα στην ζωή μου

και λογω ηλικιας
και λογω επαγγελματος

κι αυτο με κανει να συγχωρω και να καταλαβαινω τους ανθρωπους

7~

katinaki

κι εγώ τους καταλαβαίνω τους άντρες!
για τις γυναίκες δεν τίθεται θέμα. Σωστά;

Αλλά δεν είμαι Θεός για να συγχωρώ.
Και επιτέλους ας κάνουν ό,τι θέλουν.
Τη γνώμη μου είπα

sevenseas

δεν σε λογοκρινα καλε

πωπωπωπω

katinaki

Παράθεση από: "sevenseas"δεν σε λογοκρινα καλε

πωπωπωπω

ψιτ! μην κάνεις άλλη δημοσίευση! έχεις φτάσει σε διαβολικό αριθμό!  :shock:  :lol:

sevenseas

pleased to meet you
hope you guess my name
what is puzzling you
 is the mature of my game

sympathy for the devil
Stones

sevenseas

καποια τελευταια γεγονοτα , που συνεβησαν σε μια φιλη μου
με εκαναν
να αναθεωρήσω αποψεις

κοριτσια ειμαι με την αποψη σας
αναφανδον

τερμα

ntaniel

Παράθεση από: "Enia"Ντάνιελ, θα προσπεράσω τον ειρωνικό τόνο στη δημοσίευσή σου και θα σταθώ σε ένα σημείο:

Τι τα θελει κι αυτοs να προστατευει τα παιδια??

Θεωρείς δηλαδή πως όταν καθένας 'ο,τι ήταν να δωσει σ'αυτή τη σχέση πάει... το'δωσε...', όπως λες, η καλύτερη επιλογή, για να προστατεύσουν τα παιδιά, είναι να μένουν μαζί!?

:?
Ο τονοs μου ειτε εχει ειτε οχι  ειρωνεια....δεν παυει να λεει την αληθεια....
Η σχεση σιγουρα απεβιωσε(Θεοs σχωρεστηνα) ....αλλα δεν πρεπει να παρασυρει μαζι τηs τα παιδια...που θα εχουν απο δω και περα να αντιμετωπισουν το φαινομενο τηs επιβιωσηs....γιατι αν περιμενουμε να σωθουν τοσο ψυχολογικα οσο και κυριωs οικονομικα, μονο απο την μητερα...αει καλα...ευτυχωs που εισαι καθιστη, για να μην ψαξω για καρεκλα....Δεν ξερω αν εισαι παν/νη η ελευθερη , δεν ξερω αν εχειs παιδια,δεν ξερω ποσο μεγαλη σχεση με συμβιωση ειχεs στη ζωη σου, δεν ξερω ποσο απολυτη εισαι η οχι....εκεινο που σιγουρα ξερω ειναι πωs αν βρεθειs στην ιδια κατασταση και ηλικια θα σκεφτειs λιγακι περισσοτερο .....το οτι φτασαμε στο 60% τα διαζυγια δεν ειναι τυχαιο...το οτι οι μονογονεικεs οικογενειεs αυξηθηκαν κατα 35% σε σχεση με περσυ επισηs δεν ειναι τυχαιο....δεν ειμαι απολυτοs...δεν ξορκιζω τα δαιμονια....δεν προπαγανδιζω υπερ κανενοs...καταθετω απλα την σκεψη μου και τον προβληματισμο μου, χωριs να αρνηθω να δω το προβλημα, ριχνονταs μια σταλα νερο στο κρασι μου.....
Φανταζομαι πωs αν ω μη γενοιτο ερχοσουνα σ αυτη τη θεση...θα ησουνα πιο αποφασιστικη μπροστα στα παιδια και δεν θα κωλωνεs πουθενα........προτιμωνταs την ηρωικη "εξοδο"

reporter345

:D εγω τωρα απλα παρατηρώ τι γράφεται και αναρωτιέμαι μήπως τη δεκαετία του 60 οι ανθρωποι είχαν λιγότερα ταμπου στις σχέσεις τους σε σχέση με τώρα. :D
Ειλικρινά λυπάμαι όταν το πρώτο που με ρωτάνε στο ιντερνετ είναι την ηλικία μου λες και τα μυαλά και οι ιδέες εξαρτώνται από το έτος γέννησης.
Δεν πειράζει να δούμε τα κρίσιμα χρόνια ποιοι θα βγουν μπροστάρηδες...τότε θα τους ρωτώ την ηλικία τους :D

xhmeia

καλυτερα μια ηρωικη εξοδο, αγαπητε Ντανιελ
και μια καλη μετεπειτα σχεση των 2 γονιων και πρωην συζυγων
παρα η υποκρισια, ταχα μου δηθεν μενω για τα παιδια μου ( η υπερτατη θυσια των γονιων........που βολευει εαυτους )
καλυτερα μια ηρωικη εξοδο και να ειναι υπερηφανα τα παιδια για τους γονεις τους, παρα να σε γκρεμισουν τελειως απ το βαθρο οταν αντιληφθουν την υποκρισια
και πιστεψε με -εγω μιλω εντος χορου κι οχι θεωρητικα- ολα γινονται
και οι εξοδοι απο ενα γαμο που εδωσε, οτι ηταν να δωσει
και οι μετεπειτα καλες σχεσεις, στο ονομα μιας αγαπης που εφερε πλασματακια στο κοσμο και για την καλη ψυχολογια των παιδιων
και
να ζησει ο αντρας ή η γυναικα την ζωη, οπως θελουν κι οπως εχουν δικαιωμα
καιτα παιδια να μην στερηθουν απο οικονομικης αποψεως η εστω να στερηθουν ει δυνατο λιγοτερο

ολα ειναι θεμα διαχειρισης απο τους 2 γονεις
εαν αντιληφθουν οτι χωριζουν ΜΟΝΟ  σαν συζυγοι και ΠΟΤΕ σαν γονεις
τα υπολοιπα -θυσιες για τα [παιδια - ειναι απλα δικαιολογιες

xhmeia

Και οσον αφορα την κριτικη
Ναι, ειναι πανευκολο να κρινουμε τους αλλους ή να μας κρινουν
Προσωπικα, μου ειναι παντελως αδιαφορη η κριτικη των πολλων
Η μονη κριτικη, που πρεπει κατα την αποψη μου, να ενδιαφερει οσους ειμαστε  ΚΑΙ γονεις(κι οσων αργοτερα γινουν) ειναι των παιδιων μας
Ας αναλογιστουμε τι τους διδασκουμε, οχι με τα λογια μας , αλλα με τα εργα μας
Ειναι τελειο  :D  συναισθημα να ειναι υπερηφανα τα παιδια, για τους γονεις τους!!

xhmeia

και τι τελικα, ειναι επιτυχημενος η αποτυχημενος γαμος??
επιτυχημενος ειναι αυτος, που μενουν μαζι αιωνιως κι ας σφαζονται ή ας χουν φτασει στο σημειο παντελους αδιαφοριας και ζωντας ο καθεις τη ζωη του???
αποτυχημενος ειναι αυτος, που χωριζουν?

εκ του ουσιας,  κρινεται η επιτυχια
για μενα,
επιτυχημενος γαμος ειναι αυτος, που οντως ζουν αρμονικα οι συζυγοι /γονεις κι ειναι ευτυχισμενοι ανθρωποι
επιτυχημενος ειναι κι αυτος, που εζησαν αρμονικα και οταν τελειωσε η αρμονια,( δεν λεω να χωριζουμε για ψυλλου πηδημα )  χωριζουν  οι συζυγοι και συνεχιζουν να λειτουργουν αρμονικα ως γονεις κι ως ευτυχισμενοι ανθρωποι
αποτυχημενος ειναι ο γαμος που δεν μπορουν να συνεννοηθουν, ειτε τον συνεχιζουν κατ ονομα και μονο,  ειτε τον διαλυσουν

393 Επισκέπτες, 1 Χρήστης