Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 370
  • Total: 371
  • Leon

Αυτος παντρεμενος και 45ρης αυτη ελευθερη και μικρη

Ξεκίνησε από Kastoras, Μάρτιος 12, 2008, 04:41:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Για εμένα το ερώτημα είναι τελείως φιλοσοφικό.

Η Προσωπική μου άποψη, ξανά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, είναι ότι στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων - ξανά συντριπτική ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ - η πιτσιρίκα πάει με τον σαρανταφευγάρη ή γιατί του τα τρώει ή γιατί έχει κάποιο ψυχολογικό.

Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις και πιστεύω ότι υπάρχουν παντού εξαιρέσεις. Η ταχύτητα όμως των κοινωνικών, τεχνολογικών και πολιτιστικών εξελίξεων της τελευταίας 20ετίας έχουν δημιουργήσει τεράστιο κενό μεταξύ των γενεών. Γι' αυτό και το θεωρώ λίγο δύσκολο μία κοπελίτσα του R&B να καλύπτεται από τον "καρεκλά" σε συνάρτηση με την πληθώρα των "καλύψεων" που μπορεί να σου προσφέρει μία σχέση.

Αυτή είναι η άποψη μου... μπορεί να λέω και αρλούμπες.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

heinrich

από την μια μεριά ο  40φευγας - περνώντας την κρίση μέση ηλικίας - δεν έχει κανέναν ενδιασμό να την πέφτει όπου λάχει (ιδίως όταν πρόκειται για φεσκαδούρα)
από την άλλη μεριά, τα κοριτσάκια που μασάνε την καραμέλα που τους έδωσαν τα ΜΜΕ πως οι άντρες δεν είναι πια άντρες (ακόμα δεν ξέρουν πως να πιάσουν τον &^**Θ&**& αλλά διαθέτουν άποψη περι ρόλων και στερεοτύπων) ελκύονται και επιβεβαιώνονται από αυτούς που τους την πέφτουν.
οι νεαροί έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και προτιμούν την μαλακία μπροστά στο ίντερνετ διότι είνια γλυκύτερη και φθηνότερη...

ε, δεν θέλει και πολύ για να δέσει το γλυκό...

370 Επισκέπτες, 1 Χρήστης