Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 245
  • Total: 246
  • Leon

Τι ειναι αυτο που σε ελκυει σε ενα αγορι/ενα κοριτσι;

Ξεκίνησε από illaria, Μάρτιος 13, 2008, 02:53:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

illaria

Σε ενα γκαλοπ που πραγματοποιηθηκε σε 618 νεους το νοεμβριο του 2000, διαπιστωθηκε οτι απο την πλευρα των αγοριων,η ομορφια ειναι πρωταρχικο στοιχειο(89%),επειτα η καλοσυνη(72%),η εμπιστοσυνη(54%),η εξυπναδα(49%),η δυνατοτητα επικοινωνιας(48%).
απο την πλευρα των κοριτσιων,πρωτη ερχεται η καλοσυνη(83%),μετα η εμπιστοσυνη(74%),το χιουμορ(69%),η ομορφια(63%),η δυνατοτητα επικοινωνιας(63%)....
τελικα τι ειναι αυτο που προσεχει πρωτα καποιος;;

fmas

Το ότι τα κορίτσια μας θεωρούν μα..... δεν χρειαζόταν να μου το δείξει η έρευνα.......... :)

Εμένα το βασικό θέμα είναι να με κάνει να περνάω ευχάριστα, να νοιώθω όμορφα και μετά να μην ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........

saliara

Εγώ το πρώτο που θέλω να έχει είναι χιούμορ και μετά επικοινωνία φυσικά...Γιατί αν έχουν καεί τα εγκεφαλικά κύταρα καήκαμε κι εμείς...

Παρ'όλα αυτά...εγώ κοιτάω τα χέρια...Αν Δε με νοιάζει τπτ άλλο(εντάξει κοιτάς εξωτερικά)αλλά τα χέρια για μένα είναι το κάτι άλλο.. :wink:  :wink:

κώστας

Εμένα με ελκύει το έξυπνο στήθος και το καλοσυνάτο κωλαράκι.
eLe

saliara

Παράθεση από: "κώστας"Εμένα με ελκύει το έξυπνο στήθος και το καλοσυνάτο κωλαράκι.

αααααααα...κοιτάς πάντα τον εσωτερικό κόσμο βλέπω...αλλά πολύ εσωτερικά.. :P  :P  :P

illaria

κι εγω κοιταω χερια...και δοντια(και μην πει κανεις''της εφεραν ενα γαιδαρο κι αυτη τον κοιταγε στα δοντια!!!! ]

black_velvet

Ναι ναι... κι εμένα ο εσωτερικός κόσμος μ' ελκύει. Π.χ., οι "φέτες" στο στομάχι...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

saliara

Αυτό το Καλοκαίρι είναι εξωτερικό στοιχείο(κόσμος)..Άλλο πες άλλο... :P

gon

Το ίδιο κορίτσι που με ελκύει, την ίδια στιγμή με φοβίζει. Κι αν γελάσει ειρωνικά μαζί μου; Κι αν δεν με πάρει στα σοβαρά; Κι αν με βρει βαρετό; Κι αν μιλήσει αρνητικά για μενα στην παρέα; Νιώθο τόσο αδέξιος και δειλός.

illaria

καλε;!;γιατι σκεφτεσαι τοσο πολυ;;;;δεν μπορεις απλα να εισαι αυθορμητος;πιστευω οτι αυτο θα εκτιμηθει..

Ludwig

να ξέρει να μαγειρευει και να πλένει

Ludwig

να ξέρει να μαγειρευει και να πλένει
διότι ό,τι και να κάνεις η ομορφιά πεθαίνει,  ενώ η πείνα και η μπίχλα θέλουν τη μαστόρισσά τους

xhmeia

σταθερος παραμενεις βλεπω  
να κι ενας αντρας που εκτιμα τις πρακτικες αξιες της ζωης  :P  :P

black_velvet

Το στομάχι του μόνο. Κι αυτό άνευ φετών.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

xhmeia

θα εγραφα τι με σαγηνευει σ εναν αντρα
αλλα αφου η ερευνα αφορα αγορακια και κοριτσακια...
λεω να μην απαντησω  :P  :P

Διαβαζοντας την ερευνα κατεληξα στο εξης συμπερασμα
Τ αγορακια,  ειναι πιο ειλικρινη απ τα κοριτσακια
(τουλαχιστον στις δημοσκοπησεις)

245 Επισκέπτες, 1 Χρήστης