Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 531
  • Total: 532
  • Leon

Λόγοι για να μην είσαι υπερήφανος που είσαι Έλληνας.

Ξεκίνησε από Pappas10, Μάρτιος 15, 2008, 12:41:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

36. γιατι παντα ψαχνουμε να βρουμε καποιους λογους, που θα μας κανουν να αισθανομαστε ασχημα , που ειμαστε  Ελληνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε ξυπνατε
εδω ασιθανονται πεηφανοι , κατι γυφταραιοι  -στανοί , -ανδοι
 μεχρι κι οι σκοπιανοι αισθανονται μια......................... εθνική αναταση

black_velvet

Παράθεση από: "Pappas10"...
...ένας λόγος να αισθάνεται κάποιος υπερήφανος είναι η δυνατότητα του να κοιτάει τον καθρέφτη και να μπορεί να διακρίνει και τα άσχημα χαρακτηριστικά του. Να έχει την δύναμη να γίνεται αυτοκριτικός, να αναγνωρίζει τα λάθη του και να τα διορθώνει ή να τα προσπερνά.

...
.

37. Γιατί η αυταρέσκειά μας κοντεύει να αφαιρέσει όχι μόνο απ' τις συνειδήσεις μας αλλά κι απ' το λεξικό μας την αυτοκριτική.
(7~  ; )

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

jasper

38. Γιατί ο,τι δεν είναι ελληνικό (άντε και αμερικάνικο ή βορειοευρωπαϊκό) είναι -στανοί, -ανδοί, -ιανοί (προφερόμενα μετά βδελυγμίας)... όχι πως είμαστε ρατσιστές προς Θεού!!!  

αισιχτίρ μας πια  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Ludwig

39. για την ασέβεια προς το περιβάλλον και τα ζώα

Pappas10

40. Γιατί συχνά απαντάμε αυτό που θέλουμε ανεξάρτητα από το τι μας ρωτάνε
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

41. γιατι συχνα απανταμε χωρις καν να ερωτηθουμε...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

42. Γιατί βγάζουμε εύκολα και βεβιασμένα συμπεράσματα.

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

jcdenton

43. Γιατί η μοναδική περίπτωση να είμαστε μονιασμένοι (βάσει ιστορίας) είναι όταν έχουμε πόλεμο -G4
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Kastoras

44. Απλά γιατι τυχαινει να κατοικουμε σε μια χωρα που καποτε την ειχαν οι ελληνες..

reporter345

45. Γιατι καποτε σε αυτο το τοπο οι ανθρωποι μπορουσαν ελευθερα να μιλανε και να εχουν την ιδιοτητα του ενεργου πολιτη.....βεβαια εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε, αλλα που ξερεις ποτε δεν ειναι αργα :D  για να

kuria

46. γιατι μιλανε για καθαρση τα καθαρματα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

SoFiA24

Βασικά εγώ είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα ότι στραβό κι ότι καλό κι αν συνεπάγεται αυτό... Πειράζει ;;;;

Rakendytos

..εγω παλι δεν νιωθω Ελληνας αλλα επειδη ετσι λεει η ταυτοτητα μου
δεν νιωθω καθολου υπερηφανος.. απο τους Ελληνικους ξεφτυλισμενους μισθους.. τα μεροκαματα.. την ασφαληση.. και τις τριτοκοσμικες συνθηκες νοσηλειας..
και μη με πει κανενας μιζερο.. τις συγχρονες πτερυγες και τις ΜΕΘ της εχει καρωσει ο ΠΑΣΟΚΟΣ και ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ με την φαρυγγιτιδα..

seagull

Παράθεση από: "Rakendytos"και μη με πει κανενας μιζερο.. τις συγχρονες πτερυγες και τις ΜΕΘ της εχει καρωσει ο ΠΑΣΟΚΟΣ και ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ με την φαρυγγιτιδα..

εντάξει ...αλλά διαφωνώ με τις ΜΕΘ, όχι για άλλο λόγο  :wink: αλλά για να είμαστε δίκαιοι

και είμαι πολύ περήφανη που είμαι Ελληνίδα !
Ενα από τα χαρακτηριστικά μας εξάλου είναι και η γκρίνια...

47. γιατί όταν διεκδικώ το δικαίωμα στο σεβασμό της ιστορίας, της εθνικής ταυτότητας, και επίσης κάποιων αφανών και αδικημένων , με χαρακτηρίζουν ως εθνικίστρια, ενώ για τα δικαιώματα μου ως πολίτη (και δη της ψηφου), αλλά και για κάποιων άλλων με χαρακτηρίζουν προοδευτική

eloy

Έχω νομάρχη τον Πανίκα και δήμαρχο το "φτερωτό γιατρό"!!!

531 Επισκέπτες, 1 Χρήστης