Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 528
  • Total: 528

Μετα το χωρισμο...τι;;

Ξεκίνησε από illaria, Μάρτιος 15, 2008, 12:52:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vencedor

δεν μπορω να βαλω βιντεο ρε γμ της γης τον αξονα.. :evil:

katinaki

kuria

[quote user="vencedor" post="353429"]δεν μπορω να βαλω βιντεο ρε γμ της γης τον αξονα.. :evil:[/quote]
μια ο σεισμος της χιλης τον μετακινει οκτω εκατοστα...μια ο σεισμος της ιαπωνιας τον παει αλλα δεκα εκειθε... τωρα ερχεσαι και συ χαρμανιασμενος που δε σου καθεται το βιντεο... αντε να δουμε που θα φτασει πια αυτος ο ερμος ο αξονας... :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

larus audouinii

[quote user="kuria" post="353456"][quote user="vencedor" post="353429"]δεν μπορω να βαλω βιντεο ρε γμ της γης τον αξονα.. :evil:[/quote]
μια ο σεισμος της χιλης τον μετακινει οκτω εκατοστα...μια ο σεισμος της ιαπωνιας τον παει αλλα δεκα εκειθε... τωρα ερχεσαι και συ χαρμανιασμενος που δε σου καθεται το βιντεο... αντε να δουμε που θα φτασει πια αυτος ο ερμος ο αξονας... :lol:[/quote]

Λες να αρχίσει να ισώνει ;  :lol:

saliara

Aν ήταν απλά ένας ακόμη έρωτας....

Αν ήταν αγάπη....

Και ξανά από την αρχή... ;-)

kuria

φερτε μου αξονες να ισιωσωωω  :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

vencedor

[quote user="larus audouinii" post="353463"][quote user="kuria" post="353456"][quote user="vencedor" post="353429"]δεν μπορω να βαλω βιντεο ρε γμ της γης τον αξονα.. :evil:[/quote]
μια ο σεισμος της χιλης τον μετακινει οκτω εκατοστα...μια ο σεισμος της ιαπωνιας τον παει αλλα δεκα εκειθε... τωρα ερχεσαι και συ χαρμανιασμενος που δε σου καθεται το βιντεο... αντε να δουμε που θα φτασει πια αυτος ο ερμος ο αξονας... :lol:[/quote]

Λες να αρχίσει να ισώνει ;  :lol:[/quote]

αμα του λυσω τα κοντρα παξιμαδι να δεις τι φουσκο θα φαει.. :razz:
δε βοηθας κιολας να βιντεοδωσω λεμε.

τους ερΩτεΖ μου μεσα. :razz:

katinaki

vencedor

papadia

....καλιτερη κ ουσιαστικοτερη ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ!!!!

Pappas10

Παρεΐτσα, γήπεδο, μπυρίτσες, λίγο φλερτ να θυμηθούμε....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Belladona

όταν ζεις σε ένα καταπιεστικό περιβάλλον με ένα σύντροφο που σου επιβάλλει το δικό του σύστημα ζωής και δεν είσαι ο εαυτός σου και γίνεσαι παθητικός δέκτης ανοχής και αντοχής , τότε αποτινάζεις την μιζέρια και αναπνέεις τον αέρα της ελευθερίας.

fortune

[quote user="katinaki" post="353392"]και μιας που πιάσαμε τα fuck :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

[/quote]

Hταν το πιο ερωτικο fucking song ,που εχω ακουσει ποτε....
Μπραβο βρε Κατινακι!!!Πολυ καλη επιλογη.
Να λοιπον ,που αυτη η λεξη (fuck),μπορει να αποδοθει πολυ αδολα,μεσα απο την τεχνη.!!

katinaki

vencedor

.......... :roll: σκουπα κ φαρασι... :sad:

528 Επισκέπτες, 0 Χρήστες