Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 462
  • Total: 462

Εσεις που θα κανετε Πάσχα

Ξεκίνησε από gon, Μάρτιος 16, 2008, 11:19:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Αχ έλα τώρα! Μη στεναχωριέσαι.

Εκεί παραδίπλα ήμουν κι εγώ πέρυσι. Κι οφείλω να ομολογήσω πως δεν είναι λίγες οι στιγμές που... μου λείπει...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nemesis

:D

Ε, λοιπόν αν θέλεις, μπορείς να έρθεις ένα ταξιδάκι πριν από τον Ιούλιο, θα σε φιλοξενήσω πολύ ευχαρίστως  :D

black_velvet

Ναι; Σ' ευχαριστώ.  ]

Nemesis

Ε, τότε σε περιμένω όποτε θέλεις και το αποφασίσεις βελουδένια  :D

sevenseas

ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
ΕΚΘΕΣΗ
22.4.2008
Β΄Δημοτικού
Γιωργος Κ..............

το Πασχα θα πο με τον μπαπα μοθ και τι μαμα μου στη Κερκειρα
θα παμε με αεροκλανο
αμε

και θα κανω φφφφφφφςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
οταν θα πεταη

εκη θα μας περιμενει η φιλι της μαμας μου ι Λορα
πολι καλι κιρια
μου κανει και δορα
και τιν αγπαη πολι ο μπαμπας μου
τις δινι φιλια
και τιν αγκαλιζει
οταν λιπει η μαμα για να μιν εσθανετε μονι τις

saliara

Άμφισσα..Όσο σπουδάζω εκεί..ας το χαρούμε λίγο...Βασικά λίγο απ'όλα Άμφισσα..Λιβαδειά..Ναύπακτο και Αράχωβα.. :lol:  :lol:

lucretia

Παράθεση από: "skou70"on a second thought lew na paw pros xwrio meria pou einai kai i nigrita dipla na tsakwsw ekeina ta ponhra apo to zaxaroplasteio pou mou xoun meinei apwthimeno edw kai kana eksamhno ... esy?

:evil:

Θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωω πονηράαααααααααααα......ουάαααα!!!!!!

(αν εκεί γύρω δεις ένα τύπο με οπλές, μεγάλα αυτιά και δόντια, να τσακιζει το κατσικάκι, να του δώσεις χαιρετισμούς και μια σφαλιάρα από μένα!)

lucretia

Α, εγώ θα πίνω μοχίτος στο Μόσταρ την Κυριακή το βράδυ, χαζεύοντας τα νερά να πηγαίνουν πάνω-κάτω...

:roll:

Ludwig

Το χουριό θα κάνει Πάσχα μαζί μου...

Ludwig

Παράθεση από: "lucretia"Α, εγώ θα πίνω μοχίτος στο Μόσταρ την Κυριακή το βράδυ, χαζεύοντας τα νερά να πηγαίνουν πάνω-κάτω...

:roll:

ομορφα και παραδοσιακά. Από εκείνα που ζηλεύουμε όλοι.

lucretia

Θα πίνω μοχίτος, για να χωνέψω το αρνάκι βρε!

Εντάξει, δεν φτάνει που θα υποστώ τα κλαρίνα στη διαπασών από τον γείτονα, τα μωρα που θα ουρλιάζουν, τους παπάρες που θα ρίχνουν τουφεκιές για μαγκιά, τα σκυλιά που θα γαβγίζουν απο το φόβο τους από τους τουφεκιές, ε, να μην χαλαρώσω και εγώ με τον δικό μου τρόπο;

Μου τη δίνει το "χωριό" και οι "χωριάτες"!

(Επίσης μου την δίνουν και τα στρουμφάκια!)

black_velvet

lucretia

Βασικά, μου τη σπάει που πάω στο εξοχικό να ηρεμήσει το μυαλό μου, και έχω να υποστώ τον καθε καράβλαχο  που ρίχνει τουφεκιές.
Τι έθιμο είναι αυτό, δεν μπορω να καταλάβω, να ρίχνεις τουφεκιές όταν μπαινει, λεει, το αρνι στην φωτιά και όταν βγαίνει.
Μπράβο ρε μεγάλε, το έψησες, τι προσπαθείς να αποδείξεις;

άσε που το καημένο το σκυλάκι μας, ένας σκύλαρος 40 κιλών, τα έχει ήδη παίξει με τα βεγγαλικά της προηγούμενης νύχτας, και έρχονται και οι μπαλωθιές να του ταράξουν εντελώς το νευρικό σύστημα. Τι να του δίνω πετσούλες από αρνι, τι κοκορέτσια, αυτος κρυμμένος μέσα στο σπιτάκι του και δεν λέει να βγεί.  :(
Φαντάσου δηλαδή τι γίνεται με τα μωρά εγγόνια του διπλανού που κλαίνε απο τις τουφεκιές, αλλά αυτουνού του φαίνεται πολύ αστείο και το συνεχίζει.

Έχω σκεφτεί διάφορους τρόπους εκδίκησης... πέρσυ για παράδειγμα, όταν έτρωγαν τα κοκορέτσια, εντελώς τυχαία ξεκίνησα κουβέντα για την Τρομώδη Νόσο των αιγοπροβάτων που τα περιστατικά της αυξάνονται κατακόρυφα στην Ελλάδα και είναι και αυτή Σπογγιόμορφη Εγκεφαλοπάθεια και πιθανόν να μεταδίδεται με τον λεμφικό ιστό που υπάρχει στο έντερο και το συκώτι.... χεχε!
Πολύ μου άρεσε αυτή η αμφιβολία και ο φόβος στα μάτια τους...
Φέτος, λέω να συζητήσω για το θέμα των διοξινών στις ζωοτροφές και ίσως τις αφλατοξίνες....  :twisted:

black_velvet

Enia

Παράθεση από: "Nemesis"Εγώ στο Λουξεμβούργο και όπως όλοι ξέρετε πολύ καλά μεγάλη εβδομάδα και Πάσχα καταλαβαίνεις ΜΟΝΟ στην Ελλάδα :(

Κι όμως... Δυο φορές έκανα πάσχα στο Λονδίνο, κι άλλες δυο στην επαρχία της Αγγλίας. Στο χέρι σου είναι να ζήσεις Πάσχα - υποθέτω ότι όλο και κάπου θα υπάρχει κάποια ελληνική εκκλησία, αλλιώς όντως είναι δύσκολο.

Ειδικά στο Λονδίνο, το είχα πραγματικά ευχαριστηθεί! (με εξαίρεση την αστυνομία που περιφρουρούσε στην περιφορά του επιταφίου λες και είχαμε βγει για διαδήλωση...) Χωρίς βαρελότα, αλλά με κατάνυξη και σεβασμό.
Και αβγά έβαψα, και μαγειρίτσα έφτιαξα, και αρνάκι έψησα...!  :D  :wink:

462 Επισκέπτες, 0 Χρήστες