Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 332
  • Total: 332

ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ

Ξεκίνησε από gon, Μάρτιος 21, 2008, 06:53:18 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jasper

ουπς λάθος  :oops:  
νόμιζα ρωτούσε πόσα ζευγάρια πρέπει να τραβήξεις  :shock:  :P  :shock:  :roll:

jasper

τώρα που το ξαναδιαβάζω... ούτε αυτό νόμισα... κι εγώ δεν ξέρω τι νόμισα (δεν είμαι καλά)  :(  :(  :(

Ludwig

Παράθεση από: "jasper"τώρα που το ξαναδιαβάζω... ούτε αυτό νόμισα... κι εγώ δεν ξέρω τι νόμισα (δεν είμαι καλά)  :(  :(  :(

να το θεωρήσουμε ως νέα σπαζοκεφαλιά?

gon

plus_

Παράθεση από: "Ludwig"
Παράθεση από: "jasper"τώρα που το ξαναδιαβάζω... ούτε αυτό νόμισα... κι εγώ δεν ξέρω τι νόμισα (δεν είμαι καλά)  :(  :(  :(

να το θεωρήσουμε ως νέα σπαζοκεφαλιά?

:24:  :24:

plus_

3 μονο.
 οπως και να εχει θα υπαρχει ενα ιδιο ζευγαρι μεσα.

gon

plus

Σωστή

ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΤΑΡΙ ΕΧΕΙΣ 12 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΙ 12 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΠΟΣΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΜΟΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 3 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΛΤΣΕΣ.

gon

ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΑΙ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΟς ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ. Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ, ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙ. ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ;

skou70

oti phdane kai ta spitia den to fantazomoun  :shock:  8)

plus_

Παράθεση από: "gon"ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΑΙ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΟς ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ. Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ, ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙ. ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ;

τα σπιτια δεν πηδανε.

gon

plus

Σωστή

ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΑ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΟς ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ. Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ, ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙ. ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΠΗΔΑΕΙ.

skou70

kai egw to idio eipaaaaaa  :cry:

plus_

σκου και πλας διοτι ναι μεν 7.28 αλλα ξεγλυστρισε σαν χελι πρωτος... :P

plus_

και παλι 7.35 μαζι ποσταραμε,
σκου:
ΒΓΕΣ ΑΠ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!

skou70

332 Επισκέπτες, 0 Χρήστες