Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 227
  • Total: 228
  • Leon

Το σημείο G

Ξεκίνησε από gon, Μάρτιος 23, 2008, 11:34:12 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

To σημείο G είναι κάτι σαν την χαμένη Ατλαντίδα...
Σαν την άκρη του ουράνιου τόξου...
Σαν το Τρίγωνο των Βερμούδων...
Σαν την κατάρα του Τάφου του Τουταγχαμών...
Τη χώρα του Οζ...

:twisted:

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

plus_

:twisted:  :twisted:  :twisted:

gon

Κύριοι – ναι, και εσείς έχετε σημείο G. Είναι πολύ δύσκολο να το βρείτε μόνοι σας γιατί βρίσκεται μέσα στο ορθό, όσοι όμως από εσάς είστε αρκετά ευλύγιστοι και τολμηροί κάντε τα εξής: ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα (εάν δεν τα καταφέρετε έτσι, φέρτε τα γόνατα σας στο στήθος).

Βάζοντας μεγάλη ποσότητα λιπαντικού στον αντίχειρα πιέστε το μπροστινό τοίχωμα του ορθού. Είναι όμως πολύ ευκολότερο να ζητήσετε από κάποιον άλλο να βρει το σημείο G σας. Πάρτε την ίδια θέση και ζητήστε από τη σύντροφο σας να βάλει το δάχτυλο της χρησιμοποιώντας λιπαντικό στο μπροστινό τοίχωμα του ορθού μέχρι να αγγίξει κάτι που έχει το σχήμα καρυδιού.

Μπίνγκο! Τώρα μπορείτε να το πιέζετε σταθερά με φορά προς τα κάτω. Πολλοί άντρες ισχυρίζονται ότι οι οργασμοί με διέγερση του σημείου G είναι πιο έντονοι και η έκκριση του σπέρματος αντί να είναι διακεκομμένη είναι συνεχόμενη.

Αυτό είναι λοιπόν: πλύνετε τα χέρια σας, βάλτε λιπαντικό και ξεκινήστε. Πρέπει πάντα να πλένετε τα χέρια σας πάλι εάν τα βάζετε στον πρωκτό γιατί υπάρχει κίνδυνος να μεταφέρετε βακτήρια σε άλλα μέρη του σώματος σας ή του σώματος του συντρόφου σας. Μην ντρέπεστε - αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε και ίσως αλλάξει τη σεξουαλική σας ζωή!

lucretia

Εγώ πάντως για όποιον ενδιαφέρεται έχω ειδικά γάντια εως τον ώμο μιας χρήσης, καθώς και ειδικό λιπαντικό (KY) για την βραχιόνια ψηλάφιση στις αγελάδες .

Θεε μου, τι δουλειά είναι αυτή που κάνω... άντε μετά να εμπνεύσω σε κάποιον τον έρωτα, βλέποντας με με την τσάντα με τα σύνεργα της δουλειάς....

Μα που είναι ο Ημιονος;;;;;  :twisted:
Χρόνια τον κυνηγάω να του βρω το σημείο τζι!

lucretia

Μα καλα αυτός ο Γκον, από αυτο το σαιτ, μόνο το kwloδάχτυλο βρήκε να παραθέσει;
Τόσα άλλα ωραία άρθρα έχει...
"Με τη στάση Χ μαρκάρετε το στόχο." :shock:
"69- Τα πιθανά προβλήματα αυτής της στάσης αφορούν την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης."  Αυτό είναι το πρόβλημά μας;;;;;
"Πισωκολλητό- Εάν εκτελέσετε τη στάση αυτή σε χαλί ίσως έχετε πρόβλημα," Αναφέρεται στα γόνατα, να υποθέσω...  :lol:
"Για να διεγείρετε την αίσθηση της όσφρησης του συντρόφου σας ανάψτε αρωματικά κεριά. Μην το παρακάνετε όμως και γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα ή κάψετε το δωμάτιο. Δεν θέλετε η φλόγα του πάθους να καταλήξει σε πραγματική φλόγα." Στάχτη και Μπούρμερη!!!!!!!

Γεια σου ρε Γκον, πρωτοπόρε!!!!

:24:

kodikas

Ωχ... Ετσι που πηρε φορα, ελπιζω να μην αρχισει να ζηταει και φιλια μετα..

Παντως για να μην εισαι παρεξηγησιμος,κανε μια τελευταια ηρωικη προσπαθεια μπας και ισιωσεις τα πραματα,
 γιατι ολοι θα νομιζουν οτι το αρπαξες το πουλι και δεν το αφηνεις με τιποτα..

Και θα στην πεσουν ολοι να σε πεισουν  οτι αυτο το πουλι δεν πεταει.

(ρε , εχεις ακουσει  τιποτα για αυτο το στραπ-ον που λενε αυτες οι περιεργες;
και γιατι σε κοιτανε και χασκογελανε; )

εκμεταλευομαι  την ευκαιρια μιας και μου εμπνεεις τον απολυτο σεβασμο και το μεγιστο δεος
να ζητησω τα φωτα σου και την γνωσοδοχο συνδρομη σου..

Καπο η πορτμπαγκαζ;
 που στα σκατα να βαλω μια  κεραια στο αμαξι για να πιανω τα τσοντοκαναλα;

Εχεις κανα πειστ προχειρο επ αυτου;;

elix

Εγώ μπορώ να πω ότι έχω μια καλή συλλογή από σημεία τζι, σε μεγέθη από αγριομπίζελου μέχρι καρπού κοκοφοίνικα.
Κάτι σε στέηκ δεν μου έτυχε ακόμα.

(τώρα αναρωτιέμαι μήπως δεν έπρεπε να προβώ στη συγκομιδή τους)

lucretia

Παράθεση από: "kodikas"που στα σκατα να βαλω μια  κεραια στο αμαξι για να πιανω τα τσοντοκαναλα;

Αν σου πω, βάλτη στο σημείο Τζι σου, θα παρεξηγηθείς;

:blobs16:  

Τσώπα, τσώπα, μην μου παρεξηγηθείς!
:hug2:

kodikas

Παράθεση από: "lucretia"
Παράθεση από: "kodikas"που στα σκατα να βαλω μια  κεραια στο αμαξι για να πιανω τα τσοντοκαναλα;

Αν σου πω, βάλτη στο σημείο Τζι σου, θα παρεξηγηθείς;

:blobs16:  

Τσώπα, τσώπα, μην μου παρεξηγηθείς!
:hug2:

να σου πω..

αν μου πεις και προς τα που να την στρεψω,

σιγουρα θα εχεις αγγιξει ευαισθητο σημειο..

(μη σε δω να βαζεις κανα γαντι.. )

lucretia

Από τότε που έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο Λεωνίδας με τις ψησταριές, τα τσοντοκάναλα σταμάτησαν πλέον να έχουν την αίγλη!

Πως το έλεγαν; Ητα 8;

sevenseas

Παράθεση από: "angelatr21"να ψαξετε να το βρειτε ο ενας στο σωμα του αλλου.εχει και η αναζητηση τη μαγεια της.ασε τη χαρα της ανακαλυψης. οταν το βρειτε θα το καταλαβεται απο το ξελιγωμα του αλλου.

καλε κυρια
να αναθεσω το ψαξιμο στην Νικολουλη?

angelatr21

Κατι σε περισσοτερο σεξ δεν σου βρισκεται? :roll:

sevenseas

μπα
το εχω κοψει

βαριεμαι

jcdenton

Βρέθηκε ένα G στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή με Αριστοτέλους (έξω από τον Τερκενλή) με αριθμό ταυτότητας Xxxxxxx και Α.Φ.Μ. yyyyyyyyy. Όποια το έχασε ή ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει σ' αυτό το θέμα. Εννοείται πως ζητήται αμοιβή (25€ είναι καλά).
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

227 Επισκέπτες, 1 Χρήστης