Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 406
  • Total: 406

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

Ξεκίνησε από black_velvet, Απριλίου 01, 2008, 07:36:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Παράθεση από: "κώστας"Μπα...έχω κάθε δικαίωμα να αξιώνω να συνηθίσεις εσύ τα δικά μου επίπεδα σεβασμού.  ]

Εγώ το είπα πρώτος.... :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

SoFiA24

He's got 5 και 6 points αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί επιχείρημα για να είμαστε χαλαροί όταν κάποιος βεβηλώνει ένα εθνικό μας σύμβολο ....
Αποψή μου...

black_velvet

Όχι βέβαια! Το αντίθετο μάλιστα!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

lucretia

Εντάξει ρε κορίτσια, δεν σας είδα να κλαιτε για την βεβήλωση των ιερών συμβόλων όταν κάινε την αστερόεσσα έξω απο την Πρεσβεία στην Β.Σοφίας, ή όταν βγάζουν φωτομοντάζ τον Τζώρτζ με εμφάνιση Χιτλερ, ή όταν δημοσιεύουν οι Δανοί γελοιογραφίες για τον Μωάμεθ...

Δεν έχουμε την παγκόσμια αποκλειστικότητα οι ¨Ελληνες στην απαίτηση για τον σεβασμό των Εθνικών και θρησκευτικών συμβόλων...

black_velvet

Δεν θα ήσουν κάπου εδώ τριγύρω.

SoFiA24

Και ποιος σου είπε οτι εγώ είμαι υπέρ του να καίμε την οποιαδήποτε σημαία ;
Ανέφερα πουθενά οτι μ αρέσει να βλέπω να καίγονται εθνικά ή θρησκευτικά σύμβολα άλλων ;
ΟΧΙ

οπότε για να προσέχουμε λίγο τι λέμε.. :evil:

Εγώ προσωπικά σαν Ελληνίδα θίγομαι και με προσβάλλει ο μη σεβασμός αυτών των πραγμάτων .Αν για σένα ειναι κάτι αμελητέο δικό σου πρόβλημα!

lucretia

Για κάτσε ρε μάνα μου, τι θες να κάνουμε;
Να διαμαρτυρηθούμε;
Να κατέβουμε στους δρόμους;
Να προσλάβουμε έναν τύπο να καθαρίσει αυτόν που την εφτιαξε την αφίσα, οπως ειχε κάνει ο Αγιατολαχ για τον Σαλμαν Ρουσντι;
Να σηκώσουμε ένα F-16 να τους βομβαρδισουμε να μάθουν άλλη φορά να μην παίζουν με τα εθνικά μας σύμβολα;

Το ζητούμενο ποιο είναι ακριβώς;

black_velvet

Χαλάρωσε.

Να εκφράσουμε τις απόψεις μας;

Αυτό σου πέρασε καθόλου απ' το μυαλό;

lucretia

Εγώ χαλαρή είμαι. Η μικρή τσιτώθηκε και μάλιστα μας την είπε ότι είμαστε πολύ χαλαροί.
 8)

black_velvet

Ε καλά τώρα. Μην τσιτώνεις κι εσύ.  ]

Pappas10

Για μισό ρε παιδιά...

Άλλο σέβομαι και άλλο υπερασπίζομαι. Ας υπερασπιστεί ο Αμερικάνος την σημαία του. Εγώ απλά δεν την καίω.

Τέλος.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "lucretia"Για κάτσε ρε μάνα μου, τι θες να κάνουμε;
Να διαμαρτυρηθούμε;
Να κατέβουμε στους δρόμους;
Να προσλάβουμε έναν τύπο να καθαρίσει αυτόν που την εφτιαξε την αφίσα, οπως ειχε κάνει ο Αγιατολαχ για τον Σαλμαν Ρουσντι;
Να σηκώσουμε ένα F-16 να τους βομβαρδισουμε να μάθουν άλλη φορά να μην παίζουν με τα εθνικά μας σύμβολα;

Το ζητούμενο ποιο είναι ακριβώς;

Αν όταν σου δίνεται η ευκαιρία (π.χ. σε ένα φόρουμ) υπερασπίζεσαι αυτά τα σύμβολα και δεν σιωπάς είναι μία καλή αντίδραση.

Λέω εγώ τώρα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

lucretia

Παράθεση από: "Pappas10"Άλλο σέβομαι και άλλο υπερασπίζομαι. Ας υπερασπιστεί ο Αμερικάνος την σημαία του. Εγώ απλά δεν την καίω.

Τέλος.
Ωραία, τότε να στείλουν καμία ειρηνευτική δύναμη έξω από την Πρεσβεία τους  να υπερασπιστούν τα εθνικά τους σύμβολα κάθε φορά που βάζουν φωτιά.

ΠαράθεσηΑν όταν σου δίνεται η ευκαιρία (π.χ. σε ένα φόρουμ) υπερασπίζεσαι αυτά τα σύμβολα και δεν σιωπάς είναι μία καλή αντίδραση.

Και χέστηκε η Φατμέ στο ΓενιΤζαμί.

black_velvet

Λουκ.... διακρίνω μια ηττοπάθεια...;  ]

lucretia

Tην ήττα την εχουμε φάει από αλλού, ρε παιδιά, και όχι από το γεγονός ότι κάποιος έβγαλε μια αφισα με την σβάστικα στην ελληνική σημαία, που εντάξει δηλαδή, μια χαρά θα συνεχίσει η ζωή μου να κυλάει και με την ύπαρξη της αφίσας αυτής.

406 Επισκέπτες, 0 Χρήστες