Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 405
  • Total: 405

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

Ξεκίνησε από black_velvet, Απριλίου 01, 2008, 07:36:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Λουκ... διακρίνω την ηττοπάθεια!

Γι' αυτό βρισκόμαστε σε τέτοιες θέσεις. Να υπερασπίζομαστε τα αυτονόητα. Να προσπαθούμε ν' αποδεικνύουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες. Να.... να.... να.....

Γιατί ο ωχαδερφισμός είναι βαθιά ριζωμένος, στο μεδούλι μας. Κι αφού η ζωή - σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι, λίγη διασκέδαση στο ενδιάμεσο κλπ κλπ - τσουλάει, ποιος νοιάζεται για το τι γίνεται παρά πέρα.....

Ε όχι βρε λουκ... αυτό είμαστε μόνο;

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

amfiprostylos

υπαρχει περιπτωση να ειναι και ο γιαλος στραβος, αλλα και να στραβοαρμενιζουμε; λεω τωρα.

καπου ακουσα οτι αυριο θα γινει ρεπορταζ για τον Νικηταρα και το πως πεθανε στη δραπετσωνα φτωχος και τυφλος απο την "καλοπεραση" μεσα στις φυλακές.

ωραια, για καμια βδομαδουλα θα θυμωμαστε τους αγωνιστες και θα σκιζουμε το σωβρακο μας απο οργη σκεπτομενοι τον γρυλλο του γειτονα, ωσπου να κανει και αλλο εξωγαμο ο πασχαλης. πολυ γουσταρω.

σας αφηνω να παω να φαω μακαρονια, εχει και η τηλεοραση ενα καταπληκτικο ρεπορταζ για τα ιμια, καθε μπουκια των μακαρονιώνε θα κατεβαινει με πικρα και αγανακτηση, ευτυχως εχω κατεβασει τους lost και θα μου περασει.

κώστας

Τι κωλοφάρα είμαστε, μα την αλήθεια! ]
eLe

Pappas10

Παράθεση από: "lucretia"
Παράθεση από: "Pappas10"Άλλο σέβομαι και άλλο υπερασπίζομαι. Ας υπερασπιστεί ο Αμερικάνος την σημαία του. Εγώ απλά δεν την καίω.

Τέλος.
Ωραία, τότε να στείλουν καμία ειρηνευτική δύναμη έξω από την Πρεσβεία τους  να υπερασπιστούν τα εθνικά τους σύμβολα κάθε φορά που βάζουν φωτιά.

ΠαράθεσηΑν όταν σου δίνεται η ευκαιρία (π.χ. σε ένα φόρουμ) υπερασπίζεσαι αυτά τα σύμβολα και δεν σιωπάς είναι μία καλή αντίδραση.

Και χέστηκε η Φατμέ στο ΓενιΤζαμί.

1. Αν η δύναμη αυτή υπερασπιστή τη σημαία τους επί Ελληνικού εδάφους θα υποστεί τις συνέπειες διότι και το έδαφος είναι σύμβολο της κυριαρχίας μίας χώρας.

2. Και με το να μην αντιδράς διαιωνίζεις την κατάσταση. Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον. Το θέμα είναι ότι την επόμενη φορά θα το σκεφτούν καλύτερα.

Αυτά πιστεύω.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Παράθεση από: "κώστας"Τι κωλοφάρα είμαστε, μα την αλήθεια! ]

Για εμένα η "κεραμύδα" θα είναι να τους πούνε "ή Βαρντάσκα ή το 1/3 Αλβανία, το 1/3 Σερβία και το 1/3 Βουλγαρία".

Τα υπόλοιπα είναι κολυσιεργίες. Λες και το ΝΑΤΟ θα φύγει.

Αυτό πιστεύω.

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "amfiprostylos"υπαρχει περιπτωση να ειναι και ο γιαλος στραβος, αλλα και να στραβοαρμενιζουμε; λεω τωρα.

Ναι... είναι στραβος ο γυαλός από τη στιγμή που η Βαρντάσκα θέλει να λέγεται "Μακεδονία"

Εμείς στραβά αρμενίζουμε από τη στιγμή που το διαπραγματευόμαστε.

Κατά τη γνώμη μου πάντα.

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Enia

Παράθεση από: "κώστας"...Χμμ...όχι.

1ον πνίγηκα άσχημα μόλις το διάβασα (δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο)
2ον δεν κατάλαβα που ήταν τελικά η διαφωνία σας...!

κώστας

"δεν κατάλαβα που ήταν τελικά η διαφωνία σας...!"
Τι να σου πω...το ξέχασα πλέον. Βέβαια βοήθησε κι ο Μιχάλης τα μέγιστα (στο να το ξεχάσω).
Δεν ξέρω αν σου έδωσα πλήρη απάντηση...
eLe

amfiprostylos

κοιτα φιλε , και εγω βλεπω λιακοπουλο αλλα μονο οταν δεν εχει κωμωδια η ετ1. το οτι εμεις αποκτησαμε το μεγαλητερο μερος της αρχαιας μακεδονιας δεν σημαινει οτι το τοτε βασιλειο δεν περιελαμβανε και αλλα κομματια που τωρα ανηκουν σε γιουγκοσλαβιες και βουλγαριες.

το κομματι που λες βαρντασκα ηταν και αυτο μεσα στην επικρατια της, πριν ο μεγας αλεξανδρος ξεκινησει να πηγαινει κωλοφεραντζα ολον τον τοτε γνωστο κοσμο.

ερωτηση: οι σκοπιανοι εχουν δικαιωμα να αυτοαποκαλουντε ΚΑΙ αυτοι απογονοι των αρχαιων μακεδονων ή το προνομιο το εχουμε μονο εμεις που κατεχουμε το μεγαλητερο κομματι της;

θα μου πεις, σιγα αυτοι εχουν μπασταρδεψει με βαλκανικες και ασιατικες φυλες .

εμεις ,οχι;

και οσο για το οτι δεν καταλαβες, φιλε μιχαλη, το τι γραφω πιο πανω , να εξηγησω: αν η τελεβιζιονε δεν το εκανε θεμα και μοδα εδω και αρκετο καιρο, ουτε εμεις αλλα ουτε και αυτοι (σκοπιανοι) θα ασχολούμαστούνε.

γκιβ μι φάιβ, μα μεν. :D

Pappas10

Εγώ με τη σειρά μου δεν βλέπω Λιακόπουλο ούτε σαν κωμωδία. Σαν τραγωδία ίσως.

Το θέμα ρε μαν δεν είναι ούτε γεωγραφικό ούτε φυλετικό. Είναι καθαρά πολιτικό. Γι' αυτό ακριβώς είμαι "παρμένος". Διότι οι πολιτικές προεκτάσεις και επιπτώσεις μίας "Μακεδονίας" στα βόρεια σύνορα μας, δύσκολα είναι θετικές για την Ελλάδα.

Όσο είμαι απόγονος του Μ. Αλεξάνδρου εγώ, άλλο τόσο είναι ο Αιγύπτιος και ο Καλάς και ο Αλβανός φυλετικά (μη σου πω ότι ο Καλάς είναι περισσότερο απόγονος ενώ ο Αλβανός ίσως - ξανά ΙΣΩΣ - και περισσότερο πρόγονος μιας και η Ολυμπία ήταν βασίλισα της Ιλλυρίας). Επίσης κατέχω ως σύγχρονο κράτος το μεγαλύτερο μέρος της έκτασης του αρχικού του Βασιλείου. Το θέμα όμως είναι πως ο Σλάβος δεν είναι ούτε πρόγονος ούτε απόγονος αλλά κατακτητής του.

Οπότε τι συζητάμε ακριβώς;

Και στην τελική, από που κι ως πού διεκδικεί το όνομα "Μακεδόνας" από τον Θεσσαλονικιό; Η φάση ομοιάζει με κάποιον τύπο που ονομάζεται "Σκατάς", και ζητάει ληξιαρχικά την αλλαγή του ονόματος του σε "Ωνάσης" και μέσω αυτής της ληξιαρχικής πράξης ζητά πίσω την Ολυμπιακή, λέγοντας ότι η σύμβαση με το Ελληνικό κράτος ήταν παράνομη. Εκεί θα γελάγαμε.. εδώ όμως ο άλλος δεν ξέρει ότι το όνομα του ήταν "Σκατάς" και δεν υπάρχουν χαρτιά συμβάσεως.

Τα ΜΜΕ παίζουν τον ρόλο τους. Υπάρχουν κάποιοι που πάντα αντιδρούσαν και φώναζαν. Συμφωνώ ότι κανένας δεν θα ασχολιόταν αν δεν γινόταν ντόρος... μόνο που ο ντόρος έγινε πριν το πάρουν χαμπάρι τα ΜΜΕ νομίζω.

Γιο μαν φιστ δε μπιτ.

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

amfiprostylos

Παράθεση από: "Pappas10"Εγώ με τη σειρά μου δεν βλέπω Λιακόπουλο ούτε σαν κωμωδία. Σαν τραγωδία ίσως.

Το θέμα ρε μαν δεν είναι ούτε γεωγραφικό ούτε φυλετικό. Είναι καθαρά πολιτικό. Γι' αυτό ακριβώς είμαι "παρμένος". Διότι οι πολιτικές προεκτάσεις και επιπτώσεις μίας "Μακεδονίας" στα βόρεια σύνορα μας, δύσκολα είναι θετικές για την Ελλάδα.

Γιο μαν φιστ δε μπιτ.

στα αριστερα συνορα μας υπαρχει και μεσσηνια. αν διασπαστει η ιταλια σε κρατιδια θα τους πλακωσουμε και αυτους;;;;;; ε τοτε πρεπει να τα βαλουμε με ενα σορο κρατη.

ξερεις ποσες αθηνες υπαρχουν; περιοχη αττικη;

κανε ενα τσεκ και θα παθεις πλακα. αντε ολοι αυτοι να διασπαστουν. την ποτσίσαμαν.

amfiprostylos

κόπυ παστέ.........

"The Village of Attica, NY

Attica's proximity between Rochester and Buffalo is ideal for rural living.  This gateway from the north into Wyoming County boasts the convenience of village infrastructure while maintaining a rural atmosphere.  We invite you to visit Attica for business or pleasure. Explore this site for more information or email: villageofattica@attica.org"

τι λενε ρε; η αττικη ειναι ελληνικη. μπασταρδοι αμερικανοι. μας πηραν τη φετα, ε οχι να μας παρουν τα οσια και τα ιερα μας.

SoFiA24

lucretia

Δεδομένου οτι εγώ δεν έχω την δυνατότητα να διαμαρτυρηθώ απευθείας στους έχοντας τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης και απόφασης θεωρώ οτι έστω και η μικρότερη αντίδραση πχ έκφραση της άποψής μου σ ένα φόρουμ είναι κάτι.

Δυστυχώς εμένα η ζωή μου δε θα είναι η ίδια όταν τα σύνορα της Ελλάδας θα φτάσουν στη Λαμία ή ακόμα πιο κάτω. Βλέπεις προσπαθώ να το βλέπω πιο μακροπρόθεσμα το θέμα.

Δυστυχώς εμένα η ζωή μου δε θα είναι η ίδια αν θα βεβηλωθεί η σημαία μου και μάλιστα με προεκτάσεις φασιστικές.

Εσένα μπορεί να σου αρέσει να ζεις στο "εξωτερικό" .Εμένα όχι και πολύ. Εσένα μπορεί να σου αρέσει να παραμένεις αδρανής σε μια κατάσταση που εμμέσως πλην σαφώς σε αφορά. Εμένα πάλι όχι.

Εσύ μπορεί να θεωρείς οτι δεν είναι προβλημα επειδή δε χτυπάει άμεσα τη δική σου πόρτα αλλά την πόρτα αλλων κάποια χλμ μακριά. Εγώ θεωρώ οτι μου χτυπάει την πόρτα εστω και ελαφρα.

Κι όσο για το τσίτωμα...Ναι είμαι τσιτωμένη όταν προσβάλλουν κάτι από τον εαυτό μου -γιατί η πατρίδα μου αποτελεί κομμάτι μου- και προσπαθώ να αντιδράσω μ όποιον τρόπο μπορώ. Τώρα αν εσύ βολεύεσαι με την αδράνεια δικαιωμά σου.

Pappas10

Ρε μαν, οι ιταλοί δεν διεκδικούν Ελληνικά εδάφη... ούτε οι αμερικάνοι. Ούτε ισχυρίζονται ότι κατέχουμε εδάφη τους.  Α.. και δεν συνορεύουν μαζί μας. Μας χωρίζει μία Αδριατική από τους Ιταλούς και 200.000 μίλια από την Αθήνα της Ατλάντα. Α.. και ούτε οι Αμερικανοί θεωρούν εαυτούς Εθνικά αθηναίους... ούτε οι ιταλοί φυσικά.

Α.. και η Αθήνα είναι πόλη... όχι ολόκληρη γεωγραφική περιοχή.

Εν ολίγοις...Καμία σχέση δηλαδή.

Φιλ δε ριδμ...

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

amfiprostylos

γιο !  

η αττικη ομως δεν ειναι μια πολη. ειναι νομός . κανεις λαθος για την ιταλια, μας επιτεθηκε μια φορα στο παρελθον, γιατι οχι στο μελλον;

η αμερικη, bro , ειναι διπλα μας με τα τσουτσεκια της τους τουρκους.

so my brotha, μη μου λες οτι δεν κινδυνευει η αττικη μας απο την attica NΥ .  λοιπον πιστευω οτι τα σκοπια ειναι ο αντιπερισπασμος σε κατι μεγαλυτερο.  στο απωτερο μελλον ολη η ανθρωποτης ναουμε, θα θελει να μας κατακτησει.

αν η ελλαδα φτασει στη λαμια απο μια υπερδυναμη οπως τα σκοπια δεν θα κατσουμε με σταυρωμενα χερια. θα στειλουμε τους σαλαμινιωτες και πιστευω οτι αυτοι φτανουν για την περισταση. αντε να εχουν απο ενα σουγια και ενα μπουκαλι νερο μαζι τους.

Peace Bro.   :D  :D  :D

405 Επισκέπτες, 0 Χρήστες