Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 746
  • Total: 747
  • Leon

Eλευθερη συμβίωση & παιδιά

Ξεκίνησε από Ludwig, Απριλίου 04, 2008, 11:18:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

Παράθεση από: "Ludwig"
Παράθεση από: "Enia"Καλά λέει η Νατάσα ότι εκτός γάμου συμφέρει στη σουηδία!!! Με τέτοια επιδόματα, τι να τον κάνουν τον άντρα?  :P

να πας στην σουηδία λοιπόν και να κατέβουν οι σουηδέζες στην Ελλάδα

Να φύγετε εσείς να πάτε στη Σουδία και να ρθουν εδώ οι Ιταλοί! 8)

Enia

Άσε βρε Κατινάκι... Σάμπως η Σουηδέζα -όσο κι αν προσπαθήσει- θα τα πετυχαίνει τα γεμιστά νομίζει? Αργά η γρήγορα θα δει τι έχασε και θα μας παρακαλάει να γυρίσουμε  :P

katinaki

Παράθεση από: "Enia"Άσε βρε Κατινάκι... Σάμπως η Σουηδέζα -όσο κι αν προσπαθήσει- θα τα πετυχαίνει τα γεμιστά νομίζει? Αργά η γρήγορα θα δει τι έχασε και θα μας παρακαλάει να γυρίσουμε  :P

δεν ξέρω για σένα, αλλά αμα δε βάλω κιμά στα γεμιστά, χάλια γίνονται :cry:

angelatr21

πως καταφερνετε και ξεφευγετε παντα απο το θεμα δεν μπορω να καταλαβω.Εγω ψηφιζω ελευθερη συμβιωση.ΓΙΑΤΙ απεχθανομαι την υποκρησια και τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα.Σε λιγο θα κουτουλαμε ολοι στους δρομους απο τα κερατα.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ γιατι χρειαζομαστε και την ευλογια του παπα για αυτο ;

katinaki

Παράθεση από: "angelatr21"πως καταφερνετε και ξεφευγετε παντα απο το θεμα δεν μπορω να καταλαβω.Εγω ψηφιζω ελευθερη συμβιωση.ΓΙΑΤΙ απεχθανομαι την υποκρησια και τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα.Σε λιγο θα κουτουλαμε ολοι στους δρομους απο τα κερατα.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ γιατι χρειαζομαστε και την ευλογια του παπα για αυτο ;
Πολύ σωστή σε βρισκω! :D

plus_

Παράθεση από: "angelatr21"πως καταφερνετε και ξεφευγετε παντα απο το θεμα δεν μπορω να καταλαβω.

ειναι οφθαλμοφανες οτι φταιει ο Λου... :mrgreen:

Ludwig

Παράθεση από: "angelatr21"πως καταφερνετε και ξεφευγετε παντα απο το θεμα δεν μπορω να καταλαβω.Εγω ψηφιζω ελευθερη συμβιωση.ΓΙΑΤΙ απεχθανομαι την υποκρησια και τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα.Σε λιγο θα κουτουλαμε ολοι στους δρομους απο τα κερατα.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ γιατι χρειαζομαστε και την ευλογια του παπα για αυτο ;

η ελεύθερη συμβίωση σε απαλλάσει από τα κέρατα?

λάθος

ελευθερη συμβίωση σημαίνει να κάνεις σεξ με σουηδεζα και γεμιστά με ελληνίδα

:P

katinaki

:24:  αχ! και που 'σουν κρυμμένος εσύ καλέ τόσον καιρό?  :thumright:

Enia

αυτό το Λου(ντ) σε συνάρτηση με την Λου(κ) αρχίζει να με μπερδεύει... τον προτιμούσα στην προηγούμενη μορφή του... :roll:

και δεν είπε η κοπέλα ότι με την ελεύθεη συμβίωση δεν παίζει κέρατο. προφανώς θεωρεί ότι σίγουρα θα παίζει, και απλά απορεί σε τι συνεισφέρει η ευλογία του παπά... :roll:

όσο για τα γεμιστά, στην οικογένειά μου τα κάνουμε χωρίς κιμά και τον μουσακά χωρίς πατάτα. ε, δε θέλω αηδίες!

xhmeia

Παράθεση από: "Ludwig"μόνο που το άρθρο δεν εξετάζει το ενδεχόμενο  το παιδί σου μπορεί να ξαπλώσει με ένα άλλο παιδί σου, όπως συμβαίνει στην Ισλανδία

an skefteis posoi Ellhnes metanastes yphrxan sthn dekaetia '60, posa exwgama amolysan ana tas Europas........einai kai gamisteroi polu  :P
poios xerei ki edw sthn ElLada posa adelfia exoyn koimh8ei me posa, eidika ta kalokairia me ton toyrismo.........anatrixiastiko

tote htan kai anh8iko na anagnwriseis paidi ektos gamoy ( na to speireis den htan  :? )
twra einai pio eukolo na  xereis posa adelfia exeis

lucretia

Παράθεση από: "Enia"αυτό το Λου(ντ) σε συνάρτηση με την Λου(κ) αρχίζει να με μπερδεύει... τον προτιμούσα στην προηγούμενη μορφή του... :roll:
Για να μην μπερδεύεσαι, να κοιτάς μόνο τα αβαταρ.

Να ρωτήσω δηλαδη, γιατί το σεξ με την σουδέζα είναι καλύτερο από το σεξ με την ελληνίδα;
Είναι οι σουδέζες πιο θερμές από τις ελληνίδες;

Ξέρουν να κάνουν πίτες οι σουδέζες;

Kastoras

1ον Δεν κατάλαβα γιατι το σύμφωνο να μην αφορα καθε ανθρωπο και καθε φυλο... Με το ζορι ολοι να σερνομαστε στην εκκλησια ?
2ον Γιατι αποκλείουμε αυτους η αυτες που ζουν μαζι να τακτοποιησουν πρακτικα τους θεματα
3ον Οι νόμοι του κράτου αφορουν καθε πολίτη ενω οι κανονες της εκκλησιας αφορουν μονο τους πιστους.

Enia

Αμάν βρε Κάστορα όπου σταθείς κι όπου βρεθείς να τα χώνεις στους παπάδες! Ντακς, το εμπεδώσαμε!  :P  :lol:

Όπου λέμε 'γάμος' μπορείς εσύ να διαβάζεις 'πολιτικός γάμος', δε νομίζω πως στο συγκεκριμένο θέμα μίλησε κανείς για εκκλησία!

Kastoras

Ενια δεν ειναι καμμια εμμονη μου αυτο.....
Δες τι γινεται με το θεμα του συμφωνου ελευθερης συμβιωσης...
Ειναι νομος του κρατους που αφορα ολους μα ολους τους πολιτες αυτης της χωρας και το παπαδαριο που εκπροσωπει τους πιστους της ορθοδοξου εκκλησιας το φρεναρει και το χειροτερο εχει και αποψη επ αυτου..

κώστας

Παρεμπιπτόντως...η επίσημη θέση της εκκλησίας, όπως ευθαρσώς διατυπώθηκε διά στόματος αρχιεπισκόπου, από τις πρώτες στιγμές του νομοσχεδίου, είναι ότι, η εκκλησία δεν μπορεί να γίνει ο χωροφύλακας που θα ελέγχει το πώς επιλέγει να συμβιώνει ο καθένας.

Αν μας άφηνε η γκρίνια, η μεμψιμοιρία και η μιζέρια...μπορεί να λέγαμε και κανένα "μπράβο".
eLe

746 Επισκέπτες, 1 Χρήστης