Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 370
  • Total: 371
  • Leon

Γονεις που παραμελουν τα παιδια τους!

Ξεκίνησε από spiros177, Απριλίου 09, 2008, 09:13:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spiros177

Υπαρχουν μητερες διαφορετικες απο τις αλλες!!
Υπαρχουν μητερες που δεν ενδιαφερονται για τα παιδια τους!
Εχουν για παραδειγμα 2 παιδια και αυτες αγαπουν μονο το ενα!
Κυριως τις κορες τους!
Το αλλο παιδι το εχουν σχεδον παρατημενο  και το εχουν αφησει στο ελεος του θεου!
Αδιαφορουν για τις αναγκες τους και τα τυχον προβληματα τους!
Για το ενα παιδι ανησυχουν και ενδιαφερονται καθημερινα, ενω για το αλλο απλος αδιαφορουν!
Θα ηθελα να μου πειτε και τις δικες σας αποψεις για αυτο το θεμα ειδικα οσοι εχουν παιδια!

spiros...

angelatr21

Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος και ζηλιαρης . :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o

spiros177

ουτε υπερβολικος ειμαι ουτε ζηλιαρης απλα με πνιγει το δικιο
εχω μια μανα αδιαφορη
και μια αδερφη κακομαθημενη και στρημμενη που θελει να γινεται παντα το δικο της με οποιοδηποτε κοστος ακομα και αν αυτο το κοστος ειναι η παραμεληση των αναγκων μου.. :twisted:  :twisted:

Enia

Δεν το έχουν όλες οι γυναίκες να γίνουν μανάδες. Και καλά αυτές που το ξέρουν από νωρίς και το παίρνουν απόφαση - και είναι προς τιμήν τους, δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες που το καταλαβαίνουν μόνο αφού το δοκιμάσουν...!

Μπορεί να υπάρχουν διάφορες εξηγήσεις στο γιατί μπορεί να παραμελεί μια γυναίκα το παιδί της ή τα παιδιά της. Οι περισσότεροι όμως φαίνεται να καταλήγουν σε ανασφάλειες και απωθημένα της ίδιας της μάνας. Αν δεν έχουμε λάβει αγάπη, μας είναι δύσκολο να δώσουμε κιόλας.

Άλλο αυτό όμως, κι άλλο η διάκριση μεταξύ δύο παιδιών.

Δικαιολογείται -και πάλι ίσως με φόντο τα ψυχολογικά προβλήματα της μητέρας- αν υπάρχει κάποια αντικειμενική διαφορά μεταξύ των δυο παιδιών (πχ, είναι από διαφορετικό πατέρα, το ένα είναι υιοθετημένο, το ένα δεν γνώρισε πατέρα γιατί είτε τους εγκατέλειψε είτε απεβίωσε, το ένα από τα δυο έχει ειδικές ανάγκες ή αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με την υγεία του...)
Θέλω να πω, σε κάποιες περιπτώσεις νιώθει η μάνα την ανάγκη να δώσει περισσότερη αγάπη στο ένα από τα δύο γιατί στα μάτια της είναι εντελώς διαφορετικά. Είτε το ένα το απορρίπτει, για όποιους δικούς της λόγους, είτε του δίνει λιγότερη σημασία γιατί σε σύγκριση με το άλλο δεν έχει τόσο πολύ την ανάγκη της.

Σκέφτομαι όμως πως όταν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, μπορεί και να είναι απλά μια -βάσιμη μεν, αλλά όχι 100% σωστή- εντύπωση του παιδιού.
Οπότε καλό θα ήταν να δουλέψει τα συναισθήματα από την πλευρά του και να προσεγγίσει με ειλικρίνια τη μητέρα.

:roll:

angelatr21

Ποσο χρονων εισαι παραμελημενο μου.Μπορω αν θελεις να σε υοθετησω.Στα πουπουλα θα σε εχω εγω. :alien:  :shock:  :evil:  :roll:

spiros177

ειμαι  16 χρονων.εσεις?τι ζωδιο ειστε?

angelatr21

μαι 38 χρονων.Και αυριο εχω γενεθλια.Ειμαι Κριος .Αυτο τι σημασια εχει :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Enia

έχουμε μια πολύ καλή κοπέλα που ασχολείται με αστρολογία. θέλετε να σας βγάλει χάρτη να δείτε αν ταιριάζετε?  :P

Σπύρο, 1ον γι'αυτό υπάρχουν τα προφίλ. Αν περιμέναμε να συστηθούμε προσωπικά με έναν έναν στο φόρουμ, δε θα λέγαμε τπτ άλλο  :P
2ον, το διάβασες αυτό το κάτω κάτω που έγραψα?   8)

spiros177

και η μαμα μου ειναι κριος αλλα πολυ μεγαλυτερη απο εσας.δεν νομιζω οτι ταιριαζουμε.δεν νομιζω οτι αυτη η υιοθεσια θα εχει μελλον.αν ησουν σκορπιος το συζητουσαμε.

spiros177

το διαβασα αυτο που γραψατε.αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω σε αλλη οικογενεια.αλλα δυστυχως η κυρια απο πανω δεν μου κανει..

mirsini

σπυρο το επαγγελμα μου ειναι κοινωνικος λειτουργος μου εχουν τυχει πολλα παιδια που εχουν την ιδια αποψη με εσενα.Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να το συζητησεις με την μητερα σου και να δεις τι εχει να σου πει.

Ludwig

εγώ είμαι τοξότης
αναζητώ μια μαμά 24 χρόνων, Κριό ή Λέοντα

katinaki

Παράθεση από: "spiros177"και η μαμα μου ειναι κριος αλλα πολυ μεγαλυτερη απο εσας.δεν νομιζω οτι ταιριαζουμε.δεν νομιζω οτι αυτη η υιοθεσια θα εχει μελλον.αν ησουν σκορπιος το συζητουσαμε.

Είμαι Καρκίνος και 40!  :D

Σοβαρά όμως. Αλήθεια το πιστεύεις ότι δε σ' αγαπά? Οι μητέρες συνήθως έχουν αδυναμία στους γιους τους.
Βέβαια ψυχολόγος δεν είμαι. Σίγουρα μια συζήτηση μαζί της θα έλυνε κάποιες απορίες.

angelatr21

Σπυρο καλημερα.Σου ευχομαι σημερα να εισαι πιο αισιοδοξος. Εχει μια πολυ ομορφη μερα σημερα .Αυτο μπορει να σε επιρεασει θετικα. Χαμογελα  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Rakendytos

Τριχες..
Σπυρο.. κανε το τραπεζι στη μαμα.. (μπριζολα χοιρινη με τριμενο γυαλι)
και τραβα μια κλωτσα στην αδελφη σου οταν απλωνει τα ρουχα στην ταρατσα..
εμ μα..

370 Επισκέπτες, 1 Χρήστης