Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 372
  • Total: 373
  • Leon

Γονεις που παραμελουν τα παιδια τους!

Ξεκίνησε από spiros177, Απριλίου 09, 2008, 09:13:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

angelatr21

Rak το διαβασα αυτο που εγραψες στο Σπυρο με τα μικρα γραμματα. :pig:

spiros177

Θα το δοκιμασω αυτο με το μπιφτεκι!!!
ΑΛΛΑ κακο σκυλι ψωφο δεν εχει!!!!!  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Την αδερφη μου παντως απο την ταρατσα θα την πεταξω!
Εχω ομως ενα μικρο προβλημα!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑΡΑΤΣΑ!!!!Ειναι και χοντρη!! :P  :P  :P  8)  8)  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :D  :D  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :pig:  :afro:

KostasD33

Άκου Σπύρο, το θέμα σοβάρεψε

Φτιάξε το μπιφτέκι
χωρίς γυαλιά και κάνε να μοσχομυρίσει όλο το σπίτι να πιάσει λιγούρα την αδερφή σου
δώσε το να το φάει το σκυλί (να φάνε τα σκυλάκια τουλάχιστον) και πες στην αδερφή σου ότι το έφαγε η μαμά

Ειμαι Λέων στο Ζώδιο και (_(_)παιδο σαν εσένα δεν υιοθετώ βρε ... μου φτάνουν οι δυό γιόκες που έχω   ]

jasper

Σπύρο εγώ πιστεύω οτι η μαμά σου κατά βάθος σ' αγαπάει... αλλά δεν το δείχνει για να μη δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα στην χοντρή αδερφή...
Κι επειδή τα κιλά είναι ο καθοριστικός παράγων αυτής της διάκρισης... προτείνω να το ρίξεις στη μάσα-χάψα...
Πιστεύω πως μόλις γίνεις ασορτί με την χοντρή θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά αισθήματα της μαμάς...
Αλλά αν το πείραμα καταλήξει σε τζίφο... πάλι κερδισμένος θα 'σαι...
Θα 'χεις αποκτήσεις το αναγκαίο εκτόπισμα και σαν παλαιστής του σούμο θα εκτελέσεις με ευκολία το αρχικό σου σχέδιο να πετάξεις την χοντρή απ' την ταράτσα...
Η μαμά... μη έχοντας άλλο χοντρό άτομο να αποθέσει την αγάπη της παρά μόνο εσένα... θα σου γίνει στενός κορσές κι έτσι θα βγεις διπλά κερδισμένος...
και αγαπημένος... και κομψός...

Ελπίζω να βοήθησα παιδί μου!

Enia

Επιτέλους!!!

ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΔΕΔΙΚΑΙΩΝΤΑΙ!

:24:

Rakendytos

angelatr21

Σπυρο ξεχνα εκεινα τα παπουτσια που σου ειχα τα ταξει!!!.Να πας με το Rακ να σου παρει απο εκει που ψωνιζει τα δικα του!!Εγω με αυτα τα λεφτα θα παρω μια ομορφη αλυσιδα για το κομψο ποδαρακι της Κατινιως. Ετσι βρε Κατινακι να ανανεωθουμε λιγο τωρα που ερχεται το καλοκαιρι/ :wink:  :lol:  :lol:

xhmeia

Παράθεση από: "spiros177"ουτε υπερβολικος ειμαι ουτε ζηλιαρης απλα με πνιγει το δικιο
εχω μια μανα αδιαφορη
και μια αδερφη κακομαθημενη και στρημμενη που θελει να γινεται παντα το δικο της με οποιοδηποτε κοστος ακομα και αν αυτο το κοστος ειναι η παραμεληση των αναγκων μου.. :twisted:  :twisted:

Καμμια μανα δεν αγαπα περισσοτερο το ενα παιδι και λιγοτερο το αλλο
Διαφορετικη ομως συμπεριφορα και διακρισεις, ναι υπαρχουν
Μαλλον-χωρις να ειμαι ειδικη-η απαντηση βρισκεται ακριβως σ αυτο που ειπες
Προσπαθει να ικανοποιησει το παιδι, που δεν ικανοποιειται με τιποτα, ισως γιατι το θεωρει αδυναμο κλπ, και παραμελει αθελα της εσενα που ισως πιστευει πως εισαι δυνατοτερος και δεν εχει αντιληφθει τις αναγκες σου
Μια καλη συζητηση ειναι η λυση νομιζω
Δειξε της το δρομο.Ζητα για να λαβεις
Εκπαιδευση την

Rakendytos

Τωρα που το ξανασκεφτομαι Σπυρε πρεπει να συμβιβαστεις
και να το ριξεις στην μασα χαψα που σου προτεινουν..
μπορω αν θελεις να σε βοηθησω..  :D
Θα εκδηλωσει τα αισθηματα της η μαμα και θα με συμπαθησει κι εμενα αν μας δει μπριτζολατους.. :P

katinaki

Παράθεση από: "angelatr21"Σπυρο ξεχνα εκεινα τα παπουτσια που σου ειχα τα ταξει!!!.Να πας με το Rακ να σου παρει απο εκει που ψωνιζει τα δικα του!!Εγω με αυτα τα λεφτα θα παρω μια ομορφη αλυσιδα για το κομψο ποδαρακι της Κατινιως. Ετσι βρε Κατινακι να ανανεωθουμε λιγο τωρα που ερχεται το καλοκαιρι/ :wink:  :lol:  :lol:

:D Εγώ θα σου πάρω βραχιολάκι και θα βγούμε στις παραλίες να κάψουμε καρδιές!!

xhmeia

μ εχετε μπερδεψει  :roll:
στο χιουμορ ή στις σχεσεις ειμαστε ? :shock:

mirsini

Μπορει μερικοι απο εσας να με υπερασπιστηκατε στο οτι ειμαι χοντρη αλλα οι περισσοτεροι με κοροιδεψατε αλλα δεν ξερετε οτι οι χοντροι ανθρωποι ειναι οι πιο ευτυχισμενοι γιατι ειναι χορτασμενοι........δεν εχουνε στερηθει ουτε το γλυκο, ουτε το ξινο ,ουτε το αλμυρο.....ενας ανθρωπος που εχει φαει μονος του ενα ταψι παστιτσιο μπορει να ειναι δυστυχισμενος???  
για οσους δεν καταλαβαν ειμαι η αδερφη του Σπυρου :afro:

jasper

:24: :24: :24: :24:

Μυρσινόσπυρους ρεξ  :cheers:

katinaki

έχουμε και χιούμορ Μυρσίνη οι γεματούληδες - χοντροί!! :D

mirsini

χιουμορ εχουμε οι χοντροι αντρα δεν εχουμε........ :roll:  :roll:  :roll:

372 Επισκέπτες, 1 Χρήστης