Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 281
  • Total: 282
  • Leon

SOS Πολύ SOS

Ξεκίνησε από Ludwig, Απριλίου 14, 2008, 01:15:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

'Ελικα, συμπάσχω. ('Οχι πολύ, βεβαίως, αλλά ας μην ξεχνάμε και τους παλαιούς σεμνούς συνοδοιπόρους  ]

katinaki

Παράθεση από: "Enia"κατινάκιιιιι!!!  :bowdown: κλαπ κλαπ κλαπ!

μήπως ξέρεις και για το σύμβολο των βαθμών? (κελσίου ας πούμε)

oC. Το ο για να πάει πάνω πρέπει να το βάλεις σαν εκθέτη σε κάποιο πρόγραμμα (Word, Coreldrw κ.ά.)

Enia

ε ναι... σε πρόγραμμα τα ξέρω. και να μην ήξερα δηλ, έκατσα και τα βρήκα. για εδώ ήταν το θέμα..... :roll:

Ludwig

Παράθεση από: "tristana"Απορία ετέρα... γιατί σε κόφτει η ορθογραφία του manucure;
Θα γράψεις ραβασάκι σε "Γαλοπούλα"; Και αν ναι... η φαντασία μου οργιάζει για το περιεχόμενό του χεχεχεχε

Το μανικιούρ σου, μάνα μου, μου άλλαξε τα φώτα
και ας λέει η μάνα μου πως είσαι μια κοκότα.

(Υπόψη Λούντβιχ]

den katalavenei tipota...
pali paramilas?

Ludwig

Παράθεση από: "Enia"ε ναι... σε πρόγραμμα τα ξέρω. και να μην ήξερα δηλ, έκατσα και τα βρήκα. για εδώ ήταν το θέμα..... :roll:

θα σε βοηθήσω εγώ...
γράφεται ως π.χ. «15 βαθμοί Κελσίου»
στην διάθεση σου και για την επόμενη απορία

:P  :P  :P

katinaki

Παράθεση από: "Ludwig"
Παράθεση από: "Enia"ε ναι... σε πρόγραμμα τα ξέρω. και να μην ήξερα δηλ, έκατσα και τα βρήκα. για εδώ ήταν το θέμα..... :roll:

θα σε βοηθήσω εγώ...
γράφεται ως π.χ. «15 βαθμοί Κελσίου»
στην διάθεση σου και για την επόμενη απορία

:P  :P  :P

τελικά σε βοήθησε αυτό με τους τόνους?
το χρειαζόσουν ή να μην ασχοληθώ άλλο με τις "απορίες" σου?  :roll:

Ludwig

Σε ευχαριστώ αλλά

1ον δεν δουευω pc
2ον από  χαρακτηρες δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε οποιαδήποτε γλώσσα. Εχουμε συστήματα διαχείρησης και απεικόνισης  των γραμμάτων αρκεί βέβαια να το υποστηρίζει η γραμματοσειρά.

Enia

(έχει πει ποτέ ένα σκέτο ειλικρινές 'ευχαριστώ', χωρίς 'αλλά' και παρατηρήσεις, ο παλιο-γκρινιάρης?)  :P

Ludwig

Παράθεση από: "Enia"

και αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, για την συγκεκριμένη βοήθεια δεν χρειαζόταν καν να ευχαριστήσω διότι δεν την χρειαζόμουν. Η βοήθεια ήταν καθαρά για την ορθογραφία της λέξης και όχι για την λειτουργία του πληκτρολογίου.
Και επί της ευκαιρίας θυμήθηκα πως έχει γραφτει οτι είμαι αχάριστος. Σε πληροφορώ πως είναι πολύ μεγάλο λάθος να προσπαθείτε να δημιουργήσετε ζήτηση για να έχετε προσφορά.

Η τελευταία αράδα δεν απευθυνεται στo katinaki που υπήρξε μόνο η αφορμή για να πει η Enia την βραδυνή ανοησία της.

lucretia

Παράθεση από: "Ludwig"
Παράθεση από: "Enia"

και αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, για την συγκεκριμένη βοήθεια δεν χρειαζόταν καν να ευχαριστήσω διότι δεν την χρειαζόμουν. Η βοήθεια ήταν καθαρά για την ορθογραφία της λέξης και όχι για την λειτουργία του πληκτρολογίου.
Και επί της ευκαιρίας θυμήθηκα πως έχει γραφτει οτι είμαι αχάριστος. Σε πληροφορώ πως είναι πολύ μεγάλο λάθος να προσπαθείτε να δημιουργήσετε ζήτηση για να έχετε προσφορά.

Η τελευταία αράδα δεν απευθυνεται στo katinaki που υπήρξε μόνο η αφορμή για να πει η Enia την βραδυνή ανοησία της.

Κάποιος έχει νεύρα...  :roll:

κώστας

°C, 28° Φεστιβάλ Κλαρίνου κ.λπ.

Επιλεγμένη ελληνική γλώσσα στο πληκτρολόγιο.
Δεξί Alt (Alt Gr) + 0 (μηδέν), όχι του αριθμολογίου, αυτού που είναι πάνω κι ανάμεσα από τα γράμματα "Ο" και "Π".
eLe

Enia

° :shock:

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° :blobs16:  :thumright:  :bowdown:

Γεια σου ρε Κώστας!  :lol: (έτσι, για να σκάσεις!) :P

κώστας

Πάντως..."ευχαριστώ" δεν είδα...ούτε εγώ.
eLe

Enia

Κολλάμε στις λέξεις και τους τύπους, ή κοιτάμε το νόημα?  8)

Ευχαριστώ. °

κώστας

Κοιτάμε το νόημα (αν φαίνεται) σε συνδυασμό με τις λέξεις που επιλέγονται για να αποδώσουν το νόημα.

Παρακαλώ.
eLe

281 Επισκέπτες, 1 Χρήστης