Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 328
  • Total: 328

Η "αχρηστη πληροφορια" της ημερας..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Απριλίου 16, 2008, 10:23:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

...δεν εχω να σας δωσω καμια χρησιμη...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

larus audouinii

Κυρία μου το wallpaper της οθόνης , δεν το αλλάζω με τίποτε    ;-)

Gerogriniarhs

Σε διάγγελμα προχώρησε ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής  με αφορμή την οικονομική κρίση που πλήττει και τη χώρα μας και τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε την Πέμπτη με τους πολιτικούς αρχηγούς.

larus audouinii

:roll:

Προς γνώση και αποφυγή....οι ρυθμίσεις στη καρτέλα του web shield του AVG και όχι του firewall δημιουργούσαν το πρόβλημα της συνεχούς αποσύνδεσης και έκανε πολυ δύσκολο το ποστάρισμα ....

Rakendytos

Οπλίζεται σαν αστακός» η ΕΛ.ΑΣ.

Με πυρίμαχες στολές, διασπώμενες χειροβομβίδες καουτσούκ, αλεξίσφαιρα γιλέκα, σκυλιά, επιπλέον περιπολικά και μηχανές μεγάλου κυβισμού, νέα ηλεκτρονικά συστήματα, αλλά και όχημα καταιονισμού εξοπλίζεται σύντομα η ΕΛ.ΑΣ. Με σημαντικά κοινωνικά μέτωπα να μένουν ανοιχτά, η κυβέρνηση φαινεται να φοβάται...

Τέλη Αυγούστου αναμένεται να έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. το όχημα καταιονισμού που έχει παραγγείλει –πιο γνωστό ως «κανονάκι»- από το οποίο θα εκτοξεύεται νερό εναντίον διαδηλωτών. Την ίδια περίπου περίοδο, η ελληνική αστυνομία θα παραλάβει και τα 10 πρώτα αστυνομικά σκυλιά, τα οποία υποστηρίζει ότι θα συνοδεύουν αστυνομικούς σε πεζές περιπολίες, αλλά, θα χρησιμοποιηθούν και στα γήπεδα.

Μέχρι το τέλος,του 2009, θα έχουν παραδοθεί και 600 νέα περιπολικά που έχει παραγγείλει η ΕΛ.ΑΣ. αλλά αναμένεται να ολοκληρωθεί και η παράδοση 210 μηχανών μεγάλου κυβισμού, που θα χρησιμοποιηθούν για την αστυνόμευση αστικών περιοχών εκτός του κέντρου της Αθήνας από ομάδα ανάλογη της «Δέλτα».

Τον Οργουελ που τον εχω βαλει?? μηπως να τον ξαναδιαβασω??  :roll:

Gerogriniarhs

[quote user="larus audouinii" post="311450"]Κυρία μου το wallpaper της οθόνης , δεν το αλλάζω με τίποτε    ;-)[/quote]

Έχω καλύτερο wallpaper και να σκάσεις από την ζήλεια σου...  :razz:

kuria

εσυ πηρες την ορκα και εκεινη θα λαβει το αρκουδι...  ]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Gerogriniarhs

Θα προτιμούσα κι εγω το αρκούδι,εκείνη η Ορκα δεν μου μοιάζει και τόσο οικολόγα...κάτι περίεργες φυσσαλίδες διακρίνω από πίσω της...  :lol:  :lol:  :lol:

larus audouinii

μας κακομαθαίνετε κύριοι πρέσβεις,  και με αυτά και με αυτά εδώ τριγυρίζουμε  :smile:

larus audouinii

Οπτική ίνα στο σπίτι σχεδιάζει η κυβέρνηση

Ο Ευ. Στυλιανίδης ανακοίνωσε φιλόδοξο σχέδιο νόμου που αποσκοπεί να φέρει δυνατότητα πρόσβασης υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο με τη χρήση οπτικής ίνας.

Μετά τη σύσκεψη που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, ανακοίνωσε ότι τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για την οπτική ίνα στο σπίτι.

Ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε πώς η κυβέρνηση αποσκοπεί να φέρει τη χώρα μας στην πρωτοπορία του Διαδικτύου, καθώς θα αποτελέσει το πρώτο κράτος-μέλος της Ε.Ε. που θα χρησιμοποιήσει την οπτική ίνα στο σύνολο της επικράτειας.

Πηγή: kathimerini.gr

larus audouinii

μην παιρνουμε πολύ θάρρος παλιόπαιδα...μην έχετε την εντύπωση πως επειδή χαλαρώνουμε η ΟΡΚΑ δεν ειναι καταδικιά μου ! :mad:  :mad:

τι διαβάζει κανείς σερφάροντας ....  ;-)   :shock:

Σώζει ζωές ο πιλότος - τραγουδιστής Μακεδόνας

Αεροκομιστής Μακεδόνας roger (ελήφθη)! Μετά το ατύχημά του με το ελικόπτερο, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, ο Κώστας Μακεδόνας πήρε την απόφαση να κάνει το χόμπι του λειτούργημα! Πετάει στις πιο απομακρυσμένες γωνιές της Ελλάδας προκειμένου να βοηθήσει ανθρώπους που κινδυνεύουν και χρίζουν άμεσης νοσηλείας. Ο δημοφιλής ερμηνευτής κάθεται στο cockpit του αεροπλάνου ή του ελικοπτέρου (ανάλογα την περίπτωση) και μεταμορφώνεται σε ιπτάμενο φύλακα-άγγελο των ασθενών που βρίσκονται μακριά από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό ή νοσοκομείο.

Επειτα από αρκετούς μήνες νοσηλείας, λεπτές επεμβάσεις σπονδυλοδεσίας κι έχοντας «βρεθεί πολύ κοντά στην... απέναντι όχθη», είδε τη ζωή από διαφορετική σκοπιά. Χωρίς να λογαριάζει αντιξοότητες και ακολουθώντας την καρδιά του, έχει μεταμορφωθεί σε έναν άριστο επαγγελματία που φτάνει άμεσα εκεί όπου τον χρειάζονται και σώζει ζωές!

Οι εμπειρίες που ζει καθημερινά είναι μοναδικές, ωστόσο αξέχαστη θα του μείνει η στιγμή (κατά τη διάρκεια μιας αεροδιακομιδής ασθενή) που είδε το ειδικό στρώμα που φουσκώνει και χρησιμοποιείται στη μεταφορά πολυτραυματιών... Σε τέτοιο στρώμα είχε μεταφερθεί και ο ίδιος μετά τον εφιάλτη που έζησε τον περασμένο χρόνο, έπειτα από την πτώση του ελικοπτέρου που πιλόταρε ο εκπαιδευτής του Πασχάλης Μπουρουτζής στη Σφενδάλη της Μαλακάσας. «Οταν έγινα καλά και πήγα στην εταιρεία όπου εργάζομαι, αντίκρισα αυτό το στρώμα που χρησιμοποίησαν τα παιδιά και σε μένα. Βλέποντάς το συγκινήθηκα πραγματικά!» λέει, ξεκινώντας μία συνέντευξη από καρδιάς, μιλώντας για πρώτη φορά για την ιδιότητά του ως αεροκομιστής, που πλέον αποτελεί για εκείνον και πηγή έξτρα εισοδήματος (ως δεύτερη δουλειά του μετά το τραγούδι).

Μεγάλες φωνές στη συναυλία για τα άτομα με αναπηρία

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα CD του, που περιλαμβάνει ηχογραφήσεις από τις συναυλίες που έδωσε τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Κώστας όμως γιορτάζει το «πολύτιμο αγαθό της ζωής», με μία μεγάλη συναυλία που θα γίνει στις 19 Ιουνίου! «Εκείνη τη μέρα θα είμαι στον Λυκαβηττό. Οργανώνω μία συναυλία που τα έσοδά της θα δοθούν στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία. Για να μπορούν να έχουν ίδια δικαιώματα στη ζωή, για να μπορέσουν να ζήσουν και αυτοί οι άνθρωποι ανάμεσά μας. Οταν έρθεις έστω και για λίγο στη θέση τους, τους καταλαβαίνεις. Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος που θα μπορούν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας κι όχι να είναι απομονωμένοι επειδή τους έτυχε μία ασθένεια ή ένα εκ γενετής πρόβλημα».

Στη συναυλία συμμετέχουν πολλοί φίλοι του. «Μαζί μου στη σκηνή θα είναι ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Παντελής Θαλασσινός, η Μελίνα Κανά, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Γιάννης Κούτρας, ο Χρίστος Νικολόπουλος. Η Γλυκερία, η οποία στάθηκε δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς μου, δυστυχώς δεν μπορεί γιατί φεύγει για περιοδεία στην Αμερική. Επίσης δεν θα καταφέρει να είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης καθώς βρίσκεται στη Κύπρο».

- Γίνεται με δική σας πρωτοβουλία η συναυλία;
«Ναι. Είναι μία αφορμή να γιορτάσω το γεγονός ότι είμαι ζωντανός! Για μένα ισοδυναμεί με μία πολύ μικρή προσφορά απέναντι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ολο το καλοκαίρι θα κάνουμε live μαζί με τη Χρυσούλα Στεφανάκη και τη Σαβέρια Μαριολά, που είναι μόνιμες συνεργάτιδές μου. Δεν μπορώ επίσης να μην πλαισιώσω φίλους που θέλουν τη συμμετοχή μου σε δικές τους εμφανίσεις».

Νομίζω πως αξίζει η αναδημοσίευση

Πηγή: εδώ

larus audouinii

Η τεχνολογία εκτός του ότι είναι ένα εργαλείο
που σώζει ζωές στους κλάδους της ιατρικής, έχει μεγάλη σημασία στα  χέρια ανθρωπιστικών οργανώσεων
Οι "επικοινωνίες" εκτός του ότι είναι ο απαραίτητος συνδετικός κρίκος με τις Π.Β είναι εξ ορισμού η πρώτη ανάγκη για μια επιχείρηση ανευρεσης και διάσωσης Οι τεχνικές με τους παραδοσιακούς τύπους επικοινωνιων παρακάμπτουν τα όποια τεχνικά προβλήματα εντός και εκτός συνόρων και κυρίως συνθέτουν τον άμμεσο συντονισμό ΄΄ολων των φορέων που συνδράμουν
Το στήσιμο μιας κεραίας προυποθέτει απλές βασικές γνώσεις και η επικοινωνία επιτυγχάνεται με διαύλους  και τεχνικές  από μακρινά κράτη του εξωτερικού άμμεσα με  Ελλάδα Οι τριβές με ανάλογα περιστατικά προυποθέτουν τις βάσεις για την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση πάνω σε αυτό τον τομέα Αρκετοί ιδιώτες ειδικοί εθελοντές κατασκευάζουν βαλιτσάκια αυτόνομης επικοινωνίας
Οι θερμικές κάμερες πάνω σε σκάφη με την συμβολή ΗΥ είναι απαραίτητες για την διάσωση ναυαγών, ιδιαίτερα την νυχτα με όποιες συνθήκες Οι επικοινωνίες είναι ανοιχτές πλέον τεχνολογικά μεταξύ δυτών διασωστών, Πολεμικού Ναυτικού, Πολεμικής και Πολιτικής αεροπορίας
Τα ειδικά συστήματα που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταια χρόνια σώζουν ζωές ανθρώπων κάτω απο χιλιάδες τόνους χιονιου , ακόμη και η θέση του πιο μικρού σκάφους αλλά αντικειμένου και ανθρώπινου σώματος εντοπίζεται ανά πάσα στιγμή

larus audouinii

Ελληνίδα κατέκτησε την κορυφή του κόσμου Η Τασία Ηλιοπούλου έγινε η πρώτη γυναίκα από τη χώρα μας που «έσπασε» το φράγμα των 8.000 μέτρων στα Ιμαλάια. Ελάχιστες γυναίκες παγκοσμίως έχουν αντίστοιχο επίτευγμα

Μια χρυσή σελίδα προστέθηκε στην ιστορία της ελληνικής ορειβασίας: Για πρώτη φορά στα χρονικά μία Ελληνίδα βρέθηκε στις κορυφές του κόσμου.

Πηγή ethnos.gr

Ο λόγος για την Τασία Ηλιοπούλου, την πρώτη Ελληνίδα ορειβάτισσα  που σκαρφάλωσε σε κορυφή ψηλότερη των 8.000 μέτρων

Λίγο παλαιότερα στις αρχές του χρόνου, η αμερικανίδα, 56! ετών Τζενιφερ Φιτζ, ήταν η πρώτη γυναίκα που διέσχισε τον Ατλαντικό παλεύοντας με κύματα για ένα περίπου μήνα , άλλοτε 9 μέτρων

Παραδείγματα, για το τι μπορεί να κάνει η ανθρώπινη θέληση

Rakendytos

Συγκάλυψη των «βασανιστηρίων» στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας,
όπου 25χρονος μετανάστης βρήκε το θάνατο εξαιτίας κακοποίησης που υπέστη από αστυνομικούς,
 καταγγέλλει η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Ο Χρυσοχοιδης τις προαλλες οταν δηλωνε πως

"αστυνομικος που θα ακουμπα παρανομα πολιτη δε θα εχει θεση στην Ελληνικη αστυνομια
και θα φευγει με συνοπτικες διαδικασιες"

ξεχασε να πει οτι εξαιρουνται οι μεταναστες..

black_velvet

[quote user="Rakendytos" post="328265"]Συγκάλυψη των «βασανιστηρίων» στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας,
όπου 25χρονος μετανάστης βρήκε το θάνατο εξαιτίας κακοποίησης που υπέστη από αστυνομικούς,
 καταγγέλλει η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Ο Χρυσοχοιδης τις προαλλες οταν δηλωνε πως

"αστυνομικος που θα ακουμπα παρανομα πολιτη δε θα εχει θεση στην Ελληνικη αστυνομια
και θα φευγει με συνοπτικες διαδικασιες"

ξεχασε να πει οτι εξαιρουνται οι μεταναστες..[/quote]

Α όχι! δεν το ξέχασε διότι πολύ απλά δεν αποτελούν εξαίρεση]

Ένα σοβαρό επεισόδιο που συνέβη την νύκτα της 9ης Οκτωβρίου στην περιοχή των Εξαρχείων στην οδο Μεσολογγίου καταγγέλει η φιλολόγος-σχολική συμβούλος Μπέλλα-Αρμάου, που κατοικεί τριάντα χρόνια στην περιοχή:

«Ξημερώματα Παρασκευής 09/10/2009, ώρα 12.45 π.μ., μια διμοιρία των ΜΑΤ έχει σταματήσει στη διασταύρωση Μεσολογγίου και Α. Μεταξά, στα Εξάρχεια, ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Ακούγονται ύβρεις και χυδαιολογίες που ανταλλάσσονται ανάμεσα σε τρεις νεαρούς που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου, στην πολυκατοικία απέναντι και στους άνδρες των ΜΑΤ. Το φραστικό επεισόδιο συνεχίζεται επί ώρα. Βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω τους άνδρες των ΜΑΤ να συνοδεύουν τα λόγια τους με αντίστοιχες χειρονομίες σεξιστικού περιεχομένου (πιάνοντας με τα χέρια τους τα γεννητικά τους όργανα κ.ά.). Μιλούν δυνατά και προκλητικά, προχωρώντας κατά διαστήματα επιθετικά προς τους νεαρούς. Κόσμος βγαίνει στα παράθυρα και στα μπαλκόνια. Εμείς, οι κάτοικοι των Εξαρχείων, έχουμε ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις. Αυτή τη φορά, όμως, η χυδαιότητα και η πρόκληση των ανδρών των ΜΑΤ απέναντι σε 3 μόνο νεαρούς ξεπερνούν κάθε όριο.

Τους λέω ότι είναι "όργανα της τάξης και δεν επιτρέπεται να απαντούν με χυδαιολογίες και προκλητικό τρόπο". Τότε κάποιοι μου απαντούν: "Αντε πήγαινε μέσα να βάλεις κάνα πλυντήριο", "μπες μέσα, κυρά μου", "άι, παράτα μας" και άλλα παρόμοια, γελώντας ειρωνικά. Τους λέω ότι η συμπεριφορά τους είναι ανάρμοστη προς μια κυρία και προς την ιδιότητά τους, αυτοί συνεχίζουν τις λοιδορίες και προς εμένα και προς τους νεαρούς, κάποιος στρέφει προς το μέρος μου έναν φακό. Τους λέω ότι με προσβάλλουν ως πολίτη και τους ζητώ να μου δώσουν τον αριθμό τους. Τότε είναι που υπερβαίνουν κάθε όριο κοσμιότητας. Κάποιος μου απαντά: "Κατέβα να μου τον πάρεις", γελούν, και κάποιος άλλος συμπληρώνει "ναι, και να μου τον μετρήσεις", και κάποιος άλλος "ναι, με το στόμα", προσθέτοντας και άλλα κοροϊδευτικά σχόλια.

Ως πολίτης και ως γυναίκα ένιωσα ότι είχα θιγεί αφάνταστα και ότι η συμπεριφορά τους συνιστούσε δημόσια προσβολή και υπέρβαση εξουσίας. Κατεβαίνω στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου. Η διμοιρία έχει προχωρήσει λίγο πιο πέρα από την είσοδο της πολυκατοικίας μου και στέκεται μπροστά από την πολυκατοικία στον αρ. 17, όπου μέσα έχουν κλειστεί οι 3 νεαροί (δύο αγόρια και μία κοπέλα, με τους οποίους διαπληκτίζονταν προηγουμένως). Βλέπω ότι λίγο πιο πέρα στέκονται αρκετοί ειδικοί φρουροί, οι οποίοι πλησιάζουν. Ζητώ από τους άνδρες των ΜΑΤ να μου δώσουν τους αριθμούς τους. Κανείς δεν έχει διακριτικά, ούτε μου δίνουν τα στοιχεία τους. Αντιθέτως, κάποια στιγμή, ένας απ' όλους, μετρίου αναστήματος, στρέφει το κεφάλι (οι άλλοι δεν τον βλέπουν) και μου κάνει με το στόμα έναν μορφασμό με σεξιστικό υπονοούμενο. Στο μεταξύ κατεβαίνουν από τα σπίτια τους και άλλοι κάτοικοι, μαζεύονται και περαστικοί. Επιμένω να μου δώσουν τα στοιχεία τους, δεν μου τα δίνουν· απευθύνομαι σε κάποιον που λόγω ηλικίας υποθέτω ότι είναι ο επικεφαλής τους. Μου λέει, με τρόπο απαξιωτικό, να απευθυνθώ στην αστυνομία. Πράγματι, αυτό κάνω. Η ώρα είναι 1.17 π.μ. Τηλεφωνώ από το κινητό μου. Μου απαντά μια αστυνομικός. Της λέω επώνυμα ότι έχω δεχθεί λοιδορίες και προπηλακισμούς από τη διμοιρία των ΜΑΤ που εκείνη την ώρα εκτελούσε υπηρεσία στην οδό Μεσολογγίου και Μεταξά και ζητώ την προστασία της αστυνομίας. Με αφήνει να περιμένω στο τηλέφωνο, το οποίο κάποια στιγμή κλείνει. Ξαναπαίρνω σε 3', απαντά κάποια άλλη αστυνομικός, η οποία ζητά να της διηγηθώ εκ νέου τι συμβαίνει, πράγμα το οποίο έκανα, αλλά η Αμεση Δράση δεν προσήλθε.

Παράλληλα, ανοίγει η εξώπορτα της πολυκατοικίας στον αρ. 17 και βγαίνει ένας από τους κατοίκους. Εκείνη τη στιγμή βρίσκουν ευκαιρία 3-4 ειδικοί φρουροί, εισβάλλουν στην είσοδο της πολυκατοικίας και επιτίθενται σε έναν νεαρό που βρίσκεται μέσα· τον ρίχνουν κάτω, τον χτυπούν και τον τραβούν βίαια προς τα έξω. Οι κάτοικοι φωνάζουν ότι η είσοδός τους στην πολυκατοικία τους χωρίς ένταλμα είναι παράνομη και κάποιοι προσπαθούν να προστατεύσουν τον νεαρό από τα χτυπήματα. Στη συνέχεια οι ειδικοί φρουροί μετακινούνται προς τη διασταύρωση Μεσολογγίου και Τζαβέλλα, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ και πάλι προς τη διασταύρωση Μεσολογγίου και Μεταξά, δηλαδή κάτω από το σπίτι μου. Ο κόσμος διαλύεται, επιστρέφω κι εγώ στο διαμέρισμά μου. Τους ακούω και πάλι να απαντούν κοροϊδευτικά στις ύβρεις κάποιων νεαρών και να μιμούνται με ειρωνικό τρόπο τις φωνές τους.

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

328 Επισκέπτες, 0 Χρήστες