Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 323
  • Total: 323

Η "αχρηστη πληροφορια" της ημερας..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Απριλίου 16, 2008, 10:23:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Παράθεση από: "Rakendytos"τι λες τωρα.. μη κοιτας την εξωτερικη εμφανιση..
εγω την ερωτευτηκα για τον "πλουσιο εσωτερικο της κοσμο"  :shock:  

κουκλαρα!!!

Πάντα μ' αρέσαν τα λεφτά αισθήματα στους ανθρώπους!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

jcdenton

Και ο ψυχικός τους κώ**ς?
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

lucretia

Η όμορφη Sarah Carmen είναι ένα κορίτσι που πάιρνει  good vibrations από τα πάντα.

Το ρυθμικό κούνημα στο τρένο, το τρίξιμο του φωτοτυπικού, οι δονήσεις του πλυντηρίου ,είναι αρκετά για να της προκαλέσουν το "αααα, ωωωωωω,,, ναιιιιιι"!
Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της στον δημοσιογράφο της NEWS OF THE WORLD είχε λέει 5 οργασμούς (καλά δεν αφυδατώθηκε;;;; )

Η Sarah "πάσχει" ( που μια χαρά πάθηση είναι, δεν το συζητώ)  από Σύνδρομο Μονιμης Σεξουαλικής  Διέγερσης (PSAS), που αυξάνει την ροή αίματος στα γεννητικά της όργανα.
Εϊναι όμως λεει απογοητευμένη από τους άντρες που κάνει έρωτα γιατί δεν προσπαθούν ιδιαίτερα αφού έρχεται πολύ έυκολα σε οργασμό... (piece o'cake, χεχε)

Πιθανολογεί ότι το έπαθε από την χορήγηση αντικαταθλιπτικών που της συνταγογράφησαν οι γιατροί στα 19 της...

Δεν λεει ποιο ήταν το φάρμακο, ρε γμτ...  :roll:

jcdenton

lucretia εγώ της το έγραψα. Ενδιαφέρεσαι να μάθεις;
Ross Perot (1930 - ...)

Enia

Ρε, έχω δει ντοκιμαντέρ γι'αυτό (στο αγγλία φυσικά... περιμένετε και να δείτε που θα το δείξει και το σκάι  :P )

Το παρουσίαζαν όντως ως πάθηση, γιατί είναι επίμονο και ενοχλητικό. Ντακς, όχι ότι τις χάλαγε όλες, αλλά όσο να πεις καθόριζε τη ζωή τους, δεν μπορούν να βρουν στιγμή ηρεμίας και δεν είναι ότι καλύτερο... :roll:

Rakendytos

Η ΟΝΝΕΔ εγκαταλείπει τα γραφεία μετά 30 χρόνια και οργάνωσε σχετικό πάρτι με «παιδιά του κομματικού σωλήνα» που, τα περισσότερα, απολαμβάνουν επιτέλους σήμερα τις κρυφές αρετές των υπουργικών γραφείων. Από ένα τέτοιο πάρτι δεν θα μπορούσαν να λείψουν φυσικά ούτε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ούτε ο κ. Γ.Βουλγαράκης (μεταξύ άλλων). Κορυφαία στιγμή της βραδιάς η εκτυφλωτική συνάντηση και η χειραψία της Ντόρας με τον κ. Αντ. Σαμαρά.

..απο τον ΒΗΜΑτοδότη

lucretia

Οι Βρετανοί δεν έχουν καθόλου την τιμητική τους. Λίγες ημέρες μετά τη δημοσκόπηση που καταδείκνυε ότι γίνονται ολοένα και πιο αγενείς, νέα σφυγμομέτρηση αλυσίδας σούπερ-μάρκετ αυτή τη φορά απέδειξε ότι οκτώ στους δέκα δεν ξέρουν να βράζουν ένα αβγό…!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, που διενεργήθηκε στο Διαδίκτυο σε δείγμα 1.453 ενηλίκων, το 79% δηλώνει πλήρη άγνοια για το πώς βράζουν ένα αβγό, ενώ το 83% δεν ξέρει πόση ώρα χρειάζεται το κοτόπουλο για να ψηθεί. Όσο για τις πατάτες φούρνου, πιστεύουν ότι 30 λεπτά αρκούν για να ψηθούν, ενώ στην πραγματικότητα ο χρόνος που απαιτείται είναι διπλάσιος.

Ακόμη και για ένα κλασικό βρετανικό φαγητό, την περίφημη κρεατόπιτα Shepherds Pie που φτιάχνεται με αρνί, τέσσερις στους δέκα (37%) είπαν ότι βασικό συστατικό της είναι το βοδινό.

«Πολλοί από εμάς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά ακόμη και αν πρόκειται να μαγειρέψουμε πολύ απλά πράγματα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Somerfield, η οποία διεξήγαγε τη δημοσκόπηση, Πιτ Γουίλιαμς.

Παρά το ότι οι εκπομπές μαγειρικής είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στη Βρετανία, οι ικανότητες των Βρετανών στην κουζίνα μοιάζουν «αστείες»…

Από σαιτ.

πες μας κατι καινουργιο...

eloy

Απ'όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου,οι νυχτερίδες παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ποσοστό ομοφυλοφιλίας...

(Και για να το συνδέσω με την προηγούμενη άχρηστη πληροφορία,προφανώς η έρευνα δε συμπεριέλαβε τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου...   )

Enia

ελα ρε eloy, τους καταλογίζω τόσα και τόσα, αλλά όχι και την ομοφυλοφυλία. αυτό είναι ένας μύθος που έχει μείνει από παλιά, πολύ απλά γιατί είχαν και έχουν το θάρρος να το παραδέχονται.

και μπορεί το βραστό αβγό και οι πατάτες φούρνου να μην τους λένε τίποτα, αν τους ρωτήσεις όμως για προτηγανισμένες πατάτες και κατεψυγμένη πίτσα, απ'έξω θα τους ξέρουν τους χρόνους ψησίματος!

Αχ βρε Jamie, ας ελπίσουμε η επόμενη γενιά που εσύ γαλούχησες να είναι βελτιωμένη έκδοση των γονιών τους!

jcdenton

Πως να ψήσουν την... Enia ξέρουν;
Ross Perot (1930 - ...)

Enia

Δεν γίνονται αυτά καλό μου παιδί, τι είναι η Ένια, παϊδάκι? Ένας το βρήκε το μυστικό πριν ενάμιση χρόνο, κι αυτό ήταν, έδεσε το γλυκό...   :wink: 8)

lucretia

Καλος αυτος ο Τζειμι, αλλά ρε παιδί μου πολύ βρωμιάρης...
Στο ίδιο ξύλο που κόβει το κοτόπουλο κόβει και το μαϊντανό (cross contamination).
Δεν πλένει ποτέ τα μαχαίρια του ενδιάμεσα.
Δεν πλένει ποτέ τα φρούτα και τα λαχανικά  που χρησιμοποιεί.

Μπλιαχ δηλάδη.

Αλλα τι περίμενες από έναν λαό που πλένει τα πιάτα του, μουσκεύοντάς τα σε μια γούρνα του νεροχύτη και με απορρυπαντικό πιάτων χωρίς να το ξεπλένει;

Πάντως στο θεμα της σεξουαλικής προτίμησης, δεν ξέρω τι κάνουν οι άγγλοι στο κρεββάτι τους (ούτε καν για τους έλληνες δεν ξέρω) αλλά τέτοιο κούνημα και νάζι και βγαλμένο φρυδάκι που είδα στο γκάζι,ούτε γι αστείο στο Λονδίνο.

Απλά εκεί δεν έχουν ανάγκη να κουνηθούν, να φωνάξουν "δείτε με, είμαι διαφορετικός γιατί είμαι γκέι".

Enia

Άει γεια σου! Αυτό, όπως το λέει η Λουκ.

lucretia

Πάντως τέτοιο κόλλημα με την μανούλα, μόνο στην Ελλάδα.
Τόσους μαμάκηδες μαζεμένους δεν έχω ξαναματαδεί.

Ίσως να έχει σχέση.

Αααα, ξέχασα, εξαιρούνται όλοι όσοι γράφουν στον Α33.

8)

Enia

Μου γκρινιάζατε γιατί υπάρχει το 'τσούλα' και όχι το 'τσούλος'... Ε, το θηλυκό του 'μαμάκιας', γιατί δεν υπάρχει!?

323 Επισκέπτες, 0 Χρήστες