Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 237
  • Total: 237

Νεκρός οδηγός λεωφορείου στη Σίνδο

Ξεκίνησε από joking, Μαΐου 04, 2008, 01:29:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

joking

Μια δυσάρεστη έκπληξη με περίμενε χθές το απόγευμα μόλις άνοιξα την τηλεόραση μου.
Ένας τοξικομανής κακοποιός κατάφερε να δραπετεύσει από το περιπολικό που τον μετέφερε σε άλλο αστυνομικό τμήμα από αυτό στο οποίο είχε συλληφθεί, αρπάζοντας το περίστροφο ενός από τους συνοδούς, με την απειλή όπλου σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια κοπέλα και μετά το εγκατέλειψε και επιβιβάστηκε σε ένα αστικό λεωφορείο με τέσσερεις επιβάτες. Ο οδηγός του λεωφορείου πλήρωσε με τη ζωή του την άρνηση να υπακούσει στις εντολές του.......

Ο Θεός να τον αναπαύσει.....

Και ιδού οι προβληματισμοί μου]

CINDY

jcdenton

Διαβάζοντας το κείμενο, μου ήρθαν στο μυαλό 2 πράγματα.

1ον) Θλίψη γιατί όντως η Αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της (είτε γιατί δεν μπορεί, είτε γιατί δεν τη αφήνουν, είτε... είτε...).

2ον) Παραθέτω 3 στοιχεία. α) Όταν έδινα εξετάσεις για σχολές αστυνομίας γνώρισα παιδιά που δήλωναν πως δεν γούσταραν αστυνομίες, στρατούς κλπ, αλλά πήγαιναν εκεί για τον μισθό, τη σίγουρη δουλειά κ.ά. β) γνωστός μου έβριζε την αστυνομία επειδή βόλευε τους αξιωματούχους (πολιτικούς, δημόσια πρόσωπα και άλλους) και κηνυγούσε το λαουτζίκο. Όταν του κόψανε κλήση (15 λεπτά αργότερα) φώναζε και ούρλιαζε "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" "θα σε απολύσω!!" και άλλα στο αστυνομικό που έκοβε κλήση. γ) 17η Νοεμβρίου τέλη δεκαετίας 90. Σε διαδήλωση στην Αθήνα, έξω απο το Πολυτεχνείο (τι πρωτότυπο) ένας αναρχικός σημαδεύει έναν αστυνομικό με μολώτοφ. Ο αστυνομικός στιγμιαίως και ακαριαία βγάζει το όπλο και πυροβολεί. Ο αναρχικός σκοτώνεται. Από την επόμενη μέρα υπήρχαν κινητοποιήσεις για να θανατωθεί ο αστυνομικός, όλοι λέγανε πως δεν έπρεπε να πυροβολήσει και άλλα.

Που θέλω να καταλήξω; Στο ότι στέλνοντας τα παιδιά μας στην αστυνομία και τον στρατό για μια σίγουρη δουλειά, κατηγορόντας την αστυνομία γα το έργο της αλλά βάζουμε βύσμα για τις κακοτοπιές μας, υπερασπιζόμαστε τα αναρχοκομμούνια και άλλα τσο***νια, δεν έχουμε δικαίωμα να κατηγορούμε την αστυνομία επειδή... τα παιδιά και τα βύσματά μας δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Rakendytos

Ο τυπος λεει ηταν πρεζακιας και για να εξασφαλησει την δοση του εκανε μια αποπειρα κλοπης..
κατοπιν αφοπλησε τους μπατσους.. επιασε ομηρους.. ξαναδραπετευσε..
σκοτωσε.. κλπ κλπ..
το μονο σιγουρο ειναι πως δεν ηταν υπο την επηρεια ουσιων κανοντας ολα αυτα.. γιατι αν ειχε τοση ενεργεια να αρχισω κι εγω τις πρεζες..
το πρεζακι στην μαστουρα του εχει μαυρο χαλι..
κι αυτος (για μενα) ειναι ενας στιγνος εγκληματιας..

Για τους μπατσους τι να πεις.. εχουν γινει γραφικοι..
η δολοφονοι σεριφιδες.. η πανηλιθιοι...

το τραγικο της υποθεσης ειναι ο οδηγος του λεωφορειου..
λιγο πριν την συνταξη ειδε τα ραδικια αναποδα.. και μ αυτον τον τροπο..
Κριμα μεγαλο κριμα.. γι αυτον και την οικογενεια του..

Η σκεψη η δικη μου ειναι.. ευτυχως που δεν ηταν αλλοδαπος..
σκεψου να το εκανε ενας Αλβανος..

sevenseas

αγαπητή Τζοκιν

μπορώ να πω , οτι με προλαβες (βλεπεις η ΔΕΗ πραγματοποιύσε έργα την περιοχή μυ και δεν μπορουσα να γραψω σχετικα)

ειναι γεγονός, οτι εχω εκνευρισθεί σοβαρα ε την ιδτορια αυτή

μαλιστα τηλεφωνησα χθες Κυριακή, επωνυμα στο γραφείο υπφυπουργου ......Δημοσιας Ταξης (έτσι το λένε) και τους ανηγγειλα , οτι προσφερω στην ΕΛΑΣ 400 τονους καλαμποτι, ως τροφεία για τους αστυνομιους - κοτες)

Ειναι συνταγματικα κατοχωρωμενη υποχρέωση της πολιτείας να μεριμνα για την ασφαλεια, τιμη κι αξιοπρέπεια και τιμη των πολιτων.
και ειναι υποχρεωμενη η πολιτεία να συντηρεί, να εκπαιδευει και να εχει ετοιμες τις δυναμεις αυτές ( αστυνομια, πυροσβεστική κ.λ.π.) για να εξασφαλιζει τα προστατευόμενα αγαθά .

έτσι η ανικανοτητα της αστυνομίας να επιτελεσει το εργο της ειναι θεμα καθαρα πολιτικο .
δεν μπορουν να αναιρεσουν την αδιαφορια,την διαφθορα, την βλακεια,την ακινανοτητα της αστυνομιας, ούτε οι συνδικαλιστες των αστυνομικων, ούτε οι γελοιες ανακονωσεις του Παυλοπουλου, ο οποιος μαλλον δεν καταλαβε το βλακωδες της δηλώσεως, "παει, ξεχειλισε το ποτηρι", ούτε η προστασία των παραβαινοντων το καθηκον τους από την ηγεσια της ασυτονμίας

απλα η πολιτεία, το μονο που ενδιαφέρεται ειναι η προστασια πολιτικων, μεγαλοβιομηχανων, μεγαλοδημοσιογραφων  κι αδιαφορεί πλήρως για τους πολιτες .

εκτος ατης αδιφοριας της , όμως η αστυνομια ειναι πολλλες φορες που φερεται σαν συμμορια , κι οχι θεσμοθετημενο οργανο

όπως πχ ο αγριος ξυλοδαρμος του κυπριου φοιτητή στην Θεσσαλονικη, από τους κουκουλφορους που δρουσαν με τους αστυνομικους, αν δεν ηταν κι αυτοί αστυνομικοί, είναι κλασσικό παράδειγμα .

τα παραδείγματα της αδιοφριας, την καταχρήσεως εξουσίας, της παραβατικης συμπεριφορας,  ειναι εκαταμμμυρια

Η αδιαφορια της πολιτείας στην αναποτελεσματικότητα της ΕΛΑΣ ειναι πασιφανής κι αυταπόδεικτη.

σκεπτομαι να ανοιξω ενα θεμα  
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

θα εχει τεραστιο σουξε
χωρις να πατω F5 συνεχεια , οπως κανει καποιος εδω για να φαινεται, οτι διαβαζουν πολλοι τα θεματα του
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

jcdenton

sevenseas η ΕΛ.ΑΣ. είναι ανεκπαίδευτη, αλλά για να αναλογιστούμε τι θα γινόταν αν ήταν εκπαιδευμένη, τι θα γινόταν. Τι θα λέγαμε αν είχαμε μια αστυνομία στα πρότυπα της τουρκικής αστυνομίας;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

lucretia

Εγω παλι απορω πως εχουν και το θρασσος οι διευθυντες να βγαινουν στα καναλια και να λενε, εεε, να, το αφησε το οπλο, εεεε να, δεν του φορεσαν χειροπεδες, και αλλα τετοια φαιδρα!
Αυτο και μονο, δειχνει οτι ρε φιλλλαρακι εισαι εντελως παπαρας αφου διευθυνεις ενα σωμα που αποτελειται απο παπαρες και επιτρεπεις σε αυτους τους παπαρες που δεν εχουν την στοιχειωδη λογικη νηπιου (ποια εκπαιδευση ρε παιδια, θελει εκπαιδευση να βαλεις χειροπεδες στο πρεζονι;;; ) να υπαρχουν κατω απο σενα, εκθετωντας σε.

Εγω ξερω οτι ο αρχηγος αναλαμβανει τις ευθυνες για ολους τους υφισταμενους του, αν τα σκατωσει η ομαδα, φευγει και ο αρχηγος. Στοιχειωδεις κανονες του μανατζμεντ, αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τους κοιλαραδες βολεμενους δημοσιουπαλληλισκους που κοιτανε να βγουν στην συνταξη γρηγορα.

Εγω παλι απορω, δεν βρεθηκε καμια ζαρτινιερα να του χυμηξει του πρεζονιου...

sevenseas

αγαπητε jcdenton
οτα λεω εκπαιδευμεη
δε εννοψ μονο στις τακτικες, μεθοσους κ.λ.π.
αλλα και στην προστασια των πιλτικων , κοινωνικων κλπ δικαιωματων

αυτο ειναι το εργο τους

...............................................................

των τεμπεληδων
των αχρηστων
των γελοιων
των δειλων
των αγραμματων
των ασχετων

με οργη
7~

heinrich

ασχετο μεν...
το βασικό λειτούργημα της αστυνομίας είναι η πρόληψη και όχι η καταστολη...

σχετικό δε
μάνι, μάνι να τους δικάσουν
άρον άρον σταυρωσον αυτούς
για πολιτικούς και μόνο λόγους

τα εγκληματα της Σοφοκλέους έχουν παραγραφεί

heinrich

το επίσης
αγνωστος με την απειλή σύριγγας και μαχαιριού ανάγκασε οδηγό λεωφορείου να τον μεταφέρει  από το κέντρο της Αθήνας στην Χαλκίδα αλλά τελικά αποβιβάστηκε στην Νέα φιλαδέφλεια...

η απορία
το κουμπάκι το πάτησε?

το ερώτημα
θα βελτιωθούν οι συμπεριφορές των οδηγών στα ΜΜΜ?

reporter345

ειμαστε μια κοινωνια που ζει στην τυχη της
τιποτα δεν λειτουργει ολα εχουν παραλύσει από την αναξιοκρατεία το βόλεμα και την γραφειοκρατεία
ακομα και ο χαρος βαζει ακριβα διοδια για τον κατω κοσμο :D
μη περιμενεις φιλε σωτηρες η ζωη ειναι στα χερια σου :D

sevenseas

αγαπητε Χαινριχ

τω οντι ασχετο
αλλα κι επικινδυνο

αλλο οι πεννες κι αλλο οι χτενες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξερεις η ΕΛΑΣ να ασχολείται με χρηματιστήριο ???????????????????

αν θελεις παλι να υπεραπισεις την κυβερνηση, για την τοσο καλη αστυνομευση, ασφαλεια κι αποτελεσματικότητα που μας προσφέρει

μαλλον διαλεξες , λαθος χρονο

heinrich

αντιθέτως εννοώ πως για πολιτικούς λόγους θα περάσουν τους αστυνομικούς από δικη στα γρήγορα...ενώ για τα εγκλήματα του χρηματιστηρίου φερ ειπειν...

δεν πάω να υπερασπιστω την κυβέρνηση, μάλλον λάθος κατάλαβες. Εξάλλου νομιζω πως το συγκεκριμένο ζήτημα δεν είναι πολιτικό αλλά το έκαναν ήδη.

επίσης, δεν επιθυμώ αστυνόμευση. Επιτυχία της αστυνομίας  θα ήταν να μην χρειαζόμαι αστυνόμευση..

xhmeia

οι εμπειριες μου με την αστυνομια μας, πλην ταυτοτητας, διαβατηριου, γνησιου υπογραφης κλπ

1)Γυρω στα  14-15, τοτε ο γιος μου, παρεα με συνομηλικο φιλο του, σε πλατεια γεματη με κοσμο ( 21.00 καλοκαιρι).Κοντα σε αστυνομικο τμημα, η εν λογω πλατεια. Μαχαιρι και κατσαβιδι απο 3 μαντραχαλαδες για το κινητο και το χαρτζηλικι.
Οι 2 εφηβοι ζυγισαν,  πως δεν τα εβγαζαν περα και καλως εδωσαν οτι τους ζητησαν για να μην εχουν παρατραγουδα.Και καλως, αμεσως μετα σκεφτηκαν να τρεξουν στο τμημα, να το αναφερουν για να προλαβουν οι αστυνομικοι,  τα κλεφτρονια της φακης που τριγυριζαν για ωρα στην πλατειαΗ απαντηση......Να φερετε τους γονεις σας να υποβαλουν  μηνυση κατ αγνωστων!! η οποια δεν ειχε νοημα να γινει
2)Την πρωτοχρονια, ο γιος μου στο τσακ γλυτωσε τρακαρισμα μ εναν που εκανε αναστροφη.Βγηκαν οι 2 οδηγοι, ειδαν δεν εγινε ζημια, ολα καλααααα
Αμ δε
Ο τυπος-ντουλαπα κοστουματος και ντιρλα στο κεφι
τον βουταει -το κολοπαιδο που τολμησε να του ανακοψει την πορεια -βγαζει κι ενα περιστροφο,ξεφευγει ο μικρος  κι αρχιζει το κυνηγητο(χαραματα Κυριακης).Μπροστα σε  μια καντινα τιγκα στον κοσμο, το σκηνικο.Αγωνα δρομου ο μικρος  ( με περιστροφο δεν κανεις το μαγκα, απλα την κοπανας )τηλεφωνει στο διαστημα αυτο και στους αγαπητους αστυνομικους....και ξανα τηλεφωνει....Πυροβολισμοι, μεθυσμενος κλπ
Δεν ιδρωσε τ αυτι τους, ουτε σηκωθηκε ο κωλος τους
Οταν τελειωσε το σκηνικο και πηγαινοντας απο κοντα σς τμημα, η ιδια απαντηση...........μηνυση κατ αγνωστου
η οποια δεν ειχε κανενα νοημα να γινει

3)Σαββατο βραδυ, γενεθλια, παρτυ στο σπιτι  και ηχεια δυνατα ( παλι ο ιδιος γιος μου ........μα καλα ολα σ αυτο το παιδι μου τυχαινουν χμμ)
12.10 ντριν ντριν κι οι αγαπητοι κωλοκαθιστρες ενστολοι
ηρθαν να πιασουν τον εγκληματια που διαταραξε την κοινη ησυχια 12.10 Σαββατου..........και  εκαναν και μηνυση κατα γνωστου αυτη τη φορα ( ως ιδιοκτητρια εγω ημουν η εγκληματιας που πηγε στο δικαστηριο  )

Οπως ειδατε 1 στις 3 περιπτωσεις
η αστυνομευση και φυλαξη του πολιτη επετευχθη κι ο εγκληματιας τιμωρειται
μην εχετε και παραπονα λοιπον
1 στα 3 καλο ειναι

seagull

Παράθεση από: "reporter345"ειμαστε μια κοινωνια που ζει στην τυχη της
τιποτα δεν λειτουργει ολα εχουν παραλύσει από την αναξιοκρατεία το βόλεμα και την γραφειοκρατεία
ακομα και ο χαρος βαζει ακριβα διοδια για τον κατω κοσμο :D
μη περιμενεις φιλε σωτηρες η ζωη ειναι στα χερια σου :D

!
μου άρεσε το σχόλιο του reporter ]

237 Επισκέπτες, 0 Χρήστες