Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 910
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 924
  • Total: 924

Eurovision 2008

Ξεκίνησε από Enia, Μαΐου 20, 2008, 09:16:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Με το πρώτο άκουσμα κι εγώ την ξεχώρισα την Αλβανία. Για την Πορτογαλία δεν είμαι τόσο σίγουρη.

Πολλοί συμφωνούν όμως ότι τα φαβορί είναι σημαντικά περισσότερα από τον πρώτο ημιτελικό παρά τον δεύτερο.

Σίγουρα κάποια έκπληξη-διαφοροποίηση θα υπάρχει στο δικό μας τραγούδι στον τελικό (πολύ καλή κίνηση), περιμένω να δω τι θα είναι αυτό!

Anonymous

Παράθεση από: "Enia"Με το πρώτο άκουσμα κι εγώ την ξεχώρισα την Αλβανία. Για την Πορτογαλία δεν είμαι τόσο σίγουρη.

Πολλοί συμφωνούν όμως ότι τα φαβορί είναι σημαντικά περισσότερα από τον πρώτο ημιτελικό παρά τον δεύτερο.

Σίγουρα κάποια έκπληξη-διαφοροποίηση θα υπάρχει στο δικό μας τραγούδι στον τελικό (πολύ καλή κίνηση), περιμένω να δω τι θα είναι αυτό!
Λιλα,μπορεις να μας μεταφερεις τι εντυπωση εκανε η εμφανιση του Bilan?

Enia

Ντίμα Μπίλαν λοιπόν...

Τον είχα δει σε πρωινάδικο, και με είχε εντυπωσιάσει με τη φωνή του. Το έχει ο άνθρωπος, δεν τίθεται θέμα. Δυστυχώς όμως αυτό δεν βγήκε χτες. Πιθανώς να έφταιγε ο ήχος, πιθανώς να κρατάει δυνάμεις για τον τελικό... Από την άλλη με τέτοιο promotion και τόση κουβέντα, μας έκανε να έχουμε τόσες πια προσδοκίες που είναι δύσκολο να μας ικανοποιήσει πια.

Το προπέρσινο τραγούδι του 'Never, ever let you go' μου άρεσε πολύ περισσότερο από το 'Believe'. Μην ξεχνάμε όμως ότι οι eurofans εκτός του ότι ψηφίζουν το πακέτο (ήτοι όχι μόνο τις φωνητικές ικανότητες, αλλά και την παρουσίαση, αλλά ακόμα και την φήμη και την αυθεντικότητα, και πολλά πολλά ακόμα που ο Μπιλάν τα έχει) αλλά επιπλέον έχουν και μνήμη καμήλας, δηλ αφού του το 'χρωστούσαν' από πρόπερσι θα του το ξεπληρώσουν φέτος...

Εν ολίγοις, δεν μπορούμε να πούμε ότι του έλειπε τίποτα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και πρώτος σε ψήφους...!

Enia

Δεύτερος ημιτελικός.

Τι να σας πω βρε παιδιά, σα να μην είναι γιουροβίζιον αυτό! Δεν υπάρχουν οι ακρότητες που είδαμε στον πρώτο ημιτελικό. Έχω την αίσθηση ότι στον τελικό θα ξεχωρίσουν (είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω) τα του πρώτου γύρου.

Δεν μπορώ όμως να μην ξεχωρίσω ορισμένα, με πρώτο και καλύτερο της Αλβανίας. Απλά υπέροχο.
Τα ιταλικά έχουν μια μελωδία και μας έχουν λείψει από το διαγωνισμό, οπότε η Ελβετία έχει ένα πλεονέκτημα κατ'εμέ.
Η Ουκρανία αρέσει γενικά, δεν αποκλείεται όμως να την φάει αυτή η σιγουριά.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν ακόμα τρία τραγούδια, για διαφοερικούς λόγους:
Η Βουλγαρία με ένα electro-pop ας το πούμε - καινούριο άκουσμα, άρα και αμφίβολα αποτελέσματα.
Η Γεωργία, όχι μόνο για την εκ γενετής τυφλή τραγουδίστριά της, αλλά και για το φιλειρηνικό μήνυμα.
Και η Κροατία, με την τον ιδιαίτερο, ρομαντικό ήχο της 'πλανόδιας' μπάντας και τον 75χρονο.

Έτσι κι αλλιώς δεν ψηφίζουμε, οπότε απλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει...!

Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

Anonymous

..θα χαρακτηρισουν τελικα τον εφετινο τελικο.
Πανεμορφες μπαλλαντες(αλβανια-πορτογαλλια-σερβια), εκρηκτικοι ρυθμοι(ελλαδα-αρμενια-ουκρανια-ισλανδια), lounge τραγουδια(ρωσια,δανια,σουηδια), παιδικες σκηνες(λεττονια-βοσνια-ισπανια),ρομαντζαδες(κροατια), ροκιες(τουρκια) και χεβιμεταλλιες(φινλανδια) θα απαρτισουν τους εκλεκτους μονομαχους για την πρωτη θεση..
Προσωπικη ευχη..αν οχι η καλομοιρα,μια μπαλλαντα στην πρωτη κατατακτηρια θεση..(Dima Bilan επιτρεποντος,φυσικα)...:)

Enia

Από τον δεύτερο ημιτελικό περνάνε:

Ισλανδία, Δανία και Πορτογαλία, που δεν τις περίμενα (δηλ ψιλοαδιάφορες)
Σουηδία και Ουκρανία, που τις περίμενε όλος ο κόσμος
Λετονία, με τους πειρατές (δεν μπορούν οι eurofans χωρίς τα 'μασκέ'!)
Γεωργία, (αλίμονο αν δεν ευχηθούμε 'world peace')
Τουρκία, με ροκ ήχο (το videoclip ήταν πολύ πιο δυνατό)
και οι δυο που μου άρεσαν
Αλβανία και Κροατία.

Μην ξεχνάμε φυσικά τις πέντε που πάνε κατευθείαν στον τελικό:
Ηνωμένο Βασίλειο (για τα δικά τους δεδομένα θα τολμούσα να πω ΠΟΛΥ καλή παρουσία, με κλασσικό ντίσκο ήχο)
Γαλλία (με αγγλικό (!) στίχο)
Γερμανία (ούτε που το θυμάμαι!)
Ισπανία (μια ακόμα αηδία)
και Σερβία (πάλι μπαλάντα, αλλά δεν φτάνει το Molitva)

Ξέρω (ελπίζω!) ότι Αρμενία, Ρωσία, Ελλάδα θα είναι στην πεντάδα... Από εκεί και πέρα... το χάος...!!!  :?

Όσο για την μπαλάντα... ναι, οκ, αλλά ποια?

Anonymous

..δεν μπορω να προβλεψω Λιλακιιιιιιιιιιι...μακαρι να μπορουσα να στοιχηματιζαμε κιολας (γελιο).Παντως η εμφανιση της Vanha ηταν συγκλονιστικη εχθες..ειδικα οταν ο εκφωνητης κρατουσε τον τελευταιο φακελλο στα χερια του και μπιζαριζε το κοινο ρωτωντας what do you think?..who do you want?...ολο το κλειστο ουρλιαζε PORTUGALLLLLLL..και οταν τελικα ανοιγει τον φακελλο και λεει Portugal σειστηκε το σταδιο,σειστηκε και το φυλλοκαρδι μου...
(ειδες,αποκαλυψα και την αγαπημενη μου μπαλλαντα,τελικα)!

joking

χμμ! άρα η Κύπρος δεν τα κατάφερε, ε??

δεν είδα τον 2ο ημιτελικό χθες, γιατί ήμουν στην ......KYLIE!!!  ]

KostasD33

Και το Καλομοιράκι βγήκε τρίτο (καλή θέση στην τελική) και ακούγοντας όλα τα άλλα άσματα μέχρι και που το άξιζε κιόλας έως και αδικήθηκε.
Ειλικρινά το μόνο τραγούδι που είχε μια ποιότητα στην μουσική του ήταν της Σερβίας....
ένα μεγάλο εύγε στην Σερβία που ακολουθεί κάπως τα  όμορφα βαλκανικά μονοπάτια στις μουσικές της επιλογές

jcdenton

Οργή λαού
φωνή Θεού,
δώστε στην Καλομοίρα την 1η θέση!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Anonymous

..Αν επιχειρησουμε να ριξουμε μια ματια στα αποτελεσματα των δυο ημιτελικων θα δουμε μια διαφοροποιηση που τελικα θα μας κανει πιο χαρουμενους...Την υψηλοτερη βαθμολογια και απο τους  δυο ημιτελικους συγκεντρωσε η Καλομοιρα λαμβανοντας 156 ποντους(μεταξυ αυτων πηραμε και 4 δωδεκαρια απο Ρουμανια-Σαν Μαρινο-Αζερμπαιντζαν-Γερμανια),ενω δευτερη ηταν η Ουκρανια (152),τριτη η Αρμενια (139) τεταρτη η Ρωσια (135) και πεμπτη η Πορτογαλλια( 120).
Για το πως εγινε και αλλαξε η σειρα και στο τελος πανηγυρισε ο Dima Bilan η εξηγηση ειναι πολυ απλη:στον ημιτελικο ψηφιζαν μονο οι χωρες που ανηκαν στον ιδιο ομιλο και η Ρωσια ειχε μονο δυο απο τις λεγομενες παλαιες Σοβιετικες χωρες στον ομιλο της για να την υποστηριξουν βαθμολογικα(ημιτελικος Τριτης)..Στον τελικο προστεθηκαν και οι αλλες πεντε (που ειχαν κληρωθει στον αλλο ημιτελικο της Πεμπτης)και εγινε η ανατροπη..δυστυχως για μας,ευτυχως γι αυτους.

jcdenton

Την τελευταία φορά που βγήκαμε 3οι (με τον Σααααααααααααααααααακηηηηηηηηηηηηηη) ήταν το 2004 - πήραμε το Euro. Την χρονιά στείλεμε το Λενάκι (Έλεναααααααααααααααααααα), έδειξε λίγο βυ**κι, λίγο μπουτάκι και βγήκαμε πρώτοι (συν το ότι πήραμε και το ευρωπαϊκό στο μπάσκετ). Λέτε;;;;;;
Ross Perot (1930 - ...)

seagull

Παράθεση από: "KostasD33"Και το Καλομοιράκι βγήκε τρίτο (καλή θέση στην τελική) και ακούγοντας όλα τα άλλα άσματα μέχρι και που το άξιζε κιόλας έως και αδικήθηκε.
Ειλικρινά το μόνο τραγούδι που είχε μια ποιότητα στην μουσική του ήταν της Σερβίας....
ένα μεγάλο εύγε στην Σερβία που ακολουθεί κάπως τα  όμορφα βαλκανικά μονοπάτια στις μουσικές της επιλογές

Θεούλημ πρώτη φορά που διαφωνώ μαζί σου  ]

Enia

πολύ σωστές οι παρατηρήσεις του veteran.

εγώ χάρηκα που τουλάχιστον οι ψήφοι της ελλάδας με αντιπροσώπευαν. (εννοείται με εξαίρεση την ισπανία!!)

από εκεί και πέρα έχω ένα παράπονο να εκφράσω προς κάποιες χώρες που τσιγκουνεύτηκαν τους βαθμούς  :P

α, και άμα είναι έτσι τελικά (παπαρίζου με τη δεύτερη, μπίλαν με τη δεύτερη) να ξαναστείλουμε τον Σάκη, βρε παιδιά!!!

ΚΕΛΕ, ΚΕΛΕ!  :D

jcdenton

Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:
Ross Perot (1930 - ...)

924 Επισκέπτες, 0 Χρήστες