Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 236
  • Total: 236

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ

Ξεκίνησε από ChocolateMousse, Μαΐου 26, 2008, 12:45:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ChocolateMousse

ΘΕΕ ΜΟΥ
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ.
ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ
ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

KostasD33

Από τον Θεό το ζητάς ή από εσένα ή στην τελική μπορεί να είναι το ίδιο και το αυτό?

kodikas

εσυ τωρα σχολιαζεις γιατι νομισες οτι απευθυνθηκε σε σενα,
κι εχεις φορτωμενο προγραμμα και δεν θα μπορεσεις να εξυπηρετησεις;;

KostasD33

Εσύ τώρα σχολιάζεις γιατί θέλεις να βοηθήσεις στην αποσυμφόρηση του φορτωμένου προγράμματος? ή δουλειά δεν είχε ο εξαποδό και παίδευε τα παιδιά του ??

Nemesis

[quote user="KostasD33" post="295559"]Από τον Θεό το ζητάς ή από εσένα ή στην τελική μπορεί να είναι το ίδιο και το αυτό?[/quote]

Για μένα είναι το ίδιο και το αυτό, γιατί το φως (Θεός) είναι παντού γύρω μας, αλλά κυρίως μέσα μας  ;-)

Nemesis

Χμμμ λέτε νάχει δίκαιο ο κώδικας και ο Κώστας να είναι ο θεός????? Αμ, τότε εγώ... την έχω βάψει με την απάντηση που έγραψα χιχιχι

καλό απόγευμα  :smile:

jcdenton

[quote user="Nemesis" post="296709"]αλλά κυρίως μέσα μας  ;-)[/quote]

Aααααααααχ πόνεσε!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Nemesis

[quote user="jcdenton" post="296756"][quote user="Nemesis" post="296709"]αλλά κυρίως μέσα μας  ;-)[/quote]

Aααααααααχ πόνεσε![/quote]

Για σένα ήμουν σίγουρη (το έχεις πει τόσες πολλές φορές ότι είσαι θεός, που το πίστεψα χιχιχιχι), για τον Κώστα ρώτησα, αλλά ευτυχώς...  :mryellow:

Καλημέρα

jcdenton

Πίστεψες ότι είμαι Θεός;  :shock:  :shock:  Φέρτε ΤΩΡΑ τις βέρες να την παντρευτώ  :oops:  :mrorange:  :oops:  :mrorange:  :oops:  :mrorange:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kataigida

Ω Παναγιά μου Δέσποινα γλυκύτατη Παρθένα εις τον αγώνα της ζωής βοήθα με κι εμένα.
Βοήθησέ με Παναγιά γλυκιά μου Παναγία γιατί η ζωή είναι θάλασσα μεγάλη τρικυμία.
Και  ναυαγός ευρίσκομαι μέσα στην βιοπάλη,στη Χάρη σου στηρίζομαι Μητέρα την μεγάλη.
Και σαν Μητέρα ευσπλαχνική ελπίζω να μας σώσεις από ορατούς κι αόρατους εχθρούς να μας γλιτώσεις.
Στην σκέπη των πτερύγων σου σκέπασε Παναγιά μου,
όλου του κόσμου τα παιδιά και ύστερα τα δικά μου.Και φώτισέ τα Παναγιά Χριστό να ακολουθήσουν και στον αγώνα της ζωής με πίστη να βαδίσουν.Την πίστη την πραότητα να μην την αμελήσουν,
καθώς και την εγκράτεια μην την καταπατήσουν.Ναι Παναγιά μου Δέσποινα λυπήσου κι ευσπλαχνίσου και άφεση αμαρτιών ζήτησε απ'το παιδί σου.Να συγχωρέσει πταίσματα και τ' αμαρτήματά μας,
να οδηγήσει στο καλό κι εμάς και τα παιδιά μας..

Αυτή η προσευχή προς την Παναγία αν πιστεύεις βαθιά μέσα σου είναι πάρα πολύ ισχυρή...

pixie

Εγώ θα παραμείνω στη γνωστή προσευχή που έχω ποστάρει κι άλλη φορά...

Αλλά δεν έχω άλλη!

Συγχώρα με Κύριε, που δεν έμαθα πως ξεκινούν οι προσευχές.
Πορεύομαι συχνά χωρίς εξάρτηση από τέτοια βιώματα.
Συγχώρα με, που δεν προστρέχω σε γιορτές και αργίες στους ναούς.
Οι αναζητήσεις μου και τα τρέχοντα, τους κάνουν να φαντάζουν αφιλόξενοι στα μάτια μου.
Συγχώρα με, που δεν δείχνω πια καρτερία και καλοσύνη στους άλλους όσο συχνά θα 'θελα.
Η στενομυαλιά, η κακία και ο φόβος εξαπλώνονται ραγδαία γύρω μου. Ενίοτε και εντός μου.
Συγχώρα με, που αμφιβάλλω για το μέλλον.
Μοιάζει αναλόγως ανακυκλούμενο με το παρελθόν και το παρόν.
Συγχώρα με, που δεν μαθαίνω πια από τα λάθη μου.
Εξακολουθώ να αγνοώ την αφορμή που έδωσα, βιώνω και θυμάμαι μόνο την τιμωρία.
Συγχώρα με, που έχασα τον δρόμο της αλήθειας.
Μπερδεύομαι καθημερινά στις πλείστες όσες επιλογές μου προσφέρονται.
Συγχώρα με, που ξεχνώ το "άνω θρώσκω", έρποντας στην καθημερινότητά μου.
Παρηγοριέμαι μάταια με τις μικρότητες που επιδεικνύουν και οι λοιποί συνάνθρωποι.
Συγχώρα με, γιατί εγώ δυσκολεύομαι πια να με συγχωρήσω.

Και Σε παρακαλώ, θύμισέ μου: Τι ακριβώς κάνω εδώ?

Οistros

rain

Αφού είναι προσευχή της γαλήνης, εμενα με γαληνεύει περισσότερο ένα poster στον τοίχο μου, με μια γλυκύτατη Δέσποινα και μάλιστα παρθένα   ;-)  από έναν μουντρούχο Κύριο που θα είναι και μουσάτος  :mrgreen:

236 Επισκέπτες, 0 Χρήστες