Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 313
  • Total: 314
  • Leon

Cyber sex,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΙΣΤΙΑ???

Ξεκίνησε από ChocolateMousse, Μαΐου 30, 2008, 02:36:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

Παράθεση από: "sevenseas"
Παράθεση από: "xhmeia"λιλακι εχω την εντυπωση πως οι  περισσοτεροι απ αυτους,  
ειναι σε μακροχρονια σχεση
κι οι λιγοτεροι, ελευθεροι

αγαπητή Χημεια
ειτε ελευθεροι ειναι
ειτε σε σχεση
η απονομη του χαρακτηρισμου ως
μαλακες
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

δεν εδωσα χαρακτηρισμο,
απλα απαντησα-κατα την αποψη μου-στην απορια της Λιλουκας (Δεν μας λες όμως, mousse, πόσοι από τους ερωτηθέντες είναι ελεύθεροι και πόσοι σε κάποια σχέση)

Enia

Παράθεση από: "black_velvet"Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε πως είναι σεξ - με την κλασσική, παραδοσιακή έννοια του όρου - ώστε να αποτελεί και οτιδήποτε άλλο;

Νόμιζα πως το ξεκαθάρισα αυτό όταν είπα ότι η απιστία είναι πρώτα στο μυαλό, και μετά στο σώμα.
Δεν χρειάζεται να φτάσει να το κάνει το σεξ για να θεωρήσω ότι με απατάει!

black_velvet

Κι εγώ νόμιζα πως είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως απαντώ αποκλειστικά και μόνο στην ερώτηση του θέματος και όχι στις υπόλοιπες απαντήσεις.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

xhmeia

Παράθεση από: "Enia"Η απιστία είναι πρώτα στο μυαλό, και μετά στο σώμα.

συμφωνω

Rakendytos

Παράθεση από: "katinaki"
Παράθεση από: "Rakendytos"τι εχετε παθει τωρα τελευταια.. θα μου κλεισετε το σπιτι.. :twisted:

ρε συ Ευαγγελια.. ειναι απιστια να κανεις σαημπερ 1 ωρα την ημερα με τον Ρακενδυτο?
καποιες κυριες λενε πως ειμαι το μυστικο τους.. δεν ειναι απιστια αλλα φαντασιωση..
Μ αυτα επιβιωνουν οι μακροχρονιες σχεσεις.. μη τους βαζεις ιδεες.. :P

ρε συυυ :shock:  αυτά κάνεις όταν μιλάμε? :evil:  :twisted:

εσυ δεν εισαι μυστικος.. κρυφος ποθος ματια μου..  :D

Rakendytos

Παράθεση από: "Enia"Ρε Οδυσσέα... όλοι το ξέρουν πως είμαι κορίτσι από σπίτι, αλλά με προκαλείς, γμτ!

*μπιπ* και λίγο!  :P

Μια ολόκληρη ώρα η καθεμιά, πως τις προλαβαίνεις?! :lol: (Γιατί δεν είναι και μια-δυο μονάχα, ε?  :wink:  :lol: )

εμ γιατι τρωω τον απακο κι η πεινα μου θηριο..  :P

lucretia

Παράθεση από: "Rakendytos"εμ γιατι τρωω τον απακο κι η πεινα μου θηριο..  :P

Φανταζομαι τον Ρακ να σαιμπεριάζεται ....

" τι μαγείρεψες μωρό μου σήμερα; δείξε μου μωρό μου στην webcam τα ντολμαδάκια σου..."

:24:

Rakendytos

ααα γεια σου.. και οχι μονο..

πως μου γυριζεις ετσι την μπριζολα.. με τρελαινεις..
ελα μπρατσα μου σκισε μου το πακετο με τα μακαρονια..
πετα μου τα στο σουρωτο..
αχ τσουζει το ταμπασκο..

αγρια πραματα.. μη σας κολασω.. :P

lucretia

:24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24:

Atzon

kodikas

αμα η συνδεση ειναι adsl πιανεται για ξεπετα;;

Enia

ναι. αλλά και η ξεπέτα απιστία είναι. :twisted:

ChocolateMousse

[align=center]Απιστία δεν είναι όταν έρθουν μόνο δυο (ή περισσότερα για κάποιους) σώματα σε επαφή! Η απιστία ξεκινά από το μυαλό μας και ακολουθείται η φυσική πορεία...Εξάλλου και πίσω από τον άλλον υπολογιστή βρίσκεται κάποιος άλλος άνθρωπος...που μοιράζεται τις σκέψεις του, τις φαντασιώσεις του με εμάς και εμείς με εκείνον...Προκαλεί το μυαλό μας,εξάπτει τη φαντασία μας,αφυπνίζει τον ερωτισμό μας...Τα δυο μέρη μιας ερωτικής συνευρέως...ήταν παρόντες...Η διέγερση υπήρξε, ίσως, και η εκτόνωση...με λέξεις, με σκέψεις...ο σύντροφος μας δεν συμμετείχε...δε το ξέρει καν... σαφώς και είμαστε άπιστοι...[/align]

kathreftis

[quote user="Enia" post="296080"]Η απιστία είναι πρώτα στο μυαλό, και μετά στο σώμα.

Απ'τη στιγμή που φτιάχνεται με μια άλλη και όχι με την γυναίκα/κοπέλα/ερωμένη του, εγώ το μετράω σαν απιστία. Είναι ένδειξη ότι κάτι κάπου έχει χαθεί στη σχέση, κάτι έχει σπάσει.[/quote]

an  apo  ta  yparxonta  tou  mialou  mou  mporw  na  xaraktiristo  apistos  
as  min  pw  polla  .......an  i  apistia  itan  taksidi  8a  eixa  touristiko  praktorio

anarotieme  pios  pws  kai  giati  prepei  na  einai  pistos  se  pion    ti  kai  giati ?
tes  pa  kapia  nomismata  exoun  perisoteres  apo  dio  plebres  telika.

i  monogamikotita  nomizw  oti  einai  epilogi  tou  ka8e  enos  
den  einai  kati  pou  alos  mporei  na  apofasisi  gia  emena .

den  katalabeno  giati  i  mexri  x8es  glikia  kai  xaritomeni  kopelia  mou
pou  gia  na  me  feri  se  logariasmo  otan  edese  ton  gaidaro  tis   kai  arxise  
na  mou  dixnei  tis  7  piles  tis  kolaseos  enoxlite  pou  fiaxnome  me  ales  
pragmatikes  i  fantastikes  kai  me  leei  apisto  logo  fantasioseon i prakseon .

kai  min  arxisoume  twra  ta  alla  mou  uposxe8ike  kai  twra  alakse  giati  yparxi  apantisi
otan  me  kanei  turbo  kai  gia  na  mou  katsi  bgazi  idiotiko  simfonitiko  ...........e  upografo gia  na  gam...w
pios  einai  pio  skartos   meta  ?  ( egw  den  upografo to  skizw i  to  skizi  auti  me  auta  pou  kanw )

katigoro  autous  pou  alo  einai  kai  alo  paristanoun  alla  den  einai  apistoi  pseftes  einai

katigoro  kai  olous  autous  pou  tromparoun  mprosta  stin  o8oni  i  sto  tilefono  
otan  uparxoun  toses  enalaktikes  .

otan  uparxoun  tosa  apotista  xorafia  min  petate  to  nero  ston  uponomo  .

alla  kai  apo  tin  ali  i  malakia  einai  i  monadiki  gkomena  pou  den  mou  espase  pote  ta  nebra.

alla  oute  se  autin  mporesa  na  mino  pistos  ( eimai  adior8otos  ti  na  kanoume ?)

eimai  tis  gnomis  oti  sxeta  mpiftekia  ......................................
eno   me  ligi  salata  liges  elitses  ligo  tiraki  ( prosoxi  stin  faka )  ena  potiraki  krasi
e  oso  nane  to  trapezi  pou  exei  pikilia  einai  pio  ....................

kserw  oti  kapia  matakia  8a  gourlosoun  kai  kapia  nebrakia  8a  geni8oun  kserw  akoma  oti  
8a  me  perasoun  gia  apisto  ...den  me  niazi  giati  kserw  oti  pseftis  den  eimai.  

ty

sevenseas

313 Επισκέπτες, 1 Χρήστης