Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 293
  • Total: 294
  • Leon

Δοκιμές για τον νέο Editor στα κείμενα

Ξεκίνησε από Leon, Ιουνίου 04, 2008, 12:19:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

X.E.M,Pappas10,black_velvet,

Μια ακόμα λειτουργία αν δεν την πήρατε είδηση είναι να πατάς πάνω στο avatar του χρήστη που θέλετε.
Σου ανοίγει αυτόματα το Quick απάντηση με τονισμένο το όνομα ή τα ονόματα των avatar που πατάς. (όπως έκανα κι εγώ ενδεικτικά σε αυτό με τα avatar X.E.M,Pappas10,black_velvet,)

Ενημερωτικά δε μπορείτε στο προφίλ σας στο πεδίο
Extra Profile Information
να βάλετε ότι θέλετε με τις ίδιες δυνατότητες του editor του φόρουμ.
Δηλαδή παίρνει χρώματα video κλπ.

Μπορείτε να κάνετε τα πειράματα σας και πιθανά σύντομα θα προστεθούν και άλλα ειδικά πεδία για το προφίλ με ανάλογες δυνατότητες.

Υ.Γ.
Να δεις που στο τέλος 33 κατασκευαστές ναρκωτικών θα συνιστούν να παίζουμε με τα χρωματάκια και όχι με τα ουισκάκα

black_velvet

Πουτιγκάκι, πιο αργά δεν μπορεί να πάει!!!! Αδύνατο να γράφουμε μ' αυτές τις ταχύτητες.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

drusilia

δοκιμάζοντας το albuming...
[albumimg]11610[/albumimg]

spellbound

[quote user="drusilia" post="305277"]δοκιμάζοντας το albuming...
[albumimg]11610[/albumimg][/quote]

Τωρα εσυ πως καταφερες κατι που εγω εχω καταφερει λιγοστες (μετρημενες στα δακτυλα του ενος παρακαλω ποδιου ) το... αλμπουμινγκ???
Και δη πλεον μετα αρκετο καιρο το εχω ηδη ξεχασει??

Δρου, σου βγαζω το καπελο!!!!  

Α! Και θα χρειαστω και μερικα μαθηματα τα οποια θα καταγραψω σε ντι-βι-ντι , γιατι

(ΑΑ)

εξακολουθω και ειμαι ξανθια κατα βαθος οσον αφορα τα πισι και το συγκεκριμενο σαιτ  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  (...διοτι... εσεις μου ειπατε που εχετε τις φατσουλες, εγω τις βρηκα... αλλα ζεν τσερω πως να τις βαλω σε κειμενα καρντιες μου  :roll:  :roll:  :roll:  - κοινως, κριμα οι κοκκινες ανταυγειες, παω να τις ξανακανω ξανθες τουλαχιστον να χω λογο για την πολυμαθεια μου  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: )

(ΒΒ)

γερασα και ξεχναω  :shock:

drusilia

[quote user="spellbound" post="305329"][quote user="drusilia" post="305277"]δοκιμάζοντας το albuming...
[albumimg]11610[/albumimg][/quote]

Τωρα εσυ πως καταφερες κατι που εγω εχω καταφερει λιγοστες (μετρημενες στα δακτυλα του ενος παρακαλω ποδιου ) το... αλμπουμινγκ???
Και δη πλεον μετα αρκετο καιρο το εχω ηδη ξεχασει??

Δρου, σου βγαζω το καπελο!!!!  

Α! Και θα χρειαστω και μερικα μαθηματα τα οποια θα καταγραψω σε ντι-βι-ντι , γιατι

(ΑΑ)

εξακολουθω και ειμαι ξανθια κατα βαθος οσον αφορα τα πισι και το συγκεκριμενο σαιτ  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  (...διοτι... εσεις μου ειπατε που εχετε τις φατσουλες, εγω τις βρηκα... αλλα ζεν τσερω πως να τις βαλω σε κειμενα καρντιες μου  :roll:  :roll:  :roll:  - κοινως, κριμα οι κοκκινες ανταυγειες, παω να τις ξανακανω ξανθες τουλαχιστον να χω λογο για την πολυμαθεια μου  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: )

(ΒΒ)

:lol:  :lol:  :lol:  :P
είδες ε; μαγεία το αλμπουμινγκ!
γερασα και ξεχναω  :shock:[/quote]

sevenseas

pixie

Obelix

μπρίκια... το  απόγευμα θα σιάξει αυτό

Obelix

τεστάκι για το εδιδοράκι

χο χο δούλεψε

293 Επισκέπτες, 1 Χρήστης