Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 316
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 294
  • Total: 295
  • Leon

ραντεβου στον Α33!

Ξεκίνησε από xariklaki, Ιουνίου 22, 2008, 11:37:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

Δεν ξέρω, αλλά τον τελευταίο καιρό (μιλάμε για τους τελευταίους τρεις μήνες) το φόρουμ είναι σαν αυτές τις οικογένειες όπου όλοι είναι φευγάτοι, έχουν τις δουλειές τους και επικοινωνούν με σημειώματα στο ψυγείο τύπου "εχει κεφτεδακια στο φούρνο, ζεστανε τα για σενα και τον αδερφο σου" ή "κατεβασε το σκουπίδια όταν φυγεις το πρωί".
Ετσι και το φόρουμ με τα νέα θέματα, ανοίγεις και βλέπεις μηνύματα του στυλ "τα αντίθετα" ή "το παιχνίδι του Μιχαήλ" που ποτέ δεν κατάλαβα ποιος στα κομμάτια είναι αυτός  ο Μιχαήλ.

Που ειναι τα θέματα για να μιλήσουμε; Πως να επικοινωνήσουμε με μυνήματα στο ψυγείο ρε παιδιά;

Θα πείτε κάτι ή θα βάλω τις φωνές;;;;

:evil:

kodikas

ειναι ζορικο αλλα οταν δεν μπορω να κλεισω ματι το βραδυ, σκεφτομαι ενα θεμα για να γραψω,
να πω κατι, κατι να κουβεντιασουμε.
Μετα, την αλλη μερα το πρωι δεν θυμαμαι τι στα σκατα σκεφτομουν.

αλλα πως να θυμαμαι τι σκεφτομουν..

ε;;

κι εδω που τα λεμε..

σιγα μην ηθελα να θυμαμαι κιολας..

υπαρχουν καλυτεροι τροποι να περασεις το πρωινο σου..

kuria

μιληστε ωρε γιατι θα βαρεσει υστερια η γαταρα και μετα ποιος τη μαζευει...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

[quote user="lucretia" post="298923"]...
 "το παιχνίδι του Μιχαήλ" που ποτέ δεν κατάλαβα ποιος στα κομμάτια είναι αυτός  ο Μιχαήλ.

Που ειναι τα θέματα για να μιλήσουμε; Πως να επικοινωνήσουμε με μυνήματα στο ψυγείο ρε παιδιά;

Θα πείτε κάτι ή θα βάλω τις φωνές;;;;

:evil:[/quote]

Ε ναι! Πάλι μήνυμα στο ψυγείο σ' αφήνω! Διακοπές απ' τις διακοπές κάνω η μαύρη και την ξανακοπανάω...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

Έλα μη δίνεις σημασία τώρα, δεν θα γνώρισε κανέναν Μιχάλη σε διακοπές και δεν ξέρει

alfabrera

[size=12] [/size] Ξερω ποιος ειναι ο Μιχαλης.....αυτος που ζωγαφισε τη Λιζα...

lucretia

[quote user="KostasD33" post="299091"]Έλα μη δίνεις σημασία τώρα, δεν θα γνώρισε κανέναν Μιχάλη σε διακοπές και δεν ξέρει[/quote]

Δηλαδή κυκλοφορούν Μιχάληδες στις παραλίες που με το που σε βλέπουν σε αρχίζουν στα σκράμπλ και στα παιχνίδια με λέξεις;

:shock:

Εγώ έναν Μικέλε γνώρισα πριν από 10 χρόνια στις διακοπές και αυτός έπαιζε φοβερό μπητς βόλευ...  :oops:

seagull

να αδραξω την στιγμη ....να αφησω καλημερουδια ωρε ...!!!!!

Λουκ ..θερμους χαιρετισμούς !
οσο για το μπιτς βολευ ...άψογο

kuria

αντι να υστεριαζω εγω που ειμαι μονιμα κλεισμενη και στημενη στον α33... χτυπιεται η αγριογατα... καταλαβες φιλε μου;   :razz:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

294 Επισκέπτες, 1 Χρήστης