Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Περι αιδοιων..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Ιουνίου 26, 2008, 09:05:09 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

[quote user="monotonik" post="296404"]...
Μας έμαθε η κοινωνία, με τη διαμόρφωση του χαρακτήρα, την πνευματική καλλιέργεια, τις 'γνώσεις', που δεν είναι γνώσεις - είναι πληροφορίες, γνώση είναι μόνο το βίωμα, να λειτουργούμε με έναν τρόπο οδυνηρό μεν, ανταγωνιστικό αλλά αυτόν ξέρουμε-αυτόν εμπιστευόμαστε-αυτόν πράττουμε.. Ύστερα φοβόμαστε να πετάξουμε. Ύστερα... υπάρχει κίνδυνος.

Είμαστε ικανοποιημένοι με ένα πλαστικό 'εγώ'. Θαυμάζουμε τα πλαστικά μας λουλούδια. Είμαστε ικανοποιημένοι με ένα πεθαμένο πράγμα. Σ΄ ένα πεθαμένο πράγμα υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα. Ένα είναι ότι δεν πεθαίνει ποτέ. Δεν μπορεί, γιατί ποτέ δεν ήταν ζωντανό. Άπό μια άποψη είναι χρήσιμα. Είναι σταθερά. Δεν είναι αιώνια, σαν την αγάπη, αλλά είναι σταθερά.

....[/quote]

Μικρή saliara, ξεκόλλα από την εικονική πραγματικότητα, κλείσε το pc σου και βγες στην πραγματική ζωή. Εκεί θα ζυγίσεις τις δυνάμεις σου και θα δεις τι - αν! - πραγματικά ξέρεις.
Μη γεμίζεις το μυαλό σου με άχρηστες πληροφορίες. Γέμισε τη ζωή σου με στιγμές. Δικές σου. Μοναδικές. Τότε πραγματικά θ' αρχίσεις (και μόνο θ' αρχίσεις) να μαθαίνεις. Τώρα, απλά διαβάζεις "εγκυκλοπαίδειες".

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

Όμορφη μπάλα από την ΠΑΝΑΘΑ εχθές και 5 γκολ. Γκάμπριελ και Νίνης έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η απόδοση του Βύντρα ως Στόπερ.

Δεν με νοιάζει αν τα αιδοία διαφέρουν ή ομοιάζουν... προσωπικά πιστεύω ότι  το θέμα είναι να ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ διαφορετικά σε κάθε αιδοίο. Όπως ακριβώς ο Βύντρα συμπεριφέρεται διαφορετικά ως δεξί μπακ, διαφορετικά ως αριστερό μπακ και διαφορετικά ως στόπερ.  

Συμφωνώ με τον ρακ στο θέμα της τεστοστερινικής ανταπόκρινης στην διέγερση των αισθήσεων που προκαλεί η οιστρογονική παραγωγή υγρών. Άλλωστε είναι - κατά κάποιο τρόπο - και επιθυμία της φύσης, όπως ακριβώς επιθυμία του Τεν Κάτε είναι να παίζεται η μπάλα με τη μία και γι' αυτό βλέπω τον Κάρα να τρώει πάγκο φέτος.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααα.... (ΑΧ... είδα φιλικό και ξεχαρμάνιασα)

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Μία παρένθεση και δεν επανέρχομαι στη συγκεκριμένη κουβέντα που - με το συμπάθειο - με ξενέρωσε λίγο με την τροπή που πήρε στο θέμα "τι ξέρω - τι ξέρεις".  Για εμένα εμπειρία δεν είναι το τι κάνεις αλλά το τι καταλαβαίνεις.  

Και επειδή - κατά τη γνώμη μου πάντα - η ερωτική αντίληψη στηρίζεται σε μία αμφίδρομη επικοινωνία,  η ερωτική εμπειρία δεν είναι θέμα ποσότητας αλλά ποιότητας του / της συντρόφου και ικανότητας σου να αντιληφθείς. Μπορεί να έχεις πάει με 300 γυνάικες και να είσαι χάγκα-χάγκα, μπορεί να έχεις πάει με 3 και να είσαι σούπερ-ντούπερ. Και δεν μιλάω για  πληρωμένο έρωτα εδώ.

Προσωπικά - το τονίζω, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - θεωρώ ότι η εμπειρία πρέπει να είναι απόρρεια και όχι εφαλτήριο του έρωτα.  Και επειδή - όπως προείπα - η ερωτική εμπειρία - για εμένα - χτίζεται ΜΑΖΙ με τον/την ερωτικό σύντροφο, κάποιος/α με ποιοτικές ερωτικές σχέσεις περιορισμένες στον αριθμό και με  αντίληψη και διάθεση μπορεί να είναι πολύ πιο έμπειρος/η από κάποιον/α με πολύ περισσότερες ερωτικές σχέσεις που η μοναδική τους κατάληξη ήταν ένας ψέυτικος οργαμός ή μία εκ' χρήσεως εξπερμάτωση.

Αυτά πιστεύω... μπορεί να λέω και μακακίες. Δεν είμαι και κανένας γκουρού του έρωτα για να εξηγούμαστε.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

saliara

Επειδή δε μιλάω επιθετικά(αφού εδώ μέσα μπαίνω για πλακίτσες)και πλέον δε χαλάω τη ζαχαρένια μου θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα... :lol:

Pappas10

[quote user="saliara" post="298116"]Επειδή δε μιλάω επιθετικά(αφού εδώ μέσα μπαίνω για πλακίτσες)και πλέον δε χαλάω τη ζαχαρένια μου θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα... :lol:[/quote]

Σ' εμένα αναφέρεσαι ως "προλαλήσαντα"; Χαίρομαι που συμφωνείς. Ο Βύντρα είναι όντως καλύτερος σαν στόπερ και το έλεγαν πολλοί.  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Rakendytos

παλι βρηκε συνοχη του θεματος με την Παναθα...
χεχεχε ειναι απιστευτοςςςς  :grin:

Τελος παντων.. αλλοι φωναζουν ΑΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑ την ωρα της συνουσιας και αλλοι ΝΟ ΠΑΣΑΡΑΝΝΝ χεχεχχεχεε

κανεις ομως δεν τραγουδησε για το αιδοιο..
η σχεδον κανεις..

Το Βουνό της Αφροδίτης

Πανούσης Τζίμης

Τα μάτια σου τα χέρια σου
Τ' αστέρια τα μαχαίρια σου
Χιλιοτραγουδισμένα και χιλιοειπωμένα

Το αίμα σου οι αγώνες σου
Τα χείλια οι αγκώνες σου
Χιλιοτραγουδισμένα και χιλιοειπωμένα

Όμως γι αυτή τη μαύρη τρύπα στο διάστημα
στο διάστημα ανάμεσα στα πόδια σου
δεν τραγουδάει κανένας δεν τραγουδάει κανένας

Γι αυτό το άβατο βουνό της Αφροδίτης
που θέλει να 'σαι ορειβάτης να 'σαι δύτης
δεν τραγουδάει κανένας δεν τραγουδάει κανένας

για τις φωτιές και τις εκρήξεις του
για τις συσπάσεις τις εκκρίσεις του
δεν τραγουδάει κανένας άκου λοιπόν εμένα

Το βουνό δεν είναι γλάστρα είναι ο ουρανός με τ' άστρα
Το βουνό είναι βενζίνη (βενζίνη) φάρος που αναβοσβήνει
Το βουνό είναι πηγάδι σε παράδεισου λιβάδι
Το βουνό σέρνει καράβι (καράβι) που σε κουβαλάει στον Άδη

black_velvet

[quote user="saliara" post="298116"]Επειδή δε μιλάω επιθετικά(αφού εδώ μέσα μπαίνω για πλακίτσες)και πλέον δε χαλάω τη ζαχαρένια μου θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα... :lol:[/quote]

Όλοι μπαίνουμε για να διασκεδάσουμε και να πειράξουμε αλλήλους. Αλλά ενίοτε και να μιλήσουμε και πιο σοβαρά. Και ν' ανταλλάξουμε απόψεις. Κι ελπίζω να εννοείς πως συμφωνείς με την παρακάτω απάντηση του προλαλήσαντός σου (τον Βύντρα και τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά, πώς κατάφερε πάλι και τα κόλλησε;  ]

[quote user="Pappas10" post="298114"]Μία παρένθεση και δεν επανέρχομαι στη συγκεκριμένη κουβέντα που - με το συμπάθειο - με ξενέρωσε λίγο με την τροπή που πήρε στο θέμα "τι ξέρω - τι ξέρεις".  Για εμένα εμπειρία δεν είναι το τι κάνεις αλλά το τι καταλαβαίνεις.  

Και επειδή - κατά τη γνώμη μου πάντα - η ερωτική αντίληψη στηρίζεται σε μία αμφίδρομη επικοινωνία,  η ερωτική εμπειρία δεν είναι θέμα ποσότητας αλλά ποιότητας του / της συντρόφου και ικανότητας σου να αντιληφθείς. Μπορεί να έχεις πάει με 300 γυνάικες και να είσαι χάγκα-χάγκα, μπορεί να έχεις πάει με 3 και να είσαι σούπερ-ντούπερ. Και δεν μιλάω για  πληρωμένο έρωτα εδώ.

Προσωπικά - το τονίζω, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - θεωρώ ότι η εμπειρία πρέπει να είναι απόρρεια και όχι εφαλτήριο του έρωτα.  Και επειδή - όπως προείπα - η ερωτική εμπειρία - για εμένα - χτίζεται ΜΑΖΙ με τον/την ερωτικό σύντροφο, κάποιος/α με ποιοτικές ερωτικές σχέσεις περιορισμένες στον αριθμό και με  αντίληψη και διάθεση μπορεί να είναι πολύ πιο έμπειρος/η από κάποιον/α με πολύ περισσότερες ερωτικές σχέσεις που η μοναδική τους κατάληξη ήταν ένας ψέυτικος οργαμός ή μία εκ' χρήσεως εξπερμάτωση.

Αυτά πιστεύω... μπορεί να λέω και μακακίες. Δεν είμαι και κανένας γκουρού του έρωτα για να εξηγούμαστε.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.[/quote]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

joking

ποιός είναι ο Βύντρας ???

(και τι σχέση έχει με το you know what μου ??)

]

saliara

Ο Βύντρας είναι παίχτης του Παναθηναϊκού..ώρα το που κολλάει ρώτα τον παππά.. :razz:
Όσο για το άλλο απλά μπήκε στη μέση.. :mrgreen:  :mrgreen:

KostasD33

αφου ο Βύτρας είναι παίχτης της Βαζελοόμαδας και το παρόν θέμα διαπραγματευέται το μνί τότε δίκαια κολλάει εδώ ....  :P

saliara

Καλά δε ντρέπεσαι ούτε λιγουλάκι.... :twisted: Α να χαθείκς..που θα πείς για την ομάδα..Τώρα θα γίνει****που θα αρχίσει αθλητικός πόλεμος.. :mrgreen:

sevenseas

αντιθετως
φιλε Κωστα
το αιδοιον ουδεμιαν σχεση εχει με τον Παναθηναικο

αυτο που εχει σχεση ειναι το ανδρικο μοριο

π.χ.
ο Παναθηναικος ειναι ομαδα της π....ας

εσυ ανηλικο Σαλιαρα , μην κοιτας τετοια θεματα
δεν κανει

7~

sevenseas

[quote user="Rakendytos" post="298257"]παλι βρηκε συνοχη του θεματος με την Παναθα...
χεχεχε ειναι απιστευτοςςςς  :grin:

Τελος παντων.. αλλοι φωναζουν ΑΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑ την ωρα της συνουσιας και αλλοι ΝΟ ΠΑΣΑΡΑΝΝΝ χεχεχχεχεε

προ 2 ετων σχεση ειχα με αθλητρια του ΠΑΟ
την οποια ειχατε γνωρισει στην κοπη της πιττας στον Φλοισβο προπερσι

ε
εκει εβρισκε εφαρμογη πληρη

το ετσι  λαλαει ο Πειραιας

α ρε Θρυλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="298567"]προ 2 ετων σχεση ειχα με αθλητρια του ΠΑΟ
την οποια ειχατε γνωρισει στην κοπη της πιττας στον Φλοισβο προπερσι

ε
εκει εβρισκε εφαρμογη πληρη

το ετσι  λαλαει ο Πειραιας[/quote]

Δεδομένου του "προ" της προτάσεως, προφανώς ο συγκεκριμένος Πειραιάς δεν λαλούσε και τόσο καλά εξ' ου και το ληξιπρόθεσμον της εν λόγω σχέσεως... βλέπεις μερικοί δεν τα καταφέρνουν, και δη πλήρως, χωρίς την βοήθεια της διαιτησίας.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Πέραν αυτού, σ' ευχαριστώ που το ύφος και ήθος του σχολίου σου επιβεβαιώνει την άποψη μου ότι κάπου όλοι οι οπαδοί της ομάδας με σήμα το κεφάλι ομοιάζετε με τον τηλεοπτικό αφάνα-ηγέτη της καφρίλας και της ασέβειας που αντιπροσωπεύει το αθλητικό μίασμα που υποστηρίζετε. Ενίοτε και τον προσπερνάτε...

Δεν επιθυμώ να δώσω συνέχεια σε τέτοιου είδους διάλογο με τέτοιου είδους παραδείγματα.

Φιλικά.

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

sevenseas

αφενος
Μιχαλη
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
να σου ευχηθω και λαι απο εδω
να εχεις οτι επιθυμεις
εκτος βεβαιως απο πρωταθλημα
καθοσο οι ευχες πρεπει να ειναι πραγματοποιησιμες
κι οχι αιθεροβαμονες (την λεξη ειχε πει ο Ανδρεας , σε ταξιδι του στο Πεκινο, στιγματιζοντας τις ιδεες καποιων στο ΠΑΣΟΚ , Τσεκουρας κλπ)

κατά δεύτερον
ναι η σχεση που κρατησε περιπου 6 μηνες
ειχε ημερομηνία λήξεως

ο λογος?
ούτε η διαιτησια, ουτε οι τιτλοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα το γεγονός, οτι οσα βιτσια κι αν διαθετω
εχω και καποια ορια
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

με αγαπη
7~
και παλι πολυχρονος Μιχαλη

529 Επισκέπτες, 1 Χρήστης