Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 336
  • Total: 337
  • Leon

Περι αιδοιων..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Ιουνίου 26, 2008, 09:05:09 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

AnnaMaria

για στασου βρε κοπελιά, εμείς που καπνίζουμε αλλά κάνουμε τα ντουζακια μας βρωμαει το δικό μας???

saliara

[quote user="AnnaMaria" post="297838"]για στασου βρε κοπελιά, εμείς που καπνίζουμε αλλά κάνουμε τα ντουζακια μας βρωμαει το δικό μας???[/quote]
Σ'αυτό δε μπορώ να απαντήσω γιατί δε γνωρίζω.. :razz:  :razz:  :razz:  :grin:  :grin:
αλλά είναι γεγονός ότι το άρωμα εκεί κάω επειρεάζεται από πολλά πράγματα..τι λέω σήμερα η γυναίκα..

lucretia

[size=18]too much information, too much information!  [/size]

black_velvet

Ρακούλη μου.... ούτε κι εγώ έχω πάει ποτέ με γυναίκα. Ξέρω όμως πως δεν είναι όλα τα αιδοία ίδια! Κυκλοφορούν σε ποικίλα σχήματα, χρώματα... έως και μεγέθη μπορώ να σου πω!

Εδώ τα δυο μάτια του ίδιου ανθρώπου δεν είναι ίδια, είναι ποτέ δυνατό να είναι ίδια τα αιδοία διαφορετικών γυναικών;;;

(τελικά ετούτος εδώ όντως μας λατρεύει! τόσο που δεν βλέπει μπροστά του  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

[quote user="sevenseas" post="297430"][size=18]ΚΑΤΩ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΙΚΗΣ ΗΔΟΝΗΣ[/size]

συλλογος τεραΣτιων προσοντων Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ[/quote]

Τα μέλη του συλλόγου - αλλά κι ο ίδιος ο γάιδαρος - να πάνε να ξαναμελετήσουν τη γυναικεία ανατομία. Κι από Δευτέρα με τους κηδεμόνες τους!

Rakendytos

To αιδοιο ειναι παντα ιδιο κορες.. αν μιλαμε για φυσιολογικες καταστασεις..
Ειναι στρογγυλο τρυφερο και ροδαλο σαν κοχυλι που διαρκως ανοιγοκλεινει..

Δεν εχει διαφορα χρωματα.. το χρωμα του ειναι ενα
ειναι το χρωμα της τουλιπας.. οτι χρωμα κι αν εχει η επιδερμιδα σας..
Ισως καμια φορα τα εξω χειλη να ειναι σκουρα η το αντιθετο..
ανοιξτε τα χειλη και θα το διαπιστωσετε..

Το σχημα ειναι ενα
Υπαρχουν διαφορες στο μεγεθος της κλειτοριδας και των εσωτερικων.. εξωτερικων χειλιων..
Η κλειτοριδα κανει ενα πραγμα οπως εχω ξανα πει ειναι το μοναδικο οργανο αποκλειστικα για ηδονη..
ολες οι κλειτοριδες.. εμεις δεν εχουμε αντιστιχο οργανο (μονο για ηδονη)

Παλια πιστευα οτι μεγαλη κλειτοριδα εχουν οι παχουλες.. λαθος..
Προσφατα συναντησα τεραστια κλειτοριδα σε σωμα 50 κιλων.. αξεχαστη εμπειρια  :grin:

Και κανενα αιδοιο δεν μυριζει ασχημα.. ειτε φατε οσπρια.. ειτε φατε σουπιες στιφαδο
ειτε καπνισετε το βαπορι απ την Περσια..
Το οσμη του ειναι απαλη και πολυ ερωτικη.. αρκει ναι ειναι υγιη

Αυτα.. την καλησπερα μου

(Λουκ μαλλον δεν σ αρεσε το σχολιο αλλα μη δινεις σημασια.. ειναι η δικη μου αληθεια)

saliara

Τι λές καλέ που δε μυρίζει..Κατ'αρχάς η μυρωδιά διαφέρει...Μη βγώ στην Ομόνοια τώρα και κάνω γκάλοπ!!Σε αυτό είμαι 100% σίγουρη..Και παίζει ρόλο τι θα φας και όλα όσα κάνεις..Φυσικά η οσμή που λέω εγώ βγαίνει από αλλού...σταματάω σε αυτό το θέμα να γράφω..θα κοκκινίσω σε λίγο. :grin:

black_velvet

Ναι, και το σχήμα του.. ανδρικού μορίου (που λέει κι η παλιόγατα) ένα είναι εν γένει. Οι "λεπτομέρειες" είναι που κάνουν πάντα τη διαφορά.  ]

Rakendytos

Σουτ εσυ Σπορε.. αποψη για την οσμη του αιδοιου εχουν μονο οσοι κατεβαινουν κει κατω με ερωτικη διαθεση..
εχει να πεις κατι περι τουτου??  :razz:

Ανοιξτε Μαυρη μου ενα ποστ για το αντρικο μοριο να δουμε τις αποψεις σας..
Προσωπικα μ ενδιαφερει πολυ πως μας βλεπετε..  ;-)

black_velvet

Οκ... εδώ δεν θ' απαντήσω (γραπτά  ]

KostasD33

έγινε μνί το θέμα......

black_velvet

saliara

Σε πληροφορώ μακρυμάλλικο πλάσμα εσύ,ότι ξέρω πιο πολλά από'σένα..Όχι μπορεί εγώ να μη κατεβαίνω εκεί όπως λές :shock:  :shock: αλλά όταν περιποίείσαι τον εαυτό σου και ψάχνεσαι έχεις πολλές γνώσεις..Γι'αυτό μη μου λές εμένα σούτ..γιατί θα ξεκοκκινίσω και θα σου πώ εγώ..Άντε,μας έγινες και ειδικός!!
Ααααα..τη γυναικεία υποστήριξη...Άκου νιάνιαρο!!!!Ποιός εγώ???Νιάνιαρο..Σας πείραξε που εγώ ξέρω πιο πολλά...Έλα τώρα πείτε το δεν είναι ντροπή..Και αμέσως βρίκατε δικαιολογία ότι είμαι μικρή!!Αλλά τα μικρά πλέον γνωρίζουν πάρα πολλά!!!χο χο χο :razz:

black_velvet

]έρωτας! Κι η ηδονή.  ;-)

saliara

336 Επισκέπτες, 1 Χρήστης