Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 272
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 302
  • Total: 303
  • Leon

Κολλήματα στο νέο a33

Ξεκίνησε από Leon, Ιουλίου 18, 2008, 10:58:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leon

Υπάρχουν ακόμα μερικές δυσλειτουργίες στη νέα μορφή του a33
Το πρώτο 15ημερο από την 1η Ιούνη ήταν ακόμα πιο έντονο αυτό με τα συνεχόμενα backup που υποχρεωτικά κάναμε ακόμα και εν ώρα πλήρης λειτουργίας του site και προχωρήσαμε στην αναβάθμιση (υπερδιπλάσια) των σερβερ.
Ενδιάμεσα έχουν εγκατασταθεί εκατοντάδες λειτουργίες. Μερικές είναι εμφανή σε εσάς και πολλές άλλες δεν είναι ακόμα.

Τώρα ως τελευταίο πρόβλημα που έχουμε διαπιστώσει μαζί με τις παρατηρήσεις σας είναι η καθυστέρηση που παρατηρείται στο φόρουμ και πιο συγκεκριμένα στις ενότητες και στο άνοιγμα θέματος.

Έχουμε κάνει μερικές ενέργειες που μείωσαν το πρόβλημα. Υπάρχει όμως ακόμα. Θα λυθεί ελπίζουμε τελικά από αρχές της βδομάδας.

Ενδιάμεσα όσοι χρήστες μπαίνετε με Mozilla Firefox θα διαπιστώνεται ότι δεν έχετε πρόβλημα ταχύτητας.

Εναλλακτικά για όσους έχουν ιδιαίτερα αδύναμα PC ή ακόμα επιθυμούν να μπαίνουν με το κινητό τους μπορούν να δοκιμάσουν την λειτουργία Lo-Fi Version που βρίσκεται χαμηλά σε κάθε σελίδα του α33

Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας κι εμείς θα συνεχίζουμε να φροντίζουμε πάντα με την μέγιστη προσοχή να μη χαθεί ποτέ κομμάτια από τα κείμενα σας στον α33

lucretia

Να ρωτήσω κάτι και εγώ κύριε Λεόν?

Γιατί χάθηκε η γραμμή που έδινε συντομεύσεις για τις τελευταιες δημοσιευσεις, τις αναπαντητες, αυτες που δεν εχω διαβασει και τα πιμι, ενώ στην θέση της  λέει μόνο "δεν έχετε νεα μηνυματα" ?

katinaki

οφείλω να ομολογήσω είναι καλύτερα τα πράγματα!  :D

black_velvet

[quote user="lucretia" post="297887"]Να ρωτήσω κάτι και εγώ κύριε Λεόν?

Γιατί χάθηκε η γραμμή που έδινε συντομεύσεις για τις τελευταιες δημοσιευσεις, τις αναπαντητες, αυτες που δεν εχω διαβασει και τα πιμι, ενώ στην θέση της  λέει μόνο "δεν έχετε νεα μηνυματα" ?[/quote]

Προφανώς την "έκοψε" μήπως και σταματήσετε να γκρινιάζετε για την ταχύτητα.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

saliara

Μας λες και γκρινιάρηδες τώρα??????????????Εγώ είπα ότι είναι super τώρα αλλά κολλάει!!!Εγώ φταίω και σε αυτό????????Ε?Ε?Ε?Ε?ΕΕ?Ε?Ε?
Άκου εκεί γκρινιάζουμε..Άλλο το παράπονο άλλο η γκρίνια..Άλλωστε είναι χαριτωμένα παράπονα..γιατί δεν τον φάγαμε τον άνθρωπο,απλά είπαμε τα παράπονά μας.. :razz:  :razz:  :razz:

black_velvet

Βρε άσε να το πειράξω λίγο το πουτιγκάκι! Δεν ξέρεις τι ξενύχτια έχει ρίξει απ' το άγχος του που έχει καθυστέρηση... ο α33  ]

mauroula

[quote user="lucretia" post="297887"]Να ρωτήσω κάτι και εγώ κύριε Λεόν?

Γιατί χάθηκε η γραμμή που έδινε συντομεύσεις για τις τελευταιες δημοσιευσεις, τις αναπαντητες, αυτες που δεν εχω διαβασει και τα πιμι, ενώ στην θέση της  λέει μόνο "δεν έχετε νεα μηνυματα" ?[/quote]

Μπορείς πάντα να δεις τις τελευταίες δημοσιεύσεις]Home[/url]) του a33 καθώς και στη σελίδα των forums.

katinaki

[quote user="black_velvet" post="297901"]
Βρε άσε να το πειράξω λίγο το πουτιγκάκι! Δεν ξέρεις τι ξενύχτια έχει ρίξει απ' το άγχος του που έχει καθυστέρηση... ο α33  ][/quote]

Προσωπικά τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ τον opera, είναι πολύ γρήγορος και ειδικά η έκδοση 9.5 , θα εκπλαγείτε με το ποσό γρήγορα ανοίγουν οι ιστοσελίδες.
Μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ --> ftp://ftp.ntua.gr/pub/www/Opera/win/...0_en_Setup.exe

επίσης για τον Firefox υπάρχει αυτό το δωρεάν plug-in τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, το κατεβαζουμε από το site και εγκαθίσταται μόνο του.

http://uselessapplications.com/en/

katinaki

[quote user="katinaki" post="297910"][quote user="black_velvet" post="297901"]
Βρε άσε να το πειράξω λίγο το πουτιγκάκι! Δεν ξέρεις τι ξενύχτια έχει ρίξει απ' το άγχος του που έχει καθυστέρηση... ο α33  ][/quote]

Προσωπικά τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ τον opera, είναι πολύ γρήγορος και ειδικά η έκδοση 9.5 , θα εκπλαγείτε με το ποσό γρήγορα ανοίγουν οι ιστοσελίδες.
Μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ  :arrow:   http://www.opera.com/

επίσης για τον Firefox υπάρχει αυτό το δωρεάν plug-in τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, το κατεβαζουμε από το site και εγκαθίσταται μόνο του.

http://uselessapplications.com/en/[/quote]

black_velvet

Δοκιμάζω και τον Αvant browser αυτή τη στιγμή (εκτός απ' τον Mozilla Firefox).
Καλά φαίνεται να πηγαίνει...  ]

heinrich

Sorry, you need to use the activity page to play games & not link to them directly

και εκεί που παιζεις αμέριμνα ένα παιχνιδάκι για κάμποση ώρα και είσαι ευτυχεσμένος από χαρά που έχεις κάνει χάι σκορ και πατάς submit τότε αντιλαμβάνεσαι πως σε έχει πετάξει έξω για τα καλά....

για την ιστορία 94.000 στο JewelOfAtlantis

αιντε γιατί είναι η 2η φορά....

καθυστερημένοι!

black_velvet

[quote user="black_velvet" post="297980"]
Δοκιμάζω και τον Αvant browser αυτή τη στιγμή (εκτός απ' τον Mozilla Firefox).
Καλά φαίνεται να πηγαίνει...  ][/quote]

Τελικά αυτός ο Avant δεν μ' έπεισε. Θα ξαναπαίξω αργότερα μαζί του και θα σας ξαναματαπώ νεότερα...

Μόλις εγκατέστησα και τον Opera. Η πρώτη εντύπωση; ίδια με του Avant]

kuria

δε μου λετε... αυτο το JewelOfAtlantis πως παιζεται;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

παιζεται για κανα χαμένο 3ωρο από τη ζωή σου

heinrich

Υ-Π-Ε-Ρ-Β-Ο-Λ-Ι-Κ-Α ΑΡΓΟ
στο Mac τόσο σε safari όσο και σε firefox
(με internet explorer θα παίξω όταν ο steve  jobs αλλάξει χρωμα ζιβάγκο)
τόσο που σκέφτομαι να ξαναρχίσω το τσιγάρο

302 Επισκέπτες, 1 Χρήστης