Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 424
  • Total: 424

Δεν έχετε νέα μηνύματα .................

Ξεκίνησε από Alths, Ιουλίου 23, 2008, 08:17:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Alths

.......... εντάξει βρε παιδία τόσο καιρό που μπαίνω ,βγαίνω εδώ μέσα δεν έχω πάρει από κάποιο κάποια κάτι..... κανένα μήνυμα  :evil: ...  εντάξει το αντέχω αυτό, αλλά το να μπαίνω κάθε φορά στην κεντρική σελίδα και να βλέπω ακριβός στο κέντρο ....( δεν έχετε νέα μηνύματα).... μου σπάτε τα νεύρα ,μου ρίχνετε το ηθικό, στον ύπνο μου έχω εφιάλτες  :sad:  :twisted:  :evil: έχω χάσει την αυτοπεποίθηση μου  :roll:  έχω κάνει τεράστιες προσπάθειες για να γνωρίσω κάποια κοπέλα ,για κάποια σοβαρή σχέση, δεν έχω καταφέρει να πάρω κάποιο μήνυμα  :cry:  :cry:  :cry:  όμως αυτή η φράση στην κεντρική σελίδα μου τη σπάει :mad:  θα μπορούσατε τουλάχιστον να το γράφατε πιο κομψά, ας πούμε..... η αγωνιά για τον τρόπο που θα σκεφτείτε δεν επιτρέπει στα μέλη μας να σας στείλουν μήνυμα ... :roll:  έτσι θα το έπαιρνα πιο καλά  :smile:

heinrich

για ρώτα και μερικούς που λάμβαναν, τι πέρασαν

heinrich

και γιατί έχεις 5 αστεράκια?
και γιατί δεν είμαι πια verfied?

heinrich

heinrich

εν τω μεταξύ, μπορείς να μπεις και να πάιξεις παιχνίδια. Κάθε φορά που θα χάνεις το high score θα λαμβάνεις ένα μήνυμα....
Ο α33 ενισχύει την ανταγωνηστικότητα και την κοινωνικότητα..

heinrich

μπορείς να στειλεις ένα μηνυμα στον pappas10 που να εξηγείς για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας απαρχής ποδοσφαίρου.

saliara

Καλά ντε..Αν είναι έτσι να στείλουμε ο καθένας από ένα μνμ..Όσο για τα παιχνίδια κια τα μνμ δεν είναι καθόλου καλό..
Τουλάχιστον για'μένα..Άκου να σου στέλνουν μνμ και να σου λένε ποιός πήρε το scor σου..Τλσπ..Ηρεμία ηρεμίααααα...
Και αυτό το verified ποιός γνωρίζει σε τι χρησιμεύει??Γιατί κι άλλοι το έχουν αλλάαααααα....

kuria

ελα βρε Αλτη μου οταν δεν εχεις νεα μηνυματα, διαβαζε τα παλια... ολο και καπου θα υπαρχει κανενα... εστω κι αν προκειται για προσκληση σε παλια μαζωξη...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

saliara

Καλέ κυρία...τι πάθατε και χτυπιέστε πάνω κάτω????

kuria

[quote user="heinrich" post="298074"]και γιατί έχεις 5 αστεράκια?   :arrow:  γιατι ειναι αρχιταξιαρχος!
και γιατί δεν είμαι πια verfied?  ]γιατι μετα την προσφατη ανακαινιση σου, δε δυναται πλεον να σε αναγνωρισει ουδεις... [/color]   :razz: [/quote]

kuria

[quote user="saliara" post="298095"]Καλέ κυρία...τι πάθατε και χτυπιέστε πάνω κάτω????[/quote]

να τωρα τελευταια επειδη δε μου βγαινουν και πολυ τα θελω μου... τι να κανω... χτυπιεμαι η... σχεδον γυναικα...

itasous

χμμμ... χτυπίεσε που χτυπιέσε... να σε δόκω νε με χτυπήσεις και τον φραπέ μου???

πλίζ???? :mrorange:

heinrich

μαζί με τα 12 κιλά σας πετώ και το ραβανί στα μούτρα!

kuria

[quote user="itasous" post="298145"]χμμμ... χτυπίεσε που χτυπιέσε... να σε δόκω νε με χτυπήσεις και τον φραπέ μου???

πλίζ???? :mrorange:[/quote]

να με τονε δωκεις τζιερι μου... μονο να τονε ταπωσεις καλα, γιατι ετσι σουγκαροπληκτος που ειναι, αμα χυθει θα μας φανε οι σφηκες οι βερολινεζικες...

Pappas10

[quote user="heinrich" post="298077"]μπορείς να στειλεις ένα μηνυμα στον pappas10 που να εξηγείς για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας απαρχής ποδοσφαίρου.[/quote]

Φιρί Φιρί το πας για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ λογύδριο....

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Ούτε εγώ είμαι verified
Υ.Γ.2 ούτε εγώ έχω coder
Υ.Γ.3 ούτε εγώ έχω αστεράκια
Υ.Γ.4. Έχω όμως μία μπριζόλα μοσχαρίσια με πατάτες.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

424 Επισκέπτες, 0 Χρήστες