Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 326
  • Total: 326

ΤΡΙΣΤΑΝΑ

Ξεκίνησε από Atma, Ιουλίου 21, 2004, 09:22:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

σε ερωτεύτηκααααααααααααααααααααααα

μου λείπεις :cry:

skou70

arslonga

?????????!!!!!!!!!!!

(Aλλα μου ειχες πει...)

Atma

Παράθεση από: "arslonga"?????????!!!!!!!!!!!

(Aλλα μου ειχες πει...)

μην του δίνεις σημασία ο α33 πήρε ληγμένα

ήταν τότε που έλλειπε διακοπές και μου λειπε

και ΝΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ( κοιτα παλι να σου ξεφυγει χεχε ) ΙΣΧΥΕΙ
αι εμ ε γουμαν ιν λοβ :P

Anonymous

Παράθεση από: "Atma"σε ερωτεύτηκααααααααααααααααααααααα

μου λείπεις :cry:

Και εμένα τα ίδια μου λεει......

atomant

Ε. Λοιπόν

Θα ξαναδώ την «Μπλε» ταινία του Κισλόφσκι, θα επιστρατεύσω μερικές από τις δυνάμεις εκείνες που καρτερικά περιμένουν να φανούν χρήσιμες σε τέτοιες περιπτώσεις, θα ακολουθήσω τη διαδρομή που ακολουθούν όλοι (ο καθένας με το δικό του τρόπο) προς τη συμφιλίωση με την απουσία, θα τους κάνω τη χάρη να μεγαλώσω λίγο ακόμη λουσμένος στην οδύνη, να τιθασεύσω τις σύντομες και βιαστικές ανάσες που με λυγίζουν, θα πω το «αντίο» σιγά σιγά χωρίς βιασύνες και μελοδραματισμούς, χωρίς βία, θα ζήσω με τις γλυκές διηγήσεις (για το κάρο, τα ξύλα, τις καντάδες, την πολιτική, τα χρόνια τα παλιά) που σαν αεράκι θα σκορπίζονται στον ορίζοντα και θα κρατώ φυλαχτό τις τελευταίες εικόνες, το βλέμμα που είμαι σίγουρος ότι ζητούσε βοήθεια, τα απαλά λευκά μαλλιά, το αεράκι που κυλούσε ήρεμα ανάμεσα στα ψηλόλιγνα δέντρα, το λαμπρό φως που γεννήθηκε όταν είπαμε ΑΝΤΙΟ...

Και εγω σ'αγαπώ.... :oops:

papi

Anonymous

Papi, anaskafes kaneis? :P  :D Ti wraia pou kratas th shmaia............orthia.  :shock:  :shock:  :shock:

Bijoux

Παράθεση από: "papi":shock:  :oops:  :roll:

άρχισες να γράφεις σε θέματα προιστορικά;
αυτό και αν είναι εξέλιξη!!!

γράφω ώρες ώρες κάτι μλκίες
καλά που είδα τον άτομαντ και ήρθα στα συγκαλά μου :wink:

Nikos28

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Τι προιστορικά...

Αυτό το topic θυμίζει το τζουράσικ παρκ.

Νεκραναστήθηκε!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

skou70

de kserw ti me pianei kammia fora kai diavazw to forum...

proswpika den vgika pote na arnithw kati pou egrapsa edw mesa aneksartita xronou kai katastasis...kai pistepse me polla apo auta pou egrapsa ta anathewrisa stin poreia , alla epeidi einai katathesi psyxis einai kommati tou eautou mou etsi ki alliws kai den ta arnoumai...

nomiza oti iksera ton orismo tis leksis EMPATHEIA mexri pou diavasa to sygekrimeno thema

krima kai pali krima alla auto parapaei re gmt

dld se kana dyo mines na perimenw tis idies empatheis kriseis apo OLOUS tous xristes epeidi kati allakse stin poreia se sxesi me kapoion allon?

E TOTE GIATI GRAFETE AYTA POU NOMIZETE OTI NIWTHETE?

pio swsto tha itan na grafete ws eksis : "kale-h mou nomizw oti exeis dikio kai yparxei periptwsi na symfwnw mazi sou alla de kserw ti ksimerwnei aurio opote mporei kai na eimai teliws arnitikos-h me tin apopsi sou"

...kai an ontws kati allaksei meta apo kana xrono na exeis na les oti EIXES DIKIO!!!!!!!!!!!!

ta grapta menoun...afiste ta loipon na menoun opws graftikan...

Anonymous

Τόλι αν και σπάνια γραφείς πια, ότι έγραψες στο κείμενο σου αυτό με βρίσκει σχεδόν απόλυτα σύμφωνο (σε προσωπική βάση) ως άποψη
Όλοι μας μπορεί και να αλλάξουμε άποψη σε κάποια ζητήματα της ζωής μας και λογικό είναι, αλλά είναι ολόσωστες και οι παρατηρήσεις σου και οι επισημάνσει που κάνεις.

Καλές γιορτές να έχουμε και ακόμα σε περιμένω για τις μπίρες και τα πατατάκια

Υ.Γ.

Το θέμα φυσικά αυτό ήταν και εκτός εποχής που το ξέθαψε το παπί

Αλλά κι αν κάτι μας χαλάει θα μπορούσαμε απλά να μη πάμε να γράψουμε και να αυτοαναιρούμε τους εαυτούς μας υποβιβάζοντας τους συνομιλητές μας.

jasper

αγαπημένε σκουδάκο μου:)

συμφωνώ... επαυξάνω και σου βγάζω το καπέλο (όπως πάντα)

κι αν μ' αυτή μου την παρεμβολή θεωρηθεί οτι αποτελώ μέρος της συμμορίας της τριστάνας.... θα το εκλάβω ως εύσημο :)

δεν θέλω να πω παραπάνω χρονιάρες μέρες  :D

Anonymous

Παράθεση από: "Bijoux"γράφω ώρες ώρες κάτι μλκίες

Και όμως και όμως ορισμένες φορές είναι χρήσιμες οι μαμακιες που λες ότι γράφεις ώρες ώρες διότι και το σκιουράκι και η jasper γράψανε

Να πω και εγώ μια
Δεν φροντίζετε ειδικά εσείς οι 3 (που πρωτεύετε στα hi score) να γράψετε στην ενότητα Game σε ποιες κατηγορίες να μπουν τα new Game να τα βάλουμε εκεί διότι εγώ ως άσχετος δεν έχω ιδέα και αν δεν γράψετε σχετικά, τότε γιοκ άλλα new Games.............

:moonwalk:

papi

ωραιες ανασκαφες κανω!Βλεπω να ανθιζει μια ωραια οικογενεια! :clown:  :rendeer:  :dwarf:

326 Επισκέπτες, 0 Χρήστες