Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 468
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 494
  • Total: 495
  • Leon

ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Ξεκίνησε από Calma, Ιουλίου 31, 2008, 04:15:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

[albumimg]9388[/albumimg]για το χαμενοι στο διαστημα και για το φυγα... τωρα μονο ο αθανατος μας λειπει...   :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

andreasec13

[quote user="kuria" post="299346"][albumimg]9388[/albumimg]για το χαμενοι στο διαστημα και για το φυγα... τωρα μονο ο αθανατος μας λειπει...   ]

Για βόηθα λίγο (αθάνατος=?).Έκανα τσατ με το Γλάρι προ ολίγου και με έχει αποσυντονίσει,ολίγον τι

kuria

ενας τυπος που ειχε σπανιο DNA και το αιμα του μπορουσε να γιατρεψει καθε ασθενεια... και τον κυνηγουσε ενας παμπλουτος γερος να τον φυλακισει ωστε να τον χρησιμοποιει οποτε τον χρειαζεται...
αν δε με απατα η μνημη μου ο πρωταγωνιστης ηταν ελληνικης καταγωγης...

andreasec13

[quote user="kuria" post="299349"]ενας τυπος που ειχε σπανιο DNA και το αιμα του μπορουσε να γιατρεψει καθε ασθενεια... και τον κυνηγουσε ενας παμπλουτος γερος να τον φυλακισει ωστε να τον χρησιμοποιει οποτε τον χρειαζεται...
αν δε με απατα η μνημη μου ο πρωταγωνιστης ηταν ελληνικης καταγωγης...[/quote]

Δεν μου θυμίζει κάτι,αλλά θα το προσπαθήσω  ;-)

seagull

[quote user="kuria" post="299349"]ενας τυπος που ειχε σπανιο DNA και το αιμα του μπορουσε να γιατρεψει καθε ασθενεια... και τον κυνηγουσε ενας παμπλουτος γερος να τον φυλακισει ωστε να τον χρησιμοποιει οποτε τον χρειαζεται...
αν δε με απατα η μνημη μου ο πρωταγωνιστης ηταν ελληνικης καταγωγης...[/quote]

μοιάζει με θριλερ πάντως

Ανδρέα ποιος αποσυντονιζει ποιον :) ..γραφω και αργα, περιεργως μονο στα τσατ...καταραμένη τεχνολογια

Αν δεν σας κουράζω , δεν εχει σχέση με το θέμα μας Το λινκ ειναι απο σαιτ που παιζει ταινίες από επιλογες που τρέχουν  στις κινηματογραφικες αιθουσες Δεν βρηκα χρόνο να το κοιτάξω Από οτι μου ειπαν παιζει καλά ,έχει  πολλές επιλογές, αλλά οι ταινίες δεν έχουν υποτιτλους

http://www.watch-movies.net/

andreasec13

Ναι,καλά Γλάρι μ',ότι πεις.
Από τη μια σ'αγαπάμε,από την άλλη ακολουθούμε τις συμβουλές του γιατρού σου...ότι πεις.

Ε Κιουρία,πάρε ένα δωράκι]

kuria

[albumimg]9459[/albumimg]

[size=18]ευχαριστωωωωωωωωω[/size]

Calma

κοιτα τωρα που ολοι  θα βρουν εστω ενα αποσπασμα απο την παλια σειρα που τους αρεσε
μονο εγω δεν θα καταφερω να βρω αυτη την υπεροχη σειρα
αααααααααααααχ και το οπτικοακουστικο της ερτ δεν το εχει ανεβασει ακομα

αχα ομως καταφερα να βρω επισοδια του φρουφρου
κατι ειναι και αυτο

spellbound

Γμτ....επιθυμησα (πολυ ομως) να δω μερικα απ τα επεισοδια της Λουσυ (σοου)  :oops:  :oops:  :oops:

Ουτε σε χιλιοστη επαναλειψη δε καταδεχονται να τα προβαλλουν  :evil:

black_velvet

[quote user="Calma" post="299853"]κοιτα τωρα που ολοι  θα βρουν εστω ενα αποσπασμα απο την παλια σειρα που τους αρεσε
μονο εγω δεν θα καταφερω να βρω αυτη την υπεροχη σειρα
αααααααααααααχ και το οπτικοακουστικο της ερτ δεν το εχει ανεβασει ακομα

αχα ομως καταφερα να βρω επισοδια του φρουφρου
κατι ειναι και αυτο[/quote]

Φρουφρου; πού; πού;;;
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

andreasec13

[quote user="spellbound" post="299856"]Γμτ....επιθυμησα (πολυ ομως) να δω μερικα απ τα επεισοδια της Λουσυ (σοου)  :oops:  :oops:  :oops:

Ουτε σε χιλιοστη επαναλειψη δε καταδεχονται να τα προβαλλουν  :evil:[/quote]

http://www.youtube.com/results?search_query=lucil+Ball&search_type=&aq=f

Καλή διασκέδαση

Calma

spellbound

[quote user="andreasec13" post="299897"][quote user="spellbound" post="299856"]Γμτ....επιθυμησα (πολυ ομως) να δω μερικα απ τα επεισοδια της Λουσυ (σοου)  :oops:  :oops:  :oops:

Ουτε σε χιλιοστη επαναλειψη δε καταδεχονται να τα προβαλλουν  :evil:[/quote]

http://www.youtube.com/results?search_query=lucil+Ball&search_type=&aq=f

Καλή διασκέδαση[/quote]

:shock:  Μη μου πεις!! Αντε να παω σπιτακι μου να το απολαυσω!!  εισαι γλυκας!!!!!!!!!!! :grin:

tristana

Σπελίνα, με δουλεύεις ή με επεξεργάζεσαι;;; Δεν σου είχα πει ότι προβαλλόταν από το ΣΙΝΕ+;
Δεν είχα στείλει τα ντιβιντιά στην Γιασπερίνα; Μου έστειλες διεύθυνση να στα στείλω καθότι έλειπα;
Αν τα βρω (δεν ξέρω αν τα έχει ακόμα επάνω η ΕΤ) να σου τα στείλω; (Χωρίς τους υπέροχους υπότιλους μου, αλλά...  :twisted: ) Θα με σκάσει αυτό το πλάζζζζζζζζμα;;; ΜΠΑΜ!

spellbound

[quote user="tristana" post="299913"]Σπελίνα, με δουλεύεις ή με επεξεργάζεσαι;;; Δεν σου είχα πει ότι προβαλλόταν από το ΣΙΝΕ+;
Δεν είχα στείλει τα ντιβιντιά στην Γιασπερίνα; Μου έστειλες διεύθυνση να στα στείλω καθότι έλειπα;
Αν τα βρω (δεν ξέρω αν τα έχει ακόμα επάνω η ΕΤ) να σου τα στείλω; (Χωρίς τους υπέροχους υπότιλους μου, αλλά...  :twisted: ) Θα με σκάσει αυτό το πλάζζζζζζζζμα;;; ΜΠΑΜ![/quote]

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:   Ετσι και σε πετυχω στη γυρα σε τσακισα!  :evil:
Οριστε μας!!!!  Ειδες που καναμε γλυκες με τη κιουρια και μου τα χωνεις ασυστολως και δη δημοσιως  :razz:  :razz:  :razz:

Εσυ μπορει να εισαι παιδογρια αλλα εγω ειμαι γριογρια οποτε και ξεχναω!!!  (κατι αυτο κατι και οι λευκες ανταυγειες στο μαλλι ηρθαν και με αποκαμαν  :mricy: )

Το λεπον!  ΣΙΝΕ+ δε μπορω να δω !!! :evil:   Οσο για τα ντιβιντια ΕΤ, σου στελνω διευθυνση με πμ και αν τα βρεις στειλτα!! :roll:

P.S. Have I told you lately that I love youuuuuuu,  :oops:  :oops:  :oops:

494 Επισκέπτες, 1 Χρήστης