Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 272
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 343
  • Total: 343

Παρεό: Κανόνας σαβουαρ βιβρ ή άλλο ???

Ξεκίνησε από joking, Αυγούστου 18, 2008, 02:47:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

seagull

και άλλα ακουν τα αυτια μου !
χαχαχαχα

black_velvet

Εγώ πάλι ποτέ μου δεν συμπάθησα τα παρεό. Τα βρίσκω εξαιρετικά άβολα!
Προτιμώ να πάω με το μαγιώ μου μέχρι το μπαράκι της παραλίας για να πάρω καφέ, νερό, τοστ, κλπ κλπ. (Προτιμώ πολύ περισσότερο να πάει κάποιος άλλος να μου τα φέρει αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

skou70

heptamer

Το εν λόγω "φαινόμενο" με έχει απασχολήσει / προβληματίσει και μένα πολλές φορές.

Πιστεύω πως πρόκειται κυρίως για ακούσια εφαρμογή απο τη γυναικεία πλευρά μέρους μιας κοινωνικής ηθικής που έχει επιβληθεί (απο τους άνδρες) στη γυναίκα και αφορά το dresscode της. Δηλ. για "σαβούρα βίβρ"!!
Το "άβολο" της γυναίκας,έχει για μένα να κάνει κατ' ουσίαν  με υποσυνείδητη συμμόρφωση σε μια κοινωνική επιταγή.
Η γυναίκα απλά εναρμονίζεται με αυτήν την κοινωνική επιταγή,η οποία την ανέχεται με την ελάχιστη επιτρεπτή περιβολή (μαγιώ) στην παραλία και η οποία οφείλει αυτόματα να "κανονικοποιείται" όταν αυτή απομακρύνεται  - δεν έχει σημασία πόσο μακριά θα πάει -  απο εκεί,ήτοι: (οφείλει να) καλύπτεται τουλάχιστον κάτω απο τη μέση - το κατεξοχήν ερεθιστικό κομμάτι σάρκας για τους άνδρες - ,με οποιοδήποτε τρόπο (παρεό,σορτς,φόρεμα κλπ),προκειμένου να "επανακτήσει" τη χαμένη της ευπρέπεια που "χάνει" ως ημίγυμνη στη θάλασσα.
Η όποια ελεύθερη γυναικεία βούληση που ενδεχομένως προσδιορίζει τέτοιες συμπεριφορές,είναι για μένα απλά συγκεκαλλυμένη συμμόρφωση με αυτούς τους επιβεβλημένους κανόνες.

Δε νομίζω πως τίθεται θέμα γυναικείου άβολου ή τεχνητής τόνωσης της προκλητικότητας - ή και κάλυψη σωματικών ατελειών. Αυτά είναι επουσιώδη.

Πρόκειται απλά για εγγραφή της κοινωνικής δομής στα (γυναικεία) σώματα.

lucretia

Αυτό το μαγιό είναι για τον Κώστα, που είπε ότι η καλύτερη αποκάλυψη έιναι η καλλιτεχνική κάλυψη

¨Ασε που δεν χρειάζεσαι παρεό και αντηλιακό. Εδώ που τα λέμε, ούτε πετσέτα, άσε που δεν έρχεσαι σε επαφή με τα βακτήρια της άμμου...
 :mricy:

Rakendytos

καταρχας δεν ειναι μονο για γυναικες..
ανεκαθεν φορω παρεο χειμωνα καλοκαιρι..
(για χειμωνιατικα παρεο επισκευτειτε τον Αρκτουρο.. εχει σε πολλα σχεδια και φοβερες ποδιες κουζινας)

Την συνηθεια την αποκτησα απο τους γυμνηστες γονεις μου..
οποτε θελαμε να παμε στην ταβερνα.. στο μινι μαρκετ ειχαμε προχειρο ενα παρεο..
μετα το στρατο που κατεργησα το εσωρουχο μου εγινε αναγκη.. εχω τουλαχιστον 5
ειναι λεπτο το υφασμα..πλενονται στεγνωνουν αμεσως..
το φορω και στις οργανωμενες πλαζ για να μπορω να βγαζω το βρεμενο μαγιω..
το πιο χρησιμο ρουχο!!!

kuria

[quote user="black_velvet" post="299540"]
Όσο για τις καρέκλες του μπαρ ή την άμμο, υπάρχουν κι οι πετσέτες κι οι ψάθες.  ;-)

[/quote]

πετσετα θες, ψαθα θες, παρεο ή κατι αλλο... αρκει να μην κυλιεσαι εκει που κατουρανε για να μην πω τιποτα πιο χοντρο... τα αδεσποτα γατοσκυλα και οχι μονο... γιατι αν αρπαξεις τιποτα, τραβα μετα να ζητησεις το λογο απο τις στατιστικες και τις ανοσοσφαιρινες σου...  ]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

lucretia

Αχ βρε Κιουρία μου, ένα μόνο σου λέω...

Περισσότερο σιχασιάρα από την μάνα μου δεν είσαι. Έβλεπε ζώα και αηδίαζε.
Μέχρι που της πηγα στο σπίτι το γατί μου (αυτό που βλέπεις στο αβαταρ, δεν είναι κουκλί; )
Ε, με τα πολλά, όχι μόνο την συνήθισε, αλλά την λάτρεψε και τώρα κοιμούνται αγκαλιά.

Βέβαια τα υπόλοιπα ζώα εξακολουθεί να τα σιχαίνεται , όταν γυρνουσα στο σπίτι από το ιατρείο (όταν μέναμε μαζί) με υποχρέωνε να βγάζω ρούχα και να πλένω τα χέρια μου με αντισηπτικό.
Πάντως πίστεψέ με, έχω ξεσκατίσει πάρα πολλά ζώα, μέχρι και έχω τρυπηθεί με βελόνα (κατά λάθος βέβαια) η οποία είχε αίμα από σκύλο με καλα-αζάρ.

Τίποτα δεν έχω πάθει, ούτε καν αντισώματα για τοξόπλασμα δεν έχω. Που σημαίνει ότι δεν έχω έρθει σε επαφή ποτέ με το παράσιτο, και έχω αγγίξει χιλιάδες γάτες στη ζωή μου.

Καταλαβαινω ότι είναι θέμα αισθητικής να μην σου αρέσουν τα ζώα. Αλλά δεν κινδυνεύεις από τίποτα, ουσιαστικά. Περισσότερο κινδυνεύεις από τα μικρόβια που κουβαλάνε οι άνθρωποι. Σκέψου πόσοι πάνε στην παραλία ενώ δεν έχουν πλυθεί για αρκετές μέρες;

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

seagull

αμαν Λουκ , η φωτογραφία που έβαλες σκοτωνει ολα τα μικρόβια

Κωστή που σαι, μη ξεχάσεις να την πάρεις μαζί στις διακοπές... :razz:  :smile:

Μαράκι είναι να φυλάει και ο θεός (η φύση η ίδια που ξέρει καλύτερα)  γιατί όσο και να προσέξω τους φραγμούς  μα όσο κάποια  στιγμή είναι πιθανό να συμβεί κάτι, ίσως και από άλλο λόγο, όχι εκεί που φοβόμουν  ή γιατί και ο οργανισμός δεν έχει συνηθίσει   Και αυτό συμβαίνει και σε όλους
Οπότε ας παίρνει ο καθένας τα μέτρα κατά το δοκούν και αυστηρά κατά κανόνα πάνω σε αυτό αλλά και κατά τα υπόλοιπα ας το απλαυσει Με το άγχος  δεν αλλάζει κάτι, αντίθετα δε βοηθάει

KostasD33

Αφήστε τα ζώα και τα βακτηρίδια σ αυτό το θέμα γμτ… το κάναμε κλινική περίπτωση το ζήτημα….

Το θέμα είναι το παρεό…..

Δηλαδή διζ...... ορ σάμθικ λάικ διζ >>>>  

(μελετώντας ενδελεχώς την φωτογραφία διαπιστώνει κανείς ότι ένα δίκιο το έχει και η Kuria με την άμμο που πάει και χώνεται εκεί που δεν την σπέρνουν)

και όσο αφορά την αφιέρωση που μου έκανε η Luc μια ερώτηση μόνο. Αυτό εννοούσε όταν έλεγε ιντερνάζιοναλ γκόμενα?

Βρε Ρακ.... βρε Οδυσσεούλη.....;
παρεό φοράς καμάριμ?
Αραχνοΰφαντο?
Ξουρίζεις τουλάχιστον βρε την τρίχα κάγκελο απ κάτου?

και στο πρόεδρο και όλα τα επίτιμα μέλη του Σ.Ο.Κ (Σύλλογος Οφθαλμολουομένων Κορινθίας) αφιερώνω το παρακάτω ποιοτικό πρόγραμμα του Alter με όλα τα μπικίνια από την Πελοπόννησο

[align=center][align=center]
[/align][/align]

andreasec13

[quote user="KostasD33" post="299533"][quote user="seagull"].........
Μια και γίνεται λόγος για σαβουαρ βιβρ ...δεν ειναι αντιαισθητικό να μπαίνεις σε σουπερ μαρκετ  που δεν εχει σχέση με απόσταση από παραλίες, στο περίπτερο για τσιγάρα, στο βουνο για σουβλάκια  με το μαγιω ...ειδικά για τους άνδρες[/quote]

OXI
ΝΑΙΝ
ΝΟ
ΝΙΕΤ
ΝΑΔΑ
ΖΑΜΕ
ΖΑΜΕΜΟΠΟΤΕ

τι λες καλέεεεεε.....

πάντα ένα (_(_) είναι καλοδεχούμενο σε όλες τις ώρες και στιγμές..... εκτος κι αν είναι (___(___).... οποτε φόρα κάτι πάνο σου κυρά μου.......[/quote]

Και πάλι ΣΩΣΤΟΣ ο Κώστας!

Σ.Ο.Κ.

Rakendytos

[quote user="KostasD33" post="299647"]

Βρε Ρακ.... βρε Οδυσσεούλη.....;
παρεό φοράς καμάριμ?
Αραχνοΰφαντο?
Ξουρίζεις τουλάχιστον βρε την τρίχα κάγκελο απ κάτου?

πανω κατωωωω  :mrorange:

andreasec13

[quote user="KostasD33" post="299647"]Αφήστε τα ζώα και τα βακτηρίδια σ αυτό το θέμα γμτ… το κάναμε κλινική περίπτωση το ζήτημα….

Το θέμα είναι το παρεό…..

Δηλαδή διζ...... ορ σάμθικ λάικ διζ >>>>  

(μελετώντας ενδελεχώς την φωτογραφία διαπιστώνει κανείς ότι ένα δίκιο το έχει και η Kuria με την άμμο που πάει και χώνεται εκεί που δεν την σπέρνουν)

και στο πρόεδρο και όλα τα επίτιμα μέλη του Σ.Ο.Κ (Σύλλογος Οφθαλμολουομένων Κορινθίας) αφιερώνω το παρακάτω ποιοτικό πρόγραμμα του Alter με όλα τα μπικίνια από την Πελοπόννησο

[/quote]

Και ξανά-μάτα-πάλι ΣΩΣΤΟΣ ο Κώστας.
"ΤΟ ΤΡΙΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΟ-ΠΟΣΤΑΡΕΙΝ,ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΑΝΔΡΟΣ ΣΩΣΤΟΥ"

Σ.Ο.Κ.

ΥΓ: Ευχαριστώ για το κλιπάκι,αλλά...ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.

lucretia

[quote user="Rakendytos" post="299673"]

πανω κατωωωω  :mrorange:[/quote]

Όλα????

και δεν τσιμπάνε μετά;

343 Επισκέπτες, 0 Χρήστες