Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 391
  • Total: 391

Το παιχνιδι του Μητσου...

Ξεκίνησε από kuria, Αυγούστου 23, 2008, 02:58:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos Apomakros

Α λάθος, το ΑΦΟΒΑ ήταν το τελευταίο... και δεν δόθηκε νέα λέξη...  :evil:

CHRIS_FEMALE_

:arrow: ΑΦΟΒΑ

:arrow: Αθηνά Φοίβε Οδυσσέα Βαράτε Ανελέητα

:arrow: συγγνώμη ξέχασα να βάλω καινούρια λέξη
 :arrow: ΑΠΙΣΤΟΣ

Nikos Apomakros

Αγαπητοί Πιστεύετε Ίσως Στο Τσουβάλιασμα Όσων Σωπαίνουν

:arrow: ΑΔΙΚΩΣ

pixie

Παιδιά, συγνώμη αν ενοχλώ... αλλά ο Μήτσος ποιός είναι? :roll:  :oops:

Από όταν ήρθα στην Ελλάδα, επληροφορήθην πάραυτα για την Κατίνα τη στραγαλού, το Φροσάκι τη φρυγανού, τον Μπάμπη τον μποντιμπιλντερά, τον θείο Μπίκο με το ορνιθοτροφείο και την σύζυγο αυτού αριστοκράτισσα θεία Ευλαμπία με την παλιά καλή συνταγή!  :mricy:

Ο Μήτσος? Θα πρέπει να είναι σημαντικό πρόσωπο για νάχει και παιχνίδι! Κάτι μου διαφεύγει...  :roll:

CHRIS_FEMALE_

[quote user="Nikos Apomakros" post="350744"]Αγαπητοί Πιστεύετε Ίσως Στο Τσουβάλιασμα Όσων Σωπαίνουν

:arrow: ΑΔΙΚΩΣ[/quote]

:arrow: Ανανδρο Διπρόσωπο Ισχυρογνόμων Κάκιστο  Ωμέγα Σύνδρομο

:arrow: ΛΑΘΟΣ

CHRIS_FEMALE_

[quote user="pixie" post="350750"]Παιδιά, συγνώμη αν ενοχλώ... αλλά ο Μήτσος ποιός είναι? :roll:  :oops:

Από όταν ήρθα στην Ελλάδα, επληροφορήθην πάραυτα για την Κατίνα τη στραγαλού, το Φροσάκι τη φρυγανού, τον Μπάμπη τον μποντιμπιλντερά, τον θείο Μπίκο με το ορνιθοτροφείο και την σύζυγο αυτού αριστοκράτισσα θεία Ευλαμπία με την παλιά καλή συνταγή!  :mricy:

Ο Μήτσος? Θα πρέπει να είναι σημαντικό πρόσωπο για νάχει και παιχνίδι! Κάτι μου διαφεύγει...  :roll:[/quote]

χαχαχα!!!  :lol: ο mammy blue ...!!!!
δεν γνωρίζω κι εγω  αλλα ας τον ονομασουμε υποθετικα Μήτσο περιστερά.... :mrgreen:

Nikos Apomakros

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350751"]

:arrow: ΛΑΘΟΣ[/quote]

Λυπούμαι Αλλά Θεωρώ Ότι Σφάλλετε

ΑΜΙΓΩΣ

CHRIS_FEMALE_

Ένα λεπτο περιστερά...βουλιαζεις στα βαθεια νερα....κουπι δεν εχει να πιαστεις...ουτε μια σαμπρελλα να επιπλευσεις...έστω μια σανιδα βρεγμενη...γυρω σου καρχαριες...μείνε στα βαθειά νερα...ποιος σου είπε να απομακρυνθείς απο τη στεριά...?
Κι ακουγεται η φωνή της μανούλας απο μακριά...Λαλάκηηηηη όχι στα βαθεια παιδι μου...Μα ειναι αληθεια ή παραίσθηση...?Προσωπικά...Δεν εχω αισθήματα για σενα φιλικά...Μονάχα αισθήματα θιγμένα ερωτικά...
Άς πρόσεχες Μικρέ Άμυαλε Λαλάκη...
...Κι ακόμα δεν είδες τίποτα...Τώρα αρχίζει το έργο...!!!! :shock:

CHRIS_FEMALE_

[quote user="Nikos Apomakros" post="350754"][quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350751"]

:arrow: ΛΑΘΟΣ[/quote]

Λυπούμαι Αλλά Θεωρώ Ότι Σφάλλετε
ΑΜΙΓΩΣ[/quote]

:arrow: Αστα Μακρυμάλλη Ισως Γελαστηκαμε Ωριων Σειριος
 :arrow: ΔΙΑΟΛΟΣ

kuria

[quote user="pixie" post="350750"]Παιδιά, συγνώμη αν ενοχλώ... αλλά ο Μήτσος ποιός είναι? :roll:  :oops:

Ο Μήτσος? Θα πρέπει να είναι σημαντικό πρόσωπο για νάχει και παιχνίδι! Κάτι μου διαφεύγει...  :roll:[/quote]
[quote user="Enia" post="266849"]Αυτό το παιχνιδάκι είναι ΄δανεισμένο' από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη. Όπως η ίδια έχει πει, είναι μια ιδέα του γιού της του Μιχαήλ, εξού και το όνομα.

Φυσικά για τις ανάγκες του φόρουμ θα προσθέσουμε τον κλασσικό κανόνα (ο προηγούμενος να δίνει πάσα για τον επόμενο) αλλά η βασική ιδέα είναι η ίδια:

Α[/b]κόμα δεν χώρισες?

Σε περίπτωση που κάποιος ξεχάσει να δώσει γράμματα για τον επόμενο (κάτι που συμβαίνει συχνά απ'ότι έχουμε δει  :P ) μπορεί να παίξει κάποιος φτιάχνοντας μια καινούρια πρόταση με τα προηγούμενα γράμματα, και να δώσει εκείνος καινούρια για τη συνέχεια.

Είναι πολύ απλό και πιστεύω θα σας αρέσει! Πάμε:

:arrow: [size=18]ΔΗΤ
[/quote]

[quote user="kuria" post="300060"]το τελευταιο διαστημα υπηρξαν εντονα διαβηματα διαμαρτυριας απο αξιολογες χρηστρες του φορουμ μας, θετοντας υπο αμφισβητηση το Μιχαλη ο οποιος ως γνωστον εκφραζει την καθεστηκυια ταξη (ποιος εισαι συ ρε και απο που κραταει η σκουφια σου που ρθες να διεκδικησεις μεριδιο του χρονου μας, με το γελοιο σου παιχνιδακι; )

επι τουτου λοιπον ερχεται ο Μητσος κοντρα στο κατεστημενο, με ενα παιχνιδι ανατρεπτικου χαρακτηρα (αρες μαρες και δε συμμαζευεται...)

εδω αντι για 3 (ακομα και ο αριθμος δειχνει ενα φαλλοκρατικο κολλημα) γραμματα, απο τα οποια υποχρεωτικα αρχιζουν οι νεες λεξεις , γραφουμε 5 γραμματα τα οποια απλως παρευρισκονται ενα σε καθε λεξη, οι δε σχηματιζομενες προτασεις ειναι αλλαλουμ...

πχ  Ο Ν Α Λ Μ

πΟυ ειΝαι τΑ μανταΛακια Μου;
[/quote]

ειναι ο εναλλακτικος του μιχαηλ... καταλαβες τωρα;   :lol:  :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

τωρα βεβαια ο καθενας μπορει να το παιξει οπως τον ευχαριστει καλυτερα... ο μητσος ως εναλλακτικος και anti-mainstream δεν εχει προβλημα...   :lol:  :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Nikos Apomakros

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350763"]
 :arrow: Αστα Μακρυμάλλη Ισως Γελαστηκαμε Ωριων Σειριος
 :arrow: ΔΙΑΟΛΟΣ[/quote]

Διωκόμενος Ιστορικά Άγγελος Ουροβόρος Λέγεται Όφις Συμβολικά

ΥΠΑΡΞΙΣ

pixie

Υπάρχουν Περίοδοι Αξιοθαύμαστων Ροπών Ξεχωριστών Ιχνογραφώντας, Σχηματοποιώντας...

:arrow: ΜΑΓΕΙΑ

ΥΓ. kuria μου! Άψογη... :smile:  :grin:

Nikos Apomakros

[quote user="pixie" post="350802"]Υπάρχουν Περίοδοι Αξιοθαύμαστων Ροπών Ξεχωριστών Ιχνογραφώντας, Σχηματοποιώντας...

:arrow: ΜΑΓΕΙΑ[/quote]

Μάλλον Αξιοθαύμαστη Γλυκιά Ενέργεια Ισχυρή Αναμφίβολα

:arrow: ΕΞΟΡΙΑ

pixie

Εχουν Ξαναζωντανέψει Όμορφοι Ρυθμοί Ικανοποιητικοί Αδιαμφισβήτητα...

:arrow: ΕΛΞΙΣ

391 Επισκέπτες, 0 Χρήστες