Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 176
  • Total: 177
  • Leon

Ερώτηση Κοινής Ωφέλειας Νο1

Ξεκίνησε από heinrich, Αυγούστου 26, 2008, 07:49:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

monotonik

Ρέι κοιμάστε όρθιοι μου φαίνεται !!!!!!

Καλά δεν ξέρετε, χρόνια τώρα, παιδιόθεν που λένε, ότι τη δαγκωνιά την δαγκώνεις στο κάτω μέρος; Έχει τσουλήσει η μερέντα και την ξεσκλίζεις άμεσα...

Όπου κάτω εστί: πως φαίνονται όρθια τα γράμματα στο σακουλάκι;, ε στο κάτω.... κάτω της γραφής !!

Αν, μετά την ιδιοφυή μου παρατήρηση, δε βρείτε μερέντα στο κάτω κάτω της γραφής, σκεφτείτε το λοιπόν!!! τι φταίει; που είναι το λάθος;

(δε καταλαβαίνω ρε παιδί μου... όλα εγώ θα τα εξηγώ εδώ-πέρα-μέσα;)

heinrich

Αν σας πω, πως το ίδιο μου συμβαίνει και με την τυρόπιτα (μπουγάτσα με τυρί), θα με πιστεψετε?

KostasD33

Καλά άστο λέμε, δεν σε θέλει
Κόψε όλα τα εδέσματα με γέμιση

lucretia

[quote user="heinrich" post="300558"]Αν σας πω, πως το ίδιο μου συμβαίνει και με την τυρόπιτα (μπουγάτσα με τυρί), θα με πιστεψετε?[/quote]
Ψεύδεσαι ασυστολα.

Αν μου έλεγες απλή τυροπιτα, δηλαδή κείνο το πράμα με τη σφολιάτα που έχει μια κουτσουλιά γέμιση ( η γέμιση που έχει 1 γραμμάριο υποκατάστατο τυριού και 99 γραμμάρια σιμιγδαλι, νερό και σπορέλαιο) θα σε πίστευα.
Αλλά η μπουγάτσα με τυρί είναι φτιαγμένη με μπόλικη γέμιση, μπαμπατσικη που λέμε και στο χωριό μου. ¨Εχει γέμιση απ άκρη σ' ακρη, γιατί έτσι όπως την φτιάχνει ο μάστορης (είναι χειροποίητο το φύλλο μπουγάτσας  ως γνωστόν, το πετάει στον αέρα όπως οι ιταλοί το  ζυμάρι της πίτσας), αλλιως δεν κάθεται το φύλλο μόνο του, είναι πολύ ψιλό.

Επίσης έχει και την τυρόπιτα κουρού, που είναι σαν συμπαγές ψωμί με γέμιση, ένα μπλιάχ δηλαδή.

Μ'αυτά και μ'αυτά, πείνασα... λέω να πάρω ένα ΤΟΠΙΝΟ και μια μπουγάτσα. Με κρέμα.

kuria

[quote user="heinrich" post="300558"]Αν σας πω, πως το ίδιο μου συμβαίνει και με την τυρόπιτα (μπουγάτσα με τυρί), θα με πιστεψετε?[/quote]

κι αν σου πουμε πως το ιδιο συμβαινει σε πολλες γυναικες, στην μπουγατσα με πουλι, θα μας πιστεψεις;   :razz:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

[quote user="lucretia" post="300567"]  απλή τυροπιτα, δηλαδή κείνο το πράμα με τη σφολιάτα που έχει μια κουτσουλιά γέμιση ( η γέμιση που έχει 1 γραμμάριο υποκατάστατο τυριού και 99 γραμμάρια σιμιγδαλι, νερό και σπορέλαιο) [/quote]

μονο αυτο το πραμα μου αρεσει, αρκει να μοιραστω με καποιον τη γεμιση...

lucretia

Απορώ γιατί το λένε τυρόπιτα.

Αν αυτο ειναι τυρι, εγώ είμαι δίμετρο ξανθό τοπ μοντελ.

kuria

κι εγω απορω και εξισταμαι γιατι καταστρεφουν τη σπανακοπιττα βαζοντας τυρι, αλλα αυτοι συνεχιζουν να το κανουν...  :mad:

lucretia

Να παίρνεις στριφτή. Συνηθως δεν εχει τυρι.

:mryellow:

plus_

[quote user="heinrich" post="300518"]να κόψεις τον Νλιτσε καλοκαιριάτικα[/quote]

αντιπροτεινω να αρχισεις τον Νιτσε,
μπας  πετυχεις γυναικα να σου ξεδιαλυνει τη μερεντα απο τη ζυμη πατ-κιουτ!!  :mryellow:

tristana

Λοιπόν, ετέρα λύση. Πάρε σουφλέ σοκολάτας ΔΩΔΩΝΗ -τίγκα στη σοκολάτα- και παράτα το κρουασάν!
Πάει σετάκι με παγωτό βανίλια. Για τους μερακλήδες...

KostasD33

Άσε είναι ικανός να ψάχνει να βρει την τρούφα

tristana

:twisted:  :twisted:  Κωστή, γιου αρ μπεντ χεχεχεχεχεχεχε

KostasD33

γιές αϊ αιμ .........
μπατ χι ιζ γκαντεμογαμόσαυρινκ (σε απταιστη οχφορδιανή προφορά πλς)

(δε αϊ ις ραϊτινκ γουίθ αϊ ορ άει καλόμ?)

tristana

χεχεχεχεχεχεχεχεχχεχεχεχεχεχε

'Αει σε καλό σου...  :smile:  :grin:  ;-)  :razz:

176 Επισκέπτες, 1 Χρήστης