Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 213
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 236
  • Total: 236

Προσπαθεια επιβολης

Ξεκίνησε από angelatr21, Σεπτεμβρίου 01, 2008, 10:55:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

angelatr21

Ας το ξεκαθαρισω λοιπον λιγο.
Εχω μαθει στην ζωη μου να μην προσβαλλω κανεναν και να σεβομαι ολον τον κασμο.
Αν καποιος για οποιονδηποτε λογο δεν μου αρεσει απλα τον αγνοω .
Θελω ομως να με σεβονται και οι αλλοι.
Σε αντιθετη περιπτωση τα ' παιρνω στο κρανιο".
Απαντω σε οποιαδηποτε προκληση προσπαθωντας παντα να προστατευσω τον εαυτο μου απο τα "ξεκατινιασματα".
Και αυτος ηταν ο λογος που το εγραψε κατ αυτον τον τροπο.

Εγω σταματω αυτο το θεμα εδω για τους εξης λογους:
Θα γραψω καποια πραγματα που εννοιωσα.
Μπορει να κανω λαθος ,απλα τα ενοιωσα.
Δημιουργηθηκαν εντασεις ,γραφτηκαν κουβεντουλες και μαλιστα μεταξυ ανθρωπων που ησαν χρονια φιλοι.
Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου αυτο.
Η αν θελετε δεν θα ηθελα να το δημιουργησω εγω αυτο.
Λεγαμε που ειμαστε πιο μικροι "απο δω εμεις απο κει οι χωροφυλακοι"
Εμενα τυχαινει να μην μου αρεσουν αυτες του ειδους οι εντασεις.
Επιστρεφω και εγω λοιπον στο παιχνιδι  του Μιχαηλ.

Α ναι ! και κατι αλλο επισης που δεν μου αρεσει καθολου"
Η  ' ξεπατικουρα' η κοπτικη ραπτικη και γενικοτερα οι βελονες και το ραψιμο

Enia

Α, δεν ξέρεις τι χάνεις!

Κρυφό μου όνειρο (οκ, φανερό τώρα πια) είναι να αποκτήσω κάποτε μια σούπερ-ντούπερ ραπτομηχανή...  8)

black_velvet

Εγώ πάλι σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το ρίξω στο πλέξιμο! Κοντεύει να με πείσει η ψηλή...  ]προσβάλλεις εσύ [/i]όλους όσους απαντήσανε στο θέμα που εσύ άνοιξες; Κι εκφράσανε τις απόψεις ή/και απορίες τους;

Εγώ πάντως είχα πάντα διαφορετική άποψη για τον διάλογο. Αλλά πάλι... είπαμε... εγώ έχω ένα φτωχό μυαλό...  :roll:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

Λοιπόν.... ξέρετε τι έχω πάθει τώρα; προσπαθώ τόση ώρα να καταλάβω πού αναφέρεται η angelatr21! Σε άσχετα "ξεκατινιάσματα" που την οδήγησαν να γράψει την "προσπάθεια επιβολής";
Ή στις απαντήσεις στο θέμα αυτό;

Δεν βγάζω άκρη έτσι όπως περνά απ' το ένα στο άλλο! Μήπως να πάω καλύτερα για φαγητό;  ]

Enia

Άντε βρε, καλή μας όρεξη!

Τι έχει το μενού?

Εγώ έχω έτοιμες μπάμιες από τη μανούλα! Μιαμ-μιαμ!

lucretia

Ετσι ειναι, αν καποιος νομιζει οτι το να γραφεις σε ενα φορουμ είναι απλα να παιζεις παιχνιδια με λεξουλες.

Αδιαφορει παντελως για τον διαλογο, για την ανταλλαγω αποψεων, για την επικοινωνια.

Γιατι αν ενδιαφεροταν πραγματικα για επικοινωνια, θα εγραφε εστω και σε ενα θεμα μια καλημερα, μια καλησπερα, ενα γεια βρε παιδι μου.

Τα μονα θεματα που γραφει η Αντζελα ειναι λεξουλες χωρις ειρμο, και αντε κανενα ποιημα αντιγραφη απο καπου.
Αδυνατει παντελως να συζητησει. Η μονη συζητηση που μπορει να κανει, ειναι να πεταξει ενα τσιτατο (αδιαφορο μου ειναι αν ειναι αντιγραφη απο τα λεγομενα καποιου η δικο της) και να επιτεθει σε οποιους ειπαν οτι δεν καταλαβαν τι εννοουσε.

Ε, τι να κανουμε ρε φιλεναδα, δεν ξερουμε τι ηθελες να πεις ουτε με ποιον τα βαζεις, ουτε οτι δε γουσταρες να σου απαντησουμε κιολας.
Κοτσαρεις απο κατω και ενα ποιημα του Νερουδα,  ηρθε και εδεσε.

Και στην τελικη, αν δε σου αρεσει να σχολιαζουν οι υπολοιποι αυτα που γραφεις, να ανοιξεις ενα μπλογκ και να γραφεις οτι σου κατεβει στην κουτρα, ασε που ετσι θα εχεις και την δυνατοτητα να αποκλεισεις τα σχολια των αλλων.

Πηξαμε πια απο ποιητες, λεξοπλαστες και ευθικτους εδω μεσα.

Εμενα ετσι μ αρεσει, να απανταω σε οποιο θεμα διαβαζω και δεν καταλαβαινω, και θα συνεχισω να το κανω αν αυτο δεν απαγορευεται απο κανονες του φορουμ.

Και παω να ξεμαλλιαστω με την βελουδενια...  :twisted:

broxopios

Είναι συγκινητικο που καταπιαστηκες με ένα θεμα (εστω κι αν δεν το πολυκουβαλαγες)
αλλα το μουτζουρωσες αρχιζοντας τους αναστεναγμους μολις σου ειπανε «μιλα στην γλωσσα σου».
Κι αντι να στησεις αντισκηνο στο θεμα και με το ζορι να σε βγαζουνε εξω κάθε χαραμα μεχρι να διαψευσεις
ότι σου σουρανε και να  τα τριψεις στην μουρη οσων σου τα σουραμε,
 πηρες το γοβακι σου και με  αϊλαϊνερ να τρεχει, την εκανες να χωθεις στην αγκαλια
εκεινου του μιχαηλ που αναθεμα αν ξερω πως μοιαζει κι αν αξιζει σαν γκομενος.  

Ξερω ότι τωρα θα πιστευεις ότι ειναι περιεργα ατομα κι όχι πολύ καλα στα μυαλα τους,
 αλλα για να θεωρησουν ένα κειμενο «πολλαπλο οργασμο» θα πρεπει ο συντακτης του
να μπορει να το υποστηριξει λιγουλακι.
Γιου νοου, απ αυτή την υποστηριξη που είναι σαν τα προκαταρκτικα που γκρινιαζουν οι γυναικες
για την απουσια τους, αλλα στο μετα την συγγραφη.

Φυσικα υποψιαζομαι κι εγω ότι ειναι περιεργα ατομα κι όχι πολύ καλα στα μυαλα τους,
αφου δεν θελουνε να σου κανουμε ναζια κι ουτε να φτιαχτουνε χαριεντιζομενοι,
 αλλα προτιμανε να σου πουνε το τι συμβαινει σε τουτο το φορουμ.
Και μαλιστα τη στιγμη που εσυ δεν εχεις καμμια διαθεση να μαθεις τι τρεχει με την λολα
 (και από την φωτια ποιος θα την βγαλει.. ασχετο αλλα μου αρεσε η ριμα)
γιατι θα εχεις τα δικα σου τωρα, θα σφαζεσαι με τον γκομενο κι ειπες να γραψεις
κατι τις βαριουτσικο μπας και το ξεπεταξεις.

Το να εχει αποδοχη ένα κειμενο εχει καποια ζορια.
Ειδικα οτον δεν απευθυνεται σε τιποτα ρεμαλια ( και δεν τους κοβω για τετοιους)
 που τους εχει κρεμασει η γκομενα και οι σκεψεις τους είναι του τυπου « θα την σκισω σαν σαρδελα την καργια»

Σε τουτο το φορουμ και γενικα σε όλα τα φορουμ, αυτά που γραφεις τα διαβαζουν διαφοροι τυποι
 που αλλοι είναι τα καλυτερα παιδια, αλλοι είναι τρομερα ουφα, αλλοι μπορει να μην σε συμπαθουν
επειδη δεν τους εκατσες, αλλοι σκασιλα τους που δεν τους εκατσες, άλλοι μπορει να σε θεωρουν νουμερο
 κι αλλοι να σε φανταζονται θεα της νοησης.

Δεν μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτό μπιλιβμι.

Το μονο που μπορεις να κανεις είναι να σιγουρευτεις ότι δεν μπαζεις από πουθενα ή τουλαχιστον
να ελαχιστοποιησεις τις διαρροες σου για να μπορεσεις να απλωθεις και να απολαυσεις την απλα
και την ανεση του φορουμ.
(ο μπουφες είναι λιγο χαλια, αλλα ακουσα οτι θα τον διορθωσουν)

Α.. ναι..
 και να θυμασαι ότι το αντισκηνο θελει θητεια στα καμπιγκ , αίλαίνερ αδιαβροχο και γαλοτσα δωδεκαποντη.

kuria

τελικα η ηλικια μας κανει κυνικους...

μακαρι βρε καλλιπυγε βροχοποιε να χες τα νειατα της angela, κι ας φορουσες γοβακι ξεσολιασμενο και αϊλαϊνερ που τρεχει...  :razz:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

lucretia

Λατρεμένε....

εχω να παρατηρήσω ότι όταν ανοίγουν οι κρουνοί της αγανάκτησης είσαι απίστευτα σέξι και αισθησιακός.

Οταν δε, είσαι κυνικός, εκτοξεύεις την λίμπιντό μου στα ουράνια.

Φαντασιώνομαι να με κυνηγας στο δάσος για να μου επιβληθείς, και εγώ να μην μπορω να τρεξω με τα τακούνια...

Η (έτοιμη να υποταχθεί) Λουκρητία σου.

:oops:

black_velvet

Ωωχ! πάλι έπιασε τα άρλεκιν.  ]

lucretia

Ενταξει τώρα???

:evil:

Γκρινιάρα!

black_velvet

[quote user="lucretia" post="301833"]...
Γκρινιάρα![/quote]

Α όχι! Δεν σε φτάνω σ' αυτό με τίποτα.  ]

broxopios

[quote user="kuria" post="301826"]τελικα η ηλικια μας κανει κυνικους...

μακαρι βρε καλλιπυγε βροχοποιε να χες τα νειατα της angela, κι ας φορουσες γοβακι ξεσολιασμενο και αϊλαϊνερ που τρεχει...  :razz:[/quote]

Τι μου λες;;
Δηλαδη είναι πιπινουαρ γκομενα , τεκνιτσα που κουναει κωλο στο ρυθμο και φοραει μαβιες μποτες, γκετες , τιραντες, σκουφι με φουντα , γαντια με κομμενα δαχτυλα και παντελονι με το σκισιμο πανω στο μπουτι σαν αυτό που  το ειδε η μανα μου και το μπαλωσε κι αλλαξε πεντε χρωματα από την τσατιλα της η ξαδελφουλα μου;;  

Ένα εχω να πω, μπραβο το κοριτσι, περα βρεχει λογοτεχνια και νιατο, συνδιασμος που σκοτωνει.

Με πετυχε όμως σε μια στιγμη επανεξεταζω την σχεση μου με την κουλτουρα και με ανακατωσε η πολύ βαρια κουλτουρα που αντικρισα γιατι είναι στο επομενο κεφαλαιο επανεξετασης.
Διοτι αμα εχεις πουρεψει χρειαζονται οι οποιες επανεξετασεις, δεν λεει να  επαναπαυθεις στις παλιες  (ουρια , συκωτι, προστατη και δεν συμμαζευεται) γιατι θα σε επισκευθει κανα δραμα και δεν θα σε αναγνωριζει ουτε η μανα σου , που τοσα τραβηξε να σε κανει ανθρωπο.

Όμως με επαγρυπνησες, παω να φασκιωθω μια υπερσυγχρονη κρεμα αυτοματης πιπινιασης και να την πεσω σε κεινη την παλιογατα που μου κουναει την ουρα της, να την υποταξω πριν αλλαξει γνωμη..

Ή πριν με επισκεφτει ο εγκεφαλικος..

heinrich

μα για ένα φυσικό χυμό ροδάκινο και έναν διπλό ελληνικο να προσπαθουν να μου επιβάλουν να  πληρώσω 10 ευρώ στην φολέγανδρο?

heinrich

...και τα κουκούτσια έστιψαν?

236 Επισκέπτες, 0 Χρήστες