Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 601
  • Total: 602
  • Leon

Τελετη ληξης των Ολυμπιακων αγωνων....

Ξεκίνησε από spellbound, Σεπτεμβρίου 02, 2004, 04:15:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Μας αρεσε????
Δε μας αρεσε?????

Ακουσα τοσα πολλα το τελευταιο καιρο που μπλοκαρισε το πανεξυπνο μου μυαλο...... ]

vasilis

to datsun htan ola ta lefta leme lol to mono pou axize gia mena se olh thn teleth lhxhs

shalimar

Καλη ηταν αλλα καλλιτερη η τελετη εναρξης
Μου αρεσε η ιδεα των οργανων γυμναστικης που τα χρησιμοποιησαν σαν μουσικα οργανα. Παντως μου φανηκε λιγο πανηγηρι.

Zen

Εμένα μου φάνηκε πολύ πανηγύρι !
Η έναρξη ήταν φουτουριστική παράσταση και άξιζε τα λεφτά της, η λήξη απεικόνιζε την νεότερη Ελλάδα με το ντάτσουν, τα κλαπατσίμπανα, τα ταμπούρλα, τα κλαρίνα, μία Ελλάδα στο ύψος της Ευρώπης
Πάντως θα έκλαιγα τα λεφτά μου αν είχα πληρώσει να τα δω από κοντά !

mE_kiNkY

MIA ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ !!! ΚΑΙ ΦΑΜΩ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΓΙΝΕ ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΜΩ !!!
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΤΕΡΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΣΤΆΥΤΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.....

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΙΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ,,,

ΑΥΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!

Atma

Η τελετή λήξης μ άρεσε...

κάποιοι είδα έγραψαν πανηγύρια

θα διαφωνήσω...

πολύμορφη δεν είναι η ελλάδα?

η τελετή λήξης είχε κάτι από ολα...

μ αγγιξαν τα μάτια του κοριτσιού που έσβησαν την φλόγα ..

ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΑΝ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

spellbound

Ατμα, δικιο εχεις,

Η στιγμη που φυσηξε το κοριτσακι τη φλογα ηταν η πιο συγκινητικη.
Αναρωτιεμαι τωρα αν θα φιλοτιμηθει κανεις απο τους χορηγους να κανει καποια δωρεα στα χωρια SOS , απ οτι ειπαν το κοριτσακι ηταν απο αυτα τα χωρια.

λεω βεβαια τωρα εγω, αλλα συνηθως ειναι φωνη βοωντος εν τη ερημω.

Πανεμορφη και γλυκια η μικρουλα, επαιξε το ρολο της με υψιστη σοβαροτητα και της αξιζουν συγχαρητηρια.

Κινκυ, δεν το ηξερα οτι το δευτερο μερος δεν προβληθηκε στο εξωτερικο, για αυτο παραξενευτηκα, και μου φανηκε αταιρο.
Αφου ηταν για δικη μας χρηση λοιπον, καλα εκαναν !!! Και δωρεαν ντιρινταχτα, και εν πασει περιπτωσει ....ευχαριστηθηκα Ρεμο ρε παιδια  ]

atomant

Κατέβηκα προχθες βράδυ για μια βόλτα στο κέντρο και το σύνθημα στους τοίχους

«Κεντερη κατούρα να γίνουμε μαστουρια»  μου  θύμισε το περίφημο κατουροκάνατο που είχε φτιάξει ο Μποστ και έγραφε επάνω του:

Τα κακά κόποις κτώνται.

Φοβούμαι ότι στην περίπτωση ταιριάζει μια λαϊκή παροιμία όχι και τόσο εύηχη: "Οποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο ψωμί του"».

Πάντως στη τελετή λήξης ξέχασαν το άσμα.

«... η θεια μου η Αμερσούδα δυο βρακιά φορεί / ώσπου να βγάλει το ένα / το άλλο το κατουρεί»,

ΥΓ. Αυτός που σε γλείφει θα σε μαχαιρώσει πρώτος.......

Anonymous

Παράθεση από: "atomant"«... η θεια μου η Αμερσούδα δυο βρακιά φορεί / ώσπου να βγάλει το ένα / το άλλο το κατουρεί»,

Η θειάμ η Αμερσουδα τρία βρακιά φουρεί....
Ωσπου να βγάλει τονα τα άλλο του κατουρεί....
Ιγώω του κνώ κ εκείνο σκουζ....
Θα του σκάσου σα καρπούζ....
Ιγω του κνω κ εκείνου κλαίει του διαβόλ το μπασταρδέλ….

fmas

Η Τελετή Λήξης ήταν Φανταστική είδικα για αυτούς που βρέθηκαν μέσα....
Έτσι δεν είναι Γιάννη?????? (Ljohnny) Σύντομα που θα φτιάξω και το προφίλ μου καλύτερα θα βάλω και μερικές φωτογραφίες........

fmas

Φωτογραφίες από την τελετή λήξης.....

και άλλη μια

fmas

fmas

fmas

fmas

601 Επισκέπτες, 1 Χρήστης