Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 295
  • Total: 295

ΤΑ-ΝΤΑΑΑΑΑΑΧ!!!

Ξεκίνησε από Enia, Σεπτεμβρίου 03, 2008, 04:58:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

[marquee direction=left]γύρισα...! :mrviolet: [/marquee]

loco

καλώς την σούπερ γκούφυ.

Κανενα φυστίκι και απο δω καλιέεεεεεε κυρία καλιέεεεεε

lucretia

Επιτέλους..

ΝΑ έχω κάποιον να τσακώνομαι! :twisted:

[marquee direction=left] :mricy:  :mrblue:  :mrgreen:  :mrorange:  :mryellow:  :mrviolet: [/marquee]

Enia

Βρωμόγατα, κι εμένα μου 'λειψες βρε!  :mrorange:

loco, θα στο χρωστάω στην επόμενη συνάντηση. 8)

andreasec13

Enia

να και τα πανό  :lol:

ευχαριστώ κι ανταποδίδω μίστερ ανδρέας (με καλές συστατικές βλέπω μας ήρθες και στρογγυλοκάθισες. εύγε!)

cna

Κυρίες και κύριοι είμαστε σε ζωντανή σύνδεση με το μέγαρο α33 όπου καλύπτουμε την άφιξη της καλύτερης συντονίστριας όλων των εποχών. Η πολυαγαπημένη μας Ενια δεν έχει καταφτάσει ακόμα γι αυτό και θα σας περιγράψουμε όλο αυτό το υπέροχο σκηνικό που έχει στηθεί στην είσοδο του μεγάρου. Έτσι λοιπόν ο διάδρομος εισόδου είναι καλυμμένος από ένα παχύ κατακόκκινο και πανάκριβο χαλί. Τεράστιες ανθοδέσμες στέκουν αριστερά και δεξιά ενώ έχει κληθεί και ειδικό άγημα από τη σχολή ευελπίδων. Στην είσοδο είναι συγκεντρωμένη όλη η ομάδα συντονιστών με επικεφαλή τον ιδιοκτήτη του μεγάρου κ. ΚώσταΝτι33. Πλήθος κόσμου στέκει ένθεν και εκείθεν της εισόδου, άλλοι με λουλούδια, άλλοι με τεράστια πανώ που γράφουν "Ένια ζεις εσύ μας οδηγείς" ή "Ένια ζούμε στην αρχηγία να σε δούμε" ενώ πολλοί είναι και αυτοί που απλώς κραυγάζουν το όνομα της ρυθμικά. Αλλά ΝΑ! η πολυτελέστατη λιμουζίνα που μεταφέρει την πολυαγαπημένη μας συντονίστρια κατέφτασε. Σταματά σε πλήρη ευθυγράμμιση με το κτήριο ώστε η Ένια μας να πατήσει κατευθείαν πάνω στο κόκκινο χαλί. Η πόρτα ανοίγει και το πλήθος με μια φωνή κραυγάζει: ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΕΝΙΑ!

kodikas

[quote user="Enia" post="301447"][marquee direction=left]γύρισα...! :mrviolet: [/marquee][/quote]

τελικα..

ολα τα καλα πραματα κρατανε λιγο..

cna

Ούστ ρε χαμένο που θα πείς καλό πράγμα την απουσία της Ένιας μας. Τρείς μήνες έλειψε και έχουμε αποσυντονιστεί τελείως...

kodikas

[quote user="cna" post="301481"]Ούστ ρε χαμένο...[/quote]

αχχ..

επιτελους..

μου ειχε λειψει να μου μιλανε τρυφερα..

cna

Ρε συ δεν σου έχω πεί αυτά μόνο μεταξύ μας; Αμέτι μουχαμέτι να με ντελαλήσει ο άτιμος...

kodikas

[quote user="cna" post="301481"]Τρείς μήνες έλειψε και έχουμε αποσυντονιστεί τελείως...[/quote]

τωρα σε αυτο δεν μπορω παρα να παραδεχτω οτι εχεις δικιο.

με την παρουσια της θα παψει κι ο γουεμπης να μιλαει για λουφες, τεμπελχανια κτλ κτλ..

τωρα που το ξανασκεφτομαι...

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Η ΕΝΙΑ..

(αντε να ετοιμαζονται και κεινες οι μπυρες.. τωρα η δουλειες θα τελειωσουν στο πιτς φιτιλι)

kuria

[marquee direction=left][albumimg]10558[/albumimg] [albumimg]10576[/albumimg] [albumimg]10569[/albumimg] [albumimg]10578[/albumimg] [albumimg]10566[/albumimg] [albumimg]10568[/albumimg] [albumimg]10576[/albumimg][/marquee]

[marquee direction=right][albumimg]10602[/albumimg] [albumimg]10593[/albumimg] [albumimg]10598[/albumimg] [albumimg]10606[/albumimg][/marquee]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

[quote user="Enia" post="301447"][marquee direction=left]γύρισα...! :mrviolet: [/marquee][/quote]

Κι έλεγα... ποιος λείπει; ποιος λείπει; [albumimg]10659[/albumimg]

[marquee direction=right] ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kodikas

[quote user="cna" post="301484"]Ρε συ δεν σου έχω πεί αυτά μόνο μεταξύ μας; Αμέτι μουχαμέτι να με ντελαλήσει ο άτιμος...[/quote]

καλα..

το ντελαλισμα θα το αντεξεις..

το τσοκαρο που θα εμφανιστει στο χερι της επιστρεψουσας δεν ξερω αν θα αντεξεις..

295 Επισκέπτες, 0 Χρήστες