Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 535
  • Total: 535

Παναθηναϊκός - INTER 0-2

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 17, 2008, 10:32:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Του πάνε τα ευρωπαϊκά σαλόνια του βάζελου εντέλει..... έπαιξε όμορφη μπάλα και με τσαγανό
Το κακό είναι ότι στην INTER της πηγαίνει ακόμα καλύτερα το συνολάκι του Champions Link και έριξαν τα δυο γκολάκια
Βλέπεις η σκάλα του Μιλάνου έχει και Αρμάνι και όλους τους διάσημους οίκους μόδας.... ενώ εμείς εδώ έχουμε τον Γαλάνη και άλλους τροφίμους της Μυκόνου

Το σίγουρο όμως είναι ότι το οικονομικό άνοιγμα που έκανε το καλοκαίρι η οικογένεια Βαρδινογιάννη της έδωσε την δύναμη να αγοράσει από βιτρίνα έστω απλή κι όχι από τα πανέρια που έψαχνε τόσα χρόνια για την ευκαιρία.......... κι αυτό φάνηκε ανεξάρτητα από το αρνητικό αποτέλεσμα

Pappas10

Δίκιο έχεις δεν ξέρεις τι λες... αλλά αν ήξερες από ποδόσφαιρο θα ήσουν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: Το δημοσίευσα κι αλλού....

Tόσο οι "κράχτες" όσο και οι "πανηγυρτζίδες" είναι - για εμένα, οι δύο διαφορετικές όψεις του ιδίου νομίσματος.

Ειλικρινά δεν με πείραξε που χάσαμε από μία ομάδα που έβαλε από τον πάγκο για αλλαγή τον Αντριάνο. Άλλα με πειράξανε και συγκεκριμένα:

1. Η διαχείρηση του χρόνου πριν από το παιχνίδι. Σαν πολύ χαλαρά κι "εντάξει μωρέ δεν τρέχει τίποτα" μου φάνηκε η όλη φάση.

Πέρασε πολύ ότι η Ίντερ είναι αχτύπητη (που δεν είναι) και πως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πρέπει να είναι ευχαριστημένος αν χάσει αξιοπρεπώς. Επιδίοξη "αξιοπρεπούς" ήττας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

2. Δεν ξέρω αν ο Τεν Κάτε ευθύνεται ή όχι για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ αλλά - ειλικρινά - θεωρώ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ την συνέχιση πειραματισμών στην ενδεκάδα σε παιχνίδια τόσο σημαντικά. Δεν κρίνω τον Μουν, τον Γιαννάκη ή τον Κλέιτον σαν απόδωση.

Είναι όμως εμφανές ότι η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. Σύστημα βλέπω 4-2-3-1.... ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.

3. Το πλέον εξοργιστικό για εμένα είναι η έως τώρα ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ. Λυπάμαι που το λέω αλλά πάμε να γίνουμε γαβριέλες. "Ικανοποίηση" και "Αισιοδοξία" μετά από ένα παιχνίδι που ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Πέρα από την "γκρίνια" που είναι καταστροφική υπάρχει και ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.

Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μετά από ένα παιχνίδι με μία καλή πλην όμως όχι αχτύπητη ομάδα στο οποίο φάγαμε 2 γκολ να πηγαίνει ο πρόεδρος στα αποδυτήρια και να δίνει ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, την ίδια στιγμή που τα ΜΜΕ εστιάζονται σε ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΣΜΟΥ  όπως "Ο Υπέροχος Κόσμος".

ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΧΤΥΠΑΓΕ. ΕΧΘΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="303367"]Του πάνε τα ευρωπαϊκά σαλόνια του βάζελου εντέλει..... έπαιξε όμορφη μπάλα και με τσαγανό
Το κακό είναι ότι στην INTER της πηγαίνει ακόμα καλύτερα το συνολάκι του Champions Link και έριξαν τα δυο γκολάκια
Βλέπεις η σκάλα του Μιλάνου έχει και Αρμάνι και όλους τους διάσημους οίκους μόδας.... ενώ εμείς εδώ έχουμε τον Γαλάνη και άλλους τροφίμους της Μυκόνου

Το σίγουρο όμως είναι ότι το οικονομικό άνοιγμα που έκανε το καλοκαίρι η οικογένεια Βαρδινογιάννη της έδωσε την δύναμη να αγοράσει από βιτρίνα έστω απλή κι όχι από τα πανέρια που έψαχνε τόσα χρόνια για την ευκαιρία.......... κι αυτό φάνηκε ανεξάρτητα από το αρνητικό αποτέλεσμα[/quote]

Ε λοιπόν, δεν το φανταζόμουνα πως υπάρχει Link ακόμη και στο ποδόσφαιρο...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

υπάρχει....
και μου έκανες την μούρη κρέας τώρα με τα λάθη μου....

Αιολική διάλεκτο λέμε....

ο άλλος ο Βάζελος μου βαζει και χερι που έβαλα θέμα με θετικά σχόλια για την (_(_)ομάδα του.... αντί να του κάνω κουζουρα που πάλι χάσανε......

ορεεεεε.... αντε για προπονητής της Πανάθας να ξεμπερδευουμε

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="303428"]υπάρχει....

ο άλλος ο Βάζελος μου βαζει και χερι που έβαλα θέμα με θετικά σχόλια για την (_(_)ομάδα του.... αντί να του κάνω κουζουρα που πάλι χάσανε......

ορεεεεε.... αντε για προπονητής της Πανάθας να ξεμπερδευουμε[/quote]

Η ποδοσφαιρική κρίση ενός οπαδού της ομάδας με σήμα το κεφάλι είναι ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ανεπαρκής και λανθασμένη (εξαίρεση ο Ηλίας Μπαζίνας... αν και έχω καιρό να τον διαβάσω). Οπότε το να κάνει ένας οπαδός της ψαροκασέλας θετικά σχόλια για τον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, από τη στιγμή που ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ σημαίνει ότι η ομάδα πάει...χάλια.

ΠΑΓΕΙΟ ΑΞΙΟΜΑ είναι το ότι για να είσαι φίλος της ομάδας με σήμα το κεφάλι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Όσο για την καζούρα... δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Παίξε στο ΟΥΕΦΑκι σου με τις μπυραρίες και άσε μας εμάς στα ποδοσφαιρικά σαλόνια να αγωνιζόμαστε.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Το μόνο παρήγορο είναι πως η ομάδα είναι καινούργια και ελπίζω όταν οι παίκτες θα μάθουν ο ένας τον άλλον να δούμε έναν καλό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Υ.Γ. 2. ΡΕ ΤΙ ΠΟΥΛΙ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑΝΟΥΣ.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

aiollus

[quote user="Pappas10" post="303492"][quote user="KostasD33" post="303428"]υπάρχει....

ορεεεεε.... αντε για προπονητής της Πανάθας να ξεμπερδευουμε[/quote]

Η ποδοσφαιρική κρίση ενός οπαδού της ομάδας με σήμα το κεφάλι είναι ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ανεπαρκής και λανθασμένη (εξαίρεση ο Ηλίας Μπαζίνας... αν και έχω καιρό να τον διαβάσω). Οπότε το να κάνει ένας οπαδός της ψαροκασέλας θετικά σχόλια για τον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, από τη στιγμή που ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ σημαίνει ότι η ομάδα πάει...χάλια.

ΠΑΓΕΙΟ ΑΞΙΟΜΑ είναι το ότι για να είσαι φίλος της ομάδας με σήμα το κεφάλι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Όσο για την καζούρα... δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Παίξε στο ΟΥΕΦΑκι σου με τις μπυραρίες και άσε μας εμάς στα ποδοσφαιρικά σαλόνια να αγωνιζόμαστε.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Το μόνο παρήγορο είναι πως η ομάδα είναι καινούργια και ελπίζω όταν οι παίκτες θα μάθουν ο ένας τον άλλον να δούμε έναν καλό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Υ.Γ. 2. ΡΕ ΤΙ ΠΟΥΛΙ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑΝΟΥΣ.[/quote]

Ρε παιδια για κοιτατε ποιοι μιλανε για ΟΥΕΦΑΚΙ !!!!!

Αυτοι που τοσα χρονια δεν ηξεραν αλλον θεσμο τωρα βγαλαν με την μια γλωσσα!!!!!

ΗΜΑΡΤΩΝ....ΡΕ ΗΜΑΡΤΩΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! (που λεει και ο Γεωργιου)

Pappas10

[quote user="aiollus" post="303494"]Ρε παιδια για κοιτατε ποιοι μιλανε για ΟΥΕΦΑΚΙ !!!!!

Αυτοι που τοσα χρονια δεν ηξεραν αλλον θεσμο τωρα βγαλαν με την μια γλωσσα!!!!!

ΗΜΑΡΤΩΝ....ΡΕ ΗΜΑΡΤΩΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! (που λεει και ο Γεωργιου)[/quote]

Ma men, όταν αυτοί που μιλάνε για ΟΥΕΦΑΚΙ παίζανε Τσου-Λου, εσείς χρεώνατε την ύπαρξη σας στο Ελληνικό δημόσιο. Άσε λοιπόν τα ήμαρτον και δες ότι μία φορά έπαιξες προκριματικά και πήρες αυτό που παίρνεις συνήθως στο Τσου-λου που ΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ έπαιζες τόσα χρόνια. (Η περσινή εξαίρεση απλά επιβεβαίωσε τον κανόνα...άλλωστε και πέρυσι για το Ελληνικό ποδόσφαιρο τους ίδιους πόντους με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ έβγαλες. Η καλύτερη σου χρονιά η χειρότερη δική μου....και θέλεις άλλες 3 νίκες για να με φτάσεις φέτος)

Πάντως από καταβολής Ευρωπαϊκων Αγώνων Πρωταθλητριών Ομάδων εμείς δεν έχουμε κλείσει 10ετία απουσίας. Ό,τι και να κάνετε ο Νεοπλουτισμός και το βλαχομπαρόκ που αντιπροσωπεύει η ομάδα σας δεν πρόκειτε να μεταμορφωθούν στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΤΟΦΑ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Τέλος πάντων, επειδή δείξαμε έντονα σημάδια γαβρίλας στο παιχνίδι με την Ίντερ, καλό θα ήταν να κρατάω χαμηλούς τόνους. Πήγαινε λοιπόν να πάρεις το αντηλιακό σου για τον επαναληπτικό με την Ντίσνεϋλαντ και τα ξαναλέμε. Αν θέλεις σου δανείζω το περσινό δικό μου....

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

aiollus

Φιλε μου Μιχαλη
Εγω εχω να σου πω κατι!!!
Ειναι μεγαλη ηλιθιωτητα και μεγαλη ανεγκεφαλια να καθομαστε να μπαινουμε σε μια τετοια συζητηση για την ομαδα σου και την ομαδα μου στο επιπεδο που την βαζεις!!!
Γιατι πιστευω οτι ξερεισ πολυ καλα οπως και εγω οτι και οι δικοι σου και οι δικοι μου μας δουλευουν μια ζωη και μας φανατιζουν για να τα οικονομανε εκεινοθι μια χαρα!!!
Για ποιο ελληνικο πρωταθλημα να μιλησουμε βρε συ?
Ειναι δυνατον να μιλαμε για πρωταθληματα εμεις?Και με ποιους παιχτες???
Ημαρτον και παλι!!!!!
Καμια πλακιτσα κανουμε ετσι για να πειραξουμε ο ενας τον αλλον και δεν αξιζει να τα περνεισ τοσο σοβαρα γιατι οσο πιο σοβαρα τα παιρνεις τοσο πιο κοροιδο γινεσαι και γελανε οι ιδιοι οι δικοι σου και κονομαμε απο εσενα και εμενα!!!!
Πως ανεχεσε να σε δουλευουν εσενα οι δικοι σου με τισ υποτηθεμενες καλες μεταγραφες που κανανε φετος!!!
Αν θελανε πραγματικα να φιαξουν καλη ομαδα θα επερναν εναν πολυ καλο χαφ εναν ηγετη στην αμυνα και ενα πολυ καλο σεντρ φορ!!!
Αντι για αυτο κοιταξαν να κανουν μεταγραφες εντυπωσιασμου .
Και αυτο στο λεω οχι μονο για τον Παναθηναικο αλλα και για τον Ολυμπιακο και το κανουν για εμας τα κοροιδα!!!
Αλλα τετοιο πρωταθλημα μας αξιζει και τετοιο εχουμε!!!!!
Αυτα τα λιγα παντα φιλικα Γιωργος!!!!!

Pappas10

[quote user="aiollus" post="303502"]Φιλε μου Μιχαλη
Εγω εχω να σου πω κατι!!!
Ειναι μεγαλη ηλιθιωτητα και μεγαλη ανεγκεφαλια να καθομαστε να μπαινουμε σε μια τετοια συζητηση για την ομαδα σου και την ομαδα μου στο επιπεδο που την βαζεις!!!
Γιατι πιστευω οτι ξερεισ πολυ καλα οπως και εγω οτι και οι δικοι σου και οι δικοι μου μας δουλευουν μια ζωη και μας φανατιζουν για να τα οικονομανε εκεινοθι μια χαρα!!!
Για ποιο ελληνικο πρωταθλημα να μιλησουμε βρε συ?
Ειναι δυνατον να μιλαμε για πρωταθληματα εμεις?Και με ποιους παιχτες???
Ημαρτον και παλι!!!!!
Καμια πλακιτσα κανουμε ετσι για να πειραξουμε ο ενας τον αλλον και δεν αξιζει να τα περνεισ τοσο σοβαρα γιατι οσο πιο σοβαρα τα παιρνεις τοσο πιο κοροιδο γινεσαι και γελανε οι ιδιοι οι δικοι σου και κονομαμε απο εσενα και εμενα!!!!
Πως ανεχεσε να σε δουλευουν εσενα οι δικοι σου με τισ υποτηθεμενες καλες μεταγραφες που κανανε φετος!!!
Αν θελανε πραγματικα να φιαξουν καλη ομαδα θα επερναν εναν πολυ καλο χαφ εναν ηγετη στην αμυνα και ενα πολυ καλο σεντρ φορ!!!
Αντι για αυτο κοιταξαν να κανουν μεταγραφες εντυπωσιασμου .
Και αυτο στο λεω οχι μονο για τον Παναθηναικο αλλα και για τον Ολυμπιακο και το κανουν για εμας τα κοροιδα!!!
Αλλα τετοιο πρωταθλημα μας αξιζει και τετοιο εχουμε!!!!!
Αυτα τα λιγα παντα φιλικα Γιωργος!!!!![/quote]

Γιώργο την άποψη μου για το Ποδόσφαιρο και το τι αυτό αντιπροσωπεύει την έχω γράψει πολλάκις. Καλώς ή κακώς τα αθλητικά σωματεία όχι μόνο αντιπροσωπεύουν αλλά και παράγουν νοοτροπίες. Η νοοτροπία που αντιπροσωπεύει αλλά και παράγει ο Ολυμπιλαγός με αηδιάζει. Ειλικρινά με αηδιάζει. Γι' αυτό και με την ίδια θέρμη που θα υπερασπίσω την Ελληνική παιδία έναντι της αμερικάνικης, κι ας είναι οι διοικητές του κράτους μου στο σύνολο τους από απατεώνες έως ανίκανοι, θα υπερασπιστώ και την ομάδα μου απέναντι στον οπαδό της ομάδας με σήμα το κεφάλι.

Και στις δύο περιπτώσεις δεν υπάρχει προσωπική διαφορά. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Απλά - για εμένα - όταν η γαβριέλα ηττάται και αποτυγχάνει μαζί της ηττάται και η σαπίλα, η απατεωνιά, η συκοφαντία, η κρατική επαιτεία και η αλά Τσουκαλά αισθητική που αντιπροσωπεύει ο ερυθρόλευκος εμετός. Την ίδια στιγμή, οι επιτυχίες του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ γίνονται επιτυχίες του αθλητικού ιδεώδους, της άμιλας και της αγωνιστικής προσπάθειας που αποτελλούν τη βάση της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

Από την πλευρά μου, για άλλη μία φορά, θα σου πω γιατί είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

1. Γιατί ΠΟΤΕ η ομάδα μου δεν έγινε επαίτης του δημοσίου για χρέη.
2. Γιατί ΠΟΤΕ οι σύνδεσμοι των φιλάθλων μου δεν εξέδωσαν ανακοινώσεις με περιεχόμενο "κάτω τα χέρια από τον Πρόεδρο μας, είμαστε 4.000.000 ψήφοι".
3. Γιατί ΠΟΤΕ η διοίκηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν εξωράισε τις ΑΛΗΤΕΙΕΣ των κάφρων της ομάδας με τη φράση "αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε".  Ούτε έδωσε τηλεοπτικό βήμα σε κάφρους αλά Τσουκαλά για να προωθούν τον χουλιγκανιμό και την βία.
4. Γιατί ΠΟΤΕ η ομάδα μου δεν έστησε δολοφονική ενέδρα σε δημοσιογράφο (Συρίγος) που αποκάλυψε σκάνδαλα της.
5. Γιατί ακόμα και οι χουλιγκάνοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν την "έπεσαν" ποτέ σε Members' Club με μικρά παιδιά (Ν. Σμύρνη) ή σε αποστολές αντιπάλων ομάδων (τελευταίο παράδειγμα με την Ανόρθωση)
6. Γιατί ΠΟΤΕ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έστειλε στο Νοσοκομείο με δηλητηριασμένα νερά τους παίκτες της αντιπάλου ομάδας όπως έκανε το ερυθρόλευκο όνειδος με τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 6 και 8
8. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Με λεφτά ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΩΝ" ήταν η πρώτη ομάδα που έβαλε χλωροτάπητα στο γήπεδο της, η πρώτη ομάδα που έβαλε προβολείς, η πρώτη ομάδα με προπονητικό κέντρο (ΠΑΙΑΝΙΑ) και η πρώτη ομάδα με οργανομένα τμήματα ποδοσφαιρικής ακαδημίας και σκάουτινγκ. Για να μην πούμε για την πρώτη ομάδα που είχε μόνιμο αθλητικό ψυχολόγο και αθλητίατρο στο προπονητικό της τιμ.
9. Γιατί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι προτοπόρος στην προσπάθεια καταπολέμησης του χουλιγκανισμού έχοντας διαλύσει 2 φορές τους συνδέσμους και έχοντας υποχρεώσει ήδη από το 1994 την πλήρη καταγραφή των στοιχείων των μελών των συνδέσμων του αλλά και την επίδειξη ποινικού μητρώου για την εγραφή σ' αυτούς.
10. Γιατί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι προτοπόρος στην προσπάθεια καταπολέμησης του ντόπινγκ, κάνοντας εβδομαδιαίους ελέγχους ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ στην ομάδα την στιγμή που κάποιοι άλλοι κρύβονταν από τους προγραμματισμένους ελέγχους της Λίγκας αλλάζοντας ώρες προπόνησης χωρίς να ενημερώσουν.

Πιστεψέ με, έχω ψάξει το θέμα Ελληνικός αθλητισμός και δη Ελληνικό ποδόσφαιρο και να είσαι σίγουρος ότι η τρέλα μου με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, αλλά και η αντίθεση μου προς τον σύλλογο με σήμα το κεφάλι, έχει πολύ γερές βάσεις και επιχειρήματα. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν, προς Θεού. Άλλωστε ειλικρινά πιστεύω ότι η πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας με σήμα το κεφάλι την υποστηρίζουν γιατί δεν ξέρουν ή δεν τους ενδιαφέρουν τα πεπραγμένα αυτού του συλλόγου. Ας μη συγκρίνουν όμως τον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ με τον ερυθρόλευκο εμετό του πειραιά. Εδώ πάει το "ήμαρτον" και όχι μόνο του Γεωργίου...

Φιλικά πάντα

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

KostasD33

Άσε μας βρε βάζελε...... αυτά τα έχεις ξαναπεί
Κάτι νεότερο γιατί φάγατε δυο πουλιά από τους Ιταλούς θα μας πεις? Χωρίς να ανακατεύσεις πάλι την θρυλική και ένδοξη ομάδα του Πειραιά

(και βγάλε όσα καντήλια θες βλέποντα τον σωστό τίτλο του Ολυμπιακού)

ρε συ έχεις μια καταπληκτική ικανότητα έναν αδιάφορο φίλο του Ολυμπιακού να τον κάνεις να φανατιστεί υπέρ της ομάδας του με τον αλαλαγμό σου

λέγε τώρα... έχεται ομάδα για πρωτάθλημα ορ νοτ ? θα το πάρεται φέτος μετά απο χρόνια ορ νοτ?

πρόσεχε... απο το 2004 εδώ μέσα, είναι κάθε χρόνο καταγεγραμμένο, δηλώνεις ότι θα σκίσετε και θα και θα.... και στο τέλος πάλι με ένα πλί ανά χείρας μένεις.....

Δοκίμασε να αλλάξεις τα γούρια σου αφού το γκαντεμιαζεις το μαγαζάκι σου...
Αντί για Πανάθα δοκίμαζε να ουρλιάζει
Θρύλεεεεεεεεε..... ολε ολε
(με μέγιστη δόση καφρίλας την οποία βεβαίως βεβαίως οι Παναθηναικοί δεν έχουν παρα μόνο οι άλλοι)

α ρε Μαρξξξξξξ κι το έλεγες......
ΟΠΙΟ του λαουυυυυυύ....

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="303507"]Άσε μας βρε βάζελε...... αυτά τα έχεις ξαναπεί
Κάτι νεότερο γιατί φάγατε δυο πουλιά από τους Ιταλούς θα μας πεις? Χωρίς να ανακατεύσεις πάλι την θρυλική και ένδοξη ομάδα του Πειραιά

(και βγάλε όσα καντήλια θες βλέποντα τον σωστό τίτλο του Ολυμπιακού)

ρε συ έχεις μια καταπληκτική ικανότητα έναν αδιάφορο φίλο του Ολυμπιακού να τον κάνεις να φανατιστεί υπέρ της ομάδας του με τον αλαλαγμό σου

λέγε τώρα... έχεται ομάδα για πρωτάθλημα ορ νοτ ? θα το πάρεται φέτος μετά απο χρόνια ορ νοτ?

πρόσεχε... απο το 2004 εδώ μέσα, είναι κάθε χρόνο καταγεγραμμένο, δηλώνεις ότι θα σκίσετε και θα και θα.... και στο τέλος πάλι με ένα πλί ανά χείρας μένεις.....

Δοκίμασε να αλλάξεις τα γούρια σου αφού το γκαντεμιαζεις το μαγαζάκι σου... Αντί για Πανάθα δοκίμαζε να ουρλιάζει
Θρύλεεεεεεεεε..... ολε ολε
(με μέγιστη δόση καφρίλας την οποία βεβαίως βεβαίως οι Παναθηναικοί δεν έχουν παρα μόνο οι άλλοι)

α ρε Μαρξξξξξξ κι το έλεγες......
ΟΠΙΟ του λαουυυυυυύ....[/quote]

Πρώτον, μόνο οι πάσχοντες από μία Χ νευρολογική ασθένεια αυτοανακυρήσωνται σε "Θρύλος" και θεωρούν κι όλας ορθή την αυτοανακύρηξη αυτή.

Δεύτερον, μόνο αδιάφορος ως προς την πραγματικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου μπορεί να είναι ένας φίλος του Ολυμπιλαγού. Γι' αυτό και φανατίζεται εύκολα όταν έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια. Cognitive Disconance ονομάζεται επιστημονικώς η εν λόγω κατάσταση.

Τρίτον... φυσικά και έχουμε ομάδα για πρωτάθλημα. Το αν θα το πάρουμε εξαρτάται από το αν θα είναι καθαρό. Αν θα είναι καθαρό θα το πάρουμε ή εμείς ή κάποια άλλη ποδοσφαιρική ομάδα... αλλιώς θα το πάρει ο γνωστός βρωμερός και τρισάθλιος ερυθρόλευκος εμετός.

Τέταρτον. Ποτέ δεν έχω δηλώσει ότι θα σκίσουμε. Και όπως όλοι οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ έτσι κι εγώ μένουμε με το bird άνα χείρας γιατί έχουμε bird για να απασχολούμε τα χέρια μας. Σε αντίθεση με κάτι άλλους που το μόνο που κάνουν με τα χέρια τους είναι να κλέβουν πρωταθλήματα.

Πέμπτον. Για "βουντού" απευθύνσου στον Τζόλε και τον χειρονακτικό σέρβο θεραπευτή του.  Ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν χρειάζομαι μεταφυσική βοήθεια... άλλοι χρειάζονται για να πειστούν ότι είναι άξιοι πρωταθλητές.

Έκτον. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως. Και τα επαναλαμβάνω γιατί φαίνεται πως δεν τα ξέρουν ή εξακολουθούν να τα ξεχνάνε.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι ΙΔΕΑ... ο Μαρξ μίλαγε για όπιο... υποκατάστατο του οποίου πρέπει να παίρνει οποιοσδήποτε θεωρεί τον εμετό του πειραιά άξιο να συγκριθεί με τον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.  

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααα

Υ.Γ. ΜΗ ΜΕ ΜΠΡΙΖΟΝΕΤΕ ΡΕ ΛΕΜΕ....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

aiollus

Λυπαμε πολυ φιλε Μιχαλη που φανατιζεσαι ετσι!!!
Εχει δικιο ο Κωστας κατι αρωστημενοι οπαδοι του βαζελου και του γαυρου και των χανουμιων και αλλων κανουν τους χουλιγκαν .
Αλλα ειμαι σηγουρος οτι την αληθεια την ξερεις και πιο πολυ το κανεις για κοντρα αλλα να ξερεις οτι ετσι τους φανατιζεις ολους περισσοτερο!!!

Φιλικα Γιωργος γαυρος για παντα!!!!!!!

KostasD33

[marquee direction=left]καλά αυτός μπριζονεται από μόνος του[/marquee]

Λοιπόν θα σου απαντήσω αναλυτικά

Πρώτος Είσαι βάζελος
Δεύτερον εξακολουθείς να είσαι βάζελος
Τρίτον φυσικά και είσαι βάζελος
Τέταρτον ποτέ δε παύεις να είσαι βαζελος
Πεμπτον ακόμα και με βουντού πάλι παράγωγα βεζελικά του πετρελαίου θα βγάλεις

Ο βαζελος είναι ιδέα βρε εσύ δεν έχεις ιδέα αφού είσαι φανατίλας κι ας κατεβάζεις όλα τα επιχειρήματα της Γης

Υ.Γ είσαι περίπτωση ορέ.......
και το ξέρεις.....

ε ρε πουλί που φάγαμε από τους Ιταλούς....

Ναι Μιχάλη το λέω και το πιστεύω εγώ αυτό. Όταν Ελληνική ομάδα παίζει με ξένη εγώ είμαι πάντα με την Ελληνική.
Εκτός αν είναι με την Roma οπότε εκεί έχω οπαδικα ένστικτα από τα φοιτητικά μου χρόνια.

spellbound

[quote user="KostasD33" post="303553"][marquee direction=left]καλά αυτός μπριζονεται από μόνος του[/marquee]

Λοιπόν θα σου απαντήσω αναλυτικά

Πρώτος Είσαι βάζελος
Δεύτερον εξακολουθείς να είσαι βάζελος
Τρίτον φυσικά και είσαι βάζελος
Τέταρτον ποτέ δε παύεις να είσαι βαζελος
Πεμπτον ακόμα και με βουντού πάλι παράγωγα βεζελικά του πετρελαίου θα βγάλεις

Ο βαζελος είναι ιδέα βρε εσύ δεν έχεις ιδέα αφού είσαι φανατίλας κι ας κατεβάζεις όλα τα επιχειρήματα της Γης

Υ.Γ είσαι περίπτωση ορέ.......
και το ξέρεις.....

ε ρε πουλί που φάγαμε από τους Ιταλούς....

Ναι Μιχάλη το λέω και το πιστεύω εγώ αυτό. Όταν Ελληνική ομάδα παίζει με ξένη εγώ είμαι πάντα με την Ελληνική.
[size=18]Εκτός αν είναι με την Roma οπότε εκεί έχω οπαδικα ένστικτα από τα φοιτητικά μου χρόνια[/size].

[/quote]

Ωπα, εδω επιασα λαχειο...... Ινσαλλαχ, τι εχεις εναντιον της Ρομα??? :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  Μια χαρα ομαδαρα ηταν παντα, με τα γκολακια της, τα μπουτακια της, τα τεκνακια της!!!

Λολλλλλλλλ, αν μη τι αλλο πρεπει να αναγνωρισουμε στον Παππα οτι πλεον δεν ανεβαζουνε τοπικς ολοι οι αλλοι συμφορουμιστες οταν χανει η Βαζελινη.... Ανεβαζει τα τοπικς μονος του και τελειωνει το θεμα!!!

Πατερ, Have I told you lately that I love youuuuuuuuuuuuu   :roll:  :mricy:

535 Επισκέπτες, 0 Χρήστες