Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 192
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 303
  • Total: 303

εύλογα άηχος

Ξεκίνησε από κώστας, Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:45:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="310723"][/quote]
Υποθέτω, αν και οφσαιντ  απο το γυναικείο μας κοινό..έχουν και δουλειές τα κορίτσια ...η Σάντρα Μπούλοκ με την Αντζελίνα ....κάπου η Γωγώ με την Ζέτα χεχε Αφήστε τες μήνυμα
...και ύστερα λένε κάποιες κακιές γλώσσες πως οι γυναίκες χώνουν την μύτη τους παντού   :mricy: ...χιούμορ κάνω ....δεν γνώριζα για τα στατιστικά γενικά

mauroula

Ολόκληρη ενότητα
για ερωτήσεις/απορίες
που αφορούν
στη λειτουργία και τις δυνατότητες
του a33.
Κι όμως...
όλες κυκλοφορούν οπουδήποτε αλλού
εκτός....
Εύλογα μένει κανείς άηχος...
και άφωνος...
και άλαλος!

κώστας

mauroula,
το εκλαμβάνω ως
καταφατική απάντηση
στη -δική μου- ερώτηση.
eLe

mauroula

κώστας,
για δική μου απορία πρόκειται.
Δεν αποτελεί απάντηση
σε καμία ερώτηση,
κανενός.

KostasD33

Για δες ανέκδοτο που θυμήθηκα

Δυο πρώην Διαιτητές ποδοσφαίρου συναντιούνται στο δρόμο μετά από χρόνια και κανονίζουν να βρεθούν στο σπίτι του ενός για να θυμηθούν τα παλιά
Πάει λοιπόν ο Μίμης στο σπίτι του Μήτσου
Τον υποδέχεται στην πόρτα ο Μήτσος τον πάει στο σαλόνι να κάτσουν και μόλις κάθονται μπαίνει στο σαλόνι η σύζυγος του.
Τι θα πάρετε παρακαλώ ρωταει, με μεγίστη ευγένεια, της λένε φυσικά τι θέλουν, τους το πάει και λέει στο σύζυγο αν θέλει να του πάει τις παντόφλες του, αν χρειάζεται κάτι άλλο ή αν είχε την σωστή θερμοκρασία το δωμάτιο κλπ
Όλα με την μέγιστη ευγένεια σε βαθμό υπερθετικό
Φεύγει η σύζυγος και φυσικά ο επισκέπτης μένει άναυδος από την τόση φροντίδα, ο ίδιος τα έχει ξεχάσει αυτά εδώ και χρόνια στο σπίτι του.
Μετά από λίγο μπαίνει και η κορούλα του. Ευγενέστατη κι αυτή, θέλετε να σας φέρω κάτι… μπας τους γεμίζει ξανά τα νερά αλλάζει τα τασάκια και γενικά μεγίστη ευγένεια
Τι να πει ο Μίμης έχει μείνει άναυδος
Μετά από λίγο λέει ο Μίμης στον Μητσο
Ρε συ Μήτσο εσύ είχες παλιά και ένα πανέμορφο Λυκόσκυλο τι έγινε
Κάτι μικρά προβλήματα λέει ο Μήτσος
Μια μέρα μπαίνω στο σπίτι και είχε κατουρήσει την εφημερίδα μου. Του βγάζω λοιπόν κι εγώ μια  Κίτρινη κάρτα
Μια άλλη μέρα εκεί που έτρωγε άφησε βρωμιές γύρο γύρο και τα πότισα. Του έβγαλα και δεύτερη κίτρινη κάρτα
Μια άλλη μέρα τον φωνάζω να έρθει και άργησε πολύ να έρθει οπότε του έβγαλα Κόκκινη κάρτα και με την καραμπίνα που έχω εδώ τον πυροβόλησα μια στο κεφάλι.

Σοβαρά !!!!! λέει ο Μίμης
ναι του λέει ο Μήτσος, αυτές οι δυο λοιπόν έχουν από δυο Κίτρινες κάρτες η κάθε μια  ................................

κώστας

Εσύ τώρα KostasD33
πρέπει να είσαι μεγάλο πειραχτήρι...
Καλά ωρέ, την ειδική ενότητα
-με τα ανέκδοτα-
για τα μάτια του κόσμου την έφτιαξες;
eLe

KostasD33

αμέ, είμαι αλλά στην ουσία (και άνευ +) όλο το a33 για τα μάτια του κόσμου έχει φτιαχτεί

Εσύ όμως είσαι αγύριστο κεφάλι
ξέρεις πως όσο και να αμολάς ερωτήσεις χρήσης και λειτουργίας εδώ απάντηση δεν θα πάρεις, αλλά εσύ εκεί τα ιδία Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου,
οπότε και εμένα μου βγαίνει ένα γεμάτο χαμόγελο και η πειραχτική διάθεση....  :razz:

Όσο αφορά την κορυφαία καινοτομία θα πρέπει να καταπιέσεις πολύ το είναι σου για να την αποκτήσεις.
Τιμής ένεκεν όμως σου βάζω για μερικές μέρες άμα το ζητήσεις να δεις πως σου πάει το συνολάκι...
Πες αριθμό από κίτρινες κάρτες που θες, να στις κάνω δωράκι (για λίγο), μη φοβού δεν πονάει άσε που μπορεί και να σ αρέσει

Michael_Design

κώστας

Ότι θα μου αρέσει
δεν τίθεται θέμα,
είναι σίγουρο.
Τι λες; θα καταφέρεις
να χωρέσεις 4 (ολογράφως]
eLe

KostasD33

Σου πάει τρέλα..... λείπει μόνο η κορδέλα ....  :razz:

Για τα συμβολάκια κλπ δεν τσιμπάω......
ρώτα εκεί που πρέπει

Michael_Design

KostasD33

black_velvet

Εγώ πάντως δέχομαι μόνον κόκκινες ή μαύρες κάρτες. Ορίστε μας! πλακώσαν από παντού τα χανουμάκια!

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

Είναι να μη δώσεις θάρρος........
Τα αιτήματα σας για μαύρες, μπεζ κάρτες, ακόμα και πουά στην ειδική ενότητα παρακαλώ

(ειλικρινά είμαι περίεργος μετά από 1000 χρόνια όταν οι αρχαιολόγοι ανασκαφείς των φόρουμ του παρελθόντος βγάλουν άκρη με αυτά που λέμε....
και μάλιστα εύλογα........
θα μένουν άηχοι)

black_velvet

Σιγά μην αιτηθώ κιόλας! Και μάλιστα τι; κάρτες;;;

Ε όχι! έχουμε κι ένα ίματζ, ένα πρεστίζ τέλος πάντων σ' αυτό το φόρουμ!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

303 Επισκέπτες, 0 Χρήστες