Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 968
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

εύλογα άηχος

Ξεκίνησε από κώστας, Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:45:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

[size=13]Αν είχα την απαιτούμενη ευγλωττία θα έγραφα για την ευεργετική επίδραση της μαρμελάδας στην τεχνική ολοκλήρωσης του ποθούμενου γυναικείου οργασμού. Δυστυχώς, δεν την διαθέτω. Την ευγλωττία.[/size]
eLe

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="372495"][size=13]Αν είχα την απαιτούμενη ευγλωττία θα έγραφα για την ευεργετική επίδραση της μαρμελάδας στην τεχνική ολοκλήρωσης του ποθούμενου γυναικείου οργασμού. Δυστυχώς, δεν την διαθέτω. Την ευγλωττία.[/size][/quote]

Τον οργασμό του ουρανίσκου από άσχημη γεύση θα τον ξέρεις από ότι δείχνει. :roll:  ...ΔΕΝ ξύπνησα καλά σήμερα, πρίν κάποιες ώρες  :smile:

kapoia_za

αντί για 'ποθούμενου΄ διάβασα 'πρόθυμου' ..
καλησπέρα σας!

κώστας

larus audouinii
[size=13]Στην συγκεκριμένη περίπτωση η μαρμελάδα δίνει από μόνη της την λύση.[/size]
eLe

κώστας

kapoia_za
[size=13]Διαβάζεται και πόθος για προθυμία· μετά από την ευγενική συνεισφορά σου.[/size]
eLe

kapoia_za

μου θύμισες τον γνωστό σεξολόγο κατά τον οποίο ποθούμε εκείνον που μας ποθεί.
(για τους άντρες δε θυμάμαι τι λέει)
Πέραν της γλώσσας πάντως, και η ευγλωττία βοηθά. Γορκ ιτ

κώστας

μου θύμισες τον γνωστό σεξολόγο κατά τον οποίο ποθούμε εκείνον που μας ποθεί.
(για τους άντρες δε θυμάμαι τι λέει)
[size=13]Προφανώς λέει ότι αν ποθήσουν θα γίνουν ποθητοί. Εισάγει συμφέρον στον πόθο. Αποστασιοποιημένη ιδέα και (ίσως γι' αυτό) ξενέρωτη.[/size]

Πέραν της γλώσσας πάντως, και η ευγλωττία βοηθά.
[size=13]Σαφώς η ευγλωττία βοηθά. Μόνο που κεκτημένο έχω το "ευ" και όχι τη γλώσσα· πόσω μάλλον το πέραν αυτής.[/size]
eLe

kapoia_za

[size=13]..Μόνο που κεκτημένο έχω το "ευ" ...[/size]
τί εννοείς βρε

κώστας

τί εννοείς βρε

[size=13]Μην δίνεις σημασία· απλώς παίζω με τις λέξεις.[/size]
eLe

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="372511"]larus audouinii
[size=13]Στην συγκεκριμένη περίπτωση η μαρμελάδα δίνει από μόνη της την λύση.[/size][/quote]Υπονοείς κάτι για τις μαγειρικές δυνότητες της συγγραφέως τώρα , δεν κατάλαβα. :razz:  :smile:

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="372511"]larus audouinii
[size=13]Στην συγκεκριμένη περίπτωση η μαρμελάδα δίνει από μόνη της την λύση.[/size][/quote] Υπονοείς κάτι για τις δυνητικές ικανότητες σε ό,τι αφορά την μαγειρική  της συγγραφέως τώρα; Δεν το 'πιασα

κώστας

eLe

κώστας

eLe

larus audouinii

Η επιλογή μας ανήκει.

Ένα πρωινό τελευταία, συνήθως στις διάφορες υπηρεσίες τις χοντρές εκκρεμότητες τις τελειώνω πολύ νωρίς βρέθηκα και μπροστά από ένα γκισέ. Να πληρώσω πρώτα για να προχωρήσω. Ο υπάλληλος,  γνωστός μου από χρόνια, μοναδικός κιόλας στη υπηρεσία, άπλα στο "μαγαζί" τέτοια ώρα, είχε τις ανάποδες του, ασχολίαστο. :smile:  Έδωσα την σειρά σε κάποιο γνωστό μου, ιδιοκ΄τητη ΚΤΕΟ κάτι να πληρώσει είχε εκείνος, το ίδιο συμπτωματικά και εγω. Δουλειά 3 λεπτων και οι δύο, μηχανογραφημένα.Την προηγούμενη μέρα η καθαρίστρια κούνησε τον εκτυπωτή του. Τα βρισίδια που ακούσαμε να μονολογεί σε ιερά και όσια είναι το κάτι άλλο. Στον χώρο έχει πολλούς εκτυπωτές. Φώναζε κιόλας. Ο άλλος κύριος τα ψιλοπήρε, "πως μιλάς έτσι;" και κάτι άλλα του πε...φυσικό νομίζω, σα να ρίχνεις κιόλας μπαρούτι. Κάπου σκέφτηκα την λέξη "καλημέρα" με χαμόγελο , την ευγένεια...είπα κυριοι μέχρι τώρα είχα την εντύπωση πως κάνετε πλακα. Σταμάτησαν κάπως, προσπάθησαν τουλάχιστον, αλλά έπιασε ελάχιστα, ο εκτυπωτής δεν δούλεψε ποτέ, πιστεύω πως ήθελε δυο λεπτά πείραγμα για να δουλέψει. Το τι άκουσε και αυτή. Σταμάτησε κάποτε, έφυγα, ο Δ.Υ κατηγορούσε ανάμεσα στα άλλα τον άλλον πως όταν δούλευε δεν έκοβε αποδείξεις, ο Δ.Υ μπήκε στην θέση την δεκαετία του 80 με τα μέσα, όπως χιλιάδες άλλος κόσμος που θα και πληρώνουμε την συνταξιοδότησή τους στο ακέραιο, σίγουρη θέση και εξασφάλιση ενώ άλλοι στις ίδιες θέσεις ή παρόμιες σκίζονται κάθε μέρα,  έκανε και την δήλωση : Φεύγω και όταν φτιάξει ( ο εκτυπωτής) φωνάξτε με. Δεν ξέρω τι έκανε.
Εγώ πλήρωσα μετά από 20 λεπτά τουλάχιστον, πρωινιάτικα, αφού μπήκα αλλού και παρακάλεσα να έρθει άλλος υπάλληλος, γιατί βιαζόμουνα χωρίς να θίξω κανέναν. Ο ραγιασμός σε όλο του το μεγαλείο, θα σφαχτεί κόσμος μεταξύ τους την περίοδο της κρίσης, δεν είναι το καζάνι που βράζει μόνο. Γιαυτό τον λόγο το αναφέρω. Δεν πιστεύω πως "αυτός" ο Έλληνας ο ανώνυμος που φοβάμαι το ποσοστό του, θα ξεπεράσει τον εαυτό του έστω. Το άσχημο είναι πως δεν έχει καν συνειδητοποιήσει τίποτε. Η νέα γενιά λοιπόν, σωστά έχεις πει.
Μερικά προβλήματα δεν λύνονται, δεν αλλάζουν, τουλάχιστον με χαζές παρεμβάσεις. Σαπίλα και πάλι σαπίλα παντού, Έχω απογοητευτεί.
Όσο αφορά τις τράπεζες είναι γεγονός πως όποιος χρωστάει βρίσκει μπροστά του σκληρές απαντήσεις και στις μέρες αυτές, οπότε και ο καθένας μας οφείλει να πράττει υπεύθυνα.

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="372532"]larus audouinii
[/quote]

Δεν θα σχολίαζα, [size=8]όμως κάπου είναι άδικο.[/size]

873 Επισκέπτες, 1 Χρήστης