Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 341
  • Total: 342
  • Leon

εύλογα άηχος

Ξεκίνησε από κώστας, Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:45:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

Ε ;  :roll:
+1
στο katinaki λόγω kai avatar  :lol:

kapoia_za

[quote user="κώστας" post="339607"]
...Μόνο που, όταν το τυχαίο άλφα (α) είναι μικρό
[κάτω της μονάδας δηλαδή, που δηλώνει μία αυθύπαρκτη προσωπικότητα]
ο πολλαπλασιασμός του το μικραίνει ακόμη περισσότερο...
[/quote]

έστω α = 0,1
και νικνειμς πες 3

α * 3 = 0,3 > α
ο α δε βγαίνει χαμμένος που να χτυπιέσαι...

κώστας

[size=13]Έστω α, με 0<α<1
Τότε 0xx<1x [υψώνω στη δύναμη x, x θετικός ακέραιος, μεγαλύτερος του μηδενός]
επομένως 0<αx<1
και η απόδειξη ολοκληρώθηκε.

Πέραν αυτού ο α
είναι δεδομένο ότι είναι χαμένος
αφού, από υπόθεση, α<1.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν
ότι δεν υπάρχει λόγος
να χτυπιέμαι.

Θα συγχωρήσω δε, την αβλεψία
που σε έκανε να προστρέξεις
σε πολλαπλασιασμό, αν και
ρητώς αναφέρομαι σε "ρέπλικες"
κοινώς αντίγραφα, κατευθύνοντας
τη σκέψη προς τη δύναμη.
[/size]
eLe

kapoia_za

δλδ 2 αντίγραφά σου = 4εις κώστας ;
αν υποθέσουμε ότι κώστας = 2> 1

[size=10]αποίκο! μέχρι να τελειώσω τα κ@λ#σχέδια να πάω για ύπνο… το νου σου![/size]

κώστας

Αυτό που δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί
να χαρακτηριστεί ως αυτονόητο
είναι ότι η ποσότητα που ως δύναμη
θα με υψώσει, γίνεται εγώ
...μαζί με μένα.[/color]
eLe

kapoia_za

Σωστά..θα μπορούσες να χρησιμεύσεις κι ως μονάδα μέτρησης..
Τώρα με το αυτονόητο παραπάνω δεν κατάλαβα γιατί  αναρωτιέσαι .Εμένα άλλο με προβλημάτισε.
Δηλαδή... όποιος υψωθεί στο μηδέν , γίνεται εσύ = 1 ;;;; μπρρρρρ  :twisted:

κώστας

x[/sup]=1 και άλλο το x0=1[/font]
eLe

kapoia_za

[quote user="κώστας" post="339672"][/font]

Επί της ουσίας,
αυτός που θα υψωθεί στο μηδέν
θα μου μοιάζει.
Oρμώμενος από διαφορετική αφετηρία]x[/sup]=1 και άλλο το x0=1[/font]

επί της ουσίας οπότε συμφωνούμε.. ;-)

[/quote]

larus audouinii

καλησπέρα  !

αφου συμφωνείτε μεταξύ σας, καλύτερο το να μην αφιαρέσω την χάρη του
Αν και είχα κάτι πρόχειρο..

κώστας

[size=13]Πες μου κι εμένα βρε larus audouinii
σε ποιο σημείο συμφωνούμε
διότι δεν είμαι πολύ σίγουρος.
[/size]
eLe

larus audouinii

Επί της ουσίας βέβαια
Παραδίνω τη σκυτάλη, αν υπάρχει αμφιβολία περί της συμφωνίας στην γλυκιά kapoia_za  :grin:    (αλήθεια το _za καλή μου είναι τυχαίο, ή προέκυψε από κάπου; απορία... δεν επιμένω...)

κώστας

[size=13]Εσύ πώς κατάλαβες ότι συμφωνούμε;
Επειδή το είδες να γράφεται;
[/size]
eLe

kapoia_za

άραγε όταν ο ένας συμφωνεί κι ο άλλος διαφωνεί..στον πληθυντικό τι κάνουνε ;
χρησιμοποίησα το ʽσυμφωνούμεʼ γιατί από τα τελευταία σου λόγια  κατάλαβα ότι συμφωνείς.. ;-)

αουντουίνι!!  το καποια_ζα χρησιμοποιείται κι αυτό, τόσο σε ενικό όσο και σε πληθυντικό..
στον ενικό αριθμό είναι τα αρχικά του ονόματος..
στον πληθυντικό ..είναι σαφές  :razz:

larus audouinii

Εσύ πώς κατάλαβες ότι συμφωνούμε;
Επειδή το είδες να γράφεται;

Και άλλη πρωινή γυμναστική;  :twisted:

Να ξεκαθαρίσω πως μετά κλείνω και φεύγω...επίσης πως έχω ξεχάσει και την φυσικο-χημειο-μαθηματική ύλη  (όση εκτός τις κοπάνες στην ώρα του μαθήματος, και εντός της αίθουσας )
Στην σύγχρονη φυσική όπως και στην κλασσική, η κομψότητα στο σύμπαν, οτι μας περικλείει και περιβάλλει, είναι Αρμονικό
Πολλές χημικές αντιδράσεις έχουν αποτέλεσμα το μηδεν, όπως του υδρογόνου, συστατικό του νερού, διότι υπάρχει αυτή Ακόμη και τα απειροελάχιστα σώματα έχουν καταλυτική συμβολή στο χώρο των ατόμων και των κυττάρων Σαν ένας αόρατος χορός αλγορίθμων, εξισώσεων χημείας και συναισθημάτων

Απαντώ
Γιατί, όχι;  :grin:

(καταπόνηση λέγεται αυτο.... :twisted:
B= f (f=Π.Κ)

Ο Βαθμός εκδήλωσης..το αποτέλεσμα μιας κατάστασης, η αλληλοεπίδραση, - όπου εδώ συμφωνία -ή- διαφωνία-
εξαρτάται *=* από την προσωπικότητα, το Βάρος της
Που ισσούται με την δύναμη f =αλληλοεπίδραση χ.μεταβλητών Προσωπικότητας, χ. Κατάστασης (σημειώνω μόνο, του χώρου και περιβάλλοντος εδώ)

Ένα από τα ατομικά χαρακτριστικά της προσωπικότητας, (στέκομαι εδώ μόνο), είναι τα δεμένα με μια κατάσταση και πως η προσωπικότητα τα ταξινομεί  
χ, της αρέσουν τα μπαρ, ο χορός και η διασκέδαση - ψ, του αρέσει η ικανοποίηση μέσα από την εργασία και την δημιουργικότητα κλπ (μας αρέσει να αλληλοπειραζόμαστε στον a33, ήθελα να πω εννοείται)

Η Κατάσταση, είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ανάπτυξη της ατομικής προσωπικότητας στην κοινωνική Συμπεριφορά (όπου κοινωνική και, =foroum α33  -φιλικός-εχθρικός, ανταγωνιστικός-συνεργάσιμος κλπ)

Λίγο πιο πέρα από την υποκειμενική Κατάσταση, σημειώνω κάποια από τα Βασικά στοιχεία της ανάλυσης (ας πούμε και των ελάχιστων ακομη καταλυτών)
Οι συμμετέχοντες ως το κίνητρο, οι κανόνες, ικανότητες κα, και ο φυσικός διάκοσμος! και οι έννοιες !
Για να παίζει κανείς καλό πόλο για παράδειγμα ή ποδόσφαιρο, θα πρέπει να ξέρει τους κανόνες και την "μπάλα",και έννοιες όπως πέναλτυ και προβλέψεις
Ο φυσικός διάκοσμος,ο περιβάλλοντας χώρος= a33 εδώ, είναι ένα βασικό στοιχείο ....και που φανερώνει (κατά ένα μεγάλο ποσοστό  ;-)  ) όπως και ο  εξοπλισμός μας βέβαια, τις διαθέσεις=το χιουμορ, την γοητεία των λέξεων, αλλά και την μουσική συμφωνία από το νόημα των λέξεων
Όποιο ειδικό βάρος και αν έχουν στην εξίσωση

:razz:

απόκαμα ...φεύγω απο δω

(σύγχρονη φυσική- Beiser, το κομψο σύμπαν-Greene, Η ψυχολογία της σμπεριφοράς-Αryle)

Καλό μεσημέρι kapoia-za
Μάλλον το είχα καταλάβει....Δεν σε πειράζει να κρατήσουμε το "Ζαχαρένια", όπως σε βάφτισε η νουνα pixie εδω....e ; :lol:

kapoia_za

γειά σου αουντουίνι και περαστικά σου!!
Μπορώ να πω ότι απόλαυσα το από πάνω..
αγαπώ ιδιαίτερα  και τις θετικές επιστήμες  ;-)

Μένω σε 2 :
[quote user="larus audouinii" post="339725"]
.....Στην σύγχρονη φυσική όπως και στην κλασσική, η κομψότητα στο σύμπαν, οτι μας περικλείει και περιβάλλει, είναι Αρμονικό
Πολλές χημικές αντιδράσεις έχουν αποτέλεσμα το μηδεν...

.....Λίγο πιο πέρα από την υποκειμενική Κατάσταση, σημειώνω κάποια από τα Βασικά στοιχεία της ανάλυσης (ας πούμε και των ελάχιστων ακομη καταλυτών)
Οι συμμετέχοντες ως το κίνητρο, οι κανόνες, ικανότητες κα, και ο φυσικός διάκοσμος!...

....(σύγχρονη φυσική- Beiser, το κομψο σύμπαν-Greene, Η ψυχολογία της σμπεριφοράς-Αryle)[/quote]

και βιβλιογραφία :!:

[quote user="larus audouinii" post="339725"]
Μάλλον το είχα καταλάβει....Δεν σε πειράζει να κρατήσουμε το "Ζαχαρένια", όπως σε βάφτισε η νουνα pixie εδω....e ; :lol:[/quote]

Ελεύθερα :PP Το δικό σας ,αν επιτρέπεται ;; :oops:

341 Επισκέπτες, 1 Χρήστης