Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 360
  • Total: 360

Μη με ξυπνάτε λέμε!

Ξεκίνησε από lucretia, Σεπτεμβρίου 29, 2008, 08:34:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

andreasec13

Καλημερούδια κι από Κορινθία,τσούπρες και απαξάπαντες εν γένει.

Μπονιουελίτσα,είσαι τυχερή που πήρα μεγάλο εργασιακό πακέτο και 'παραιτήθηκα',αλλιώς μετά από ένα δίωρο Νέο Κύμα,θα ακολουθούσε ένα δίωρο μουσικής Ελλ.Κιν/φου 1920-40.  :lol:
ΥΓ: Τα Μισιόνες Ιμποσίμπλες είναι τα παλιά,με Π.Γκρέηβς;Ποιός θα τα βγάλει στον αέρα;

Χάσμα,καλωσήρθες.Αν μπαίνεις καθημερινά τέτοιες ώρες,θα λέμε κανα κουτσομπολιό στα λεξοπαίχνιδα.

Α ναι,Καλό Μήνα κι από εδώ.

hASMA

...καλησπερες πλεον απο δω :) κ ναι θα ειμαι συχνα εδω τωρα πια, διαφορες ωρες της ημερας αλλα κ της νυχτας  :roll:  :mrblue:

black_velvet

[quote user="tristana" post="304750"]'....
(Δόξα σοι που δεν εξαφανίσθηκε σαν την αλήστου μνήμης Κέιτ. Τότε που ουάνς μορ η Βελουδένια και η Λουκρέτσια είχαν κάνει Μ Π Α Χ Α Λ Ο. Ευχαριστώ. Την αγάπη σας, ο μικρός Αρτέμης Μάτσας.  :twisted:  :razz: )[/quote]

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

Το λα απ' επάνω είναι ματζόρε. Γι' αυτό και διαχώρισε τη θέση του από το ήθε.  ]

black_velvet

Αααααααα! και πού'σαι.... Χάσμα; καλώς μας όρισες μπρε!  ] :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: [/marquee]

hASMA

Ευχαριστω Ευχαριστω!! Πολυ Καλως κ Ετυχως που σας βρηκα!!  :mrgreen:

hASMA

...Πηγε 6 λοιπον!!! Ωρα για υπνοοοοοο  :o  :smile:  . ...χαιρετω εγω κ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

andreasec13

tristana

Αντρέα, ναι όντως είναι τα πανάρχαια με τον Πίτερ Γκρέιβς, τον Λέοναρντ Νιμόι και άλλους εκλεκτούς αειθαλείς. ΧΕΧΕΧΕ
Προβάλλεται εδώ και κάτι μήνες στο ΣΙΝΕ+ και είναι "δωράκι" από τον αρχι-μάνατζερ καθότι 50 λεπτά-250 υπότιτλοι.
Δράση καταιγιστική λέμε. Πολύ γέλιο. Στην εποχή τους θα ήταν εντυπωσιακά, πάντως.

Χάζζζζζζζζζζμα, ΟΥ ΟΥ.

Βελουδένια μου, δεν πήρα τελέφωνο ούτε εσένα, ούτε κανέναν -και ακούω τα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που μου άφησαν οι φίλοι μου -καλητουςωρα- στον τηλεφωνητή που τον αποκαλούν ΑΝΤ'ΑΥΤΗΣ ή ο "αρραβωνιαστικός".

Αλλά -ΦΟΒΕΡΗΑΠΕΙΛΗΚΑΛΥΨΟΥ- θα ακούσεις και πάλι τη φωνή του νταλικιέρη... ε, την δική μου εννοάω-εννοώ.

ΚΑΙ... "Αρτέμη, είπες μια βραδιά και είχες και αιτία μα του Αρτέμη η καρδιά χωρά χτυπήματα πολλά. ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ"

Την αγάπη σας... που είναι η θροφή του καλλιτέγνη. (βεβαίως αυτά δεν περνάνε στον Ρακένδυτο που θέλει κάτι πιο απτό, βρε παιδί μου χεχεχεχεχε)

tristana

Αντρέ, ενημερωτικά... είχα κάνει και όλες τις ΛΟΥΣΙ ΜΠΟΛ του '50 για το ΣΙΝΕ+ και πάλι. Καταπληκτική. Τη λάτρεψα!

Ρία-Μαρία+Γιασπερίνα, δώστε στίγμα μην γινωπολυαγριαομως.  :twisted:  :mryellow:

tristana

Α, και Χάζμα... τώρα το είδα και θυμήθηκα ότι εγώ έκανα το "Reservoir Dogs" για την ΝΕΤ χεχεχεχε

Καλή σας ημέρα...  :mryellow:

andreasec13

Dear Bonuelitsa,καλημέρα

Δυστυχώς,λόγω ΟΤΕ και μερικών άλλων ανευθυνοϋπευθύνων,δεν έχουμε ΣΙΝΕ+ εδώ (ακόμη) και χάνουμε όλα τα καλά.(Γιατί σαν γερόντια που είμαστε,με αυτά μεγαλώσαμε και είναι θεσμός πια να τα έχουμε στο αρχείο).
Τι καλά αν τα βάλουν στο οπτικοακουστικό...

Κι αν έχεις κανα γνωστό στο "μέγκα",μπορείς να ρωτήσεις ποιά 'ιδιοφυϊα' μετέφρασε το:

We need the S.W.A.T.,code 3 = χρειαζόμαστε τα ΕΚΑΜ με σειρήνα .....!!!!!!!!!!!!  :shock:  :mad:   :lol:

Καλή συνέχεια και καλό Σ/Κ.

hASMA

[quote user="tristana" post="305119"]Α, και Χάζμα... τώρα το είδα και θυμήθηκα ότι εγώ έκανα το "Reservoir Dogs" για την ΝΕΤ χεχεχεχε

Καλή σας ημέρα...  :mryellow:[/quote]

Εχω εντυπωσιαστει :) Ευχαριστουμε για τον κοπο!!!! Την απηλαυσα ντη νταινια.[/color]
  :mryellow:  :mrviolet:  :mrorange:  :mrgreen:  :mrblue:  :mricy:

hASMA

AndrE, ειναι η ωρα μας να κοιμηθουμε δε νομιζεις??
Εγω αποσύρομαι σιγά σιγά, παω να ευθυγραμμιστώ!  :roll:
Καλημερα απο νωρις κ καλο κ ομορφο, ευχαριστο κ ξεκούραστο Σ/Κ σε ΟΛΟΟΟΥΥΥΥΣΣΣ!!!

....απο Αλεξανδρούπολη, την πινεζα του χάρτη μας!   :lol:

tristana

Καλημέρα σας και σήμερα.  :mryellow:

360 Επισκέπτες, 0 Χρήστες