Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 617
  • Total: 617

Ενημερωτικό δελτίο για τα αδέσποτα στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Ξεκίνησε από drusilia, Οκτωβρίου 14, 2008, 05:18:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

andreasec13

Και αυστηρές τιμωρίες των ενόχων,μην πω εξοντωτικές.

Εάν κάποιος κάνει κάτι αντίστοιχο σε ένα παιδί (πχ φόλα γιατί τον ενοχλεί το κλάμα του),θα ξεσηκωθούν όλοι οι "ευαίσθητοι",'ετοιμοι να λυντσάρουν τον ένοχο.

Σε περίπτωση ίδιας συμπεριφοράς προς τα ζώα,χάνεται η ευαισθησία. (Μου φόλιασαν 3 σκυλιά κάποιοι παραθεριστές γείτονες,γιατί γαυγιζαν τα βράδυα αν πλησίαζε κάποιος την αυλόθυρά μου και τους ενοχλούσε.Κάποιους χειμώνες,που απέτρεψαν με το γαυγισμά τους επίδοξους μπουκαδόρους να 'γδύσοουν' τα εξοχικά τους,δεν το σκέφτηκαν)

Θα σας φανεί σκληρό,αλλά για εμένα είναι δίκαιο.
"Φόλα έριξες,φόλα θα γευτείς".

plus_

[quote user="spellbound" post="306057"][quote user="plus_" post="306046"][quote user="black_velvet" post="306044"][quote user="plus_" post="306042"][quote user="black_velvet" post="306039"][quote user="plus_" post="305987"][quote user="black_velvet" post="305976"]
Πώς το 'πες; αναψυκτήρια; και ξενοδοχεία.. και βιλίτσες... κι ό,τι άλλο τσιμεντοειδές θέτε!  :evil:

Πού μετά χώρος για πράσινο; και ζωάκια; ε; πού;;;;
[/color][/quote]
οταν παιρνεις αυτο το υφος μου'ρχεται να παω μονη μου και να αρχισω
να φυτευω δεντρα και να πεταξω καμια 10αρια ζωα να βοσκαν!!!  :mryellow:[/quote]
OK, πες μου πότε και πού να έρθω.  ][/quote]
και ακομη η αλλη η στραβη η μελισσα δεν με εχει στειλει στα διασπαρτα....
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????[/quote]
Να πάρεις κι εσύ ένα ζωάκι στο σπίτι;
[/quote]
εχω..αλλα μετα το κατηγορω του κοδικα δεν ξερω τι να κανω με τις γοβες.... ]
Εμ. ειδατε τι μακακιες γραφονται??
 :shock:[/quote]

ποιους ρωτας?

lucretia

[quote user="drusilia" post="306082"]
Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία κοινώς δεν μας σώζει τίποτα στο θέμα των αδεσπότων.
Υπευθυνότητα, στειρώσεις και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Μπας και καταλάβει κάτι το κράτος και ακολουθήσει...[/quote]

Εχεις παρα πολυ δικιο σε αυτο.
Επίσης λυση θα ηταν αν ειχαν ολα τα δεσποζομενα σκυλια μικροτσιπ και δηλωνονταν τα ζωα (τα θηλυκα τουλαχιστον) που δεν εχουν στειρωθει. Νομιζω οτι σε αλλες χωρες αυτο ηδη ισχυει, δλδ αν δεν στειρωσεις την σκυλα πρεπει να την δηλωσεις σε ειδικο μητρωο αναπαραγωγης.
Να υπηρχε μια βαση δεδομενων με ολα τα ζωα και τα στοιχεια των ιδιοκτητων τους.
Ετσι ωστε οταν βρισκεται ενα ζωο στο δρομο, να εντοπιζεται ο αθλιος που το παρατησε.
Υπαρχει ο νόμος που υποχρεωνει ολους τους ιδιοκτητες να βαζουν μικροτσιπ στα σκυλια τους, αλλα δυστυχως δεν εχει εφαρμοστει ακομη.

Πρεπει να καταλαβουν ολοι  τελος παντων οτι τα σκυλια δεν ειναι αναλωσιμο ειδος που οταν το βαρεθουν το πετανε στο βουνο.
Ουτε να αφηνουν να γεννοβολανε τα ζωντανα "επειδη ειναι στη φυση τους" και να πετανε τα κουταβια στα σκουπιδια.
Δεν ζουν στην φυση τα ζωα για να γεννανε ανεξελεγκτα.

Θεωρω οτι η δαπανη τεραστιων ποσων για δημιουργια κυνοκομειων για να στεγαστουν τα αδεσποτα  δεν εχει νοημα. Ισα ισα που θα διευκολυνει τους ηλιθιους που βαριουνται  καποια στιγμη τον σκυλο να τον αφησουν καπου "που θα περναει καλυτερα, μαζι με αλλα σκυλακια". Αλλωστε, αν σταματησουν να πετανε σκυλια στο δρομο, το προβλημα σε δεκα χρονια θα εξαλειφθει αφου τα σκυλια που ζουν στο δρομο εχουν μικρο προσδοκιμο επιβιωσης (αρρωστιες, αυτοκινητα κτλ)
Οι προσπαθειες των φιλοζωικων οργανωσεων θα πρεπει να στοχευει κυριως στην ενημερωση και οι οποιες δαπανες δοθουν απο το κρατος να δοθουν για την δημιουργια αυτης της βασης δεδομενων, κατι σαν την βαση της αστυνομιας για τους αριθμους κυκλοφοριας των αυτοκινητων.

drusilia

Συμφωνώ πολύ μαζί σου Λουκρητια.
Κανονικα και βάση υπάρχει οπου τα τσιπαρισμένα ζώα καταγράφονται αλλα λίγοι το κάνουν και το όλο θέμα υπολειτουργεί.

Η στείρωση και επανατοποθέτηση ειναι η μονη λυση για αδέσποτα που μεγάλωσαν στο δρόμο, γιατι δεν μπορούν όλα δυστυχω΄ς να υιοθετηθούν σε σπίτια.
Αλλα αυτα που τα εγκαταλείπουν στα βουνα και δεν μπορουν καν να φροντισουν τον εαυτο τους είναι η πραγματική φρίκη.

Και μην ξεχνάμε τις γάτες, με τις οποιες στην Ελλάδα ελάχιστοι ασχολούνται. Εκει το θέμα των στειρώσεων ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο. Και το πρόβλημα με τα μωρά απο γέννες ιδιωτών που βρίσκουμε συνέχεια στους κάδους πραγματικα εξοργιστικο...

Οσο για τις φόλες Αντρεα, μαζί σου... Για εμενα ανθρωποι που δηλητηριάζουν ζωα ειναι επικίνδυνοι και για τους ανθρώπους. Απλά. Αν δεν φοβόταν το νομο θα φόλιαζαν και τον γείτονά τους που ακούει δυνατά μουσική ας πούμε.

andreasec13

[quote user="drusilia" post="306314"]Αν δεν φοβόταν το νομο...[/quote]

Ακριβώς αυτό.

Πόσα χρόνια θα 'έτρωγε' ο αλιτήριος,που θα πέταγε το παιδί του στην Εθνική οδό;Την ίδια ακριβώς ποινή να υποστεί κι όταν κάνει το ίδιο στο έρμο το ζωντανό.  

Και πάει λέγοντας...:mad:

lucretia

[quote user="drusilia" post="306314"]Συμφωνώ πολύ μαζί σου Λουκρητια.

Η στείρωση και επανατοποθέτηση ειναι η μονη λυση για αδέσποτα που μεγάλωσαν στο δρόμο, γιατι δεν μπορούν όλα δυστυχω΄ς να υιοθετηθούν σε σπίτια.
Αλλα αυτα που τα εγκαταλείπουν στα βουνα και δεν μπορουν καν να φροντισουν τον εαυτο τους είναι η πραγματική φρίκη.

Και μην ξεχνάμε τις γάτες, με τις οποιες στην Ελλάδα ελάχιστοι ασχολούνται. Εκει το θέμα των στειρώσεων ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο. Και το πρόβλημα με τα μωρά απο γέννες ιδιωτών που βρίσκουμε συνέχεια στους κάδους πραγματικα εξοργιστικο...

Οσο για τις φόλες Αντρεα, μαζί σου... Για εμενα ανθρωποι που δηλητηριάζουν ζωα ειναι επικίνδυνοι και για τους ανθρώπους. Απλά. Αν δεν φοβόταν το νομο θα φόλιαζαν και τον γείτονά τους που ακούει δυνατά μουσική ας πούμε.[/quote]

συμφωνω απολυτα .

Απλά διαφώνησα με την συνδίκτυα για το θεμα των εξαγωγων σκυλων στην γερμανια (γιατί πολλα εχουν ακουστει και οι καιροι ειναι πονηροι) αλλά φαίνεται οτι το πηρε προσωπικά.
Τελος παντων, το θεμα ειναι οτι ειναι μεγαλη υπόθεση η στειρωση των ζώων και ίσως θα ήταν καλο να επιδοτουσε ο δημος την τοποθετηση μικροτσιπ.

Για τις γάτες τα πράγματα ειναι πιο δυσκολα γιατι δεν πιάνονται οι άτιμες...

Αλλά σιγουρα και οι γάτες χρειάζονται στείρωση και απορω γιατι  δεν το κανουν οι περισσότεροι αφού και πιο φθηνή είναι η επέμβαση και πιο εύκολη. Ασε που αν εχεις το ζωντανο μιαου μιαου να σερνει μεσα στο σπιτι, θα σου παρει τα αυτιά.

CHRISTINA LOI

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ &
«ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ» ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ στις 22/10/2008

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Με την πείρα και την αγάπη του κτηνιάτρου κου Κτενά έχουμε καταφέρει όλα τα ακόλουθα:
•   Κτηνιατρικό έλεγχο όλων των ζώων.
•   Εμβολιασμό & στειρώσεις των σκυλιών ( συνεχίζονται). ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΤΑ την επίσκεψη στο κτηνίατρο επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο μέχρι να υιοθετηθούν!
•   Ειδική αγωγή έχουν λάβει : ο ΜΗΤΣΟΣ, η ΣΑΚΙΡΑ, η ΦΡΙΝΤΑ, ο ΆΡΗΣ λόγω προβλημάτων υγείας που ευτυχώς φαίνεται να τα ξεπερνούν.

ΓΑΤΟΥΛΕΣ
Εντοπίσαμε σε ένα περιφραγμένο χώρο γατούλες (7-10) οι οποίες πρέπει επειγόντως να απομακρυνθούν!!! Χθες , κατά τη διάρκεια της «εκστρατείας» μας στο ΘΡΙΑΣΙΟ, καταφέραμε να πιάσουμε τέσσερις που μεταφέρθηκαν άμεσα στο ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ για κτηνιατρικό έλεγχο, εμβολιασμούς, στειρώσεις.
Οι γατούλες θα πρέπει να φιλοξενηθούν για λίγο καιρό & μετά θα επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον. Για αυτό ψάχνουμε για οικογένειες που θα τις αγαπήσουν & θα τους δώσουν σπίτι για να μην αναγκαστούν να γυρίσουν στο δρόμο!

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
•   Προσωρινά φιλοξενείται η μικρή ΔΑΦΝΟΥΛΑ για να αποφύγει κινδύνους που παραμονεύουν στην περιοχή.
•   Φιλοξενούνται επίσης : η ΣΑΚΙΡΑ & η ΦΡΙΝΤΑ που λαμβάνουν θεραπευτική αγωγή.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
1)Ψάχνουμε για ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ για τη ΣΑΚΙΡΑ καθώς η εθελόντρια που την φιλοξενεί δεν μπορεί να την κρατήσει λόγω προβλημάτων με την πολυκατοικία της!
2)Επίσης ψάχνουμε για φιλοξενία για ακόμα μια σκυλίτσα  που χειρουργήθηκε αποκλειστικά με έξοδα εθελοντή (συντριπτικά κατάγματα λόγω αυτοκινητιστικού). Δεν μπορεί να μείνει στο κτηνίατρο & χρειάζεται φιλοξενία ώστε να ολοκληρωθεί η αποθεραπεία της (περίπου 20 μέρες)!

ΠΑΡΟΧΕΣ
•   Καθημερινή παροχή τροφής & νερού.
•   Αμπούλες & κολάρα σε όλα τα σκυλιά.

ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ
•   Τα δύο κουτάβια μας , ο Δημήτρης & ο Μιχάλης, ήδη απολαμβάνουν τα χάδια και τη λατρεία της νέας τους οικογένειας.
•   Επίσης μια γατούλα, η Λιντα, έχει βρει και αυτή σπίτι & γουργουρίζει όλο χαρά!

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΑΣ!
Στεναχωριόμαστε γιατί δυστυχώς το τηλέφωνο δεν χτυπάει για τα μεγάλα σκυλιά μας…. Εμείς τα έχουμε ζήσει τα ζώα, τα έχουμε προστατέψει, τα έχουμε λατρέψει. Είναι απίστευτα αγαπησιάρικα, έξυπνα, τρυφερά, προστατευτικά, υπάκουα. Ιδιότητες που αποκτούν «οι αλήτες» των δρόμων που μπορεί να έχουν ζήσει στα «πεζοδρόμια» αλλά οι εμπειρίες τους (κακές ως επί το πλείστον) τους γεμίζουν με  συναισθήματα, αγάπη & ευγνωμοσύνη.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΚΥΛΙ. Είναι πανεύκολο να γίνουν πιστοί & αγαπημένοι σας φίλοι!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ

•   Τη SAPT HELLAS , Δράση για τα Αδέσποτα – Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδος και η κα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Υπεύθυνη προγραμμάτων, Εκπαίδευσης & Υιοθεσίας καθώς και τον κο ΧΡΗΣΤΟ ΚΤΕΝΑ , αποκλειστικό της κτηνίατρο για την απίστευτη τους βοήθεια στα σκυλάκια μας!
•   Το adespotologio.blogspot.com & το ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΤΑΣ  για την απίστευτη βοήθειά τους στα γατουλίνια μας!
•   www.adespotologio.blogspot.com, www.adespotologio.wordpress.gr, www.adespoto.gr , http://strayshelp.blogspot.com/ , www.mycat.gr/forum και πολλούς άλλους που συστηματικά προωθούν τα νέα μας αλλά και τις αγγελίες των αδέσποτών μας κάνοντας γνωστό τόσο το πρόβλημα όσο και την προσπάθειά μας σε ευρεία κλίμακα! Aλλά και όλους τους πολίτες, bloggers, ΜΜΕ κλπ!

•   Κυρίως όμως ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που αντιπροσωπεύουμε τόσο την ευαισθητοποιημένη ελληνική κοινωνία όσο και φιλοζωικά σωματεία που ξεκίνησαν την όλη προσπάθεια και δίνουν λύση στο πρόβλημα είτε με προσωρινές φιλοξενίες, είτε με τις μεταφορές, είτε με το τάϊσμα των ζώων, είτε προσφέροντας τροφές, κολάρα, αμπούλες  που ήταν οι άμεσες ανάγκες των αδέσποτων. Χωρίς τους εθελοντές αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Τα αδέσποτα ευχαριστούν τους πάντες: Σάκη,Χριστίνα, Νίκο, Δαφνούλα, Λίνα, Λυδία, Βιβή, Κατερίνα, Κατερίνα, Αλεξάνδρα, Άννα, Έλενα…

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ!
Γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη & την ευγνωμοσύνη ενός αδέσποτου!

Επικοινωνία για οργάνωση της προσπάθειας: Xριστίνα Λόη,
6944860451, saveileia2@yahoo.gr, http://adespotathriasio.blogspot.com

drusilia

Εσκασε μύτη και το ηρωικό Χριστινάκι στο Α33...  :mryellow:

Αντρεα, ναι, οπως τα λες! ειναι τραγικο που ακομα και οι καταγγελιες για κακοποιηση ζωων που φτάνουν στα δικαστήρια δεν καταλήγουν σε ιδιαίτερες κυρώσεις. Παρόλα αυτα ειμαι 100% υπερ του να γίνονται καταγγελιες για να δουν οι αποπάνω οτι ο κοσμος δεν αδιαφορει. Αλλιως δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα νομικά.

Λουκρητια, ναι ειναι ενα θεμα οι γάτες που δεν πιάνονται. Αλλα δεν ειναι ολα τα αδεσποτα τοσο άγρια.
Καποια πιάνονται με λίγο φαι στην γατοφόρο. Θέλει υπομονη βέβαια αλλα γίνεται.
Στο θριασιο που πιάσαμε 4 προχθές, έτσι έγινε. Με την απέραντη υπομονη της HAVANA, γιατι πραγματικα εγώ θα τα ειχα παρατησει.
Στα πολύ αγρια βέβαια ουτε αυτο πιάνει, θέλει γατοπαγίδα και πολυ πολυ υπομονη. Και να μην ειναι υπερ-ταισμενο το ζωο προφανώς.
Για το θέμα της Γερμανιας έχω προσωπική άποψη, αλλά καλό θα ήταν να τα πούμε σε ξεχωριστό θέμα. Θα ανοίξω κάτι ξεχωριστά και τα λέμε εκει.

spellbound

[quote user="drusilia" post="306497"]Εσκασε μύτη και το ηρωικό Χριστινάκι στο Α33...  :mryellow:

Αντρεα, ναι, οπως τα λες! ειναι τραγικο που ακομα και οι καταγγελιες για κακοποιηση ζωων που φτάνουν στα δικαστήρια δεν καταλήγουν σε ιδιαίτερες κυρώσεις. Παρόλα αυτα ειμαι 100% υπερ του να γίνονται καταγγελιες για να δουν οι αποπάνω οτι ο κοσμος δεν αδιαφορει. Αλλιως δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα νομικά.

Λουκρητια, ναι ειναι ενα θεμα οι γάτες που δεν πιάνονται. Αλλα δεν ειναι ολα τα αδεσποτα τοσο άγρια.
Καποια πιάνονται με λίγο φαι στην γατοφόρο. Θέλει υπομονη βέβαια αλλα γίνεται.
Στο θριασιο που πιάσαμε 4 προχθές, έτσι έγινε. Με την απέραντη υπομονη της HAVANA, γιατι πραγματικα εγώ θα τα ειχα παρατησει.
Στα πολύ αγρια βέβαια ουτε αυτο πιάνει, θέλει γατοπαγίδα και πολυ πολυ υπομονη. Και να μην ειναι υπερ-ταισμενο το ζωο προφανώς.
Για το θέμα της Γερμανιας έχω προσωπική άποψη, αλλά καλό θα ήταν να τα πούμε σε ξεχωριστό θέμα. Θα ανοίξω κάτι ξεχωριστά και τα λέμε εκει.[/quote]

Ηρωικο Χριστινακι, η Δαφνη ειναι σε καλα χερια!!! Περναει ζωη και ζαχαρη!!!
ε, ειδες τις φωτο!! σρχοντισσα ειναι η τσουπρα!!!

Γατοπαγιδες??? ακομα περιμενω action  και ειπα η πρωτη γατοπαγιδα ειναι στο δικο μου λογαριασμο! Αντε να στειρωνουμε μη γινουνε πολλα τα ζουζουνια! Παντως σας προωθησα και τα σαιτς απο αγγλια, αποφασιστε επιτελους γιατι ο χρονος λιγοστευει.

drusilia

[quote user="spellbound" post="306656"]

Γατοπαγιδες??? ακομα περιμενω action  και ειπα η πρωτη γατοπαγιδα ειναι στο δικο μου λογαριασμο! Αντε να στειρωνουμε μη γινουνε πολλα τα ζουζουνια! Παντως σας προωθησα και τα σαιτς απο αγγλια, αποφασιστε επιτελους γιατι ο χρονος λιγοστευει.[/quote]

παιδια δεν την πήραν τελικά αυτοί που θα την έβλεπαν;;

σπελινα σου εστειλα μαιλ σχετικα με τις παγιδες.
περιμενουμε ινφο απο εσενα.
παντως έχουμε κάνει καμια 10αρια στειρωσούλες αυτό το μήνα, οποτε προχωράει οσο εινια δυνατον η δουλεια, μην ανησυχεις. :-)

κώστας

...Δε μπορεί...
...Δεν είναι δυνατόν...
Κάνετε πλάκα...ναι;
eLe

larus audouinii

Αυτό ακριβώς είπα και εγώ πριν λίγες μέρες...
έτσι και για να ευθυμήσουμε και λίγο σε δύσκολους καιρούς
Πριν λίγες μέρες έψαχνα έναν ελαιώνα που βρίσκεται λίγο έξω από μια μικρή επαρχιακή πόλη
Θυμόμουν που μαζεύαμε τις ελιές πριν μερικά χρόνια αλλά ο χώρος εκεί είχε αλλάξει με την ανοικοδόμηση
Κάπου εκεί τριγύρω στο μικρό αγροτικό δρόμο βλέπω μια περίφραξη και χιλιάδες πουλιά...χιλιάδες
Εκαναν ένα περίεργο βουρβουρητο, αλλά το απίθανο ήταν τα χρώματά τους και τα είδη τος, και τελικα ήταν ελευθερα μεν αλλα σε ένα περιφραγμένο από παντού τεραστιο κυριολεκτικά χώρο Μικρα, μεγάλα πουλιά, ασυνηθιστα αλλα πανέμορφα
Εκεί που χάζευα αφηρημένη τελειως,...εννοείται πως βγήκα από το αυτοκίνητο...έρχεται ένα πονυ στο φρακτη που ηθελε παρεα ....πλάκα μου κάνετε λεω
και έρχεται ακόμα ένα ...και άλλα...και 2-3 άλογα πανέμορφα, περιποιημένα αλλά από άλλες ράτσες από αυτες που έχουμε συνηθίσει Μεγάλα χοντρά πόδια, έτσι σαν από ταινίες γουέστερν
Για να μην πολυλογώ, το κτήμα ήταν τεράστιο, περιποιημένο, ιδιωτικό, εννοώ από χόμπυ και όχι κάι άλλο και γεμάτο από παγώνια,μαιμούδες, ζεμπρες, στρουθοκάμηλους, λάμα και πολλά άλλα ζώα που φιλοξενούσαν εκεί, σε πολυ μικρή απόσταση απο το χώρο που μένω και δεν είχα ιδέα πως υπήρχε
 Γνώρισα τους ιδιοκτήτες,εννοείται πως ξέχασα τον λόγο ακριβώς που βρέθηκα εκει περα, και έχω την μεγάλη τύχη να το επισκέπτομαι συχνά Η νοοτροπία των ιδιοκτητών  είναι αυτη που δημιουργησε αυτό τον χώρο Και δεν το κάνουν για κανένα άλλο λόγο ουσίας, πέρα από ότι είναι δεμένοι με τη φύση και για να μεγαλώσουν διαφορετικά τα παιδιά τους Εννοείται πως ζήτησαν την συνδρομη της πολιτείας να αξιολογήσει την προσπάθεια και σε άλλες κατευθύνσεις, αλλά ζούμε στην εποχή "των πολλών όχι"
Μακαρίζω την τύχη μου, που κατάφερα να πετάξω το διαμέρισμα, με αντάλλαγμα ένα σπίτι με κήπο

Αυτή η νοοτροπία και μόνο έκανε δυο γυναίκες στον νομό μου να πάρουν το θέμα που συζητάμε πολύ σοβαρά και να αλλάξουν πολλά, ανώνυμα και με πάρα πολύ κόπο Αφιερώθηκαν μόνο σε αυτό, και δυστυχώς οι προσπάθειες δεν θέλουν πολύ μεγάλο κόπο, τρόπο και χρόνο μόνο, χρειάζονται και χρήματα Ευτυχώς η ευαισθησία και το θέληση αναπνέουν ακόμη Κοντά στην Καλλικράτεια υπάρχει ένα μεγάλο κτήμα , που αγοράστηκε για να φιλοξενεί  πάρα πολλά αδέσποτα της περιοχής και ασχολειται αποκλειστικά με την φροντίδα τους και το κάνουν καλά Δυο Ελληνογερμανίδες είναι, και συνηθίζεται παραδίπλα στην "γειτονιά μου", τα νεογέννητα γατάκια και σκυλάκια να πετιούνται στο κάδο της γωνίας του τετραγώνου

Η νοοτροπία πρέπει, το πρέπει ισως είναι λάθος έκφραση, να αλλάξει

http://www.oikologio.gr/
http://anadasosi.blogspot.com/
anadasosi@googlegroups.com

spellbound

[quote user="drusilia" post="306736"][quote user="spellbound" post="306656"]

Γατοπαγιδες??? ακομα περιμενω action  και ειπα η πρωτη γατοπαγιδα ειναι στο δικο μου λογαριασμο! Αντε να στειρωνουμε μη γινουνε πολλα τα ζουζουνια! Παντως σας προωθησα και τα σαιτς απο αγγλια, αποφασιστε επιτελους γιατι ο χρονος λιγοστευει.[/quote]

παιδια δεν την πήραν τελικά αυτοί που θα την έβλεπαν;;

σπελινα σου εστειλα μαιλ σχετικα με τις παγιδες.
περιμενουμε ινφο απο εσενα.
παντως έχουμε κάνει καμια 10αρια στειρωσούλες αυτό το μήνα, οποτε προχωράει οσο εινια δυνατον η δουλεια, μην ανησυχεις. :-)[/quote]

Το πηρα το μεηλ, εστειλα απαντηση !!!

Τη Δαφνη.... Απιστευτης νοημοσυνης κουταβι...

Θα ερθουν την Πεμπτη να την παρουν, και λογω τιμης ειναι τυχερη η οικογενεια που την παιρνει. Εχει απιστευτη ευφυια, και ειναι πολυ τρυφερο πλασμα!!! ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΧΑΣΙΑΡΑ!!!
Λογω  τιμης, θα μου λειψει το ζουζουνι.... ηταν απιστευτο σε ολες τις εκδηλωσεις του... (εξυπακουεται θα βαλω τα κλαμματα κλπ αλλα μη με κοροιδεψετε, ντατς??? :twisted: )

spellbound

[quote user="κώστας" post="306747"]...Δε μπορεί...
...Δεν είναι δυνατόν...
Κάνετε πλάκα...ναι;
[/quote]

Σε τι να κανουμε πλακα βρε Κωστη ??? :shock:

617 Επισκέπτες, 0 Χρήστες