Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 784
  • Total: 784

Πουτάνες και «πουτάνες»

Ξεκίνησε από rain, Οκτωβρίου 21, 2008, 02:03:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

[quote user="rain" post="307105"]Μεγάλη ιδέα έχεις για την ομάδα σου φίλε, το max που θα έλεγα εγώ είναι σύζυγος ανοργασμική. Έναν οργασμό ανά δυο Ολυμπιάδες δεν λέει[/quote]

Γεγονός είναι ότι, ως οπαδός της ομάδας με σήμα το κεφάλι,  οι μόνοι οργασμοί που μπορεί να (ανα)γνωρίζεις μα μεν είναι αυτοί επι πληρωμή... ξέρεις τώρα.  Προς ενημέρωση πάντως, οι οργασμοί αυτοί είναι ψεύτικοι.

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

black_velvet

Παππά,

σου έχω πει ποτέ πόσο πολύ μ' αρέσει να σε τσιγκλάω;
Αποτελείς την καλύτερη πνευματική πρόσκληση-πρόκληση.
Τι κρίμα που τώρα τελευταία δεν προλαβαίνω ούτε καν να σε παρακολουθώ....

Φιλιά,
Κ.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

[quote user="black_velvet" post="307325"]
Παππά,

σου έχω πει ποτέ πόσο πολύ μ' αρέσει να σε τσιγκλάω;
Αποτελείς την καλύτερη πνευματική πρόσκληση-πρόκληση.
Τι κρίμα που τώρα τελευταία δεν προλαβαίνω ούτε καν να σε παρακολουθώ....

Φιλιά,
Κ.
[/quote]

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... τώρα βέβαια  δεν θεωρώ και εξόχως πνευματικό έργο την υπεράσπιση του ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αλλά άμα σου αρέσει εσένα εγώ εδώ είμαι όποτε προλαβαίνεις να με τσιγκλίσεις, προσκαλέσεις-προκαλέσεςι κ.ο.κ. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο να το κάνεις... ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΩΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ αποτελλεί πρόσκληση αντιπαράθεσης με κάθε φίλο του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και πρόκληση της νοημοσύνης μας.

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααα

Υ.Γ. Θα φάμε κάνα le poule οσονούπω και θα αρχίσω πάλι την ανάλυση για τις πουτάνες...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

black_velvet

Κοίτα... υπάρχουν πνευματικά και πνευματικά έργα.

Το ιστορικό πόνημά σου κάπου εδώ παραδίπλα δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Το γέλιο όμως που κάνω κάθε φορά με το πάθος (εντός μα και εκτός εισαγωγικών) που υπερασπίζεσαι την ομάδα σου.... επίσης δεν συγκρίνεται με τίποτα!  :lol:  :lol:  :lol:

Θα τα ξαναπούμε... μετά το ντέρμπι.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

[quote user="black_velvet" post="307339"]

Το γέλιο όμως που κάνω κάθε φορά με το πάθος (εντός μα και εκτός εισαγωγικών) που υπερασπίζεσαι την ομάδα σου.... επίσης δεν συγκρίνεται με τίποτα!  ]

Θα τα ξαναπούμε... μετά το ντέρμπι.  ][/quote]

Προς τι η χρήσις ερυθρού χρώματος εισ' το Ελληνικόν "I'll be back" μετά το ντέρμπυ;;;;;;;;; Φιρί-Φιρί το πας για κανένα λογύδριο πέρι της ιδεολογίας των χρωμάτων και δεν συμμαζεύεται.

Ανέκαθεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Βαριέμαι να είμαι "σοβαρός", "πνευματώδης" "φιλοσοφικός" και διάφορα τέτοια.  Άμα κάτσει έκατσε αλλά συνήθως δεν... οπότε η ΠΑΝΑΘΑ αποτελεί καλό εφαλτήριο "ανώδυνης" έκφρασης...

Στην τελική αν κάποιος θέλει να μιλήσει για κάτι διαφορετικό, από τη στιγμή που έχω άποψη και μπορώ να συμμετάσχω σε μία κουβέντα, ευχαρίστως να κάνουμε διάλογο.

Αυτά, όχι μόνο προς εσένα, αλλά γενικότερα.

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

apol

Πουτάνα Coca-Cola, εσύ τα κάνεις όλα!

spellbound

[quote user="apol" post="307386"]Πουτάνα Coca-Cola, εσύ τα κάνεις όλα![/quote]

Ασχετο με τη Κοκακολα,    

ΑΠΟΛ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ?????

mauroula

[quote user="Pappas10" post="307354"][quote user="black_velvet" post="307339"]

Το γέλιο όμως που κάνω κάθε φορά με το πάθος (εντός μα και εκτός εισαγωγικών) που υπερασπίζεσαι την ομάδα σου.... επίσης δεν συγκρίνεται με τίποτα!  ]

Προς τι η χρήσις ερυθρού χρώματος εισ' το Ελληνικόν "I'll be back" μετά το ντέρμπυ;;;;;;;;;[/quote]

Υπάρχει κανένα πρόβλημα με το κόκκινο;

[quote user="Pappas10" post="307354"]Ανέκαθεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Βαριέμαι να είμαι "σοβαρός", "πνευματώδης" "φιλοσοφικός" και διάφορα τέτοια.  Άμα κάτσει έκατσε αλλά συνήθως δεν... οπότε η ΠΑΝΑΘΑ αποτελεί καλό εφαλτήριο "ανώδυνης" έκφρασης...

...[/quote]

Αυτό με την ανία..... πόσο σε καταλαβαίνω!!!
(ακόμη απορώ που έχω τόσον καιρό να τη νιώσω....)

spellbound

[quote user="mauroula" post="307488"][quote user="Pappas10" post="307354"][quote user="black_velvet" post="307339"]

Προς τι η χρήσις ερυθρού χρώματος εισ' το Ελληνικόν "I'll be back" μετά το ντέρμπυ;;;;;;;;;[/quote]

Υπάρχει κανένα πρόβλημα με το κόκκινο;

[quote user="Pappas10" post="307354"]Ανέκαθεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Βαριέμαι να είμαι "σοβαρός", "πνευματώδης" "φιλοσοφικός" και διάφορα τέτοια.  Άμα κάτσει έκατσε αλλά συνήθως δεν... οπότε η ΠΑΝΑΘΑ αποτελεί καλό εφαλτήριο "ανώδυνης" έκφρασης...

...[/quote]

Αυτό με την ανία..... πόσο σε καταλαβαίνω!!!
(ακόμη απορώ που έχω τόσον καιρό να τη νιώσω....)
[/quote]

Φσιου σσιου (αυτο ειναι σφυριγμα αλλα σπελλ )

Τιιιιιιιιιι αλλα νεα συντοπιτες???   κανα τριφυλλι υπαρχει για τα ζα μου??? ]

magdalini

den kserw ti egine m' esas, egw phra apalaktiko kai me thn boula :P

apol

"θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει"

spellbound

[quote user="apol" post="307524"]"θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει"[/quote]

Κι οτι ηθελα να σου πω οτι ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΣ  αλλα μου το'κοψες στη μεση και αντε να δω τι θα μου σουρει η αρραβωνιαρα μου δημοσιως!!!

Τς τς τς.......... παιρνω τις οικολογικες μου γουνες και φευγω μες στην τρελλη χαρα !! :razz:  :razz:  :razz:

:mryellow:  :mrviolet:  :mrorange:  :mrgreen:  :mrblue:  :mricy:

Υ.Γ.     ΓΚΡΟΥΜΦ!! :mad:

rain

[quote user="apol" post="307524"]"θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει"[/quote]

Οι πουτάνες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές

katinaki

[quote user="rain" post="307612"][quote user="apol" post="307524"]"θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει"[/quote]

Οι πουτάνες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές[/quote]

κι εγώ που είμαι τρελή γιατί δεν είχα τύχη καλή :?:  :mrgreen:

rain

και μιας και λέγαμε για ξεσάσωλα θυμήθηκα αυτό

τα κορίτσια τα τρελά τα πάνε πάντα μια χαρά  :P
Δεν ξέρω αν απάντησα στο ερώτημα σου αλλά δεν μπορείς να πεις κάνει ρήμα  :mryellow:

784 Επισκέπτες, 0 Χρήστες