Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 765
  • Total: 766
  • Leon

Το Sait της οργάνωσης Γάμων -Βαπτίσεων- Εκδηλώσεων

Ξεκίνησε από Calma, Οκτωβρίου 21, 2008, 02:10:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Calma

[align=center]Φτάνει η στιγμή του γάμου σας, ή της βάπτισης του παιδιού σας; θέλετε τα πάντα να είναι τέλεια και όχι απλώς να μοιάζουν τέλεια;

Calma

Αν εσείς μπορείτε να το ονειρευτείτε, τότε εμείς μπορούμε να σας το οργανώσουμε!
www.calma.com.gr[/align]

(περιμένουμε εντυπώσεις σας)

saliara

πάντως εγώ θα ήθελα το νούμερο 13 από νυφικό..
και είχα σταμπάρει ένα νυφικό σε κατάστημα της Λειβαδιάς και έκλεισε ρε γμτ.. Τώρα σε'σένα θα έρθω.. :lol:

andreasec13

[quote user="saliara" post="306334"]πάντως εγώ θα ήθελα το νούμερο 13 από νυφικό..
[/quote]

Όχι το 13,έχεις πάρει κιλά,σου πέφτει μικρό και φαίνεται η κυταρρίτιδα...

...για το 15 σε ΄κόβω',αν και με λίγη δίαιτα μπορεί και το 14  :mryellow:

saliara

Έλα ρε...εντάξει έχω πάρει μερικά κιλά,αλλά η φωτό σου δεν είμαι εγώ... Μη παραπλανείς το κόσμο παρακαλώ..
Έχω πιο μικρά αυτιά και πιο μικρό τρίχωμα... τς τς τς και εγώ το 13 θέλω εντάξει?????
Όπως λένε όλοι ως τον γάμο θα τα χάσω..χαχαχαχαχα :P

andreasec13

[quote user="saliara" post="306336"]Μη παραπλανείς το κόσμο παρακαλώ..
[/quote]

Δεν παραπλανώ,σου δείχνω το Νο 15,πως 'πέφτει' σε κάποιο του μεγέθους σου

saliara

Έτσι είμαι εγώ?????????? :cry:  :cry:  Ε ΄χι δα..πιο όμοφη είμαι!

andreasec13

Calma

enhmerosh

ola ta nyfika mporoyn me thn katallhli metapoihsh na foreuoyn apo olla ta svmatotypa!
exoyme kai ayth th dynatothta! mhn kolate sta kila!

(saliaritsa egw poy se exw dei kai apo konte pisteyw oti soy paei pio kala to 5)

perimenete na aneboyn ta nea sxedia! h fwtografish toyw einai thn kyriakh!

oso gia to 15 poy eipes file moy xaxaxax akoma gelaw!

saliara

Μπράβο calma..ακόμα γελάς ε??? Ε όχι λοιπόν..δεν υποκύπτω εγώ το 13 θέλω!!άκου σ'έχω δεί και σου πάει το 15!!
Μα ρε συ Αντρέα,δε μου αρέσει το μοντέλο που έβαλες.. :P  :P  :P

Calma

kalh moy saliara! to 5 eipa oti ua soy paei poly oxi to 15 poy den yparxei
 (htan hroniko to gelio ston andrea poy soy ekane plaka gia nyfiko poy den yparxei )
des to 5 kai fantasoy to epano soy! kai 8a katalabeis oti exw dikio!
kai ksanalew to 5

saliara

Εντάξει μωρέ.. είδα μία μονάδα μπροστά απ'το 5.. λεπρομέρειες... :P

saliara

Αλλά το μοντέλο του Αντρέα είναι απαράδεκτο..αυτό λέω.. :cry:  :cry: αμέσως..δε κατάλαβα και γελάτε.. :cry:

andreasec13

[quote user="saliara" post="306371"]Αλλά το μοντέλο του Αντρέα είναι απαράδεκτο..αυτό λέω.. :cry:  :cry: αμέσως..δε κατάλαβα και γελάτε.. :cry:[/quote]

Η καλή μου διάθεση και τα φιλοζωικά μου αισθήματα,με προέτρεψαν να σε βοηθήσω,αλλά μετά από την συμπεριφορά σου,δεν ξαναλέω κάτι περί του θέματος.Νοιώθω πληγωμένος κι απογοητευμένος.

Εφ'όσον όμως ο Calma σου συστήνει το 5,αυτό να πάρεις.Για να στο λέει,κάτι ξέρει παραπάνω.

Για φαντάσου,να σου συστήνω σαμπουαν για την τρίχα σου και αντιπαρασιτικό για τα τσιμπούρια σου,αντίθετο από εκείνο που ξέρεις εσύ καλύτερα;
Να ακούς τους ειδικούς

andreasec13

Και όταν κλείσετε την συμφωνία και δώσετε τα χέρια (ναι,οκ,εσύ το μπροστινό-δεξί πόδι),μην ξεχάσεις το ρεγάλο του Calma.

Ένα σετάκι της σειράς "Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΓΙΑΣ" κι ένα ΜΕΓΑΑΑΛΟ και χορταστικό 'ΤΕΡΚΕΝΛΙ ΤΣΟΥΡΕΚ'

Άντε και η ώρα η καλή!

angelatr21

βρισκετε και γαμπρους ???

πρεπει να στειλω και φωτο μου????

765 Επισκέπτες, 1 Χρήστης