Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 250
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 248
  • Total: 248

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Ξεκίνησε από giorgos k, Δεκεμβρίου 22, 2008, 11:54:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

giorgos k

;-) θελω να σας ευχηθω καλες γιορτες πρωτα πρωτα.. με υγεια , αγαπη , για ολους και το καθενα χωριστα .....                                                                                                                                                          στα αγαπημενα φιλαρακια μου που δεν τα ξεχασα ποτε πολλα φιλια και ελπιζω να ειναι καλα  μαρια, κωστα,μινορακι,τρελαμενους και μη....  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!

rain

Εμένα στην απέξω εεεεεε ούτε ένα φιλάκι  :P

Άντε χρόνια πολλαααααααα ρε σεις μας πηδάνε όλο το χρόνο ας τους γράψουμε στα παλαιοτέρα των υποδημάτων μας αυτές τις μέρες

Ρε Παναθαααααααααααααααααα (για να μη μου τα χώσει ο άλλος που του είπα για τα τσουρέκια  :mrgreen: )

katinaki

Θα σε φιλήσω εγώ βρε. Τι σκας  :?:

[size=18][marquee direction=up]Χρόνια Πολλά, με Αγάπη και Καλή Υγεία σε όλους[/marquee][/size]  :!:

saliara

Να σας φιλήσω κι εγώ????? :lol:  :lol:

andreasec13

[quote user="saliara" post="308923"]Να σας φιλήσω κι εγώ????? :lol:  :lol:[/quote]

Eσύ αφού πρώτα πλύνεις τα μουστάκια σου που βρωμάνε κονσέρβα κι έχουν κολημένη ξηρά τροφή.Μπλιάχ.

rain

τιιιιιιι πετάγεσαι βρε Αντρίκο μου κόβεις την τύχη μου και τα φιλάκια
μάκιαααα και χρόνια καλάααααααα

saliara

ζηλεύεις... γι'αυτό...όχι καλέ..το φιλί μου είναι πάντα σαλιάρικο...μόνο αυτό.. :P  :P

larus audouinii

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους  :!:

Με αγάπη, υγεία
πιο πολύ δικαιοσύνη, ασφάλεια και  χωρίς  κοινωνικές ανισότητες
να περάσετε όμορφα ...

με εκτίμηση

Pappas10

Κι από εμένα ευχές για καλές γιορτές με υγεία ευτυχία και γαλήνη.

Να περάσετε όλοι καλά και μακάρι να διαψευσθούν οι αναλυτές και το 2009 να είναι η καλύτερη χρονιά για όλους μας.

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααα και το 2009.

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

[size=14]giorgos k μου, φιλε απο τα παλια πολυαγαπημενε... να σαι παντα καλα και ευχομαι συντομα να ξανανταμωσουμε... [albumimg]9440[/albumimg][/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

κώστας

Χρόνια πολλά
με υγεία και
εσωτερική γαλήνη
σε όλους.
eLe

NoName

Ας κάνουμε στο 2009 όσα δεν καταφέραμε το 2008 ας είναι αρχή να μας οδηγήσει σε μια ζεστή φιλόξενη και ανθρώπινη ¨Βηθλεέμ¨

saliara

δε ξέρω για'σας αλλά εγώ για έναν χρόνο ακόμη θα κάααααθοαμι!!και πολύ μ'αρέσει..Μετά θα μπώ κι εγώ στο κλίμα... :lol:  :lol:

andreasec13

Πωπώωω,ένα ολόκληρο χρόνο;Έχεις άστρο,μαρή παλιοκουτάβω,μέχρι το τέλος του 2009 θα έχεις εξοντώσει όλα τα τσιμπουρόψυλλα που κουβαλάς.  :lol:  :razz:  :lol:

febre

[size=12] [/size]

Thelo kai ego na efxhtho se ola ta paidia palious kai neous xronia polla kai mia kalh xronia

me ygeia kai oti epithimei o kathenas.

248 Επισκέπτες, 0 Χρήστες