Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 295
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 299
  • Total: 300
  • Leon

Ιδιώνυμο αδίκημα η κουκούλα - Καρατζαφέρης

Ξεκίνησε από NoName, Δεκεμβρίου 24, 2008, 10:27:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Michael_Design

[quote user="joking" post="313876"]

πως σας αρέσει να διαστρεβλώνετε τα πάντα για να υποστηρίξετε τα "δίκια" (που δεν έχετε) .....
[/quote]
[size=14]Είδες;; Είμαστε και τέτοιοι... ;-)   [/size]

κώστας

Άλλο είναι που
δεν έχω καταλάβει]

τα κωλόπαιδα με τις κουκούλες που καίνε και κλέβουν και καταστρέφουν
γιατί δεν συλλαμβάνονται
από τους συμπολίτες μας αστυνομικούς;
Τους εμποδίζει η κουκούλα;
Διότι εγώ (και) γι' αυτό ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Και όχι για να παραφυλάνε πίσω
από τις πικροδάφνες μη τυχόν τρέχω
με 60 km/h αντί για 50.
(Ωρέ ανίδεοι, στην εποχή του ABS
το αυτοκίνητο ακινητοποιείται
στα 20 μέτρα).
Αλλά, όπως λένε και στο χωριό μου,
της στραβής ψωλής της φταίνε οι τρίχες.

(θα διόρθωνα την "ψωλή" ως "πέος" αλλά δεν θα ήταν αρκούντως ποιητικό)
eLe

Michael_Design

[quote user="κώστας" post="313925"]
...Αλλά, όπως λένε και στο χωριό μου,
της στραβής ψωλής της φταίνε οι τρίχες...
[/quote]

[size=14]Χμμ... ενδιαφέρον μου ακούγεται το χωριό σου... φιλοσοφημένοι άνθρωποι...  ;-)   [/size]

black_velvet

Μια εικόνα, εκατομμύρια (κι όχι μόνο 1000) λέξεις. Η πιο εύγλωττη απάντηση, για μένα είναι η γελιογραφία του αγαπητού μας marakos.
Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ιδού][/quote]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

sevenseas

αγαπητο μου ντουεττο

το σοβαρο της υποθέσεως ειναι αλλου
πολλες φορες η εξουσια γα να εξοτωσει εχθρους, ανεπιθυμητους , ή απλα διαφωνουντες περιγραφει τον νόμο
δηλαδή τον εφαρμοζει αναλογα με τα θελω της .
ετσι λοιπον οι επιβαρυντικες αυτες περιπτωσεις διαφορων αδικημων μπορουν να χρησιμοποιουνται απο τις διωκτικες αρχες για τους ανωτέρω σκοπους
ετσι ακριβως εξελιχθηκε καποτε ο Νομος 4000 του υπουργου της ΕΡΕ Καλλια
ειναι αυτος ο νομος του οποιου η ιστορκη και νομικη συνέχεια ειναι ο κουκολονομος

παντα περιμενω το ντουετο μας στο ΑΜΑΝΕ

με αγαπη
7~

κώστας

...φιλοσοφημένοι άνθρωποι...
Ποιητές.
Πρωτίστως.
eLe

KostasD33

και τριχωτοί και στραβοτσούτσουνοι αλλά ας μη το κάνουμε θέμα αυτό

κώστας

Το "τριχωτοί"
άντε να δεχτώ ότι
συμπεραίνεται εύκολα.
Το "στραβοτσούτσουνοι" όμως
πώς κόρακα το διαπίστωσες;
...Και δεν φαίνεσαι
για "τέτοιος" ωρέ...
eLe

KostasD33

για να δηλώνεις εσύ ο ίδιος (λάτρης της ακριβολογίας) ότι στο χωριό σου το λένε........ το πήρα σαν δεδομένο ότι έχεις ένα καλό στατιστικό δείγμα του χωριού σου

κώστας

Εξ ανάγκης.
Οι δημόσιες τουαλέττες
καταργήθηκαν από τότε
που κάποιος βίασε τη χοντρή
με το χαρτί υγείας.
Έτσι, "πηγαίνω προς νερού μου"
σημαίνει,
στήνομαι στην άκρη της ρεματιάς
και προσπαθώ να σημαδέψω
το ρέμα...
...κι όποιος το πετυχαίνει
ρίχνει και μια γυροβολιά.

...Ειδικά στις γυροβολιές
αυτού του είδους
απαγορεύεται ρητώς το κλαρίνο.
eLe

black_velvet

Ε να δω να παίζουνε και την ιτιά με κουκούλα και... να τ' ανατινάξω όλα πια!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nasia9

Εγώ έχω μία άλλη απορία...

άμα ρωτήσω από τίποτα  μπατσικά να με καθοδηγήσουν... να μου δώσουν καμιά πληροφορία...ή να μου πουν για κάποιον δρόμο...μπορεί και να με πάνε αυτόφωρο;; :shock:

NoName

ΠαράθεσηΕγώ πάντως ξέρω πως κουκούλα και καλυμένα πρόσωπα έφεραν:

- οι δήμιοι (ανά τους αιώνες)
- η Κου Κουξ Κλαν (ναι, ξέρω, δεν φταίνε αυτοί, οι μαύροι φταίνε που έχουν τέτοιο χρώμα)
- οι προδότες (π.χ. επί Β' παγκοσμίου πολέμου).
και παντελόνια φόραγαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι φορούν παντελόνια έχουν ανάλογη συμπεριφορά. Δεν είναι ούτε το ρούχο ούτε η κουκούλα που προσδιορίζει την κάθε πράξη π.χ. βανδαλισμοί τραμπουκισμοί κ.λπ.
Η φασιστή αντίληψη και η απανθρωπιά ήταν η αιτία και όχι το ρούχο

Παράθεση22 Μάρ 2009 13:24
ωσανα
ψηφιστηκε επι τελους ο κουκουλονόμος !!!!!!!!!

αυτό που ο Καρατζαφερης είχε προτείνει μερικούς μήνες πριν, το έκανε η κυβέρνηση μόνο και μόνο επειδή μερικά τσογλανια μέρα μεσημέρι έσπασαν μαγαζιά στο Κολωνάκι στη Σκουφά και η αστυνομία για άλλη μια φορά έδειξε την πλήρη ανικανότητα της την πλήρη έλλειψη οποιουδήποτε σχεδιασμού.
Όπως με την απόδραση με ελικόπτερο ξανά από τις φυλακές κορυδαλλού που πρότειναν ως ένα από τα μέτρα την ονομαστικοποίηση των καρτών κινητής τηλεφωνίας.
Η λέξη παραιτούμαι από πολιτική ευθιξία δεν υπάρχει πια
Κάποτε υπήρχε το φιλότιμο τώρα και το φιλότιμο της κυβέρνησης φορεί κουκούλα και επικοινωνεί με ανώνυμες κάρτες τηλεφωνίας (τα παπαγαλάκια τους)

Παράθεσηότι ο νόμος αναφέρεται
σε "βαρύτερες ποινές"
όσων συλλαμβάνονται
να παρανομούν
φορώντας κουκούλα.

Χωρίς να είμαι νομικός. Να συμπεραίνουμε δηλαδή ότι αφού η κουκούλα θα είναι επιβαρυντικό της όποιας αξιόποινης πράξης θα μπορούν να επικαλούνται οι δικηγόροι υπεράσπισης ως ελαφρυντικό όταν κάποιος παρανομεί άνευ κουκούλας?
Δηλαδή όταν ο Ρετζάι σκοτώνει κάποιον χωρίς κουκούλα θα το ζητεί ως ελαφρυντικό?
Όταν ένας αστυνομικός (χωρίς κουκούλα) πυροβολεί και σκοτώνει ένα ανήλικο παιδάκι θα το έχει ως ελαφρυντικό

Παράθεσηπως σας αρέσει να διαστρεβλώνετε τα πάντα για να υποστηρίξετε τα "δίκια" (που δεν έχετε) .....
Δεν μου αρέσει να διαστρεβλώνω τα πάντα ούτε να υποστηρίζω «δίκια» που σίγουρα δεν έχω.
Με ενδιαφέρει να επισημαίνω το αυτονόητο να το συζητώ με άλλα λογικά και καλόπιστα άτομα για να βάζω σε κρίση και την δική μου κρίση ελπίζοντας να καταλάβω καλύτερα τα γεγονότα.
Άρα η γενίκευση σου αδικεί και εμένα πιθανολογώ όμως και άλλα άτομα. Γενικά οι γενικεύσεις αδικούν

Παράθεση... οι αστυνομικοί που καλύπτουν τα πρόσωπα τους, τα καλύπτουν σε περιπτώσεις που επιβάλλεται να τα καλύψουν για τη δική τους
προστασία της ανωνυμίας
Ναι και την ανωνυμία τους όταν από το αστυνομικό τμήμα ακροπόλεως οι «κρυφοί» με τις κουκούλες τους και τα πολιτικά  ρούχα τους ανακατεύονται με άλλους «κουκουλοφόρους» και αρκετοί πολλοί πιθανολογούν ότι πρωτοστατούν σε πράξεις βίας.
Σου συνιστώ ακόμα και τώρα στην πρώτη επόμενη προγραμματισμένη διαδήλωση να πας στο δρομάκι που είναι το συγκεκριμένο τμήμα. Θα τους δεις με τα δικά σου μάτια

Παράθεση... οι αστυνομικοί είναι πολίτες που άλλοι πολίτες ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να κρατούν την τάξη και για να τους προστατεύουν
Ευτυχώς που κρατούν την τάξη και έχουμε πια μια δολοφονία κάθε δυο μέρες, εκατοντάδες κλοπές κάθε μέρα, αποθράσυνση της κάθε παραβατικότητας σε βαθμό υπερθετικό.
Είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν χειροτερέψει σε αυτό τον βαθμό η όλη ουσιαστική αστυνόμευση από το γεγονός ότι η πολίτη τους ηγεσία ασχολείτο με κουκούλες (δικαιολογίες της ανικανότητας τους δηλαδή) και τα ΜΜΕ και τα γκάλοπ αντί να ασχολιέται πώς η αστυνομία να είναι αστυνομία και όχι αυτό που κατάντησε σήμερα?
Σε ότι αφόρα τους πληρώνουν οι πολίτες όπως σωστά λες να επισημάνω ότι τους πληρώνουν και όλα τα νυχτερινά κέντρα, τα μπαρ, οι νταβατζήδες οι διακινητές ναρκωτών. Σε όλους αυτούς τους τομείς πάντα υπάρχει και η προστασία αστυνομικού. Γνωστό τοις πάσης και αυτό το γεγονός

Παράθεση... οι αστυνομικοί είναι αυτοί που καλούνται όταν κλέψουν τα σπίτια σας, όταν εμπλακείτε σε καυγά, όταν τρακάρετε ...

Ναι ειδικά αυτό
Είναι γενικευμένη πια τακτική όλων μα όλων των πληρωμάτων του 100 μόλις λαμβάνουν σήμα πήγαινε εκεί γίνεται ληστεία αφήνουν να περάσουν 15 λεπτά πριν ξεκινήσουν. Μη τυχών και βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές
Έχει γίνει άγραφος κανόνας.
Μετά θα πάνε, θα καταγράψουν το συμβάν θα πουν τι να κάνουμε κι εμείς που να τα προλάβουμε όλα κλπ

Παράθεσηαπό την άλλη, αυτά τα κωλόπαιδα με τις κουκούλες που καίνε και κλέβουν και καταστρέφουν (δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες) τις χρησιμοποιούν
για έναν και μοναδικό λόγο:  να αποφύγουν τη σύλληψη και την τιμωρία γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι παρανομούν
Πάλι γενικεύεις
Ναι υπάρχουν και κωλόπαιδα με κουκούλες
Υπάρχουν και αστυνομικοί με κουκούλες
Υπάρχουν και τραμπούκοι επαγγελματίες που κρύβονται μέσα για τα δικά τους παιχνίδια
Υπάρχουν και απλοί διαδηλωτές που για να μπορέσουν να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα πρέπει να βάλουν κάτι στο πρόσωπο τους για να αναπνεύσουν
Υπάρχουν και άτομα που σε έναν «επαναστατικό» ενθουσιασμό πήγαν
Δεν είναι γενικά κωλόπαιδα που πάνε να παρανομήσουν. Αν πας να το αντιμετωπίσεις έτσι δεν θα το αντιμετωπίσεις ποτέ
Επίσης άλλη η σύνθεση και χαρακτήρας από τα άτομα που ανακατώθηκαν με τις κουκούλες στα γεγονότα για την δολοφονία του Αλέξη και άλλη η σύνθεση και ο χαρακτήρας των ατόμων που έσπασαν στην Σκουφά πριν λίγες μέρες

Παράθεσηθρασύδειλοι είναι που κρύβονται και εγώ τους θρασύδειλους τους φτύνω

Σημάδευε σωστά που φτύνεις γιατί αν δεν το προσέξεις  θα ξεμείνεις από σάλιο με τόσους που θα πρέπει να φτύσεις στο τέλος.
Φτύνε μεν σημάδευε καλά δε

κώστας

Σε ό,τι με αφορά
δεν εξάγω το ίδιο συμπέρασμα
αν και ούτε εγώ είμαι νομικός.
Αυτό που εγώ καταλαβαίνω
από τη διατύπωση του νόμου
είναι ότι
αν μία αξιόποινη πράξη
τιμωρούνταν με ποινή "α"
τώρα, προστίθεται
ο επιβαρυντικός παράγοντας "κουκούλα"
και η ποινή θα είναι "α+παράγοντας(κουκούλα)".
Αυτά, σε θεωρητικό επίπεδο.
Διότι σε πρακτικό
ο νόμος αυτός είναι για γέλια
ή για κλάμματα.
eLe

NoName

κώστας, με αφορμή την δική σου επισήμανση αναρωτήθηκα κι εγώ.
Σαφέστατα δε ο νόμος είναι όχι μόνο για κλάματα αλλά και για τα μπάζα.
Νομίζω πως στοχεύει στο θυμικό φοβισμένων ανθρώπων νοικοκυραίων με το τηλεκοντρόλ στο χέρι.
Αυτό είναι η ήπια κριτική. Αν συνεκτιμήσουμε ότι πρώτος ο Καρατζαφερης τους το υπέδειξε, σαν καλύτερος εκφραστής (μέσα στο κοινοβούλιο) των φασιστικών αντιλήψεων με υπολανθάνουσα λαϊκίστικη φρασεολογία, η ανησυχία μου πάει μη τυχών με το πρόσχημα αναταραχών προ των πυλών προχωρούν σε μια έμμεση φασιστικοποίηση της δημοσίας ζωής.
Θα φανεί με επόμενο κύκλο μέτρων φοβικού χαρακτήρα για τους οικονομικούς μετανάστες

299 Επισκέπτες, 1 Χρήστης